Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A bf1 -el már csak azt tudom ezután elképzelni ,hogy az ms megkérdezi , hogy kinek nincs még meg és a jelentkezőknek karira dobnak egy ingyenes kódot hozzá.
:-)
Kíváncsian várom ,hogy a multi szerverek mit mutatnak majd egy hét múlva.
@Def26
Ne már ,hogy ezért fizetted az ea accest?!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz #22718208 #158851 üzenetére
Többek között ezért (ps4 -en megvettem már, nem akartam boxra is). Persze mellette kipróbáltam a többi játékot is. Én személy szerint joban örülnék egy ubisoft accessnek.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam korábbi hozzászólásban, hogy US verziójú játékokat(most pl.: RDR2) ha megveszek, akkor azt le tudom tölteni a HU lokalizációjú Xboxunkra? Pofátlanul nagy, kb. 6k különbség van a verziók között árban, gondolom adó és társak miatt
-
adalbert1
veterán
válasz Def26 #158853 üzenetére
Én is gondolkozom azon, hogy lemondjam az EA Access-t. Igazából a játékok közül ami érdekelt, azzal már játszottam (illetve a Dragon Age-ek érdekelnének, de annyi játékom van, hogy kb. sose jutok el oda, hogy játsszak azokkal is), nagy ritkán valamilyen sport játék előkerül, de az is évi 1-2-szer talán - igaz, az 5500 Ft nem egy nagy ár érte, de ha azt nézem, hogy alig használom ki, úgy már pénzkidobás. Ha esetleg mégis kellene, akkor inkább előfizetek újra 1 hónapra majd.
-
Def26
félisten
válasz adalbert1 #158856 üzenetére
Az a gond, hogy már mindenhova fizet az ember ilyen is öszegeket. 1-1 még nem sok, de azért a családban vannak bőven ilyen kis havi 2-3k, amikből szépen összejön egy komoly összeg.
Az ember bele sem gondol, hogy mennyi mindenre szán előfizetést. pl. átnéztem a bankszámlát és látok egy 3000ft -os összeget minden hónapban, kérdem asszonyt mi a tököm ez (valami burros.com vagy mi), azt mondja az ilyen facebook csoportos magán orvos (
Novák Hunor, ha valakinek mond valamit), aki 0-24 -ben válaszolgat neki, ha valami kérdése. Szóval ha belegondolok, rengeteg ilyen szarság van ami egy kisebb vidéki albérlet ára havonta.Most fizetem a live -ot azt kész, másra nem költök.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
anorche1
őstag
Van hir arrol, hogy a warframen kivul milyen jatekok fogjak tamogatni az egeret+billt?
Egy skyrimnek nagyon orulnek, de az gondolom tul regi ahhoz, hogy megkapja"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
r.levente75
addikt
PvZ GW2-höz érkezett két új időszakos karaktercsomag, ami a storeban megvásárolható.
Mondjuk szvsz drága, nagyon drága.Jó a mostani GWG.
-
mike1334
veterán
válasz Def26 #158857 üzenetére
Pont egy hónapja írjuk az asszonnyal, hogy mire mennyit költünk, de még a 100ftos rágót is, mindent a maga kategóriájában vezetve...hát majdnem dupla annyit költök, mint gondoltam volna..és az 1000 forint körüli tételek tolják meg igazán...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
F_Peter
őstag
válasz oriic #158862 üzenetére
Én kicsit tartok attól hogy Pubg fog kapni K&M támogatást (még ha nem is egyből) és elondulnak a crossplatform felé.
Egyrészt egyre inkább azon vannak hogy updateben utolérjék a PC-t, másrészt a legutóbbi frissítésben az érzékenység beállításait annyira felhúzták, hogy szerintem az analóg karral kezelhetetlen (mármint a felső negyede, számomra még a fele is nehéz).
Persze ez csak az én spekulációm. -
techie_guy
tag
válasz spiky03 #154857 üzenetére
Ügyfélszolgáltnál rákérdeztem és "Az Xbox One-ra fejlesztjük az applikációt, de egyelőre nem tudunk időpontot mondani, hogy az mikor fog megjelenni.".
Jobban utána olvasva ez inkább egy kamu sablon szöveg, mert úgy néz ki, hogy Európában nem lesz támogatás One-ra, felesleges várni rá. -
Jovanny2
őstag
válasz Ice&Lime #158808 üzenetére
A kontrollere szerintem elég jó. Jó a fogása, jó a rezgés, az újak már mind 3,5mm jack csatisak és BT-osak. Eddig egyet kellett gariztatnom, de nálam azért forognak. A betegségük lehet a joy, azt előfordul, hogy cserél(tet)ni kell. Bár mostanában azt sem mondanám, mert nekem már előbb kopik el a gumi, mint elromlana. Szóval szerintem rendben van. A fat kontrollere azért kicsit gyengébb volt, S óta teljesen jó. Mindet használhatod kábellel is, de szerintem senki sem használja azzal. Messze a legjobb valami erős akkut venni (nekem Eneloop Pro 1550mAh van). Veszel 4-et, és mindig van töltve. Nálam 8 forog, de az kell a headsetembe is. Létezik gyári akku (play&charge kit) is, de az kb. 450mAh csak.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Grawens
senior tag
-
eL Geri
őstag
Én már tudtam zsákolni a GWG játékokat. Nekem jól jött, mert már csak ma van Gold-om, de késöbbre azért jó, ha meglesznek
-
Bogyi007
veterán
-
smokiii1
aktív tag
Sziasztok! Szokott lenni halloween akció store-ben ilyenkor? Vagy ne várjak holnapig ha venni akarok valamit?
-
Bigmasterl
tag
Az áruházban lévő béta 18as Kodi helyett fel lehet tenni valahogy stabil 17 es verziós Kodit? Vagy kizárólag onnan tudom telepíteni? Egyenlőre használhatatlan bugos. Előre is köszi
-
-
zsocy
őstag
válasz Bigmasterl #158876 üzenetére
Nem lehet. Csak azt lehet feltenni ami az áruházban van bármilyen szoftverből.
-
wayne1
senior tag
Hali
Egy láma kérdés. Ha van egy 360-om amin van Live Gold előfizetés, de holnap lesz egy ONE-om amin ugyanazzal a fiókkal lépek be akkor a ONE-on is élni fog a live ugye? -
Tibiajax
nagyúr
válasz hülyegyerek #158846 üzenetére
köszi, ennyi akkor elég is volt..
köszi többieknek is -
AMD Power
titán
Jó lett az új Gold Live novemberi felhozatal. "Kár" ,hogy az EA pont most tolom a Dante Infernot!
-
gorgocska
tag
Srácok vannak olyan játékok amik 3d szemüveggel lehet játszani? És tudtok pár címet írni. Köszi
[ Szerkesztve ]
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Incubus
tag
Sziasztok!
XO applikációban is le lehet-e törölni játékot?
Vagy ezt a konzolon kell elvégezni?üdv Robi
-
pzstm
titán
válasz Incubus #158891 üzenetére
ahol látod kilistázva a játékokat nyomsz egy menügombot és feljön az uninstall opció
Xbox One játékok vagy alkalmazások eltávolítása a szabad tárterület növelése érdekében
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sima külső HDD-t (Maxtor M3) megéri lecserélni Seagate GameDrive-ra? Hoz valamit is?
Véleményem szubjektív...
-
Fernet
senior tag
Gondoltam veszek egy displayport-hdmi adaptert, hogy ha foglalt lenne a TV, tudjam monitoron is használni a boxot. Épp egy edigital közelében jártam ma, mondtam mi kellene és kaptam egy ILYET. Itthon pár sikertelen próbálkozás, aztán utánaolvasás után derült ki, hogy erre pont nem jó. Pedig mondtam a srácnak, hogy a monitoron csak DP van, erre szeretnék HDMI kábelt kötni.
-
Maxxy10
addikt
One Piece: Burning Blood valaki?
Rendesen nehezek a harcok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest