Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezzel javarészt én is egyetértek, sőt azzal is, hogy kifigurázzák az 'elhajlásokat' - az az összevágott videó egyszerűen zseniális, és az a legszebb az egészben, hogy ebből valószínűleg az MS is tanulni fog, és igyekszik majd tolni a hangsúlyt másfelé. Másrészt pedig a fújolok jó része ugyanúgy bezsákolja majd a cuccot, úgyhogy ebből a szempontból nem releváns a dolog. Mindenki meg fogja benne találni, amire szüksége van, aki meg fanatikus, és mindenáron PS-t akar venni, azt meg úgysem lehet meggyőzni. Sokan meg (főleg jólétibb társadalmakban) egyszerűen mindkettőt megveszik. Még itt is előfordul ez Ny-Balkánon, nemhogy ott, ahol a két konzol együttes ára nem tesz ki egy félhavi fizetést.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Mister_X #309 üzenetére
A Nintendo nem fog tudni belemenni az árversenybe. Ha már az alacsony árakkal kell kampányolni, akkor ez inkább az MS terepe lesz. Sokkal tőkeerősebb vállalat, könnyebben kibekkel egy nehéz időszakot. Sony meg alapból bajban van már egy ideje, a konzol üzletágtól függetlenül is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz fityere #57753 üzenetére
Én megvettem, bár a linkedet csak most láttam. Szerencsére ( ) hajnalban dolgoztam, pont ránéztem, le is csaptam rá ennyiért. Mondjuk hiába vagyok Amazon Prime előfizető, 5 EUR szállítási díjat csak rászámolt, és csak szerdára szállít, de még így is megérte. A TR csomagnak azért jobban örültem volna, de ez is egy jó játék. Rendeltem mellé egy második controllert ajándék Forza 5-tel, meg FH2-t megveszem szerintem a digitális akcióban a héten. Tomb Raider meg talán megintcsak becsúszik valami akcióba, ha nem itt, akkor MM/Saturnban. Tavaly is voltak 2 árán 3, meg 50 EUR-ért 3 AAA-s játék akcióik. No meg GameStopot is figyelem majd.
Szóval, gondoltam beköszönök a klubba, biztos jövök majd buta kérdésekkel...
p
-
parandroid
félisten
Amazon mai akciója Elite gép 340 EUR-ért. Gondolom ez is hamar elfogy.
p
-
parandroid
félisten
Azért ez a kontroller + FH2 + FM6 bundle nem rossz 126 EUR-ért. Főleg, hogy lemezes játékok. Kicsit korábban is bedobhatták volna, hogy lesz ilyen, akkor ezt vettem volna, így megvettem a korábbi hasonló csomagot (kontroller + FM5 69 EUR-ért), meg a mostani bundle-ben szereplő két Forzát használtan e-bayről (FH2 30 EUR, FM6 40 EUR). Anyagilag mondjuk kb ugyanott vagyok, ha azt veszem, hogy a Forza 5 éppen valami 20 EUR körüli akcióban van.
Vettem még egy Venom Docking Stationt is 22 EUR-ért a kontrollereknek, ehhez járt két akku is, eddig maximálisan elégedett vagyok vele, minőségi cuccnak tűnik, aztán majd meglátjuk, hogy meddig (hány feltöltésig) bírják az akkuk. De legalább addig sem szanaszét vannak a kontrollerek.
Az 1TB-os csomag, amit a 299 EUR (+5 EUR posta) Amazonos akcióban sikerült behúzni, egyébként egy alap játékgép volt, amire kívülről ráhúztak egy Fallout 4-es kartont. Viszont jack-es a benne lévő kontroller, járt hozzá a 14 nap gold tagság, és adtak hozzá headsetet is. A Fallout 4 dobozos verzióban volt benne, a Fallout 3 pedig letöltőkódként.
Tegnap benéztem a német MM-be, hogy megnézzem, mivel készülnek a hétvégére, de az xboxos akciózás kb nulla, PS-ből van néhány akciós csomag, de nagy részük Disney Infinity-s, az árak meg föötte vannak mindenben a német MS Store pillanatnyi árainak, szóval meh... Vettem viszont egy Project Spark kezdőcsomagot 5 EUR-ért, hétvégén talán lesz időm kipróbálni.
MInecraftet már előre megvettem, amikor a Store-ban 4 EUR-ra volt akciózva, szóval a kisebbik lányom is le van foglalva, ha gépideje van. (Ő most skin-packekért nyúz, de azért álljon már meg a menet, hogy ilyen hülyeségekkel is lehúznák már az egyszeri usert...)
Tomb Raider Definitive Edition lemezesen egy UK kereskedésben volt 20 EUR, elvileg jövő hét elejéig az is ideér.
Szóval lassan összeáll egy használható kezdőcsomag, aztán lehet játszani dögivel. Az eddigiek alapján most tartok egy híján 500 EUR-nál, ami egy egészen elfogadható ár ennyi mindenért, szóval egész jól sikerült az idei bevásárlószezon.
Persze van még pár játék, amin gondolkodom, de egyelőre vagy kellő akció nincs rá, vagy egyszerűen még az akciós árát is sokallom, vagy még nem döntöttem el, hogy tényleg akarom-e.
- Rise of the Tomb Raider egyelőre akciósan is borzasztó drága.
- Witcher 3-at nem tudom, honnét szeditek olcsón, MS Store-ban most 70 EUR, pedig ez érdekelne.
- The Crew-ról olyan ellentmondásos kritikákat látni/hallani, hogy egyelőre nem merek belevágni, pedig az alapfelállás érdekelne. Na mindegy, majd ha elfogy a Forza Horizon 2.
- Diablo 3-at PC-n próbáltam, de nem fogott meg túlságosan, persze ott van helyette WoW, de konzolon nem tudom, hogy milyen lehet, ki kéne próbálni. Pedig az Ultimate Evil Edition, amiben az alapjáték is benne van, egész jó vételnek tűnik 35 EUR-ért.p
-
parandroid
félisten
Megnézem a boxon akkor, mert akármelyik store-t nézem a PC-ről, mindenhol 70 EUR körüli az ár... Még a win10-es xbox appban is. Pedig be vagyok jelentkezve az accountommal.
p
-
parandroid
félisten
Éves goldom van. Boxon megvan egyébként, a német sotre-ban 35 EUR. Hm, ennyiért lehet, több értelme van, 45 EUR-ért az Amazonos dobozos változatnak, vagy még inkább 25 GBP-ért a game.co.uk-s dobozosnak, ami ugyanúgy pont 35 EUR... Nem tudom, valahogy felül kell emelkednem azon, hogy konzolhoz a dobozos verzió az igazi, hiába steam-ezek már évek óta PC-n.
p
-
parandroid
félisten
válasz Romeo619 #58404 üzenetére
A német Amazonról tudok neked linkelni, szerintem a brit is hasonlóan működik, a US pedig szinte biztosan nem szállít Mo-ra.
Zene, DVD, Software, Videojátékokspiele (konzol nélkül)
Standard (Szállítás 5-7 munkanap a küldéstől számítva)
5 EUR szállításonként +1,30 EUR / kgMinden egyéb áru
Standard (Szállítás 5-7 munkanap a küldéstől számítva)
7,50 EUR szállításonként +1,30 EUR / kgExpress-Szállítás (Szállítás 2-4 munkanap a küldéstől számítva)
minden termék esetében, ahol ez az opció választható
11 EUR szállításonként +3 EUR / kgpzstm: Witcher +1.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz sirszevenap #58434 üzenetére
Én a képeken nem látok ezen jack-aljzatot. Meg a leírás sem említi.
p
-
parandroid
félisten
Érdekes dolog egyébként, tegnap kolbászoltam egyet a német Saturnban, a bejáratnál volt kitéve "nyers" (játék nélküli) 1TB PS4 299 EUR-ért (ami mondjuk eleve nem rossz ár), és szinte üres volt már a raklap, bent a konzol szekciónál hasonlóan. Már kint az előtérben gyanús volt, hogy vagy 4-5 emberke jött szembe PS4-dobozzal, aztén a pénztárnál is láttam párat sorban állni, meg a toronygarázsban is találkoztam eggyel. XB-vásárlót egy darabot sem láttam, mondjuk nem is volt semmi akció. MM-ben még csütörtökön voltam, elég üres is volt az üzlet, de ugyanez: nulla akció XB-ből, PS4-ből kirakva egy raklap Disney Infinity akciós doboz. Gondelom már készültek a másnapi rohamra.
Ha pedig már úgyis off-topik, megkérdezem itt is: ha már lecserélem az ötéves, 40", nem LED-es, LCD TV-met egy 48-asra (55" már nem is igen férne el, meg viszonylag kicsi a nappali, nincs 3m a képernyő és a kanapé között) érdemes UHD-s modellt venni a következő 6-8 évre gondolva? XB-játék mellett főleg filmek és sorozatok mennek rajta, steamingről (Amazon Prime, esetleg később Netflix), vagy HTPC-ről, TV-adás tökre nem érdekel, 3D, USB-s rögzítés, hajlított képernyő, smart funkciók sem izgatnak.
modflow: Venom Twin Docking Station für Xbox One - Ladestation für Xbox one Controller inklusive 2 Zusatz Akkus ([link]). Eleve új vagyok a témában, nem tudom, mennyire lesz tartós megoldás az állandó rátöltéssel, de hogy borzasztó praktikus, az biztos. A 360-hoz Sanyo Eneloop-ok voltak hozzájuk illő töltővel ([link]), azok szépen kiszolgáltak 3 évet, és még mindig semmi gond velük.
p
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
Akkor jönne / jönnénk jobban ki, ha az MS beváltotta volna az ígéretét, hogy a digitális játékok 30%-kal olcsóbbak lesznek. Ezt azért még megléphetnék a közel jövőben.
Ez egyszerű, megemelik 20-25%-kal a dobozos játékok árát.
p
-
parandroid
félisten
Nem értem én ezt az egészet... A mai akcióban próbáltam behúzni az Orit és a Witcher 3-at, felemás sikerrel. US címet hiába adtam meg, és állítottam át a régiót, arra hivatkozva, hogy lépjek kapcsolatba a bankommal, elutasította a tranzakciót (német Visa kártya nyilván nem tetszett neki). Ezután megadtam a magyar címmel ugyanezt a kártyát, megvettem az Orit ugyanezzel a kártyával, magyar címmel, most már bőszen tölti lefelé. Szinte azonnal kattintottam a Witcher 3-on is, hogy akkor azt is megveszem, itt ugyanaz a hibaüzenet fogad, amit a US Store-ban kaptam, csak most már magyar nyelven (nem tudja végrehajtani a tranzakciót, lépjek kapcsolatba a bankommal). Meh.
Másik kérdés. Olyan régebbi játékoknál, mint a Torchlight a megvásárlás helyén a "csak csomagban" megjelölés mit jelent pontosan? Jól sejtem, hogy ezeket már nem engedi valamiért megvásárolni? De akkor miért nem azt írja, hogy már nem kapható?
p
-
parandroid
félisten
Ah, közben megtaláltam. Ha a visszafelé kompatibiltási listában kattintok rá, akkor feldobja az X360-as oldalt, és már mutatja is, hogy valami 3800 HUF ellenében az enyém lehet a játék. Na, annyit mondjuk nem adok érte, akkor inkább megveszem a Diablot. De hogy ezt miért nem lehet a keresőben megtalálni az xbox.com-on.
A másik kérdésre valaki? Azóta sem tudtam vele megetetni a bankkártyát. Csak azt nem értem, hogy az Ori vásárlásakor miért fogadta el? Mondjuk igazából mindegy, minden játék új még, van mivel játszani a következő egy-két hónapban, utána meg majd megveszem dobozosan - nagyobb címeket szívesebben látok a polcon, mint digitálisan.
p
-
parandroid
félisten
válasz zkas90 #59730 üzenetére
Igen, azzal volt a gond...
Dinasti #59729: Na, ez a másik, ezt sem könnyű megtalálni, nem nagyon hirdetgetik sehol... Szerencsére valaki korábban linkelte Major Nelsont.
Az egész xbox.com egyébként egy katasztrófa, de amúgy a komplett MS rendszer az. Pedig jó ötlet volt a teljes MS fiókot összekapcsolni, de rohadtul nem úgy működik, ahogy kéne neki, és akkor az egész még meg van bolondítva a régiókkal, meg a számítógép regionális beállításaival (ami nekem azért magyar, mert a buzi német dátumozás az agyamra megy, ennek örömére az angol nyelvű Windowsom állandóan magyarul próbál velem kommunikálni, a tabletem meg németül, mert ott meg az angol oprendszerhz német régió van beállítva - még jó, hogy értem... ), meg mittudomén még mivel. Store-okat olyan szinten bekavarja, hogy sokszor hiába írom át a hu-hu -t de-de -re, automatikusan dobál vissza, és viszont. Máskor meg működik, szóval tök rapszodikus.
p
-
parandroid
félisten
válasz mckangi #59772 üzenetére
Nem mintha a választásnál nem magyarázná el, hogy melyik indítási mód mit jelent. Ha annyiból nem tudod eldönteni, akkor nem tök mindegy, hogy a számodra tök ismeretlen fórumarcok szerint melyik a jobb?
A mikrofosra meg reagálni is kár lenne, maradjunk annyiban, hogy ott a PS4, az nem mikrofos, véletlenül mellényúltál, és rossz színű dobozt sikerült levenni a polcról, ezért vagy frusztrált és ingerült?
p
-
parandroid
félisten
válasz sirszevenap #60146 üzenetére
Senki nem vitatja, hogy a One fogyaszt, simán lehet, hogy többet is, mint a 360, és nyilván többet instant onban, mint teljesen kikapcsolva. Igazából fogyasztásmérőm is van, meg itt is van a két konzol egymás mellett a polcon, akár meg is mérhetném, de gondolom valaki már úgyis megtette, szóval mostanra már konkrét értékekkel is tele lehet a gugli.
A gond az, hogy most már egy hete azon rugózol, hogy a One miatt havi 3500 Ft-tal megnőtt a havi fogyasztásod, ami viszont - pardon my french - ordas nagy faszság.
p
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #60176 üzenetére
Fektesd rá a macskát, ha még nem találta meg magától. Egyrészt szereti, ha meleg, másrészt meg jól elszórakoztatja magát a táp cicergésével, amit te nem hallasz, de ő igen.
p
-
parandroid
félisten
Német régióboz csak német nyelv választható. Én is ezért használom a magyar régiót, mert a németnél nem lehet az angolt sem beállítani, nekem meg ami informatikai eszköz, az beszéljen angolul.
p
-
parandroid
félisten
válasz tunkiih #60631 üzenetére
Én a legjobban annak örülnék, ha a dobozban kapnék egy kódot a fizikai adathordozó helyett - szeretem, amikor a polcon gyűlnek a játékok, a lemezeket ellenben utálom, eladni meg még sose adtam el konzolos szoftvert.
p
-
parandroid
félisten
válasz Sidorovich #60678 üzenetére
A Fallout 4 bundle is csak úgy volt bundle, hogy ráhúztak kívülről egy új kartont, és beledugtak a dobozba egy lemezes Fallout 4-et, illetve egy kartonlapot, aminek az egyik oídala a Fallout 3 borítója, a másikon meg ott a letöltőkód. Kár, hogy épp előtte vettem meg a F3 GotY-t, pont kipróbálni, hogy érdemes-e a F4-es bundlen gondolkodni. De legalább olcsó volt (talán 10, vagy 12 Eurt csengettem ki érte).
p
-
parandroid
félisten
válasz bacsisza #60687 üzenetére
Ugyanezek a beállításaim és a lokációm, nálam működik. Próbáld meg a beállításoknál az előfizu státusát megnézni, ott írja, mennyi van még a goldból.
p
-
parandroid
félisten
válasz sirszevenap #60723 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a múlt heti igénytelen BF-es akció után az eheti akciók már érdeklődés hiányában elmaradnak. Az egész neten igen nagy a csend a témában, bár egyes vélemények szerint a fekete pénteki akciókat azért még egyszer ellövik. Pedig egy Rise of the TR, meg egy Witcher 3, esetleg egy GTA5 dobozos akciónak még örülnék. Diablo 3-at vártam még, de az pont ma jött meg, sikerült lőnöm egy Ultimate Evil Editiont Amazonon 23 Eur-ért. Amin még gondolkozom, az a The Crew Wild Run Edition, de egyrészt vegyesek a vélemények, másrészt egy darabig kitart még a Horizon 2 hasonló témában.
Ja, még annyi, hogy durva, hogy a US store hogy tele van dobozos akciókkal, EU-ban meg lófütty nincs...
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Blaise #60973 üzenetére
Kb rohadtul mindegy. Nem (illetve minimálisan) mozgó alkatrészt tart, a tévét sem fogod mozgatni, löködni, úgyhogy csak arra figyelj, hogy a led-tv vékony káváján is meg tudjon kapaszkodni. A leírásban benne kell legyen, milyen vastagságnál felszerelhető. Én egy filléres kínai vackot vettem ebayen a 360-hoz, tökéletesen tette a dolgát 3 évig.
p
-
parandroid
félisten
válasz Gergőke88 #61159 üzenetére
Az összes játékom (szinte) német borítós, magyarra állított lokalizációvql és angol nyelvi beállítással mind tud angolul. Gondolom magyar szinkron/felirat azért nem mindhez van.
p
-
parandroid
félisten
Nálunk is a Lego játékok mennek minden mennyiségben, meg a Minecraft. Esetleg sportjátékok nem tudom, mennyire használhatók gyerekeknek (FIFA és társai), nálunk ilyesmire nem merült fel igény. XO-ra nem tudom továbbá, hogy milyen gokartos játékok vannak, 360-ra a legszebb az F1 Race Stars volt, de az tudtommal sajnos nincs benne a backward compatibility programban, pedig elég jó móka volt osztott képernyőn.
Ja, sorry, neked nem local multi kell. Mondjuk a Minecraft, meg a sportjátékok online multiban is működnek.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz renji00 #61383 üzenetére
Szerintem ez csak a németek megnyugtatására van, hogy tud a játék németül. Ők szinte az összes nagyobb címet teljesen leszinkronizálják amúgy, konkrétan _minden_ németül lesz a játékban. Mivel itt élek, az összes játékom német piacos, de magyar lokalizációval, és angolra állított nyelvi beállításal eddig mind ment eredeti angol nyelven is. SWBF-et nem tudom 100%-osan mondani, mert ez annyira nem érdekelt, hogy megvegyem, de miért pont ez lenne kivétel?
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Shurycen #61977 üzenetére
Változtassák meg a születési dátumot az account személyes beállításainál. Ha nem lehet, akkor fel kell hívni a supportot, hogy bocs, elszúrtuk a regisztráláskor, gyerek nevére lett regisztrálva, de apa használná a konzolt, lesznek szívesek megváltoztatni. Ha nem lenne rá beregisztrálva a Gold tagság, akkor egyszerűbb lenne, egyszerűen csak létre kell hozni mellé egy másik accountot.
I]p
-
parandroid
félisten
válasz mr.tamasbiro #62042 üzenetére
Vidd vissza a p*csába, a köcsög jézuska meg bekaphassa.
p
-
parandroid
félisten
válasz mr.tamasbiro #62050 üzenetére
Lego-játékokat már írták korábban, emellett Minecraft még vicces két fővel, ha van Kinect, akkor Kinect Sports (nem t'om, mi a pontos cím XBO-n, de itt kicsit másképp hívják), illetve az én nagyobbik lányom a Tomb Raider Def Editiont és a Fallout 4-et is tolja, demár a Witcherért nyíg, emellett szívesen Forzázik is. Ha fiúk, akkor valami sportjáték is biztos bejön majd előbb-utóbb, meg esetleg World of Tanks. Állítólag jön majd a Sims 4 is XBO-ra, azt gondolom kénytelen leszek majd családi nyomásra azonnal beszerezni, a 3 is nagy sláger volt 360-on.
Én magamnak vettem most egy Diablot, de még nem tudtam kipróbálni, Forzát is szívesen hajtom, meg a Witcherben én is benne vagyok, szerintem az még hamarosan bekerül a gyűjteménybe.
Jó lenne valami osztott képernyős egyszerű és vicces osztott képernyős (gokartos-autós) versenyjátékot találni, mondjuk erre én is szívesen várok javaslatokat. Valami olyasmire gondolok, mint az F1 Race Stars 360-ra, annál talán egy hajszállal lehetne komolyabb, de nem annyira, mint a Forza.
Érdemes egyébként kicsit turkálni a visszafelé kompatibilitási listában is, van egy-két cím, ami most nagyon le van árazva, de bőven megér még mindig jópár játékórát, főleg, ha még nem próbáltad.
p
-
parandroid
félisten
válasz mr.tamasbiro #62059 üzenetére
Ja, a GTA5 még kimaradt, azt a nagylányom gondolom a fiú osztálytársai nyomására hajtja nagyon, most már ott tart, hogy adna hozzá a zsebpénzből, ha megvesszük. Egyelőre a téma miatt még ellenállok (tudom, witcherkedés bezzeg mehet, meg a posztapokaliptikus fps is, akkor miért pont a gta tabu?), de nincs sok esélyem.
p
-
parandroid
félisten
A GTA4-et megkapta kipróbálni X360-ra a Gamestopból használtan, de ugye az már nem mai játék, és nem túl menő, meg az osztálytársak is mind az 5-öt játsszák, szóval az sokkal kívánatosabb darab. Bár most a Fallout 4-gyel is elakadt, a Tomb Raiderrel azért még halad, bár most pár napig ráadásul nem voltunk otthon, szóval most el van szakítva a boxtól. Ő még jobban bírja, a kisebbik lánynak komolyabb elvonási tünetei vannak, de neki meg szerencsére van Minecraft a tabletjén, azzal kihúzza ezt a pár napot.
p
-
parandroid
félisten
Kizárt. Én eddig akármilyen kódot vettem (Gold, meg WoW GameCard), mindig beszkennelt képet kaptam róla, általában látszik is, hogy úgy van lekaparva a védőréteg. Tehát fizikai kártyán van a kódjuk, csak nem akarja a kártyát küldözgetni, azért jön e-mailben csak maga a kód.
p
-
parandroid
félisten
Németeknél is volt karácsony előtt ez az akció, Amazonnal közösen hirdették. Minél nagyobb GamerScore-t szedtél össze X360-on, annál nagyobb kedvezményt adtak a One árából. Talán valami 1000 GS / 10 EUR körül volt a váltás, de nem tudom pontosan, a max elérhető kedvezmény 150 EUR volt. Sajnos nem a szokásos akciós árakból, hanem a doboz listaárából számolták, így gyakorlatilag az Amazon black fridayes akciós árait talán megközelíteni tudta a kedvezményes ár felülről, szóval alapvetően csak trollkodásra volt jó az egész. Ja nem, járt hozzá még ajándékba egy Forza Horizon 2 (akciós áron akkor éppen 25 EUR dobozosan).
p
-
parandroid
félisten
Ha boxon FPS-szűz vagyok (PC-n annak idején elég sokat CS:S-oztam, no meg az obligát lanpartyk boldog lánykoromban...), akkor egy GoW Judgement jó kezdés lehet, hogy egyáltalán ráérezzek a kategóriára, meg hogy menni fog-e ez nekem? Vagy valamelyik korábbi verzió jobb (GoW2, 3)? Az az 1500 HUF, amibe golddal kerülnek nem vág földhöz, és inkább ezen próbálnám ki, hogy milyen lövöldözni, mint egy full áras SW Battlefrontson...
p
-
parandroid
félisten
Köszi mindenkinek a válaszokat. Korán van még ebben az évben, épp a minap ajánlgattam én is az EA Accesst egy friss XBO-tulaj barátomnak, erre most magamnak eszembe sem jutott ott körülnézni.
FPS/TPS most kb mindegy, inkább arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán tudok-e előre lőni, miközben előre megyek, vagy egyszerre a kettőt teljesen reménytelen megszoknom, nem is beszélve arról, ha további irányok is bekavarnak.
A legnagyobb bajom egyébként a klasszikus gamer probléma:
Ezek szerint a felnőtt korba léptem. Itt az XBO, meg egy rakás játék, de egy-két óránál többet karácsony óta egyszerűen egyikbe sem tudtam tenni, pedig eddig mind tetszik, de pl a Fallout 4-ről annyit tudok, amennyit a lányomat láttam játszani vele... És olyan alap címeket, mint a Witcher 3, vagy a Rise of the Tomb Raider, esetleg a Thze Crew Wild Run még nem is mertem megvenni. Bár holnaptól 3 napig kettőt fizet, hármat kap akció van a helyi Saturnban minden lemezes termékre, lehet, nem bírok majd magammal már megint.
Na, most megyek, előfizetek egy havi EA Accesst.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Nayrobi #62818 üzenetére
Nekem csak annyi, hogy nem sikerült a vásárlás, próbáljam később. A többi goldos játék simán lejött, meg a 360-as backward compatibility-s GoW Judgementet is meg tudtam venni.
Kezd nagyon nem vicces lenni ez az egész MS Store rendszer, elég hihetetlen, hogy a világ legnagyobb szoftvervállalata ezzel a túlbonyolított, és egészen gyakran konkrétan működésképtelen szarral képes előállni... Persze értem én, hogy rengeteg előrelépés történt a 360-as Store-hoz képest, ami még nagyobb fostenger, meg hogy a PS rendszere sem sokkal jobb, de ha már ujjal kell példákra mutogatni, akkor PC-s vonalon nekem sem Steammel, sem Originnel nem volt eddig közel sem ennyi gondom, hogy a user interface felhasználóbarátságáról ne is beszéljünk.
Amúgy meg a másik nagy szívfájdalmam, hogy a One kezelőfelülete végre elkezdett használhatóvá válni, erre a beépített Store-t úgy sikerült lebutítaniuk, hogy ami még 360-on működött, azt itt már el sem lehet érni - az akciós ajánlatokat példának okáért, de a backward compatibilitybe, vagy a profile funkcióba már ne is menjünk bele. Szóval van azért még mit reszelgetni ezen a rendszeren, még ha fent is tartom a véleményemet, hogy amúgy egy fasza kis konzol úgy általában véve.
p
-
parandroid
félisten
A feltörekvő és teljesen indifferens káeurópai piacon, talán. A nagy eladásokat nem a magyar (vagy szlovák, vagy román, de a teljes blokk együtt sem) market generálja. Igazából már az is szép tőlük, hogy lehajolnak azért az aprópénzért, amit ezeken a piacon a játékosok fizetni hajlandóak. Ha akarnák, bármikor lezárhatnák a kiskapukat, amivel ők is tökéletesen tisztában vannak, de inkább hosszú távra terveznek, és úgy vannak vele, hogy aki most kiskapuzik, az a dolgok (és az anyagi helyzetének) jobbra fordulásával előbb-utóbb 'rendes', fizető kuncsaft lesz.
p
-
parandroid
félisten
Arra azért figyeljetek, hogy ha ketten néznek egyszerre HD-tartalmat, akkor azért a 15 megabites adsl elég szűkös tud lenni...
Amúgy angol felirat szinte mindenhez van, nyelvtanuláshoz ez így már elsőrangú, hamar hozzá lehet szokni, aztán jön minden magától.
Annyi még a hátránya, hogy menő sorozatok pár évad csúszással kerülnek fel, szóval nem árt türelmesnek lenni, ellenben ami felkerül, az hihetetlen minőségben elérhető. Elvileg a HD, az HD, de az Amazon Prime-hoz képest pl letaglózó a képminőségbeli különbség a Netflix javára - nem is beszélve, hogy előbbin a HD tartalom sem mindennapos, ráadásul szinte minden normálisabb filmért/sorozatért képesek még az előfizetési djjon felül is pénzt kérni. Ha nem lenne egy pár másik előnye a Prime tagságnak, meg nem lenne azért jóval olcsóbb, mint a Netflix (50 EUR évente, de cserébe időnként akciókat és kedvezményeket is ad, és ingyen szállítja a nem külső partneres megrendeléseket), akkor nem is lenne értelme a Netflix mellett fenntartani.
Szerk.: Re #63511 @ Def: Nem alapfokon bírom én sem anyanyelvünket, de ha külföldi gyártású sorozatot akármilyen más nyelven kell néznem, mint az eredeti, akkor konkrétan nem tudom elviselni, és inkább nem is nézem. Inkább keresek hozzá feliratot, ha esetleg olyan nyelven van, amit nem értek - bár be szoktam az angolhoz is kapcsolni az eredeti nyelvű feliratot, azért időnként segít (főleg, ha halk a beszédhang, vagy zajos a filmbeli környezet, esetleg tájszólással, akcentussal beszélnek).
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Magyar ip-ről konkrétan le volt tiltva a szolgáltatás. Az én német Netflix-előfizum is megszűnt működni ugyanazon a tableten, amit Németországban használunk, mihelyst Magyarországon jelentkeztem be az internetre. Ezt a tiltást vették most le, tehát a 130 országban indulás az kb annyi volt, hogy 130 pipát bekattintottak egy user interface-en.
p
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #63544 üzenetére
Szeretem a szarkasztikusan megfogalmazott, de az eredeti felvetésben rejlő szarkazmus felett elsikló megjegyzéseket.
p
-
parandroid
félisten
válasz pappzo #64198 üzenetére
"1. alapvetően gyerekeimnek venném (és részben magamnak is), érdemes itt is kinectest venni? 360-on van pár játék, de az első hullám után egyre kevesebb értelmes Kinect játék jött."
Szinte semmi tartalom nincs sajnos kinectre...
"2. Mindenképpen 1 TB-ost vennék. Azt hiszem nekem kényelmes a letöltő kódos vásárlás. Árban van különbség a "dobozos" és letöltő kódos között?"
Igazából mindegy. Én is a nagyobbat vettem, sok jelentősége nincs. Ha sokkal drágább a nagyobb verzió, vagy van valami jó akció a kisebbre, nyugodtan veheted azt is, lásd következő pont.
"3. Ha nem elég az 1 TB lehet-e pl USB-n további meghajtót hozzá tenni? Látva a majd 40-50 GB-s méreteket előbb utóbb tetőzik."
Igen, szinte minden USB3-as meghajtót megeszik, rádugsz egy 2TB-os WD Passportot, és hosszú időre meg van oldva a tárhelyproblémád.
"4. Ha letöltő kódosom lesz kell-e hozzá gold tagság? Letölthetem e többször is ugyanarra gépre, pl hely hiány miatt törlöm időlegesen?"
Nincs köze a gold tagsághoz a digitális vásárlásoknak. Illetve annyi, hogy a gold tagsággal néha jár extra kedvezmény.
"5. Ha jól tudom PS4-nél van egy olyan funkció ha standby-ban van a gép és pl telefonon bejelentkezve megveszem a játékot, akkor a gép elkezdi automatikusan leszedni és akár mire haza érek a játék fent van?"
Itt instant on-nak hjvják, és itt is működik.
"6. Mire jó leginkább a gold tagság? Ok tudom multiplayer-hez szinte ajánlott. Így van? Illetve havi 2-3 ingyenesen letölthető (persze nem A+ besorolású) játékot ad. Pl ad-e kedvezményt a ténylegesen nagy nevű játékok (Forzza 5, NFS, SW BF, Witcher 3, Fallout 4) esetében? Milyen más előnyei vannak a gold tagságnak?"
Online multiplayerhez mindenképpen kell. Emellett ad néha extra kedvezményeket az akciós játékokhoz, illetve te is említetted a havi 2 ingyenes játékot. Ami igazából 4 (sőt, az utóbbi időben 5), mert a 360-asra megjelenő gold ajánlatok már mind visszafelé kompatibilisek, azaz játszahtók XBO-n is.
"7. Játék magyarítások jelentek-e meg ONE-ra? Fel lehet -e tenni (nem hivatalosokat is), 360-on HDD-re telepítve megoldható volt. Azért kérdezem mert tudtommal Fallout 4-hez készül a házi magyarítás."
Ezt passzolom. Én nem tudok róla, hogy lehetne, de hátha valaki csinált már ilyet.
"8. A Witcher 3 tudtommal magyar felirattal jelent meg. Letöltő kódosnál, ezt külön le kell tölteni hozzá vagy hogy fog menni?"
Ha van az eredeti játékban magyar felirat, akkor ha magyar lokalizációt állítasz be a vásárlásnál, illetve a letöltésnél, akkor benne lesz.
Szerk.: Na, jól lemaradtam...
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz retesz147 #64506 üzenetére
Semmi gondja nem lesz, az X360-am is egy ilyen, csak kétszer ilyen széles helyen osztozott egy videórögzítős szolgáltatói set-top-box-szal 3 éven keresztül, utóbbi helyett most egy XBO van mellette. Sosem reklamált egyik eszköz sem. Mondjuk nekem 5 cm híján nincs a falhoz tolva a kisszekrény, és hátul hosszában végig van egy kb ~8 cm-es hosszanti rés, de nem hiszem, hogy ez annyit számít.
Szerk.: De azon se lepődj meg, ha 5 perc múlva jön valaki, aki figyelmeztet, hogy meg fog sülni ott a gép, mert neki minden irányban 3x ekkora helyen is vibrál a levegő a polcról kiáramló hőségtől, és a macska is egyszer tévedt csak fel a tévészekrény tetejére, de rögtön hólyagosra égett a lába.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Bazsi1987 #64521 üzenetére
Karácsonyi akcióban Forza 6-tal, korábban Forza 5-tel is volt kontroller (ez utóbbit vettem én is második kontrollernek). Pillanatnyilag német amazonon nem látok aktív ajánlatot, hogy később mi lesz, azt meg mi honnét tudnánk? De ha valakinek esetleg mégis vannak ilyen infói, ne tartsa magában, eseteg az engem is érdekelne, hogy mikor lesz nagyon leárazva RotTR, vagy GTA 5. esetleg a Gold játékok erre az évre előre...
p
-
parandroid
félisten
válasz mr.tamasbiro #64539 üzenetére
Bármelyik (minden) LEGO játék (régebbi X360-asok egy része is megy backward compatibility módban), Minecraft, Project Spark.
p
-
parandroid
félisten
válasz Daffchy #64914 üzenetére
Nem mintha nem írták volna le épp az előbb, de felhívod a supportot, elküldöd nekik a számlát bescannelve, vagy lefényképezve, és átírják neked arra a napra a garancia kezdetét.
p
-
parandroid
félisten
válasz Trenew #65105 üzenetére
"...mázli, hogy németbe vagyok."
Én is, de a magyar store-ból szedtem le, lehet, hogy már ott is aktív az akció?
Amúgy kimaradt egy -n végződés, tessék erre odafigyelni!
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest