Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7372) Sub-ZeRo válasza Egon (#7369) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nem kötelező xp-t használni, még nyugodtan lehet. A ram miatt meg azért mondtam, mert ha valaki vesz 4 vagy 8 esetleg 16 giga ramot, az akkor feleslegesen vette meg drága pénzért, mert az xp meg maximum 4 gigáig jó. És ram szempontból (ha sok van) akkor meg nem altarnatíva az xp. És ez így van. (szerintem nem én vagyok következetlen) Szerintem ezt tisztázhatjuk, mert igaz. Ha alternatíva kellene akkor azt mondtam volna hogy ott van a vista. De akkor megint jönne egy kör, hogy az sz@r mert sokkal rosszabb mint a 7. Ennyi.
(sztori: annó css-ben a srác keménykedet, mert neki 300+ fps-e volt. mondta a konfigot, hogy milye van és 8 giga ram volt benne neki. majd jött a hurrogás, hogy idíóta vagy, mert itt a vista, vagy a 7 ami ki is használta. és annyit mondot, hogy le is lesz cserélve az xp ez miatt.)

Vistában sem volt xp kinézet, mert jött az aero. Akinek meg nem jó az, akkor itt van alap kinézet is.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.