Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz slyder81 #143863 üzenetére
Szabadon állítgathatod a régiós, és nyelvi beállításokat. Vannak bizonyos kódok, amiket csak az adott ország ip-jéről enged beaktiválni, de gold és game pass általában nem ilyen, szinte biztos, higy simán menni fog. Más régiós vásárlás egy fokkal bonyolultabb, de azt is meg szokták tudni oldani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz slyder81 #143912 üzenetére
Ajjajj, ha sose volt x360-ad, hanem one-on hoztad létre a profilt, az kemény meccs tud lenni... Első körben arra figyelj, hogy a profilod lokációja a tartózkodási helyed legyen, és legyen a profilon hozzáadott, érvényes fizetőeszköz (azonos lokációval, mint a fentiek). Ha ez megvan, mégsem megy, akkor support, de volt már, hogy ők is vsak széttárt kézzel néztek bután. Remélem, nálad menni fog.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Jovanny2
őstag
válasz slyder81 #146468 üzenetére
Itt írja, és valami micro-machine játék mellett a Killer Instinct van emlegetve, ami támogatja.
Hát, szerintem annyira nem jó móka a Fifa 8-an, mert szerintem lövésed sincs, éppen kiket irányítasz.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
syler123
veterán
-
zsocy
őstag
válasz slyder81 #155820 üzenetére
Ha mindig 5.1%-nál leáll akkor biztos hogy hibás valami.
Lehet a lemez is, de lehet az olvasó is a gépben. A lemezt próbáld ki máshol, máris leszűkíted a kört.
Ha máshol működik gariztasd a gépet. Ha nem garis akkor sajnos nincs megoldás.
Ha máshol sem működik akkor a lemez hibás, cseréltesd ki. Ha ez nem lehetséges akkor szintén nincs más megoldás.Ezért veszek már egy ideje mindent digitálisan.
-
chipesz
őstag
válasz slyder81 #159991 üzenetére
Nekem még 360-nál a Play and Charge kit ment tönkre. Nagyon egyszerű volt, regisztráltam a terméket az xbox.com-on, igényeltem a garanciaügyintézést, kaptam e-mailben egy fuvarazonosítót, azt ráragasztottam a csomagra. Jött a futár elvitte, javítás után vissza. Nem volt jó. Ismét elvitték és küldtek egy vadonatújat csomagolásban. Gördülékeny volt az egész és egy forintomba sem került.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Dreimus
senior tag
válasz slyder81 #160604 üzenetére
Magyar chat nincs, csak angol. Gariztatni, így telefonos supportnál tudod csak megoldani, ha nem tudsz angolul.
icemad: A 360 store felülete figyeli az ip címet és ha nem stimmel minden akkor nem tudsz sehogy se vásárolni. Tehát fiók régiója, gép ip címe ilyen esetben egyeznie kell, mivel paypalt is ír lehetőségnek nem magyar a fiókod. Két lehetőség van vagy a 3 betűs megoldás vagy migrálod a fiókot oda ahol épp vagy országilag.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
senior tag
válasz slyder81 #161841 üzenetére
Azt én sem tudom,nem is figyeltem.hogy nincs feltüntetve,de berendeltem ennyiért , majd kiderül :-)
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Serpiko
addikt
válasz slyder81 #162263 üzenetére
Simán be váltottam nem volt gond. Igen megadtam a telefonszámom kaptam ra az SMS-t 4 jegyű kóddal azt beírtam és megjelent a termék kulcs. Amit simán megadtam USE kód vagy mi oda írtam be ennyi már töltötte is lefelé a játékot.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
senior tag
-
Dreimus
senior tag
válasz slyder81 #162893 üzenetére
Ahogy korábban is leírtuk már párszor xbox 360 rendszere le volt korlátozva ilyen téren tehát mindennek klappolnia kell régió-bank kártya-ip. Te esetedben svájci akkor svájci bank kártya és svájci ip is majd kelleni fog. Amennyiben magyar ipd van akkor érdemes a profilt magyarra migrálni.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz slyder81 #169768 üzenetére
Milliószor volt már itt téma. Kb. naponta előjön. Fizetési opciót is kell megadni hozzá. Mivel átállítottad osztrák régióra, így osztrák bank/hitelkártya kell vagy PayPal (gondolom az van ott). És mivel most átállítottad, 3 hónapig osztrák régión is marad, legközelebb 3 hónap után módosíthatod. (Hiába 0 Ft a Games with Gold játék, kell érvényes fizetőeszköz hozzá.)
Btw. hihetetlen hogy senki nem használja a keresőt (illetve az összefoglaló elolvasására sem képes) nem olvas vissza legalább 1-2 oldalt, ugyanazok a kérdések jönnek minden nap. Ez egyébként nem kifejezetten neked szól.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Siffredi
senior tag
válasz slyder81 #181649 üzenetére
Köszi, ezt valahogy ki is lehetne emelni itt a topikban, mert még párszor biztos fel fog merülni kérdésként...
Egyébként láttam olyan választ is az aggódók kérdésére, hogy be kell vásárolni most pár év ultimatet, utána úgyis át fogják megint variálni az előfizetéseket...
Van amúgy benne valami, szerintem én is betárazok ~3 évre, utána meg majd lesz valami... -
-
slyder81
tag
válasz slyder81 #187189 üzenetére
Túrom a netet a megoldásèrt, de nem jutottam előrébb. A külső lemezt, próba ként működik e, tegnap vétel után rádugtam az autóm fejegységére. Majd miután hazaértem ,bedugtam a boxba, majd bekapcsoltam a konzolt. Utánna nem vettem èszre hogy feldobott volna bármien választási lehetőséget. A settings ben megjelent a meghalytó. Szerettem volna beállítani ,hogy tudják rá játékot telepíteni de olyan hibát dob, hogy csak média tárolásra használható. Játék tárolásra nem használható, csak usb 3.0 csatlakozós külsö tárhely. Lehet hogy a fejegység kavart be valamit? Hogyan tudnám boxhoz formázni? Vagy esetleg bekapcsolás után kéne csatlakoztatnom a konzolhoz a tárhelyet? Valakinek ötlete?
A meghajtó egy 1GB Toshiba Canvio Basics, HDTB410EK3AA USB 3.0 -
tom120514
őstag
válasz slyder81 #187219 üzenetére
Ezek megvoltak?
-NTFS formázás-másik kábel
- Settings>Manage Storage. The device should be listed next to your internal hard drive, showing like a music note icon. If you hit the "Start/3Line" button all you'll get is a 'help' and 'switch profile' option. HIT THE "A" button instead, and I had an option plain and simple to "Format for Games & Apps".
-i went into Setting>Power and Startup, and turn off the "when xbox is off, turn off storage" and it fixed the problem as soon as i unplugged and plugged back in my external hard drive.
-
[link]- [link]
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
parandroid
félisten
válasz slyder81 #191506 üzenetére
Valami triviális beállítási probléma lesz, szerintem a routerben, de lehet a gépen is (ha hardveres gond lenne, ip-t sem kapna). Tudom, hogy macera utána mindent újra beállítani, de mindkettőn egy gyári beállításra visszaállítás gyaníthatóan megoldaná. Én először azért végignyomkodnám a menüket, hátha találok valamit.
p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest