Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz Scholes9 #45817 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen. Ha már lopakodni kell, akkor inkább nézem egy Lara Croft seggét. Amúgy játszottam az MGS-ekkel, de szerintem nem rendeltetésszerűen, mert én nem tudok rendesen lopakodni. Én kinyírtam mindenkit.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Wesder
félisten
válasz Scholes9 #171517 üzenetére
Az S annyival jobb, hogy van benne 4K Blu-Ray lejàtszó, meg egy hangyafasznyit erősebb.
S-nél régebbit nem vennék, mert nincs garancia ràjuk, és nem tudom mennyi az esélye a meghibàsodàsnak. Mi miatt gondolkozol X-ben? Forza?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Scholes9 #171547 üzenetére
Xbox exklúzívok közül csak a Forza jött be nekem. Halo-t kipróbàltam de nem tetszik. Gears az nem rossz, de nem sok kedvem van végigvinni. (Jelenleg elveszi a jàtékidőt az Odyssey meg az N.Sane Trilogy) State of Decay se lenne rossz, de nem éreztem rà. Sea of Thieves elmegy, ha van 1-2 haver, akkor jó móka. Quantum Break egy jó film, ha csíped az időutazàsos sztorit.
Ori-t majd most fogom a héten kipróbàlni àllítólag szivatós.Gratulàlok egyébként hozzà, jó jàtékot.
Akkor most van XO/PS4/Switch?
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
válasz Scholes9 #172006 üzenetére
Önmagában nézve én is azt mondom, hogy szuper. Szinte csoda hogy így fut S-en, viszont ha folyamatosan játszol X-en majd pár órára leülsz S-re vele játszani, akkor már érzed hogy nem ugyanaz az élmény.
Nálam ez úgy megy hogy vannak játékok amiket csak X-en játszok és vannak amiket S-en is mert azon is teljesen jó, nem érzem a csorbulásukat.
Jó esetben nem azt érzem egy játéknál, hogy csorbul S-en hanem hogy pluszt ad X-en.[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Scholes9 #172203 üzenetére
Teljes mértékben (szerintem). Pár héttel a megjelenés után vettem meg, és már csak az "ingyen" milliókért is megéri (amik a kincsvadászatokból jönnek össze), amiből a Nagy Britanniában lévő kastélyt simán meg tudtam venni (nyilván ez nem létszükség, de az achievementeket vadászom, és az utolsó csűrlelet is csak ennek a kastélynak a megvásárlásával válik elérhetővé). Plusz az új időjárási elemek szuperül néznek ki.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
zedcon
csendes tag
válasz Scholes9 #172203 üzenetére
Sziasztok!
A barátnőm vett magának tegnap egy XBox One S 1 TB + Forza 4-et. Játszogattunk vele, remek.
Én PCs vagyok, de engem is érdekel majd egy-két játék (pl. Red Redemption 2, Mortal Kombat 11) a jövőben.A gondom az, hogy a nő nem tud spórolni semmin és nem szeretném, hogy beregisztráljon a XBox Game Pass-ra és Gold Live-ra (havi 2 általában gyengus ingyenes játékért és eget rengető 50-75%-os online vásárláshoz, a gatyán rámenne erre)
Nekem 1-4 minőségi játék kéne nem az összes, rengeteg pénzért.
A hardveraprón van pár hirdetés használt XBox játékra, az 576, Konzolvilág stb ezeket szinte megjelenési áron árulja (10K+ HUF).
A kérdésem:
1. A nem forgalmazónál hirdetett használt, lemezes játékok működnének új készüléken?
2. A régi XBOX 360-as játékok is mennének a One S-en?
(A barátnőm a Fatal Frame 2001-es játékra vadászik, elsősorban azért vette az XBoxot, valszeg nincs meg senkinek magyarországon és külföldről kell használtan)Köszönöm a segítséget.
Üdv.
ZoliPontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)
-
DaveHutt
őstag
válasz Scholes9 #184610 üzenetére
Beállt napi 7–9 ezer játékosra minden platformon esténként, reggelente 2-3 ezer játékos játssza. Tapasztalataim szerint ez már nem elég arra, hogy az összes módot feltöltsék, a legnépszerűbbeket még sokan játsszák (Conquest, Operations). A helyedben új belépőként a Battlefield V-öt venném, most jönnek az új pályák majd hozzá, biztos többen fogják játszani, mint a harmadik éves első részt.
-
csabamigo
aktív tag
válasz Scholes9 #185015 üzenetére
Szia
A TX szíjjas, a 920 fogaskerekes!
Azt mondják hogy a szíj jobb...
Nekem 920 volt wheel standal és megfelelt csak nem jött be mégsem
Ha csak ki szeretnéd próbálni hogy milyen kormánnyal játszani akkor szerintem elég a 920
Egyébként engem folyton elvertek a haverok kontrollerel...Az Élet a Legjobb Méreg!
-
useless
aktív tag
válasz Scholes9 #185085 üzenetére
Ha csak barangolsz és kell a vezetési élmény (főleg belső nézetből), akkor egyértelmű, hogy a kormány (+váltó) a megoldás, viszont a versenyeket szerintem csak kontrollerrel lehet legtöbbször megnyerni...
én ezzel tolom: Logitech G920+DF shifter+Wheel Stand Pro
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
nagyúr
-
-
nagyúr
-
-
elder troll
őstag
válasz Scholes9 #195706 üzenetére
20 másodperces csere biztosan problémát okoz egyeseknek, de mindenki a számára megfelelőt vegye, elég sűrűn ki volt vesézve a témakör pró és kontra. Volt Lii-202 töltőm ebay-es kütyük topikból fillérekért, így arra sem kellett költenem, illetve a "ceruza akku" másra is jó tud lenni. A madzagtól előbb kapnék idegbajt, mint az elemcserétől.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Scholes9 #204298 üzenetére
Neked is köszönöm. Eddig úgy vettem észre, hogy a tv mindig megtalálja a forráshoz tartozó legjobb módot. Dolby Vision, hdr, hdr10, stb. Eddig mindig tökéletes képet kaptam, forrástól függetlenül. (xbox játék, xbox/tv Netflix/Disney+ app.) Kézzel semmit nem kellett állítani.
This is a begging of a beautiful friendship.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csƵ
addikt
válasz Scholes9 #211153 üzenetére
Én tolom egy ideje. Csalót nemigen láttam még, eddig k+m-mel toltam, az utóbbi 1-2 hétben kontrollerrel próbálgatom, de inkább csak botok ellen játszok egyelőre, mert nagyon nem megy még a célzás.
Szóval a cheaterek miatt nem aggódnék. Sokkal bosszantóbbak a fejlesztő felőli hibák: szerverproblémák, iszonyatos méretű update-ek, pontok el nem számolása, stb...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest