Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A malsign generic nem vírus, hanem arra szolgál, hogy a keresőben megváltoztassa a találati listádat valamilyen szempontok szerint. Ez kvázi a PUP kategória, vagyis a nem kívánatos program. Itt van egy részletes oldal róla, meg az eltávolításáról: [link]
Valószínűleg egy általad telepített program hozta magával.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
gabor128
aktív tag
Üdv,
Nemrég vettem egy SSD-t. [Ilyet]
Egy új OS-t (Win7) akarok rátelepíteni, de valami komponens leírást keres, amit nem talál. Így nem is települ.
BIOS látja az eszközt.Még soha nem volt SSD-m. Erre hogy kell OS-t rakni (nem klónozni akarok egy meglévőt, hanem újat rárakni)?
Pls help!
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #47700 üzenetére
Dehogy lőtték. Megy.
És elfogadható előrejelzést mutat, nem csak a 2 hónappal ezelőtti statikus képet.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
spiritex
veterán
Az mitől van, hogy az egyik gépen megy az Időjárás gadget, a másikon nem, és egy harmadikon sem. Nemrég óta van ez a hiba. Nem jelenik meg rajta semmi, csak a világoskékes háttér.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
félisten
-
spiritex
veterán
válasz szabonagyur #47709 üzenetére
De nekem nem frissülni nem akar, hanem egyáltalán mutatni bármit is. 1 gépemen jó, 2-n nem.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
félisten
-
spiritex
veterán
válasz szabonagyur #47711 üzenetére
Hát ebben lehet valami, mert nekem is azon jó, amit minden nap használok..
-
-
válasz MadMax888 #47715 üzenetére
Vazz.. ez egy ezer éves fos, nem csoda, hogy kékhalálozik a géped ha ez is be van dugva
Pár ezresért már vehetsz újabb SCSI kártyát ami megy 64 bit alatt is, ha mindenképp erre van szükség.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
LonGleY
veterán
válasz MadMax888 #47717 üzenetére
Attól még próbálj megszabadulni tőle... Azért nem találsz drivert hozzá, mert (idézem): egy ezer éves fos. Ha most az a megolás, hogy visszarakod erre az időre a 32-est, akkor a 64-est le tudod menteni Macrium Reflecttel, és talán nem vesztesz annyi időt.
[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
válasz szabonagyur #47711 üzenetére
Még nem tudtam kipróbálni, de elvileg a Területi beállítás átállítása megoldja:
"Try changing the system locale to English (United States). Sometimes, simply changing system language locale alone is enough to solve the Weather gadget issue.
To change system locale,
a. Open Region and Language by clicking the Start button, clicking Control Panel, clicking Clock, Language, and Region, and then clicking Region and Language.
b. Click the Formats tab, and then, in the Format list, select the locale to use for the display of the date, time, currency, and measurements."Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Kiss70
tag
Sziasztok!
Valami igazán hozzá értő windows osra lenne szükségem!
Nem tudom feloldani a rejtett mappákat.
Nem nincs mappa beállítás funkcíó.
windows 7 home premium N et használok remélem tud valaki segíteni mert már ott járok hogy kivágom az udvarra.
-
-
LonGleY
veterán
válasz Kiss70 #47722 üzenetére
1-2 vírustevékenység után láttam már ilyet, hogy eltűnt a mappabeállítás menü. Próbáld FixWin-nel helyrehozni! De ha más nem, egy fájlmenedzser belelát a rejtett mappákba. Egy anti-malware-t sem árt lefuttatnod. Amennyiben zavar a hiányosság, pakold újra a wint!
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Van egy notebookom, amiben egy 250 GB-os SSD van, erről szerettem volna egy System Image Backupot csinálni egy 3TB-s samsung külső HDD-re, de akármit csináltam mindig elszállt I/O error device hibával (8007045D) és már pont írni akartam ide, hogy mi lehet a gond, amikor Istennek hála (és a guglinak) megtaláltam a megoldást: a win 7 backup programja csak akkor tud image-t készíteni 2 TB-nál nagyobb eszközre, ha az GTP partícióval rendelkezik, az enyém meg pont nem (gyárilag MBR van rajta).
Szóval azért leírtam, hátha valaki
keresihasználja a fórumhoz tartozó keresőt[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
félisten
-
Laszlo52
csendes tag
Üdv!
Windows 7 ultimate 64bit vagy Windows 8.1 pro 64 bit lenne jobb a gépemre? Melyik gyorsabb? Mik az előnyök/hátrányok?
MSI h77ma g43
i5 3470
r9 270x dual-x
8 gb ram -
félisten
-
Ispy
veterán
válasz Laszlo52 #47735 üzenetére
Nekem munka gépen 7-es van, otthoni gépen 8-as.
Ha alapvetően nincsen bajod 8-as csempéivel, akkor jobb vétel, a 7-es mégis csak 5 éves rendszer, előbb fog kihalni, illetve a 8.1-re, ha minden igaz ingyen kapod a 10-et.
Ha nekem most vennem kéne és választhatnék, akkor a 8-at venném.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
ledgeri
nagyúr
7-től fölfelé lesz ingyenes a 10...upgrade.. (ha mégis tévednék, bocsi!)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
Ispy
veterán
válasz szabonagyur #47739 üzenetére
Jó hát nekem is megfordult a fejembe, hogy nem-e torrent-e, de gondoltam megelőlegezem a bizalmat
A 7 is ingyenes lesz? Az viszont jó hír, akkor mehet is fel a laposra majd
Vagy hát majd kiderül mennyire is lesz jó az a 10.
(#47741) szabonagyur
Hát igen, pedig az upgrade volt a fő érvem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azt mondták 1 hónapja a MS-nél, hogy az lesz a Win7 is, de csak és kizárólag a végleges Win10 utáni 1 évben.
Én már nem is kezdem el bővebben kifejteni, hogy melyik jobb melyik nem, különbség kb. 1%, a kérdésből kiindulva meg ha nem tetszik egyik fel lehet rakni a másikat is, nem tétel.
-
félisten
Egy mai napi talány. Angol nyelvű Windows 7 Enterprise esetében miért így néz ki az eltávolítás ikonja? Anno képeken láttam ilyet, még talán Windows Xp-nél, hogy az angol verzióban tök máshogy néz ki, mint a magyarban.
-
mezis
félisten
-
félisten
-
Jazz
veterán
Üdv,
gyenge gép alá érdemes win8-at feltenni, vagy jóval nagyobb az erőforrás igénye a win7-nél? Ne adj isten optimalizáltak rajta és még gyorsabb is lesz?
Van értelme egyáltalán erre a színes csempecsodára váltani (kizárólag classic start menü restor-el- el), vagy felesleges? (Advanced user felhasználásra)
Köszi
free your mind
-
Jazz
veterán
Még egy kérdés: az enterprise-nak van értelme otthonra (haladó felhasználónak), vagy akkor is inkább az ultimate?
free your mind
-
félisten
-
föccer
nagyúr
Mire akarod használni? Gyakoraltilag csak a beépített titkosítással és a fejlettebb hálózati szolgáltatásokkal tud többet a pro vagy az ultimate. Meg a Home premium "csak" 16 GB memoriát kezel. Ha ennél többet pakolsz bele, akkor kell a pro, de egyébként otthoni felhasználásra bőven elég a home premium.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Petyyyyy
addikt
Talán egy kicsit off, de megkérdem, hátha mégsem az.
Tegnap délután 5 óta küzd a gép (Benq Joybook A52E) a 75. frissítéssel a 176-ból és még mindig ugyanott tart, még mindig a 75-ösnél szuttyog.
Ennyire nagyszabású az adott upgrade modul vagy ideje lenne már lelőni a masinát?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Doky586
nagyúr
Amelyiket meg tudod venni és hajlandó vagy annyi pénzt kiadni érte..
A Home verzió felettiekhez meg érteni is kell. Töbször olvastam itt hogy prof/ultimate esetén elkapcsolt olyasmit a használó amihez nem értett nem tudta mi az, csak tippje volt róla, aztán nem úgy működött a gép ahogy kellett volna, az adatai elvesztek, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest