Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Van egy vinnyóm, amelyen windows 7 van, eladtam a gépet és ez a vinnyó maradt csak meg belőle, most külső tárolóként használom. Ugye több partíció is van rajta, a még aktív windows partíció amelyen programok százai vannak, köztük a Firefox is, egy csomó könyvjelzővel. Hogyan tudnék hozzáférni azokhoz a könyvjelzőkhöz?
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
krealon
veterán
"windows partíció amelyen programok százai vannak, köztük a Firefox is, egy csomó könyvjelzővel. Hogyan tudnék hozzáférni azokhoz a könyvjelzőkhöz?"
"Hogy ebből egyszerű másolással sikerült-e elfogadtatni FF-el, arról majd számolj be nekünk."
Nekem mar tobbszor szuksegem volt a profil konyvtar masolasara, es eddig mindig mukodott (sot Linux es Windows kozott is).
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy egy hálózatot WiFi-n és kábelen is használok felváltva, ha csatlakoztatom kábelesen, akkor nem vált át automatikusan WiFi-ről. Hol tudom ezt beállítani?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
krealon
veterán
válasz Mister_X #48655 üzenetére
"Az lenne a gondom, hogy egy hálózatot WiFi-n és kábelen is használok felváltva, ha csatlakoztatom kábelesen, akkor nem vált át automatikusan WiFi-ről. Hol tudom ezt beállítani?"
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
Advanced --> Advanced settings... (Adminisztrator jogosultsag szukseges)
Adapters and Bindings --> ConnectionsA lefele-, felfele nyil ikonokkal tudod az adapterek sorrendjet allitani.
-
biker
nagyúr
Látom, az előző kérdés túl sok, de hátha ez menni fog:
Hogyan tudom rávenni ezt a nyomorult win7-et, hogy MEGJEGYEZZE a hálózati meghajtó belépési adatokat.
minden újraindításkor a "nem sikerült minden meghajtót csatlakoztatni" hiba fogad, minden alkalommal megadom a nas user/pass párost, minden alkalommal kipipálom, jegyezze meg, nem megy neki, amnéziás
cavinton.dll honnan tölthető le?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
veterán
Hi
Valaki útba tudna igazítani, van rá lehetőség, hogy ISO filet áttudjak konvertálni AVI-ra ? Nos, ha igen, akkor , melyik progit ajánlanátok rá ? THX!!
3njoy the Lif3
-
félisten
-
LonGleY
veterán
-
veterán
daemon toolsal be van mountolva latok is egy video, meg egy audio mappát, a videoból kell a VOB file ? Ha több is van, mi a sorrend, vagy mindegy ?
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz szabonagyur #48666 üzenetére
köszi megnéztem , de nem jutottam közelebb. Nekem ISO fájlom van DVD-hozzáadással nem tudom megnyitni a progin belül, egyedül a vido hozzáadással tudom a bemountolt meghajtón megnyitni, de ekkor lát egy audio , illetve egy video mappát és az a helyzet nekem kell kézzel beállítanom, melyik filet nyissa meg a video mappán belül. Ez viszont kissé suxx, mert hiába kiválasztom mondjuk a képen is látható VTS_01_1.VOB filet, de arra meg 25 percet ír hosszuságra, ami kizárt , mert 1 órás részek kellenének, hogy benne legyenek.
3njoy the Lif3
-
JC
tag
Sziasztok,
adott egy Gigabyte P31-DS3L alaplap, E2200 processzor, 4 GB DDR2 ram, HD4830 VGA gép.
Erre a gépre próbálok Win7 oprendszert telepíteni, de a telepítés során a gép újraindítása után, a windows telepítő ablak telepítés befejezése soron lefagy. Próbáltam már 32 bites, 64 bites telepítővel is és mindkét esetben ugyanott lefagy. Először egy 160 GB-os IDE, majd egy SATA vinyóra is megpróbáltam a telepítést. 2 memória modul van benne, kísérleteztem egy modullal és azzal is , hogy át raktam másik két memóriafoglalatban. A gép kb. 8 éves. Már nincs ötletem mi lehet a hiba? Meghalt az alaplap? Találkoztatok már ilyennel? -
Liliom86
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni,hogy hol szedhetnék le egy tiszta felfrissített Windows 7 Home Premium 64 bites rendszert? Ami tartalmazza már a frissítéseket legalább februárig vagy márciusig...
Köszönöm előre is a segítséget! -
dokee78
félisten
Tudtok ettől egyszerűbb rendszerköltöztető programot/leírást?
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #48675 üzenetére
Simán Macrium Reflect Free... én se szórakoznék ezzel, ami itt le van írva.
Berakod a partíciómentes új winyót a régi mellé, majd áthúzod rá azt a programmal, ami kell. Ha több helyed van, akkor az áthúzott partíciók kibővíthetők az új lemezen. Vagy ugyanez úgy, hogy előbb image fileba mented a C partíciót, és azt állítod vissza a másik lemezre. A tároló partíciód ennél még könnyebb menteni, ott csak egy sima fájlmásolás kell az új partíció kialakítása után.
Nade ha ebben az egészben így nem vagy biztos, kérj élőben segítséget! Ha bpi vagy, akár tőlem. Nem lehet gombról gombra a másik szájába rágni, hogy mi a teendő. De az biztos, hogy a Macrium Reflecttel a legegyszerűbb.
Egyébként ennél, nem ettől.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz LonGleY #48676 üzenetére
Macrium Reflectet ajánlották már valamelyik topikban,csak nem ugrott be.
Akkor telepítve is volt.
Ki is akartam próbálni,de nem volt hely az 53 GB mentéshez.Csak a rendszert akarom ezzel.
A média filokat simán át másolom majd.Tehát,holnap megjön a HDD arra is telepítsem fel a Windows 7-em.
Majd a Macrium Reflectet?
És az átmásolt mentést a program vissza állítja?De lehet jobb,ha rakok egy új rendszert nem?
Úgy az igazi?
Vagy már 8.1-et kipróbálom,mert az előző vinyón hibásan ment a 8.1.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #48677 üzenetére
Nem, épp ezaz, hogy nem kell semmit az új winyóra telepíteni, sőt, még partíciót se hozz létre rajta. A régin kell elindítani a programot úgy, hogy már bekötötted az új lemezt is.
Ha egyfájlos mentést csinálsz a rendszerről, akkor is ez a mód: kerüljön be a gépbe az új winyó, és valamilyen másik meghajtón (akár külsőn) legyen elérhető a fájl. Van bootolható verziója is a Macriumnak, így nem muszáj azt a win alól futtatni:
• Macrium Rescue Media (WinPE) 5.3.7290 [32-bit].iso
• Macrium Rescue Media (WinPE) 5.3.7290 [64-bit].isoPendrive-ra a szokásos Rufus-szal tudod kirakni.
Amúgy ha lelaktad már a rendszert - és nem túl macerás -, akkor persze az a legjobb, ha újrarakod. De ha amúgy teljesen rendben van, akkor ezzel simán át tudod menteni. Erről itt egy leírás és egy videó.
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Meghajtónak a képét hogy lehet visszaállítani? Átneveztem,erre megváltozott :Másik: winchesteren 2 partíció,programokat akarom átköltöztetni egyikről a másikra, az kíván valami különleges programot,vagy simán másolás is elég?
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
LonGleY
veterán
válasz konci79 #48679 üzenetére
A programok az esetek többségében nem mozgathatók csak úgy, csak ha egyébként relatív útvonalon hivatkoznak a beállításaikra, vagy eleve portable darabok. Attól függ, melyikekről van szó. A legtisztább, ha inkább újrarakod őket.
Kipróbálni attól még ki tudod: mozgasd át, majd indítsd el őket! Ha nem megy, akkor mehet vissza az alapértelmezett helyre. De könnyebben tudunk tanácsot mondani, hogy leírod, hogy mikről van szó.
A partíció ikon esetleg a FixWin-nel helyrerakható.
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
"Ha pl ezzel klonozom a rencert' es az elozon mar voltak telepitve jatekok, azokkal mi tortenik? Ugy ertem a jatek fileok egy masik vinyon vannak. Akkor a klonozottban probaljam ujratelepiteni?"
Ha a jatekot tartalmazo HDD ugyanazt a betujelet kapja, mint korabban (marpedig ha az nem valtozott, akkor ugyanazt kapja), akkor gond nelkul futnia kell.
-
-
félisten
-
LonGleY
veterán
Hivatalos oldalakról kell szedni és akkor nincs gond (ha így tettél, akkor minden bizonnyal false alarm volt). Amit linkeltél, az is csak egy szoftveres oldal (ha már ilyen, akkor ez pl. megbízható).
Pont ma találtam egyébként egy nagyon szimpatikus gyártót, akiknek van egy egyszerű, free capture programjuk is (ha esetleg mást is kipróbálnál):
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
Hali!
Windows 7 ultimate - Miért van az, ha a youtubet átrakom teljesképernyősmódba akkor elég gyarkan kékhalálozik a rendszer? Olvastam, hogy valamelyik frissités lehet a gond, azt töröltem, de nem lett jobb. Van mikor összesvideóra van mikor hetekig semmi reakció rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Nintendo Switch
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...