Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adise #169474 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok itt mindennap panaszkodni meg főleg nem panaszkodtam mindennap!
Szerintem összekeversz valakivel, amúgy pont telibesz@rom azt az 500pesot, tavaly 1000x többet buktam az accountomat, hogy ellopták mégsem panaszkodtam....
Köszönöm a kedves hozzáállást...izd6583sawoe-én sem bántásból de hozzád senki sem szólt, és a jó tanácsaidat tartsd meg magadnak👍
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
adise #159910 üzenetére
Úgy érti, azért még jó hogy nem fixen 200 huf a gp havi ára.
A gp, és a gold összevonása azonos áron (tehát mondjuk a goldba integrálni a gp-t) egyébként szerintem ment volna, feladta volna a leckét a dolog a konkurrenciának. Veszteséget mindenesetre nem hiszem, hogy termelt volna a cég így sem.
p
-
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
adise #159459 üzenetére
"this product is only for the players who purchased the game before "when the game is still a (preview game).
This also means that all players who does not have the game at all will never be able to download the content under the link that you posted.
It says: Customers who purchased the game during Xbox Game Preview [prior to midnight UTC September 4, 2018] will receive the Full Product Release (1.0) update at no additional charge as an in-game update. Xbox Live Gold required to play (sold separately)."
-
parandroid
félisten
válasz
adise #159402 üzenetére
Itt viszont eleve 'Play PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release free for a limited time' a játék neve. Igaz, a leírás semmit nem ír arról, hogy mettől meddig tart a limited time. Elvileg a 'PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release' nevű játékot tartalmazza a 'csomag', mindenesetre most az utóbbira kattintva azt írja nekem a store, hogy már megvásároltam. Nem tudom, mit művelnek ma, de eddig jó a trend. Mondjuk most jöhetne már valami rendes játék is, mert a foci annyira (semennyire) nem érdekel, PUBG egy kipróbálásra jó lesz, de amúgy is minden XBX-hez adják ajándékba.
p
-
Bence01
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
adise #143101 üzenetére
Csak az a gond haver hogy én megosztom veletek újra és újra azokat amiket találok, de az első reakció mindig ilyen negatív. Nem bannoltak senkit sem azért mert 3rd party kódot vásárolt. A PayPal még így is megvéd mindenkit aki vásárol innen. Engem vádolsz azzal, hogy nem kéne ilyeneket linkelgetnem - közben fals dolgokkal rémisztgeted a többieket.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
pzstm
titán
válasz
adise #137363 üzenetére
valami nagyon félrement....de ahogy nézem másnak is máshogy jött át.....
akkor innentől senkinek nem éri meg semmit megvenni mert GamePass-ba bekerül (Ms ekluzívok közül...)
Állandó Gold, EA access és GamePass előfizetés, plusz, activision, ubisoft stb kiadók játékainak Day1 vétele...
Úgy jön át az egész mintha a játékot lenéznéd teljesen, vagy mindent ami korán bekerül GamePass-ba....
-
pzstm
titán
válasz
adise #137361 üzenetére
Nem erted....nem direkt, hanem a februarban bejelentett uzleti strategia miatt....es nem csak ez es nem hamar bekerul...
MINDEN Microsoft exkluziv jatek Day1 bekerul GamePassba es nem is kerul ki...csak amit eddig tudunk az Sea of Thieves, Crackdown3, State of Decay2, es meg nincs bejelentve de eleg jo esellyel jon Forza Horizon 4 osszel.....tuti az is rossz lesz meg a tobbi is azert kerul be elso nap....
Valami info vagy kimaradt Neked, vagy felreertettel valamit vagy nem is tudom....
-
-
Def26
félisten
válasz
adise #135158 üzenetére
Te még friss xboxos vagy? mert azok szoktak így hinni/reménykedni annak amit majornelson híresztel.
Ha olyan k*rva nagy dolog lenne, akkor nagyobb, Phill Spencer vagy pzstm jelentené be.
VR szerintem jó dolog, de erősebb gép kell hozzá, hogy élvezhető felbontásban tudja futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés