- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
válasz
szabonagyur #67316 üzenetére
Win 10 alatt a másolás végén azonnal eltűnik az ablak. Nem vár még 1-2 mp-et sem.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #67273 üzenetére
Igen, ezt elfelejtik nagyon sokan, hogy nem a DX12 lesz elérhető a W7-re, hanem a WoW tud majd futni DX12-ben a W7-en (tehát egy egyedi DX12 ez).
Nem tartom valószínűnek, hogy más játékok is meglépik, max ha van még akkora táborral rendelkező, mint a WoW és az adott játék előnyt is kovácsol belőle.
Azt sem tartom valószínűnek, hogy a Microsoft kitolja majd a W7 leállási idejét emiatt. Sőt biztos, hogy nem. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #67261 üzenetére
240 Mb/s...
-
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #67258 üzenetére
Nekem tökre egyértelmű, hogy 240Megabájt/másodpercről beszél. Pláne, hogy szépen leírja mellé az USB 2.0 gyakorlati maximális körüli másolási sebességét is.
Még ha nem is jól használja a mértékegységet. Neked nem?
-
galaxys80
veterán
válasz
szabonagyur #67225 üzenetére
(#67226) kutga
Köszönöm. Teszek egy próbát a live linux-al.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #67179 üzenetére
megnéztem az eszközkezelőt, ACPI/PNP0A0A driver hiányzott... leszedtem a netről egy autodrv installer appot,az SDI-t,az leszedte a drivert,feltette, most várok lesz-e újra restart...
-
zsoltip
őstag
válasz
szabonagyur #66304 üzenetére
Nem mondom, hogy teljesen logikát nélkülöző, amit mondasz, de egy számítógép, laptop, Mac, akármilyen eszköz, amennyiben a munkáltató azt úgy tüntetni fel, mint a juttatási csomag része, nem, kiváltképp nem csak munkaeszköz. A policyk kérdése egy másik téma.
-
zsoltip
őstag
válasz
szabonagyur #66302 üzenetére
Tönkre nem teszem. Kihívás, önfejlesztés.
-
szotadi
tag
válasz
szabonagyur #66292 üzenetére
Asus honlapján elérhető:
[link] -
efi99
őstag
válasz
szabonagyur #65725 üzenetére
Az túl egyszerű lenne
-
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #64937 üzenetére
Minden védelem annyit ér, amennyit a leggyengébb része.
A biometrikus egy Windows7-es laptopon inkább kényelem, mint védelem. -
ALFA
senior tag
válasz
szabonagyur #64876 üzenetére
Murphy-nek folyamatosan igaza van.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
szabonagyur #64869 üzenetére
A tápegységem régi (2005-ös) -
FSP350-60THA-P
Tulajdonságok:
• Teljesítmény: 350W
• Túlfeszültség védelem: +3.3V, +5V, +12V1, +12V2
• Túláram védelem
• +3.3V, +5V, +12V1, +12V2
• Hatásfok: 82%, 85%, 82%
• SATA csatlakozó
de nem volt vele gondom, még a másik Win 10 gépnél is próbáltam és hibátlanul működött. -
SamSem58
aktív tag
válasz
szabonagyur #64867 üzenetére
A lemezen a HD Sentinel szerint 1051 hiba található, a kábelek cseréje már akkor rég megtörtént, mikor észleltem a hibát. Az operációs rendszer nem a szóban forgó hibás lemezen, hanem egy külön merevlemezen van.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
szabonagyur #64865 üzenetére
Kösz a választ, ezt nem tudtam, továbbá SOHA nem találkoztam ilyen jelenséggel, pedig minimum 6 évig használtam két gépen Win 7-et! Továbbá mind ez oké, de a gép többi xarakodása mitől van?
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur #64569 üzenetére
Nem tudom, hogy mikor rakták fel a gépre a win7-et (a fiam használtan vette ezt a notit) ...
Esetleg nem tudsz adni egy megbízható linket ahonnan letölthető lenne a Starter, mert a MS-től nem tudom letölteni?
(A gép alján a matricán van a key, tehát legális os) -
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur #64563 üzenetére
Megcsináltam azt amit javasoltál, de sajnos nem konfigurálta a telepített frissítéseket ...
Ezt írja ki:
"A Windows frissítések konfigurálása nem sikerült.
Módosítások visszavonása." -
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur #64563 üzenetére
Csak bztonság kedvéért kérdezem ...
Jót értem, hogy állítsam le a telepítést és utánna állítsam le vagy újrraindítsam a gépet? -
Redneck
nagyúr
válasz
szabonagyur #64465 üzenetére
Nem, a kék szövegbuborékokra (samsung, notebook, alcor, stb.). Eddig sosem láttam, ma délelőtt sem így nézett ki. Már a böngésző frissítése előtt feltűnt, de egészen késő délutánig soha. Olyan mint valami 15 éves böngésző spyware.
-
bucihost
senior tag
válasz
szabonagyur #64317 üzenetére
Zavarni nem zavar, mert nem érdekel hogy full vagy sem. A kérdés most az lenne, hogy valóban valami gond van, hogy csak annyira pontozza, vagy csak szimplán sz*r a win7 index...
-
dik
őstag
válasz
szabonagyur #64280 üzenetére
Köszi!
-
dik
őstag
válasz
szabonagyur #64276 üzenetére
Köszi!!!
-
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #64270 üzenetére
Meg kell rá adni az esélyt. Ha valaki csóró, akkor a kompatibilitást kell maximalizálnia sebességgel kompromisszumot kötve. Szerintem...
Természetesen teljes értékű 32-bites támogatása volt, még javában XP korszak. Ugyanakkor még az integrált grafika is WDDM-es Aeros, Win7 kompatibilis.
-
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #64268 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy az a sok böngésző 2017-ben 2, és mindkettőből már a 64-bites az alapértelmezett, FF-nél még csak 2 hónapja asszem, akkor ez megdőlt. FF invazív ki is cserélte a 32-bitest mindenkinél.
Mi az hogy driverek is 64-bitesek nagyrészt? G31!!!!!
Gyárilag Win7 x64 támogatott. G31+Xeon+DX10-11-es VGA-n a Win10 is simán fut.A ki tudja használnit se értem. Egy nyamvadt tömörítő is ki tudja használni, vagy fut vagy nem. Ha fut, akkor kihasználja, x64-nél eleve szóba se kerül kompatibilitási okokból kövület CPU-ra fordított új utasításokat nem használó kód.
32-biten meg szüttyöghetsz az MMX-re, SSE-re jó esetben SSE2-re fordított kódokkal.Arról meg nem is beszélve, hogy egyre csak több app van, ami el se készül 32-bitre.
-
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #64265 üzenetére
"80 GB HDD ... 2 GB RAM" -hoz felesleges is a x64 OS...
-
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #64263 üzenetére
32-bites rendszer van a vinyóján és 64-bites a telepítő DVD-n. Gondolom olyat ír neki, mintha S478 P4-be tennéd a W7 64-bit DVD-t.
Valóban, nem fórumra való koma de ez van. Valamelyikünk előbb utóbb megunja. -
frenk1
aktív tag
válasz
szabonagyur #64259 üzenetére
beteszem a lemezt el kezd bootulni, és még be sem töltődött azonnal kiirja aszöveget
-
frenk1
aktív tag
válasz
szabonagyur #64257 üzenetére
leirtam 32 bit nem kompatibilis a telepitő lemezzel a lemezen 64 bites win 7 van.
-
frenk1
aktív tag
válasz
szabonagyur #64254 üzenetére
80 GB HDD alaplapi Intel G33/G31 Gigabyte proci E6550 CPU 2,33 GHz 2 GB RAM
rendszer az bírja a win 7-et csak nem tudom rá telepiteni
Hogyan tudnám formázni ?? -
frenk1
aktív tag
válasz
szabonagyur #64223 üzenetére
régi asztai,de bírta a win 7-et csak ismerősöm az előbbi win 7et tette rá,a kit idővel lekaarok törölni, win 7et akarok rakni, hogy frissítsem win10-re.
memória frekvenciája befolyásol vala it ha nagyobb a gyári memóriánál
-
dik
őstag
válasz
szabonagyur #64186 üzenetére
Akkor a winsxs nem mind az jó. Akkor ott mik vannak még? Pontosan 17, 124GB . De nagyobb volt...
-
dik
őstag
válasz
szabonagyur #64184 üzenetére
Jaaaa elnézést magának rakta fel mindenki nem lehet annyira nagy penge mint egyesek.
Gondoltam az a laza 20 giga csak nem kell neki mind frissítésben. Nagy különbségeket nem vettem észre az évek alatt a belasuláson kívül...
-
Freiherr
őstag
válasz
szabonagyur #64176 üzenetére
Rendben,köszönöm.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #63501 üzenetére
Procit is feltekeri ilyenkor nem csak a VGA-t cseréli, asztalinál is így működik (i5 750 esem van), indítok programokat, főleg ha böngészőt akkor 1100 ról 2,66 ra ugrik a proci.
-
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #63414 üzenetére
"Keresni kell valakit..."
Nekem kellett kiegészítenem a lukat a hozzászólásodban.
Felsoroltam kiket kereshet fel hogy rátegyék a pendrivejára a telepítőt.. -
Tiger.
nagyúr
válasz
szabonagyur #63402 üzenetére
Itt mindenképp jelenteni fogom, remélem ki tiltják.
-
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #63375 üzenetére
Hát neked meg mi bajod van ?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
szabonagyur #63345 üzenetére
Akkor nem hardver hiba?
Hanem valami memória,(RAM) zabáló program lehet? -
mckay
aktív tag
válasz
szabonagyur #63295 üzenetére
Ez lehet, hogy azért van, mert bár az ISO telepítésvezérlője modern (W10), de a készülő diszknek a boot (mivel gpt, ezért system?) partíciójára egy kevésb modern bootmenedzsert tesz a W7?
Próbáltam megnézni a szememmel (felül szerettem volna írni), kiléptem a telepítődből a javításba, ott a parancssorba, diskpart, de nem enged letter-t társítani system partícióhoz. (Így nem hogy felülírni, de még látni sem tudom.)Ehh igazad lesz, igazatok lesz, felnyomom rá a Win10-et, aztá majd kezdek valamit a jogtisztasággal. Csak nem szeretem a trükköket...
Köszi!
-
Joker88
őstag
válasz
szabonagyur #63235 üzenetére
-
Gh00st
aktív tag
válasz
szabonagyur #63230 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, simán ment.
-
Gh00st
aktív tag
válasz
szabonagyur #63228 üzenetére
Szia,
Köszi, fent említett megoldással aktiválta magát.(Bár nem tudom ez legális e, mert teljesen más kódot írt ki a script).
Ezt nem tudtam, abban a hitben voltam hogy csak alaplap esetén szükséges a telefonos egyeztetés.
Egy másik oldalon azt írják, hogy a "megerősítő kódot gondosan jegyezzük fel, későbbiekben az esetleges újratelepítés miatt". Ezt meg is tettem, de mégsem fogadta el, a (Self Service for Mobile) oldalon ha ismét beírom a szükséges számokat, azt írja hogy mennyi gépen akarom használni, hisz ez egyre vonatkozik, sry.Ez most akkor hogy is van?
-
tpeter77
addikt
válasz
szabonagyur #63206 üzenetére
szia!
Aha, tehát az iskolákban használhatják a VL-es rendszert, hogy a Sulinetes KMS szerveren keresztül aktiválja magát a gép automatikusan. Ha jól értem...
köszi. -
brd
nagyúr
válasz
szabonagyur #63179 üzenetére
Miben korlátolt a DOXBox?
-
nyisziati
veterán
válasz
szabonagyur #63162 üzenetére
Sajnos nem sikerült.
A hangkártya olyan régi (Genius SoundMaker 5.1), hogy csak XP-re van telepítő, de azt nem tudtam feltenni, mert elindulás után kilépett. Az alaplap driver-ét is megkerestem és telepítettem, bár magán az alaplapon minden működött az Eszközkezelő szerint.A BIOS-ban megpróbáltam tiltani a hangkártyát, hogy csak az alaplapi menjen, ekkor kijelezte, hogy nincs kimeneti hangeszköz.
Ezután engedélyeztem a BIOS-ban mindkét hangkártyát, végigdugtam a jack-kel az összes aljzatot, de nem történt változás.
Annyit vettem észre, hogy az alaplapi sárga csatlakozóban (ez talán a mikrofoné), ha felveszem maxra a hangot, akkor ha zajosan is, de áthallatszik a kimeneti hang. Egyelőre így használom.
Mindenesetre köszi a segítséget. -
nyisziati
veterán
válasz
szabonagyur #63160 üzenetére
A high definition audio hangeszköz rendben.
Viszont a lista elején van egy olyan, hogy multimédiás audiovezérlő, amellett ott a felkiáltójel. "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)"
Lehet, hogy ez a gond? -
nyisziati
veterán
válasz
szabonagyur #63157 üzenetére
Legközelebb majd ezt választom.
Közben eszembe jutott valami: a gépet bővítettem, kapott új procit meg ramokat (ezért is kellet az új rendszer, mert az XP-t /szintén jogtiszta/ már sehogyse bírtam visszamasszírozni).
Szóval: nem megy a hang. Van alaplapi és külön kártya is, látom is hangpanelon, hogy lejátszásnál mozog a sáv (erre az oszcilloszkópos mozgásra gondolok), tehát nem a driver-rel van a gond.
Viszont bárhova dugom a jack-et, nem hallani semmit.A gép dual-boot-os, Ubuntu 16.04 van a win mellé telepítve, az teljesen jól működik. Nem az alaplapin, hanem a külön kártyán adja ki a hangot, tehát gondolom a BIOS oda konfigurál.
-
nyisziati
veterán
válasz
szabonagyur #63146 üzenetére
Ha nincs más tudnivaló, akkor köszönöm szépen az infót, hívom őket.
-
nyisziati
veterán
válasz
szabonagyur #63146 üzenetére
Adásvételivel vettem, az eladó garantálta, hogy ő az eredeti tulaj.
-
xeon forever
addikt
válasz
szabonagyur #63127 üzenetére
Átkapcsolom magyarra a kezelő felületet.
-
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #63127 üzenetére
Már az is valami, hogy nincs kétszavanként emoji. Olyan is volt már...
-
xeon forever
addikt
válasz
szabonagyur #63090 üzenetére
A start menu nekem tul kicsi. Talcan szep sorban kint van minden amit hasznalok. Automatikus elrejtes es tobb sor magas. De ennyi. Mint irtam izlesek.....
-
dugo_
veterán
válasz
szabonagyur #62982 üzenetére
Szerintem ez egy fix Youtube fícsör (az összes többi videós gyorsgombbal együtt) és nem állítható egyáltalán.
Esetleg meg kell nézni, hogy Autohotkey-ben lehet-e rá scriptet írni valahogy, kész bővítményt nem találtam ilyesmire.
-
LámaZ
addikt
válasz
szabonagyur #62980 üzenetére
Az oldja meg?
-
kutga
félisten
válasz
szabonagyur #62933 üzenetére
Igen, csak azt furcsálltam hogy előtte még nem frissítettem, csak a 7-re volt licenszem. Nem mintha baj lenne.
-
Kékes525
félisten
válasz
szabonagyur #62925 üzenetére
OK! Igazad van. Bocs. Nem néztem szét.
csako:: Itt Kinek milyen a desktopja? vagy pü-ben, válaszolnál erre: (#62924) Kékes525
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur #62897 üzenetére
Első körben én is erre gyanakodtam.
De most toltam 20 perc Crysis-t, a 7 éves gépemen, ami azért megizzasztja rendesen.
Semmi hiba, tökéletes volt minden.Ma már hagyom a google-t, majd holnap ránézek még egyszer, hogy mi van vele.
-
Weareus
addikt
válasz
szabonagyur #62897 üzenetére
Ezt hány %-os biztonsággal lehet kijelenteni és mi a diagnózis sarokköve?
(Nem kétségbe vonni akarom, amit mondasz, csak érdeklődöm). -
alec.cs
tag
válasz
szabonagyur #62880 üzenetére
A két gép teljesen eltérő hardver elemekkel rendelkezik.
Emiatt indul állandóan újra a Win 7 az új gépben.
Egy frissítő telepítés lenne jó, csak a programok és a tartalmak maradjanak meg.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #62831 üzenetére
Max. nálad, illetve egy adott időpillanatban. Ugyanis én próbáltad tegnap is és nálam ok volt. De mindegy, ezen topik szempontjából úgysem a 8.1 a lényeg...
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #62829 üzenetére
Hát én ilyet nem tapasztaltam. De most ránéztem direkt még egyszer és a 8.1/10 letöltése teljesen ok.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #62826 üzenetére
Mármint milyen egész? Pont az benne az érdekes, hogy a 8.1/10 ISO-k letöltése teljesen ok mindkettőnél, ellenben a 7-es már nem. A hivatalos oldalon meg utóbbihoz eleve termékkulcsot kell megadni, de mintha előfordult volna, hogy egyeseknél hibát dobott. Előbbi kettőhöz meg csak le kell szedni a toolt és már mehet is a letöltés.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #62819 üzenetére
Pont nemrég írtam róla, hogy az már nem működik.
-
Miertvansote
tag
válasz
szabonagyur #62636 üzenetére
Helo
Köszönöm neked a segítséget. A Tag number alapján rákerestem és meglepően tapasztaltam, hogy a Dell nem E5220 at dobott ki hanem E5420-at, de amikor betölt a windows akkor E5220 ír ki. Mind1 amit kidobott a dell support annak a Wlan driverét sikerült feltelepíteni és most már van is internet.
Köszönöm mégegyszer a tippet.
-
Vanir
veterán
válasz
szabonagyur #62510 üzenetére
Köszi, megpróbálom majd a napokban.
-
pvt.peter
őstag
válasz
szabonagyur #62474 üzenetére
Nem indítottam újra, csak leokéztam és utána telepítettem is.
Elméletileg felrakta mindhármat -
Met
nagyúr
válasz
szabonagyur #62450 üzenetére
Ma mértem egy boot időt KIS nélkül, kb. 1 perc az 1.30 helyett.
Nem tudom mikor lassult be, Volt fent KIS, aztán rájöttem hogy elég a Comodo, aztán rám jött hogy megint KIS kell. Észre vettem volna hogy első install után belassult a boot.bobalazs Köszi, erre ránézek kíváncsiságból
-
Met
nagyúr
válasz
szabonagyur #62444 üzenetére
Víruskergető Kaspersky Total Security
-
AliasB
senior tag
válasz
szabonagyur #62388 üzenetére
Az a köze a win7-hez, hogy miért nem ismeri fel GPS eszközként csak com port kiosztást kap.
Azaz tudom miért csak com port kiosztást kap de hogy tudom megmondani neki, hogy az a com port egy gps?Mit nevezünk mezei gps-nek. Amúgy saját gyártás ami egy FTDI usb-soros átalakítoból egy gps chipből és egy aktív antennából áll. Az aktív antenna tápját a gps chip adja a gps chip tápját pedig az usb 5V-ja.
Terminálba látszanak is a műholdak adatai és a pozíció is. -
kovaccss
tag
válasz
szabonagyur #62327 üzenetére
Mindent tudtok, amit kell, hogy segíthessetek. Akkor csak az XP mód marad, ehhez meg hely kell, le kell mentenem az adatok 1 részét a C-ről.
Nézem az USB3 pendrive és SATA3 SSD árakat, alig csökkentek 3 év alatt. 3 éve a Samsung 120 GB-os SSD-t 21e-ért vettem az Iponból, most 17-20e-ért vannak. Samsungban nincs is 250 GB-osnál kisebb, ezek 30e-nél kezdődnek, és még csak 750 és 850 EVO-k. Egyszer már megszívtam a 840 EVO-val, pro kéne, de ezek 42e-től vannak 250 GB-osban.
3 éve a 32 GB-os Kingston USB3-as pendrive-ot 11e-ért vettem, most 8e-től vannak. A 128 GB-osak uúgy 18e körül vannak, mint az SSD. Ugyanannyi a Ft/GB arány az SSD-nél és a pendrive-nál is, ez nem lehet véletlen.
Az SD kártyánál is 18e a 128 GB-os. CF kártyánál a 128 GB-os 42e-nél kezdődik.
Ennyit arról, hogy 4 jegyű összegért veszek min. 128 GB-os adattárolót. Pedig 500 GB-os SSD alatt nincs is értelme, 4 TB-osak vannak már. Pendrive-ban és SD kártyában is van már 1 TB-os.
Mostanra a 250 GB-os SSD-nek olcsóbbnak kéne lennie, mint 3 éve a 120 GB-os volt. -
kovaccss
tag
válasz
szabonagyur #62325 üzenetére
A programok nevei nem fontosak, a lényeg hogy valahogy meg kell oldani a 16 bites programok futtatását x64 Win7 alatt.
A külön 80 GB-os HDD-re egyszerűbb volna felrakni egy XP-nél kisebb rendszert. Telepítettem már XP-t HDD-re, nem gyors, 1 nap, csak 2 program kipróbálásáért nem éri meg.
A Win7 ultihoz az XP mode ingyenes lenne, csak nincs hely az SSD-men.
HDD-re se éri meg egy új Win7-et felrakni, hogy ahhoz rakjam fel ott az XP módot. Akkor már sima XP.
Egyéb virtuális rendszer programok fizetősek? Virtualbox, stb.? -
kovaccss
tag
válasz
szabonagyur #62323 üzenetére
Lásd a 62273-at, ott kezdődött, a hibaüzi kiírta, mindkettő 16 bites. A programnevek lényegtelenek, az a fontos hogy működjenek valahogy. A Win 98-ból nincs ingyenes letölthető verzió, amit 1 GB-os pendrive-ra is lehet telepíteni, onnan is bootol?
-
urbi107
tag
válasz
szabonagyur #62291 üzenetére
Köszi a tippet.
Úgy néz ki,hogy sikerült. -
Laza...
addikt
válasz
szabonagyur #62236 üzenetére
Erre jó pl. az uncechky progi, szépen kiszedegeti a default pipákat
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabonagyur #62252 üzenetére
De az a baj, hogy az MS oldaláról nem tudom leszedni mert ami van sorozatszámom az egy előre telepített Win 7 sorozatszáma és mikor bepötyögöm annyit ír, hogy vegyem fel a gyártóval a kapcsolatot ők nem tudnak segíteni. Na most felhívtam azt a boltot ahol vettem a gépet és ők azt mondták van egy ilyen eszköz amivel le lehet szedni úgy mint a Media creation toll-lal a W10-et, de én is csak az USB Tool-t találom ami arra jó csak amit te is írsz.
-
palyti
csendes tag
válasz
szabonagyur #62245 üzenetére
Hiába írom be a kódot, nem jó. "Ma aktiválni kell...."
Ha visszaállítom a biosban AHCI-ra, akkor megint jó, újra aktiválva van a windows. -
MrChris
nagyúr
válasz
szabonagyur #62236 üzenetére
Tényleg, az egy mekkora kitolás, hogy alapba be van pipálva... Ráadásul a mcafeestore.com-ot hosts-ból se tudom átirányítani. Illetve de
-
MrChris
nagyúr
válasz
szabonagyur #62229 üzenetére
Egyenlőre szóban letiltottam mindenkit a gépről
Én igazából semmit nem akarnék vele, csak ficereg egy szaki (néha megfordul anyósomnál) és nagyon fel akarja ezt telepíteni. Meg egyéb általa kiválónak és elengedhetetlennek ítélt feleslegekkel. Böngészésen kívül nem használja másra. Bő 10 évig elment az előző gép probléma nélkül sima Essentiallal. Van ajánlott ingyenes víruskereső? -
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #62225 üzenetére
Köszönjük hogy idejöttél kötözködni és észt osztani így utólag, amikor a kérdezőnek meg sem próbáltál akkor válaszolni..
-
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #62216 üzenetére
Igazad van, én nem a kérdezőknek tetsző de semmitmondó vagy félrevezető válaszokat adom..
A rossz hír hozóját pedig sose kedvelték..Sokkal népszerűbbek azok akik a kérdezőnek tetsző de hamis választ adnak. sajnos.
Próbálom az igazságot kideríteni, ez sosem népszerű, és te sem mertél nyilatkozni hogy attól a matricától legális lesz a w7. (azaz hogy egyetlen gépre sem tesznek olyat a gyíárban v boltban amin nem előtelepített w7 van, csak hogy jelezzék a w7 kompatibilitást és w7 driverek meglétét)
-
HF77
őstag
válasz
-
IstvánLászló
őstag
válasz
+1
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok itt neked és mindenkinek.
Üdv, István -
Tigi
őstag
válasz
szabonagyur #62196 üzenetére
Elnézést, nem olvastam vissza.
-
HF77
őstag
válasz
szabonagyur #62156 üzenetére
értem....próbálom most kinyomozni hogy konkrétan melyik kell bele...
csak engem az zavar meg hogy a bios is látja a ramot!!köszi
-
HF77
őstag
válasz
szabonagyur #62153 üzenetére
a gép HP Probook 455 G3
a ram: samsung 4GB 1600mhz DDR3 2RX8 PC3L -
Tacsika
aktív tag
válasz
szabonagyur #62113 üzenetére
Most már mindegy, úgy is ütköztek volna.
Zoo: Valami elkezdődött
-
krealon
veterán
válasz
szabonagyur #61482 üzenetére
Sajnos a gepek jelenlegi allapotaban ezt nem tudom (akarom) megtenni, mert a telepitett vedelmi szoftverek az "RW Everything hekkerszoftver" futtatasat meggatoljak, de hasonloan nezne ki mint itt:
http://superuser.com/questions/513904/how-to-extract-win-8-oem-key-embedded-in-the-bios
-
krealon
veterán
válasz
szabonagyur #61480 üzenetére
Az en kornyezetemben meg van nehany tucat T szerias Lenovo elotelepitett Win7-el.
Mindegyiknek az ACPI MSDM tablazataban megtalalhato az egyedi Windows licensz kod.Az egyik gepen alaplapot kellett cserelni (garancialis javitas) es azon kesobb nem aktivalodott a Windows automatikusan.
-
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #61474 üzenetére
"Van előretelepített gép BIOS-ba égetett kulccsal, meg van olyan mint neked matricás"
Törvény szerint a legalitást a számla és a gépre ragasztott matrica biztosította..
Nyilván számlát, jótállást minden bolti előtelepített laptophoz adtak.Eszerint kétfajta Win7 OA matrica létezett: egyiken van aktiválókód, másik fajtán nincs..
én csak Win8-nál találkoztam kód nélküli hologramos matricával, win7-re még a google sem talál ilyet. Te tudsz ilyet mutatni? (hologramost, nem díszmatricát) -
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #61474 üzenetére
Köszönöm a megerősítést..
Az általad linkelt cikk címe:
"How To Retrieve Windows 8 and 10 OEM Product Key From BIOS"Tehát NEM Windows 7 ...
-
the86
csendes tag
válasz
szabonagyur #61437 üzenetére
Alaplap neve ASRock ConRoeXFire-eSATA2
Illetve van egy ASRock 4core1600twins-p35 alaplapom is,és ennél is ugyan az a helyzet. -
easy...rider
őstag
válasz
szabonagyur #61416 üzenetére
Természetesen
csak bővítve lett a memória 1GB-ról 3GB-ra aztán nem ismer csak 2GB-ot
Google adott néhány tippet hogy mit lehet módosítani h 4GB-ot tudjon (32 bit miatt), aztán majd kiderül hogy működik e.
-
seger
addikt
válasz
szabonagyur #61357 üzenetére
Ezt értem! De hogy kerülnek oda? Családi ház! Wifi pass volt hogy naponta változtattam. Akkor is..... de hogy?
-
Doky586
félisten
válasz
szabonagyur #61348 üzenetére
Itt van az akkoriban aktuális ajánlásuk: [link], itt pedig az enyim: [link] ..... nem eggyezik, ha viszont a mostani ajánlásukkal hasonlítod össze akkor tökéletes egyezik az enyimmel, csak még hozzáraktak egy azóta megjelent frissítést is (gondolom az azóta bevezetett kommulatív átállás miatt)..
-
akos3
addikt
válasz
szabonagyur #61250 üzenetére
Négy emeletes panel. Csak aza fúti h ugyanabban a helyiségben ahol az említett pc van, a tobbin simán lehet netezni.
Meg a panelnak esetleg a gyengébb jelet tudnám be. De azt nem értem, hogy latja a halozatot akkor miért nem.kepes felmenni rá? -
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur #61049 üzenetére
Az SSD volt a rossz
, erős egy hét után megkaptam az újat ...
-
ByBeni
tag
válasz
szabonagyur #61121 üzenetére
egy kingston v400 120gb-os ssd van benne
HD sentinel szerint semmi probléma vele, tegnap lett frissen újratelepítve a Win rajta, de ez a hibajelenség ugyanúgy megmaradt -
World-Soft
senior tag
válasz
szabonagyur #61111 üzenetére
Dvd-ről telepíteném.
Bejelentekezik a grafikus felület, azt mondom install és drivert kér.
Az usb3-ra kiírta végre hogy kompatibist talál, de mégsem fogadta el. Aműgy az usb 3 már letiltva a sata4 és sata5-t kezelő chip lekapcsva, az ssd-t már rá se teszem, de mindig ugyanaz.
Z68-as az alaplap. Fogalmam sincs 3-5 éve hogy simerült telepítenem. Már az is megfordult nem e az lg dvd író amiről telepítek az a gond.
De mezdem feladni. Most az előző telepítés inf könyvtárát adtam meg hátha valamit talál de vagy 15 perce elemzi már.
Ötlet? -
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur #61049 üzenetére
Akkor így jártam
, holnap viszem a szervizbe ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur #61047 üzenetére
Azt már előzőleg írtam, hogy a win 10-es gépbe betéve még a win 10 se tölt be, ha meg a win 10 indítása után dugom a gépre, akkor meg nem látja a hibás ssd-t a win 10 ....
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó