Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63489) bobace


bobace
őstag

Sziasztok!
Az alábbi problémával fordulnék hozzátok, amit már több napos próbálkozások és google keresések után sem sikerült megoldani.
A DELL 6530-as laptopomon volt a hibajelenség, ami a topik fejlécében is olvasható (nem talál frissítást), így a megoldásról mit sem tudván újraraktam a rendszert a DELL support oldaláról service tag alapján letölött image-dzsel és driverekkel.
Egyszer csak egy újraindítás után (már majdnem feltelepítve,belakva) fekete képernyő fogadott egy kurzorral és semmi tovább: se ctrl-alt-del, se beragadó billentyűk, se indítási helyreállítás, se csökkentett mód, Kaspersky rescue disk sem talál vírust, tényleg semmi nem segített rajta, így újra újra telepítettem. (Ezt még eljátszottam párszor azóta; más image-dzsel is próbáltam).
Már most elég jól megfigyeltem a hibajelenséget... A Windows az egyik leállítás alkalmával elkezdi konfigurálni a szolgáltatásokat, 30%-ig eljut, leáll, és újraindítás után már a fent említett fekete képernyő fogad kurzorral. Úgy hogy kicsit több időt hagytam neki a programok feltelepítése között, így a gépet egy korábbi időpontra vissza tudja állítani az indításai helyreállításból, de persze sok mindent így is mindig újra kell telepíteni (Office, Firefox, Dropbox, Vírusírtó pl). A frissítétek ki vannak most kapcsolva. Az előbb említett programok után még történt restart és használat is, majd egy következő reboot során jön elő a dolog.

Látott már valaki hasonlót, tud megoldást, meg lehet tudni a Windows mit akarhat konfigolni? (Úgy hogy igazából nem lehet belépni semmilyen módon..valami fájlból esetleg?)

Köszi!

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.