Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
mobal #205843 üzenetére
The Division 2 - Warlords of New York Edition amerikában kb 10k-ból kijönmost elvileg 27$ engedménnyel, mondjuk itthon sem tragikus 12.5k aki épp ezt szeretné
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
mobal #205843 üzenetére
Már csak 2 óráig lehet. Kétféle lehetőség van:
1. Veszel US Xbox Gift Card-ot, pl.: ITT van 5$-os címlet
2. Csinálsz egy USA PayPal fiókot. Hozzáadod a bankkártyád, felveszed a fizetési lehetőségeid közé USA alá: https://account.microsoft.com/billing/paymentsDe már csak ~2 órád maradt...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
mobal #203264 üzenetére
4 szint van az Insider programban:
Alfa (és azon belül Alpha Skip Ahead) - csak meghívóval érhető el és ide érkeznek leggyakrabban frissítések, van amikor naponta, de hetente többször.
Béta - 3 vagy több hónapos Insider tagsággal és 5-ös vagy annál magasabb Insider szinttel érhető el, az Alfa után röviddel kapja meg a frissítéseket, 1-2 hetente.
Delta - 1 vagy több hónapos Insider tagsággal és 2-es vagy annál magasabb Insider szinttel érhető el. Ritkábban és nem minden Delta tag számára érkeznek frissítések, azonban előfordulhat, hogy ha az Alfa vagy a Béta körök nagyobb tesztelői csoportot igényelnek, akkor a Delta tagokat automatikusan bevonják, akár Alpha típusú frissítések tesztelésébe is
Omega - mindenki számára elérhető és egy kicsivel a final release előtt kapja meg minden Omega tag a rendszerfrissítéseket
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
mobal #203254 üzenetére
Le kell tölteni az Insider App-ot és azon belül végigcsinálni a lépéseket.
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/xbox-insider-hub/9nblggh68vsk?activetab=pivot:overviewtab
Sajnos az elmúlt pár napban volt akinek ez nem ment, de az nem az alkalmazás miatt volt, hanem központi hiba miatt.
-
NyMRooD
őstag
válasz
mobal #142571 üzenetére
A szürke boltból való vásárlás kockázattal jár, a piacon 50k-ért vett iPhone X-ért is bármikor kopogtathat nálad a rendőrség (vagy az is lehet, hogy nem iPhone X), az, hogy nem vagy ezzel a kockázattal tisztában még nem mentesít a büntetés alól. Az MS-nek nem szükséges vizsgálódni, a rendőrség már tényként közli vele, hogy csalás történt.
-
NyMRooD
őstag
válasz
mobal #142558 üzenetére
Hivatalos partnernek oda adta a kulcsot, attól meg megvették lopot bankkártyával / meg hackelték a rendszerét / stb és mivel egy ilyen ügy felderítése hónapokig is eltart usernek van ideje megvenni G2A-ről, ami egy piactér, így ő rajta fog csattani az ostor (Steam/Origin/Uplay esetén már volt 1-2 cifra történet, ott általában a kiadó végül jó fej volt és a G2A is).
Aki így járt az mindenképpen keresse meg az MS mellett a G2A-t is, próbálja visszaszerezni a pénzét és kitiltatni azt akitől vette.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
mobal #133171 üzenetére
Szia. Itt van és az összefoglalóban
[link]
Én a Black Flag-el még nem játszottam, de a top3 AC rész közé rakják sokan.
A Far Cry Primal-t 2 napja kezdtem el, eddig tetszi, de érezni rajta, hogy régebbi a grafika.
A Far Cry 4-et pedig még nem...Ezt a FC4+Primal csomagot nézd még meg esetleg: [link]
De 2k-t mindegyik megér.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mobal #131896 üzenetére
Sztori érdekel, vagy lövöldöznél? Mert ha utóbbi és technikailag is egy jobb játék érdekel akkor H5. Csak így nem fogsz kb érteni semmit, hogy kik a Covenant, kicsoda Chief, Cortana stb.
Ha a kollekciót választanád, akkor meg ne felejtsd el hogy nem mai játékokról van szó, az első rész mai viszonylatban már nem a legjobb technikailag pl.
-
q2w3
senior tag
-
Siffredi
senior tag
válasz
mobal #109812 üzenetére
Vannak benne nehéz részek, valóban. A trial-ok elég nehezek, főleg a megadott időre teljesíteni őket.
Ha az elején gondjaid adódnak a bossokkal, az normális, amíg nem unlockolod a skillek nagy részét, addig nem érdemes nekik menni. Eleinte érdemes a sztorit vinni, szépen lassan adagolja a dolgokat, plusz xp-t és power pontokat is kapsz bőséggel a skillekhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-Rolika-
senior tag
Igen ezt olvastam itt PH-n Hyperx Cloudról. GAME-ről szállítással együtt 16ezer körül lenne mindkettő, szóval még igy újonnan is olcsóbb, mint a Taskstar használtan.
Esetleg meg tudnád mondani, hogy miért nem ajánlod a Syberiat, mert én inkább arra hajlanék viszont nem szeretnék sz.rt venni. Sok helyen dicsérik a SteelSeries-eket.
Én amiatt parázom csak a Syberianál, hogy a kontroller nem hajtja ki és ugyanolyan halk lesz, mint a jelenlegi PC360-am. -
okibots
aktív tag
Sajátomat nem tudom, megvettem digitálisan, majd kaszáltam kb 2 óra játék után...majd egyszer befejezem ha ráfanyalodok.
Itt van ez, tájékoztatónak jelleggel megfelelő: Battlefield 1 kampány hossz
-
Stauffenberg
nagyúr
Megálmodtam az éjjel:
XO: Hitman: Complete First Season
XO: Rise of the Tomb Raider
X360: Red Dead Redemption
X360: Bioshock InfiniteEmellé lesz "Spring Break" leárazás, ahol az összes Forza alapjáték 80% akcióban megy majd és 90%-on a DLC csomagok, valamint megint 1 USD lesz a Gold, csak most az éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra