Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Azért kb. 50 Xbox360 játék tulajaként kicsit rosszul esik, hogy nem lesz visszafelé kompatibilitás (igaz amíg lehet 360-at kapni, addig nem érdekel, de jó lett volna).
A forma nekem tetszik, sok újításnak is örülök, igaz a szórakoztató center részéből sok múlik azon, hogy itthon mennyi szolgáltatás lesz elérhető, illetve viszi-e az mkv filmeket.
Örülök, hogy megmarad a játékok telepítése, így legalább nem kell hallgatni az optikai meghajtót, viszont a használt játékokhoz való hozzáállás nem tetszik... Arról van valakinek infója, hogy az az 1 profil hány gépen játszhat vele?
Illetve ha tényleg 17-25k körül fog menni egy játék, akkor azt a magyar zsebekhez viszonyítva nagyon drágának érzem. Persze egy olyan játéknál, ahol tartalmat is kap érte az ember (Fallout, Forza, Elder Scrolls, stb.), még akár ki is fizetném, de az ilyen 8-10 óra alatt végigjátszható címekért tuti nem.
Összegezve nekem eléggé ambivalensek az érzéseim, de leírni semmiféleképp nem szeretném az Xbox One-t, így kíváncsian várom az itthoni megjelenést. -
adalbert1
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #141 üzenetére
Én egyelőre Xirtam hozzászólását veszem alapul, illetve a Zavvin is 50 fontra árazták be a címeket (persze az semmit nem jelent, amíg tényleg nem elérhetőek). Én már a Nintendo árait is kicsit sokallom, főleg, hogy nagyrészt én is a kovsol által említett módon szerzem be a játékaimat Xbox 360-ra.
-
adalbert1
veterán
válasz Buster17 #198 üzenetére
Azért az okostelefon vs. normál telefon témát nagyon nem hasznos összemosni a sima konzol vs. szórakoztató centrummal - az okostelefon nagyon hasznos tud lenni a rengeteg funkciójával, főleg, hogy nem kell kismillió egyéb eszközt cipelned magaddal - és itt a hangsúly szerintem a mobilitáson van. Otthon meg nem zavar, hogy külön van konzol, számítógép, médialejátszó, tv, stb.
Ennek ellenére egy amerikainak nagyon hasznos lehet a sok egyéb kiegészítő szolgáltatás (pl. az NFL-es témát szerintem nagyon eltalálták - meg azt is, hogy ráerősítenek a sport vonalra-, az átlag amerikai fogyasztó szemében ez hatalmas pozitívum a PS4-hez képest), sőt akár én is szívesen használnám pár feature-ét, ha itthon is elérhetőek lesznek, de engem is jobban érdekelne egy minél jobb konzol, minél kevesebb felesleges sallanggal. -
adalbert1
veterán
Sziasztok, Forza Horizon 2-höz még fognak jönni új dlc-k? Illetve van olyan, ami esetleg ebben a csomagban nincs benne? Illetve megéri a kb. 4k felárat a simához képest? Illetve még a Witcheren gondolkozom, a PS4 változathoz képest mennyivel futhat rosszabbul?
-
adalbert1
veterán
A 60fps csak költői túlzás volt, nem?
bulikavagyok: köszi, még gondolkozom, hogy megvegyem-e a Horizon 2-t akcióban, vagy inkább később Forza 6 legyen helyette... Viszont mivel ahhoz is lesz egy tengernyi DLC, és nem hiszem, hogy egyhamar jobban akciózzák, így inkább a Horizon 2-t veszem előbb. A Forza 5 ehhez a 2 későbbi részhez képest felejtős, nem?
-
adalbert1
veterán
válasz sirszevenap #58833 üzenetére
Az Xbox One-nál szerintem hatalmas előny az EA Access, évi 6k-ért egész jó játékokkal játszhatunk (nekem pl. teljesen mindegy, hogy a legfrissebb igazolások vannak-e a játékban, vagy nem, bőven jó a tavalyi sportjáték is, ha 1-2 meccset szeretnék játszani), illetve talán az éves live is olcsóbb, mint az éves PSN.
-
adalbert1
veterán
válasz kovsol #58890 üzenetére
Én most vettem meg a Horizon 2-t, és ezen a generáción ez az első autós játék amivel játszottam - hát, az államat keresem néhány helyen, szvsz nagyon jól összerakott játék lett. Ezek után kíváncsi leszek a 6-ra is, de szerintem ezzel könnyedén elleszek hónapokig a többi játék mellett.
-
adalbert1
veterán
válasz Skatorius #58903 üzenetére
Az nem csak a konzolbeszámításos extra kedvezménnyel volt annyi? Mert a honlapjukon/facebookon úgy reklámozták 79999-ért. Azt kicsit nehezen hiszem, hogy csak úgy 50k-t elengedtek volna az eredeti árból...
Ja, tegnap megvolt a gép első fagyása is a Forza Horizon 2 alatt - igaz, pontosítanom kell, mert a gép nem fagyott le, csak a játék, de ki lehetett lépni belőle és újraindítani.
-
adalbert1
veterán
FH2-ben nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy a DLC-ket reklámozza? Mert a storm islandről szerintem már kétszer megnéztem a videót, és kezd irritálni.
-
adalbert1
veterán
válasz ImpersonatoR #59432 üzenetére
Itt megint nem dolgozhattak túl nagy készlettel, illetve a honlap készletinfó része ismét nem áll a kezdet magaslatán - még most is azt írja, hogy készleten a Duna Plázában, ahol az eladó tájékoztatása szerint van is, de az le van foglalva - normális rendszernél ennek simán csak a belső felületükön kellene látszani, és kifele azt kellene mutatniuk, hogy nincs készleten.
-
adalbert1
veterán
Ti cseréltetettetek már ki nem a gép mellé adott gamepadet? Az előző héten vettem egy második darabot, és pár óra játék után azt játssza, hogy beragad az A gombja (kb. minden 20. lenyomásnál), illetve nem ugrik vissza teljesen. Az előbb chateltem egy angol nyelvű supportossal az MS honlapon, ő azt mondta, hogy a vásárlás helyén is 30 napig cserélniük kellene, és hogy itt, Magyarországon is él ez a policy (eléggé furcsának tűnt a dolog, de legyen).
-
adalbert1
veterán
válasz hackeeeee #59816 üzenetére
A boltban kevés próbálgatás után kicserélték. Viszont minőségérzetre úgy érzem, hogy ez kicsit elmarad a gép mellé adottól (mindkettő az új, 3.5 jackes kiadás), a gombok nyomáspontja mintha kissé más lenne, illetve a nyomva tartott gombot ha mozgatom fel-le, akkor nagyobb úton jár. Létezhet ekkora különbség? Az lehetséges, hogy új kontrollerként refurbished darabot kapjak, vagy azt jelölnék külön? Akinek több kontrollere van: ti éreztek különbséget köztük?
-
adalbert1
veterán
válasz Something_ #59857 üzenetére
Azért 16-7k-ért ennél többet várnék, lehetne egy egységesebb minősége a kontrollereknek... Oké, anno a 360-nál azért nagyobb blamák is voltak, de kicsit csalódás eddig számomra ez a generáció a hardwaret tekintve(a PS4 pl. túl hangos, illetve az akksis kontroller is zavaró számomra) - a játékok között azért vannak nagyon jók
hackeeeee: igen, új, dobozos példányt adtak - viszont attól tartok, hogy az "A" gomb nagyobb mozgástere miatt idővel itt ugyanúgy akadni fog a gomb - mindenesetre ha újra előjön, akkor legközelebb az MS-nek küldöm vissza, könnyen lehet, hogy az üzlet kapott egy gyengébb szériát, és akkor cserélgethetném még párszor (amúgy azt mondták, hogy eddig mióta van One, még sok kontrollert nem hoztak vissza hozzájuk, összesen 1-2 darabot). Az viszont biztos, hogy most pár hétig csak ezt fogom nyúzni, hogy ha van valami nyűgje, akkor inkább jöjjön ki minél hamarabb.
-
adalbert1
veterán
válasz hackeeeee #59880 üzenetére
Irányadónak: nekem egy PS4 Fallout 4-re mondtak 10k-t - szóval szerintem egy Fifa 15-ért, ha használtan 10k-ért adják, akkor egy 5-6k-nál többre ne számíts (de lehet, hogy még kevesebbet adnak érte) - igazából szerintem az egész beszámításos akciójuk akkor jó, ha van egy nagy rakás 360/PS3 játékod, ami amúgy is 2-3k-ért kelne el, és nem akarod egyesével árulgatni őket.
hackeeeee: igen, a kontrollert majd meglátom, végső soron van rá 1 év garancia, szóval annyira nem aggódom, de a gariztatás is plusz idő és esetleg utazás is...
-
adalbert1
veterán
válasz Gyuree91 #61584 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, ennyiért szerintem már lehetne lemezesben is találni használtan, de szerintem ezt a játékot úgyse adnám el, így valószínűleg megveszem digitálisan (arra azért kíváncsi lennék, hogy lesz-e olcsóbb a közeljövőben, de azt tippelném, hogy nem) - illetve még azért filózok rajta, mert a story módot anno 360-on már végigjátszottam. Az online rész milyen? Lehet kezdőként is élvezni, úgy hogy mások már régóta játszanak?
-
adalbert1
veterán
Kinectre vannak egymás ellen játszható party/sport/tánc játékok? Ahogy nézem, Xbox 360-ra sokkal nagyobb a választék - várható, hogy ez változzon? Gondolom az eltérő hardware miatt az Xbox 360-as Kinect címek nem kerülnek majd be a visszafelé kompatibilitási listába, ugye?
Erősen gondolkozom egynek a beszerzésén, de ha nem lesznek játékok, amivel használni lehetne, akkor inkább hanyagolnám - még az is lehet, hogy 360-hoz veszek inkább egyet, de azt meg külön alig kapni valahol, és nem is sokkal olcsóbb, mint a One-hoz készült változat. -
adalbert1
veterán
Valaki esetleg használja úgy a gépet, hogy SSD-t használ külsőleg rákötve, és a sokat töltő játékokat (pl. Fallout 4) arról futtatja? Van valami minimális méret korlát külső drive csatlakoztatásánál?
-
adalbert1
veterán
Battlefrontból megéri a season passes változatot megvenni? Azt lehet már tudni, hogy mik lesznek a dlckben? Most, hogy akciós, gondolkozom rajta, de 27k-t így is nagyon soknak tartok egy játékért. Arról esetleg van valami statisztika, hogy melyik változatot hányan vették meg? Mert tippre legtöbb usernek csak az alap van meg, így attól is tartok, hogy a később megjelenő pályákon fognak-e elegen játszani.
-
adalbert1
veterán
Ezt szeretem a legtöbb itthoni konzolboltban, hogy kb. addig vagy ügyfél, amíg veszel valamit, utána mintha nem is ismernének - persze tisztelet a kivételnek, vannak korrekt helyek is. De ha hónapokig nem tudnék cseréltetni valamit, akkor a jó hírnevem megőrzése miatt inkább visszaadnám az ügyfélnek a pénzt, mint hogy még azt mondjam neki, hogy ő rohangáljon utána...
-
adalbert1
veterán
válasz Something_ #65282 üzenetére
Persze, ebből a szempontból az MS is hibás, de azért a boltok is kezelhetnék rugalmasabban a helyzetet - elvégre ezzel az ő megitélésük is romlik.
Közben a második kontrollerem kb. 100 óra játék után ugy tűnik, hogy megadta magát, a desktopon folyamatosan jobbra húz (játék közben nem). Remélem a következő generációra eljutnak oda, hogy normálisan összerakott gép mellé normálisan legyártott kiegészítőket is tudnak majd készíteni, mert eddig úgy tűnik, hohy minden generációnál van valami blama
-
adalbert1
veterán
válasz zkas90 #65459 üzenetére
Leginkább ezekkel játszottam/játszottunk: Fallout 4, UFC, Fifa 15, NHL 15, Cod Ghosts, Forza Horizon 2.
Vagy szerencsétlen vagyok, és a gyengébb darabokat fogtam ki, vagy valamit rosszul csinálok, de 5-6 év Xbox 360 használat közben sose volt problémám a kontrollerrel, pedig ugyanígy voltak nyúzva (sőt, még jobban, mert sokkal több offline Fifa party volt haverokkal). -
adalbert1
veterán
Jól értelmezem/értem a topik elején linkelt home-olás leírást, ha elmegyek az egyik barátomhoz, és ott akarunk általam megvásárolt játékokkal játszani, akkor elég csak a saját useremmel bejelentkezni a boxára, és megjelölnöm, mint a saját home xbox-om? Előtte itthon nem kell kilépnem, vagy semmire sem rányomnom a saját gépemen?
-
adalbert1
veterán
Én úgy érzem, hogy az 1 TB is nagyon gyorsan kevés lehet - pár EA access játék letöltve, illetve jó pár akciós cím megvásárolva, pár Xbox360-as cím, pár lemezes játék, és már el is fogyott. De csak azért sem akarok egy külső HDD-t venni, inkább törlöm, amit már végigjátszottam és úgyse veszem elő egy darabig.
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #70267 üzenetére
Ennél nagyobb leárazásra számítottam, ha az emlékeim nem csalnak, akkor volt már, amit jobb áron is meg lehetett venni pl. a karácsonyi akcióban.
Illetve azt is sikerült megélni, hogy a Sony húsvéti akciójában van ami olcsóbb, mint az MS tavaszi akcióban, Dishonored Definitive Edition: PSN-en 10 font, Live-on 6200 Ft (Plus-szal és Gold-dal nézve). -
adalbert1
veterán
válasz parandroid #70284 üzenetére
A Diablo 3-at én is 6k-ért vettem akciósan valamikor év vége felé - ha kb. ilyen áron lenne a digitális is, akkor elgondolkoznék a cseréjén kényelmi okokból (lemezcserélgetés), de ez a 10k elég sok érte.
Azért néha vannak jó akciók, pl. a Tomb Raider Definitive Edition volt múltkor 1,5k-ért, vagy a 2 Metro szintén 1,5k-ért - de nekem úgy tűnik, hogy ennek a tavaszi akciónak nagyobb a füstje mint a lángja (vagy csak már én is sok mindent bevásároltam korábban jó áron , így ezek nem hatnak meg).
bLaCkDoGoNe: és tényleg, korábban csak átfutottam az akciós listát, fel sem tűnt, hogy nincs benne, csak az, hogy olcsóbb az eredeti áránál. Mindenesetre ez is volt/van már a game.co.uk-n 10 fontért, tehát még a 6k-s kedvezményes ár is soknak tűnik érte.
-
adalbert1
veterán
A jelenlegi katalógusuk szerint -30% van minden Xbox One játékra a tescokban - ugyan alapból elég drágák, de tegnap a szentesi tescoban láttam Far Cry Primal-t és Divison-t 14690 Ft-ért (ez a kettő tűnt úgy, mint ami így is megéri).
-
adalbert1
veterán
válasz gianni85 #70853 üzenetére
Pont ez az, PC-t már én is csak munkára, böngészésre, esetleg filmnézésre szeretnék használni, játékra egyáltalán nem, 20 év alatt beleuntam a szerelgetésbe, különböző konfigurációk összeállításába (ez a videokártya elég erős-e, ez a ház jó lesz-e, melyik a halkabb táp, stb), a játékok beállításaiba (most akkor milyen felbontást/részletességet válasszak, hogy jól is fusson, és elfogadhatóan is nézzen ki, konfig fileok turkálása, stb) - a konzolos játékok pont ezeket a terheket veszik le az ember válláról, a rengeteg szöszmötölés helyett elég csak a játékra koncentrálni (arról nem is beszélve, hogy egy jó videokártya árából ki is jön egy Xbox One vagy PS4).
Az MS-nél mintha több fronton is nyitnának, meglepve olvastam, hogy állítólag az SQL Server jön Linux-ra, illetve, hogy Win10 alatt lesz bash is (ha valamelyik kacsa lenne, akkor bocs) - gondolom próbálnak minél több software-t értékesíteni. -
adalbert1
veterán
Valamelyik boltnál láttam refurbished gépeket 1 év garanciával Xbox360 beszámításos akcióban.
-
adalbert1
veterán
A kisebb méretnek örülök, az eredeti One azért elég nagyra sikerült, viszont a beépített táp elsőre nem igazán tetszik - a PS4-gyel is az a legnagyobb problémám, hogy iszonyatosan porszívó hangja tud lenni (pedig a 1216-os modellt vettem, milyen lehetett a régebbi), ehhez képest a One nagyon csendes.
Kicsit kételkedem, hogy hardver hőtermelésén tudtak annyit faragni (még ha kisebb csíkszélességre is váltottak), ami ellensúlyozza azt, hogy a tápot is beépítik. Egyelőre kíváncsian várom az első beszámolókat azoktól, akik rendelkeztek régi géppel is. -
adalbert1
veterán
A New Vegas-nak én is örülök, már egy jó ideje megvan, viszont sose kezdtem bele - így talán nagyobb eséllyel fogom végigjátszani. Ezen kívül talán már csak 2-3 játék van, amire szükségem lenne, hogy jöjjön One-ra, és túl is adhatnék a 360-on(habár egyre kisebb értéke van, illetve mivel One-nál elég halott a Kinect szoftverellátottság szempontból, így barátnőm pár játéka miatt maradna).
-
adalbert1
veterán
Ez jó hír! Ugyan az alapjátékot már végigjátszottam 360-on, de az Undead Nightmare azóta is várat magára.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de számomra kicsit csalódás ez a Summer Sale - ami igazán jó áron van (Tomb Raider Def. Edition, Metro Redux, Sleeping Dogs Def. Edition), azokat már korábban hasonló áron behúztam, ami pedig érdekelne, az a jelenlegi, akciós árnál is olcsóbb lemezes formában mondjuk a zavvi-n, vagy a game.co.uk-n.
Far Cry Primal-ról és a Dirt Rally-ról mi a véleményetek? Mennyire élvezetes az őskorban játszódó Far Cry? A 3. és 4. részben főleg mesterlövész és hangtompítós fegyverekkel szerettem felszabadítani a táborokat, gondolom itt max. az íj, ami halk fegyver - persze azért a mamuton közlekedés és a többi dolog csábítóan hangzik.
Illetve a Dirt Rally nem hardcore rally/autósjáték játékosként mennyire élvezhető? A Dirt 1-2-3-at élveztem, ez mennyire áll közel hozzájuk? Változott nagyon a nehézsége? -
adalbert1
veterán
Köszönöm a véleményeket mindenkinek, szerintem egyelőre még várok, hogy essen az ára, utána egy próbát később biztosan teszek vele. Igazából az nem zavar, ha esetleg egy nehezebb szakasznak 4-5-ször neki kell vágni, de kormányt biztos nem vennék, és számomra az se szórakoztató, ha már huszadjára megyek végig egy szakaszon, de még mindig nem sikerül a megfelelő időt elérni.
Közben találtam egy jó árú játékot a store-ban, igaz, a Summer Sale-ben nincs benne (legalábbis majornelson oldalán nem láttam), tehát nem tudom, hogy miért ennyi, lehet, hogy véglegsen leesett az ára?
Metal Gear Solid V - The Phantom Pain - 5990 Ft -
adalbert1
veterán
válasz zsolti72837 #75956 üzenetére
Szerintem nem, emlékeim szerint tavaly nem bővült.
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #76030 üzenetére
Nem igazán értem, hogy ebben a generációban miért szorult ennyire háttérbe a Kincet - oké, már nem annyira divat a mozgásérzékelésre épülő játék, mint mikor a Wii megjelent (és erre az MS és a Sony is elkezdett a saját megoldásán dolgozni), viszont itt technikailag sokkal jobb a szenzor, mint 360-on volt, kár, hogy nem készítenek rá több játékot.
-
adalbert1
veterán
válasz ImpersonatoR #76070 üzenetére
Én gondolkoztam az előrendelésen, viszont úgy döntöttem, hogy inkább megvárok pár review-t - habár annyira nem volt drága a digitális változat sem (8k - legalábbis az átlagos játékárakhoz viszonyítva) - így lehet, hogy jövő héten ígyis-úgyis behúzom.
Ja, a game.co.uk-n a Halo 5: Guardians Limited Edition 14.99 font jelenleg, ennyiért úgy voltam, hogy megéri kipróbálni - ezen kívül még a Doom sincs rossz áron, 24.99 font. -
adalbert1
veterán
válasz Czimby #76075 üzenetére
Jaja, én is várom, remélem a régi feelinget fogja hozni valamennyire - közben egy sziami nevű 0 napos regtől kaptam egy kb. olyan tartalmú privátot, hogy:
"Szerinted ki a sz.rt érdekel, hogy hol mennyiért mit veszel, kiméld meg a topicot ettől te barom"
Kedves sziami, ha már a valódi nicked nem mered felvállalni:
Azért osztom meg, hogy ha valamit olcsón találok, hogy más is jó áron meg tudja vásárolni, szerintem ezzel segítek nekik - ha ennyit nem tudsz megérteni, akkor sajnálom, hogy ennyire felhígult a prohardver az elmúlt években, szerintem ez van legalább annyira érdekes, mint az, hogy jajj ez a játék csak 29 fps-sel fut... -
adalbert1
veterán
válasz parandroid #77215 üzenetére
Nekem párszor már megfordult a fejemben a váltás gondolata (de inkább csak az újdonság varázsa érdekelt, semmilyen racionális érv nincs mellette), de mivel a refurbished box-ok így lehúzták az árakat, így egyáltalán nem érné meg - főleg, hogy még több mint 1 év garancia van a gépemre, így szerintem annak a végéig biztos ezt a gépet használom majd, akkor pedig majd meglátom, hogy érdemes lenne-e cserélni.
Tényleg, a One S-nél a gameped csak kívülről változott, ugye?
-
adalbert1
veterán
válasz Bogyi007 #79429 üzenetére
Szerintem a Forever elég hulladékra sikerült, főleg ahhoz képest, hogy majd 15 éven keresztül készült (egyszer végig lehetett játszani, volt 1-2 jó poén, de amúgy semmi extra) - emlékszem, hogy még 96-97 tájékán olvastam az 576-ban, hogy készül a DNF.
Leginkább arra leszek kíváncsi, hogy miképp fogják megoldani az irányítást, marad a 2D megoldás, vagy ezen is fejlesztenek valamennyit vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest