Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz Grawens #119057 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a local dimming valamihez (talán az auto motion plus funcióhoz) van kapcsolva, és ezt a játék mód feláldozza az input lag oltárán, tehát game módban szerintem nem működik. A tévém tudja a local dimminget, tehát én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne, de szerintem így van.
Szerk.: bár lehet, hogy az a Smart LED opció, ami lehet, hogy mégsem szürke game módban. Este megnézem.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
senior tag
-
-
mike1334
veterán
válasz Grawens #127167 üzenetére
Számos már parszor részletezett okból még csak a bankkártyám van meg, így csak a hazai storeból tudok válogatni, ott meg 3e körül van, annyit nem adok érte. Meg felesleged is, bőven van játékom és még tervezek is venni 1-2t az akció végéig az első 2 hónapban elkövettem azt a hibát, hogy mindent meg akartam venni, csak mert akkor akciós...aztán ott pihennek azóta is a letöltésre várók között...lesz még akció, sőt valószínűleg még olcsóbbak is lesznek amiket kinéztem, ráérek
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
zotyi8
tag
válasz Grawens #127347 üzenetére
+ én is tökéletesen élvezem a 4K-t. A táblázat azt mutatja hogy milyen közelről láthatsz pixeleket arról a távolságról. pl 55"4K ideális nézési táv 1,5-2m között. Tehát fotel és dohányzó asztal...tökéletes elhiheted.
Ez az ideális nézési táv:
28 hüvelyk = 0,8 méter
32 hüvelyk = 0,97 méter
40 hüvelyk = 1,21 méter
43 hüvelyk = 1,28 méter
48 hüvelyk = 1,46 méter
50 hüvelyk = 1,524 méter
55 hüvelyk = 1,645 méter
58 hüvelyk = 1,706 méter
60 hüvelyk = 1,828 méter
65 hüvelyk = 1,950 méter
75 hüvelyk = 2,255 méter
85 hüvelyk = 2,560 méter[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Grawens #131332 üzenetére
Min. 2 ember kell egy hajóra, és lehetőleg ismerős, különben értelmetlen ökörködés lesz belőle. Egyelőre küldetéseket lehet teljesíteni némi mannáért, ide-oda hajókázni. Elég komolyra vették a hajó irányítását is, vitorlát szélirányba, horgonyt megfelelően időzítve leengedni, figyelni kb. mindenre, különben süllyed.
Valószínűleg több tartalom is lesz, de egyértelműen csapatjáték (min. 2), folyamatos kommunikációval, egyedül nem lehet, idiótákkal értelmetlen. -
r.feco
csendes tag
válasz Grawens #142415 üzenetére
Nálam is ez volt tegnap este, de többszöri ki-be kapcs. , állítgatás után újra aktív volt a 4k. Fontos, hogy a Display Connection-nél: Auto-detect legyen. A TV-n is vissza állítottam gyárira és újra belőttem. Nálam csak így jött vissza. Próbálkozz.
Néhányszor úgy szétesett a kép, asszony aszt hitte a TV-nek annyi.
-
Gijon
senior tag
válasz Grawens #142418 üzenetére
System=>Consol info=>Reset console=>Reset and keep my games &apps. Ha ezen túl vagy, akkor nincs ötletem. Volt, hogy nálam is megbolondult (többször is), de ez mindig megoldotta. Így a játékok appok megmaradnak, csak a mentéseket fogja leszinkronizálni. HDMI-re véletlenül se kapcsolj át, mert az vágja haza a történetet. Auto detect-en hagyd.
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz Grawens #142424 üzenetére
Ha hdmi-re rakom, akkor már kuka a resetnek nálam. Lehet, hogy ez van nálad is. Én kísérleteztem a FreeSync miatt egy átalakítóval. HDMI-ből csináltam DisplayPort-ot. A monitoron lehetett állítani a FreeSync-et, de a box nem ismerte fel +csak 1440p-t tudtam belőle kicsikarni. Ha kicseréltem a kábelt, akkor már nem volt 4k HDMI-n sem, ergo minden kábelcsere után csináltam egy resetet,, hogy helyreálljon a rend. Auto-detect-en kell hagyni ez tuti, mert azt írja is a support: Make sure the Xbox is automatically detecting your TV. Go to System > Settings > Display & sound> d and choose Auto-detect. 4K isn't available when HDMI or DVI is manually selected.
-
NoOne1976
őstag
válasz Grawens #154791 üzenetére
XO-s játékok megvásárlása most is megy. Eljutok a fizetés megerősítéséig gond nélkül.
X360-as játékot még soha nem vettem. Kell esetleg ahhoz valamit beállítani? (Illetve a goldhoz járó ingyenes játékokat be tudtam húzni eddig gond nélkül.)
Bármi tipp, hogy mit próbáljak meg? -
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz Grawens #156894 üzenetére
Remélem jövő hét elejére azért rendbe jön a dolog. Akkorára jön háta a Boxom...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
-
nagyúr
-
-
Madoc
veterán
válasz Grawens #159752 üzenetére
Szó sincs ilyenről. Ha nincs aktív gamepass előfizud akkor tudsz 200ft-osat venni mindig! Csak ilyenkor szoktam venni és kb 7nap volt a legtöbb idő amikor nem volt gamepassom.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest