Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41165) Fire/SOUL/CD válasza Amur (#41164) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Ha elmented a dokumentumok mappát, akkor az abban tárolt doksik, excel táblák, powerpoint bemutatók, stb stb természetesen visszaállíthatók, viszont játékok beállításai már egy más kérdés.

Ezt is játéka válogatja, de nem mindegyik csak a telepítési könyvtárában tárol adatokat, hanem pl a programdata, common files stb mappákban avagy épp a registry-ben is. Ez utóbbi esetben jó eséllyel marad az adott játék(ok) újratelepítése, a legtöbb amit tehetsz, hogy legalább a mentett állásokról biztosan legyen mentésed (ami megint nem feltétlenül a játék telepítési mappáján belül van minden esetben)

UI: Legközelebb ha mindent feltelepítettél, frissítettél, beállítottál stb stb, akkor egy külsős backup/restore progi használata javasolt, mert akkor a fent leírtaktól megkímélheted magad és mindössze kb 15 perc lementeni meg visszaállítani tiszta/belakott/beállított stb rendszert.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.