Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Én is ezen gondolkodok: [link]. Hivatalosan árulható egyáltalán kinect nélkül? Mekkora hátrány érne, ha anélkül venném? Azt tudom, hogy meg szokták ők oldani az ilyen dolgokat, anno 360-hoz még vettem tőlük bundle játékokat, gép nélkül. Pont ez a két játék érdekelne, szóval erősen megérné. Esetleg Forza 6 várható mostanában?
-
sch_a
addikt
Hello!
Szerintetek ha ma előrendelem, akkor pénteken át is tudom venni? Vagy erről már lecsúsztam? -
sch_a
addikt
Jön nekem is holnap a Day One pack. Már hiányzik egy kis forzázás, PC-re nincs hasonló kaliberű játék.
Kontrollerrel kapcsolatban fel tud valaki világosítani? Most olvasom itt, hogy van rajta USB-csatlakozó. Félve kérdezem, egy sima USB-kábellel PC-re is lehet kötni és használni rajta? Esetleg a 360 kontrollere nem kompatibilis a One-nal? Gondolom mindkét kérdésemre nem a válasz, de hátha.
-
sch_a
addikt
Csak a Forza 5-öt próbáltam, de most komolyan nem fért bele az élsimítás? Nem bírja el a hardver? Hát ez így nagyon ocsmány... Még a 360-nál belefért, de hogy az új generáció se tudja... Most elég nagyot csalódtam.
-
sch_a
addikt
Leginkább azért vettem konzolt, mert a gyenge kis notebookommal nem tudtam normálisan játszani a TV-men, mert nehezen bírta a nagy felbontást és az élsimítást, így nagyon ronda volt minden játék. De nem gondoltam, hogy a Forza 5 is ilyen ocsmány lesz. Mert erre tényleg nincs jobb szó. Oké, hogy szépen tükröződik minden, stb., de hogy szinte szétesik a kép, mert nincs élsimítás, az valami botrányos. Tényleg nincs rá jobb szó, mint hogy ocsmány.
-
sch_a
addikt
Bocs, ha egyeseknek beletapostam a lelki világába. Kicsit hátrébb ültem a TV-től, így már kevésbé zavaró. De azt hittem, hogy az aktuális csúcs konzoltól elvárható, hogy tudja az élsimítást. Na mindegy. Emlékszem mekkora különbség volt a Forza 2 és a 4 között. Remélem valami hasonló fejlődésen megy keresztül ez a generáció is.
-
sch_a
addikt
válasz redXIII #16586 üzenetére
Milyen beállításokra gondolsz? Szerintem a brightness stb. babrálása nem javít ezen. Átállítottam a kép üzemmódot "játékgépre" és ennyi. In game tényleg nem túl feltűnő, hogy nincs élsimítás. De amikor verseny előtt és után közelről pásztázza az autót a kamera, bizony tényleg ronda tud lenni a sok rece.
(#16595) orichalcos
Igen, tudom. Ezért mondom, hogy remélem idővel ebből is ki tudnak hozni annyival többet.
De hogy valami jót is mondjak, az amúgy is szuper kontrolleren sikerült tovább javítaniuk. Kár, hogy érzésre valamivel kisebb lett, bár tudom, hogy az átlagnál valamivel nagyobb tenyerem van.
Azt jól látom, hogy össz-vissz 3 db. demo elérhető jelenleg? Amíg nincs Fifa, kipróbálnék valami mást is a Forzán kívül, de nem tudok.
-
sch_a
addikt
Forzaval én is tolnék veletek pár versenyt, ha lehet! Renhy14HUN a gamertagom.
-
sch_a
addikt
válasz XFishboneHUN #16774 üzenetére
Ok!
(#16772) gulb
Szerintem jó, egyelőre nincs más programom. Más játékom meg nincs is a boxra jelenleg.
-
sch_a
addikt
Ez az EA access elérhető Magyarországról is?
-
sch_a
addikt
1 pizza árát én is rászántam az EA accessre, nem tűnik rossz ajánlat. Legalább amíg nem dobják ki a Fifa15-öt, ki tudok próbálni pár játékot a Forza-n kívül. Ha én az xbox.com-on letiltom, hogy levonja minden hónapban a díját, akkor azonnal meg is szűnik az előfizetésem? Ugyanezt kérdezném az 1 hónapos ingyenes gold-dal kapcsolatban is. Félek, hogy elfelejtem, aztán hó elején szépen levonja nekem őket.
-
sch_a
addikt
válasz XFishboneHUN #16856 üzenetére
Igen.
-
sch_a
addikt
Biztos szar a TV-m, azért nincs élsimítás a Forza 5-ben, persze. Nem csúcsszuper-kategóriás TV-m van, hanem egy tavalyi 42 colos 3D-s LG. Csak meg tudom különböztetni, hogy a TV-vel vagy a játékkal van-e a gond. Nem a One az első eszköz, amit rákötök. Kisebb tv-n elhiszem, ha nem zavaró a nagyobb pixelsűrűséség miatt. De attól még tény, nincs élsimítás, engem pedig zavar. Most már direkt nem használom az ocsmány kifejezést, mert erre nagyon nekem ugrottatok.
-
sch_a
addikt
Ne nézzetek már teljesen hülyének. Képjavító cuccok is kilőve. Kb. 1,5 méterre ülök játék közben a TV-től, lehet ezért zavar engem jobban. Egy 46 colos TV-t valószínűleg én is messzebbről néznék. Másrészt az EA accessnek hála már ki tudtam próbálni más játékokat is, és nem mindegyik olyan, mint a Forza. De pl. mikor elindítod a játékot, ott az a narancssárga (most meg nem mondom pontosan milyen) autó. Az pl. gyönyörű. Nem a TV-vel van a gond. Nincs élsimítás a játékban. Keressetek nyugodtan rá angolul, lesz pár találat.
-
sch_a
addikt
Forza szervereket csak nálam írja elérhetetlennek?
-
sch_a
addikt
Tegnap én is leléptem, én egész délután hiába próbálkoztam. Ma reggel láttam csak, hogy írtatok, bocs.
Közben pedig nyilvánosan elszégyellem magam, mert a TV-m tényleg nem volt a legjobban beállítva. Gondoltam, ha játékgépre állítom a képüzemmódot, akkor kikapcsol minden képjavító funkciót. Hát nem. A bemenet HDMI 1 címkéjét kell átállítani PC-re és akkor tényleg kilő mindent. Így azért jócskán javult a kép. Persze az élsimítás hiánya így is észrevehető, de már jóval kevésbé zavaró.
-
sch_a
addikt
Arra azért kíváncsi lennék, hogy paypal accountot miért adtok meg szívesebben.
-
sch_a
addikt
Nekem a horizon nem tetszett 360-on, túl arcade volt.
Fifa 15 Ultimate team-el mi a helyzet, ha ketten is játszanánk vele? Én kaptam ugye letöltőkódot a gép mellé és most még van free goldom is, de ha lejár előfizetek majd rá. Ha öcsém is akar UT-zni, akkor neki is meg kell vennie a játékot és külön elő kell fizetni goldra is?
-
sch_a
addikt
Én még az X360-hoz vettem 4 db energizert. Évekig bírta, havi 1 töltéssel. Talán még most is bírna, ha nem vesztettem volna el őket.
-
sch_a
addikt
Egy esti Forzaban én is benne lennék! Renhy14HUN
-
sch_a
addikt
Ez a Horizon 2 elég súlyos cucc lett. Én szimulátor párti vagyok, de ez valami kegyetlen lett. Az NFS sorozat évek (vagy inkább évtizedek) óta próbál valami hasonlót csinálni, de ez helyből odaver az összes eddigi hasonló stílusú játéknak.
-
sch_a
addikt
válasz medvekutya #19078 üzenetére
Igazából sportszimulátorokkal szoktam sokat játszani, most Forza5, Fifa15 van és még az új F1 az, amit biztosan megveszek. Viszont néha kipróbálnék valami más stílust. De max single-ben játszanék velük. Megér ennyit ilyen esetben?
-
sch_a
addikt
válasz medvekutya #19088 üzenetére
EA access van nekem is, akkor lehet kihagyom, kösz
-
sch_a
addikt
válasz Tomics #19146 üzenetére
Én eddig mindekitől azt hallottam, hogy tetszik neki. Még 360-as és PS3-asoktól is ezt olvastam, pedig ők nem kapták meg a next gen verziót. Én a gép ellen nem szeretek játszani, ezért a demoval nem is játszottam sokat, de a 6 órás trial meggyőzött. Szerintem sokat javult.
Nagyon sok apró részleten javítottak/újítottak. (Rengeteg új mozdulat, a kapusok mozgásán/viselkedésén is javítottak, a passzjáték is jobb lett, a játékosok néha el-elcsúsznak, látod ahogy egy-egy párbajnál nyúlik a mez, a szögletzászló is "mozog", a közönségen is javítottak és az egész játékmenet realisztikusabb lett.)
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Szerintem inkább örülj, hogy a tiéd nem ad ki hangokat, ne a többieket hergeld ezzel a képzelődős dumával, kérlek. Ne egy videó alapján mondd, hogy beképzeli az illető. Simán csak nem jön át a felvételen, ennyi. Ez nem az a halk cicergés, amit a legtöbb HDD-nél hallasz, ha közel hajolsz hozzá, miközben dolgozik. Nagyon hangos és zavaró. Nekem is csinálja a dashboardban. Amikor először összeraktam a gépet (és véletlenül a bemenetbe dugtam a hdmi csatlakozót ), majd bekapcsoltam és képet nem adott, csak ezt a durva hangot, azt hittem kuka az egész és egyből vihetem cserélni.
-
sch_a
addikt
válasz ForRedGlory #19472 üzenetére
Mert az fps-téma olyan izgalmas még mindig... Egyébként te a lassításra mondod, hogy szaggat?!
-
sch_a
addikt
Én elhiszem, hogy valakit zavar a kevesebb fps. Engem nem igazán izgat a dolog, a Horizon 2-n sem vettem volna észre, ha nem mondják és most mindenféle támadó-szándék nélkül kérdezem. Ha valaki ennyire "igényes" ezzel kapcsolatban, az egyáltalán miért vesz konzolt?
-
sch_a
addikt
FIFA-ban az Ultimate Teamet is nyomjátok?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest