Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit leírtál, annak nem sok köze van ahhoz, amit leírtam. Nekem a hackelés eszembe se jutott. Lehet, nem véletlenül született a mondás, h mki magából indul ki. Bár abban igazad lehet, h egy értelmes hackerrel vszleg gyorsabban előbbrejutnék, mint a skype egyre puhapöcsebb idióta supportjával, ami tele van pl. nem létező oldalakra mutató linkekkel.
Mindössze a skype-omat szeretném újra használni tudni. A jelszóra emlékszem ugyan, de sokra nem megyek vele, mert nem fogadja el. A múltkor is ezt csinálta, csak akkor közölte, h csináljak neki újat, mert nem tetszik neki a régi. Naja, v 10 évig jó volt? De mosst nem üzen smit, csak szimplán nem enged be. Pontosan uúgy, mint a múltkor: egyik újraindjtás után nem volt hajlandó többet belépni. Most is uennél a gépnél ülök. Nem telepÍtettem smit újra rajta, kivételesen még hely is több giga van rajta, az se lehetett a baja, de 3 napja mégsincs jelszó, nem jelentkezik be automatikusan. Csak nyavalyoh, h nem tudta azonosítani az információkat. A gugli tele van ilyenekkel, de megoldás nincs máshol sem. Ha lett volna, nem kell itt kérdeznem. Egyetlen haszna volt a guglizásnak, h a w7 skype-config-fájljában benne voltak a partnerek, és a nevek.
De közben egyre idiótább dolgokat csinál a skype: most már a másik fiókba se hajlandó belépni automatikusan, pedig ott is be van neki pipálva, h megtegye. Ez 3 nappal ezelőtt történt, azóta a másik oldalon pánik van. Én a skype-tól most már szabadulnék, ha lenne vmi értelmes alternatíva, amit az öregek is tudnak használni, meg a bnő is a mobiljával.
De az emailcímmel sem hajlandó smit kezdeni, közli, h nem ismeri. Pedig a múltkor még ismerte, pár hónapja volt, h az előző ilyet eljátszotta. Az email azóta sem változott, mai napig használom. Uakkor a másik emailcímet meg ismeri, holott megváltoztattam később; amivel egy barátomnak csináltam skype-ot, aki nem ért ilyenekhez, de legalább a zöld gombot felismeri. És szólt a nyáron, h nem tud belépni, és akkor nem ismerte a skype az emailemet, most meg igen, és akkor új fiókot kellett neki csinálnom. Szóval igen érdekes... Lehet, h párhónap múlva, majd ez az email is megjelenik újra elérhetőnek???[ Szerkesztve ]
-
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a háttérképnek beállított kép olyan, mintha durván be lenne tömörítve? A kép mérete pontosan akkora, mint a monitor natív felbontása és Photoshopba visszanyitva jól is néz ki (tömörítetlen PNG). A win7 használ az asztalára valami tömörítést? Ha igen, hogy lehet kikapcsolni?
Minden a legnagyobb render!
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Erre mi lehet a megoldás?
Windows 7 Professional x64, természetesen legális licensz, Thinkpad X220 notebook-on produkálja ezt. Nincsenek rejtett frissítések vagy ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
total90
veterán
Hi,
mi van akkor ha adott egy gep (Fujitsu konfig) amin Win 7 Pro van, de behalt a HDD... lenne helyette SSD, van Win 7 szeria szam, de nincs lemez
Hogy tudom, milyen Win7 lemezzel tudnam telepiteni, majd aktivalni a regi szeria szammal?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Tim82
félisten
Köszönöm, valóban újraindítás + valamilyen fura oknál fogva egy Adobe Flash update után még egyszer újraindítva megjelentek. (Nem hiszem, hogy van összefüggés a Flash update-tel, de akkor is valamiért csak utána ment.)
Látszik, hogy túl régóta ülök inkább Linux előtt itthon, a kézenfekvő megoldásra nem gondoltam.
Még egyszer köszönöm.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
F_Zolee
veterán
Ja és az miért van, hogy csak 3 napot hagy az aktiválásra 30 helyett?
-
Doky586
nagyúr
-
törölt tag
válasz total90 #48958 üzenetére
Mit jelent, h behalt? Hw-esen v sw-esen? Mert ha él még, csak nem müksz, akkor miért nem veszed ki, és kapcsolod másik gépre, h leszedhess mindent róla?
De igazából ki se kell venni, ha van portable oprendszered. Ha nem veszett sürgős, ebben még segíteni is tudok, ha írsz pü-t.[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz szabonagyur #48849 üzenetére
de nem írtam firefox-ról office install volt a téma, de alapvetően a win 7-re vonatkozott a kérdés.
azóta újraraktam a win 7-et.
habár ultimate 64bitet jelöltem ki install közben, valamiért a 32bites verziót rakta fel (lehet már kicsit bebandzsítottam install közben). másik érdekesség, hogy kijelöltem, hogy formatálja meg a paríciót, ahol a régi windows volt, és arra rakja magát. ehelyett csinált egy új partíciót, ugyanakkor mérettel, amit üresen hagyott, és felrakta magát az eredeti C-re, úgy, hogy nem hagyott meg semmit a korábbi windoswból.szóval érdekes.
vicces, hogy a 32 bites verzió gyorsabbnak tűnik sokkal.
csak 2GB RAM van a gépben, de ez nem hiszem, hogy nagyon kéne számítson. -
félisten
Most hülyének nézel?
Te magad írtad:
Mikor a fájerfos frissiti magát a régi bookmark dolgok eltűnnek?Akkor ezt minek írtad ha nem a Firefoxról beszélsz?
Hivatalosan nincs 32&64bites telepítő egyben szóval ez a te bajod ha ilyet használsz vagy nem figyelsz közben. Partició szintén a te figyelmetlenséged.
2GB-ra teljesen felesleges a 64bit, lehet ezért is érzed erősebbnek vagy nincsenek csak 32bites drivereid.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz szabonagyur #48969 üzenetére
Azt nem o irta, nezd meg a linkedet.
-
celf
őstag
válasz szabonagyur #48969 üzenetére
wtf?
beszélnek itt egyesek figyelmetlenségről idiótának te nézel, hogy azt feltételezed, 64bites rendszerre 32-es drivereket rakok.
-
félisten
-
törölt tag
Ezt most komolyan nem értem: egyesek olvasni képtelenek v felfogni????
Már 3x leírtam, h mi a probléma, de egyesek még mindig csak a legalja helpdesk szintje alatt tartanak.
De miért azok okoskodnak mindig, akik smit sem tudnak?....
Mert arról nyilvánvalóan lövésük nincs, amit kérdeztem, arról mélyen hallgatnak, de azért muszáj szófosni?...
[ Szerkesztve ]
-
hape60
aktív tag
Win7 Pro 64 bit: külső HDD (WD500AAKS MyBook ) USB-n. keresztül csaltlakoztatva, a win7 nem indul el, a win logo nem jelenik meg. Következő indításkor hw hibát jelez. Ha működő win 7-re dugom a külső HDD-t, simán működik.
A gép új, szinte minden USB csatlakozón keresztül ez a hiba jelentkezik. (USB kábelt már hármat próbáltam, nincs nagy változás...) A Sentinel a külső HDD-t hibátlannak minősíti.
Mi lehet a baj? -
celf
őstag
válasz szabonagyur #48976 üzenetére
nem látom a válaszodnak azt a részét, ahol elnézést kérsz
-
félisten
-
King Unique
titán
válasz hape60 #48978 üzenetére
Lehet BIOS-ban a boot sorrend nem megfelelő, mert a külső HDD-ről próbál indulni a gép és ezért kavar be. Ott kéne megnézni a dolgokat, esetleg, ha kell átállítani, kikapcsolni bizonyos funkciókat. De, hogy boot sorrenden kívül pontosat miket, azt alaplapod topikjában kérdezd.
-
celf
őstag
válasz szabonagyur #48980 üzenetére
Keresem, de csak azt találom, Einsteinkém, hogy nagyon okosan megmondod, milyen módon rontottam és néztem el, miközben te 2x, elég nagy időkülömbséggel is elnézel valamit, forrófejűsködsz, egy szimpla "bocsi"-t nem tudsz leírni, és aztán neked áll feljebb, szóval az a helyzet, hogy szerintem vissza kéne vegyél arcból kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés.
Egy hiba miatt kénytelen voltam 1 winchesterre 2 windows 7-et felrakni, de most szükségtelenné vált az egyik.
Hogyan tudnám törölni? Mindig azt írja ki, hogy "kérjen engedélyt a következőtől: trusted installer"
Az alap rendszer C-n van, ez, amit törölnék D-n. De nem formázhatom, mert 350 Giga adat van ezen a particion.. -
Rayyy
senior tag
válasz < CyberBob > #48956 üzenetére
Nem képnézegetőből állítottam be, úgyhogy sajnos nem ez a megoldás.
Minden a legnagyobb render!
-
brd
nagyúr
válasz #73820095 #48977 üzenetére
Értsd már meg, hogy a Skype-fiókhoz tartozó e-mail lekérdezhetetlensége és a jó (nem úgy jó, hogy te azt hiszed, hanem úgy, hogy a Microsoft gondolja úgy) jelszó ismerete nélkül buktad a Skype fiókot. Az e-mail-t nem tudod újra regisztrálni? Ill. próbáltál már belépni vele? Mert van olyan szolgáltató, ahol meghatározott idejű inaktivitás után levelet már nem fogad a fiók, de az adatbázisukban még ott van a jelszó tárolva, tehát, ha belépsz vele, akkor megint működő lesz.
The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
-
brd
nagyúr
válasz #73820095 #48989 üzenetére
Hidd el, értem én, de majdnem kizártnak tartom, hogy egy Skype szintű szolgáltatás csak úgy elfelejtse egy accountját. Ha ezt elfogadod, akkor nem sok lehetőség marad:
1. Régi a Skype-od, és azt már nem támogatja a Microsoft (módosított a protokollon, így a régi Skype már nem tud bejelentkezni). Ilyenkor a weboldalon be kell tudj jelentkezni. Ezt próbáltad már egyébként?
2. Elírod az e-mail címet.
3. Elírod a jelszót.
4. Az érzékelhető univerzum mégiscsak szubjektív hely.The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
-
mekker
őstag
Üdv!
Out of Range errort ír ki a monitor, a tetves Windowst meg nem lehet VGA mode-ban indítani, mert az F8-ra a boot menüt hozza ki az alaplap.
Idegbajt kapok az egésztől.Megoldódott (F5 rendszerválasztó - F8 spec opciók)
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Haver SSD vásárlásra adná a fejét, de kérdések merültek fel.
Van egy Gigabyte GA-P67A-D3-B3 típusú alaplapja, amire rá van kötve 2 db 500 GB-os HDD.
Emellé jönne egy SSD.Az alaplapján 2db SATA III-as csatlakozó van, abba menne az SSD, igen ám, de lehet a HDD-k abba lettek bekötve (még nem néztem).
Ami a fő kérdésem:
Ha a HDD-k csatlakozását átvariálnánk máshova akkor ugyan úgy fog működni a rendszere (Windows rendesen elindul, programok használata, működés, stb)?
Nem fog kelleni újra rakni az egész gépet és újra formázni mindegyik vinyót, mert nem lehet őket majd elérni?Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
brd
nagyúr
válasz Puma K #48993 üzenetére
1. Nem biztos, a háttértárolókon lévő aktív partíciók, bootsectorok mennyiségétől, ill. BIOS beállítástól függően lehetnek problémák. Be kell állítani a BIOS-ban a boot HDD-t arra, amin a rendszer van (ahonnan most indul, vagy ha az SSD-re telepíti, akkor az SSD-re kell állítani).
2. Egyikre sincsen szükség.prozodus: Sok sikert a megoldáshoz!
The only real valuable thing is intuition.
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS A53U-s laptop windows 7-tel.Az utóbbi időben egyre sűrűbben tapasztalható a következő jelenség.
Utána újraindítom és fut probléma nélkül.
Amikor ez történt, akkor egy videót töltöttem fel a Onedrive-ra Chrome-on, egy pdf-et néztem Adobe Readeren és egy mappa volt megnyitva, ESET Smart Security 8 futott a háttérben.
Mi lehet a probléma és a megoldás?
Üdv
Barna -
wanted5
őstag
sziasztok!
Azt hiszem csináltam egy kis hülyeséget. Azt írták egy oldalon, hogy a windows/installer mappából nyugodtan ki lehet törölni a fájlokat, csak feleslegesen foglalják a helyet, én pedig ezt simán meg is csináltam
Különösen nagyobb problémát nem vettem észre, eddig csak annyit hogy néhány ikon hiányzik, pl skype, office fájlok.
Ezeken kivül milyen hibát csinálhat még? Néhány giga méretű volt, úgyhogy gondolom nem csak ennyi volt benne.És ami a legfontosabb lenne, hogyan lehetne visszacsinálni?
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
quailstorm
nagyúr
válasz wanted5 #48996 üzenetére
szerintem ments adatot, format c, és rakd újra
én egyszer megcsináltam egy ilyet, ahol szerencsére csak az office-szal volt szopás, na de force-force-FORCE-FORCE-FORCE eltávolítókkal lecsócsálni az office-t, aztán a frissítésekhez egyenként bekapcsolni a verbose loggingot, kicsomagolni, átnevezni, visszapakolni, na az 2 nap volt
ha nem egy 4 éves XP, meg se csinálomHasználj frissítésintegrált Windowst és Officet legközelebb, akkor kevesebb lesz a szar.
Egy folyamat. Tegyük fel, hogy az MS féle agyfasz-eltávolítóval ledúrtad az officet, és DVD-ről valahogy vissza is került. Adott a probléma, hogy elindul, de semmi frissítés nem megy rá.
A következő a menet. Frissítést KB száma alapján leszeded, kicsomagolod.
Verbose loggingot bekapcsolod az MSupdate-ben.
Elindítod exéről a frissítést, hiba.
Megnézed mit nem talál és hol.
Elnevezed a kicsomagolt msp fájlokat a megfelelő nevekre (általában értelmes névről random faszságra kell), aztán visszamásolod a Windows/Installerbe
majd frissítés ismételt futtatása, és ezúttal sikerülismétlés 200-szor
kiiirráááálllyyy
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz quailstorm #48997 üzenetére
remek, igaz már 2 éve nem volt újrarakva, de ha nem muszáj akkor nem is szeretem telepíteni a rendszert, mert mindig csak a macera van vele, de akkor úgy néz ki csak ez lesz a vége
köszi a választ
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz jbarnus #48995 üzenetére
Töltsd le ezt a BlueScreenViewer programot, amit nem kell telepíteni sem csak indítsd el. Ez részletezi az érintett drivreket és a hibát.
- Glaz-doz-fhut -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest