Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41851) tammmy


tammmy
tag

Tudja valaki hogyan tudom megnézni hogy win 7-ben egy fájlt másoltak-e?
A hozzáférési idő sajnos ezt nem jelzi ki, csak akkor ha ezt külön bekapcsolom.

(#41852) mekker


mekker
őstag

Egy vírus után takarítgatom a gépet, Malwarebytes+Avira elvileg kiszedett mindent (mondjuk Avira nem sokat ért), meg kézzel törölgettem a többit, de valamiért most nem tudom használni a netet.
Egyik újraindítás óta semelyik program nem tudja használni a netet, pedig a wifi megy a telefonról is, illetve cmd parancssorból is működik a pingelés.
IE nem indult, így azt újraraktam, reseteltem többször is a beállításait és valami registrys bugfixeket is kellett csinálni. Így sem működik a net se Mozilla, se torrent, se dropbox stb.
Tűzfalat is ki-be kapcsoltam, az se segített. IE-ben, Firefoxban sincs proxy beállítva.

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#41853) Kobe


Kobe
veterán

Hello

Kene kis segitseg. Win 7 pro, upc net wifin, ubee modemmel.
Wifin keresztul az en gepemre 60as letoltesbol 2 jon at. Csokkentett modban wifin ugyanugy jon 60al. Probaltam rajionni milyen progi okozhatja, de semmi tippem nincs, avira plusz comodo van fent.....meg par kiegeszito progi ami nem feltetlen netes
Tipp h mitol lehet, valaki latott mar ilyet ?

(#41854) szabonagyur válasza Kobe (#41853) üzenetére


szabonagyur
félisten

Hello

Kezd az Avira+ Comodo törlésével szerintem.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#41855) Kobe válasza szabonagyur (#41854) üzenetére


Kobe
veterán

egyértelműen nem azok okozzák a problémát (startupkor kikapcsoltam majd be, nem változott semmi)

(#41856) brd válasza mekker (#41852) üzenetére


brd
nagyúr

Parancssorba:

netsh winsock reset
netsh int ip reset

Ill. egy újraindítás kell még (az esetleges fix IP-t, DNS-t stb.-t írd fel, mert automatikus IP-kérés lesz az összes hálókártyán). Ha ezt követően sem működik, akkor hálókártya-driver, vagy még keresgess kártevőt...

The only real valuable thing is intuition.

(#41857) mekker válasza brd (#41856) üzenetére


mekker
őstag

Nagyon köszönöm, működött! Ezek a parancsok mit csinálnak pontosan?
Egyébként nagy kuka ez a free Avira, már nem először bizonyította, hogy annyit ér csak, mint egy bolhás kutya. Malwarebytes, meg 360IS leszedett vélhetőleg mindent.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#41858) TigerCat válasza mekker (#41857) üzenetére


TigerCat
nagyúr

A legjobb megoldás, ha időnként lemented a teljes rendszert. Bármi van, csak visszateszed és kész. Erre automatikusan futó program is van. mint a Paragon Backup & Recovery Free. A programozómnak ez fut a gépén és minden éjjel 00.00-kor lementi a rendszerpartíciót egy másikra a gépen belül. Így nagyon gyors és bármi van, pár perc alatt visszaáll és nem kell szenvedni semmivel. Ha van hely, néhány mentést meg is őrizhetsz visszamenőleg.

Részletesebb infókat és tanácsokat a "Ghostolás" topikban kaphatsz még...

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#41859) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

Sziasztok, a szakik segítségét kérem: van egy asztali PC (i5 2.8GHz, 4GB RAM, GeForce GTS450 videókártya, Win7 Home Premium x64), amin egyik pillanatról a másikra bedöglött az összes USB port:
- mindegyik port ad tápot a rá csatlakoztatott eszköznek (azaz pl. tölti a telefonokat, világít az egér ledje, stb.), de egyik eszköz sem működik: az egérmutató nem mozog, nyomtató/HDD nem látható a gépen.

A szokásos köröket már végigfutottam:
- csökkentett módban ugyanez a helyzet
- USB vezérlők eltávolítva és újra telepítve
- indítómenüből legutolsó helyes konfigurációt kiválasztva a gép indítása

Amin még gondolkodom:
- BIOS frissítés

Van valami jó ötletetek, hogy mi a bánat lehet ez? Soha nem találkoztam még ilyen jelenséggel – ha az USB csatlakozók fizikailag hibásak lennének, akkor gondolom tápot sem adnának ki.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#41860) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Akadt itt egy gagyi laptop, amit találtak ismerőseim. Amilo ui 3520, kis atomos csoda... [link]

A telepítő friss telepítésnél azt írja, hogy nem talál rendszer partíciót, vagy nem tud újat létrehozni. (mindegy milyen partíciókat csináltam neki) Ezzel kapcsolatban végigcsináltam ezt a diskpartos mókát:

DISKPART
LIST DISK
SELECT DISK 0
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
FORMAT FS=NTFS
ACTIVE
EXIT
EXIT

Amihez kellett egy egész nap ennek a szerencsétlen gépnek míg végigfutott, de nem oldotta meg a telepítő gondját. A gépen XP futott, még néztem rajta HD Sentinelt, a vinyó hibátlan. Továbbá Linuxot is tudok rá telepíteni gond nélkül.

Valaki találkozott már ilyennel?

bLaCkDoGoNe: eseménynaplóban mi van? Gondolok itt leginkább a "rendszer" pontban a piros és sárga üzenetekre. A bios frissítés meg szerintem legyen az első dolgod.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#41861) footy


footy
addikt

Keszenleti modbol visszateres utan nem mindig toltodik be az asztal. A hangero es a caps lock OSD menuje mukodik, de egyebkent csak feketeseg van. A tobbszori ujrainditas segit altalaban, vagy ha aramtalanitom a gepet par percre. Hol lehet utananezni mi okozza a problemat?

(#41862) bobalazs válasza bLaCkDoGoNe (#41859) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ha újkeletű a dolog, érdemes lenne az össszes olyan alkalmazást lefuttatni, ami a hibajelenség kezdete óta lett telepítve. Egy alapos vírus kergetés sem árthatna.

#41861) footy

Eseménynapló árulkodik a problémáról ha olyan van. Egyébként, így elsőre registry hiba jut eszembe.

[ Szerkesztve ]

(#41863) bLaCkDoGoNe válasza CPT.Pirk (#41860) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Semmi nincs a rendszernaplóban, ami segítene. Piros és sárga üzenetek egyáltalán nincsenek, úgy tűnik rendben van minden.

BIOS frissítés is megvolt, az sem segített sajnos.

Most egy Linux CD-vel fogom megpróbálni a dolgot, ha ott sem működnek az USB-k, akkor valószínűleg H/W hiba.

(#41862) bobalazs: Nem lett telepítve semmi új alkalmazás, egyik nap ki lett kapcsolva a gép és pár órával később a bekapcsolást követően már nem működtek az USB-k. Víruskeresést megnézem, habár van a gépen egy folyamatosan frissülő NOD32.

[ Szerkesztve ]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#41864) CPT.Pirk válasza CPT.Pirk (#41860) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Húzd ki dugd be lett a megoldás. :W

Már gparted alól legyalultam a partíciós táblát is, újra csináltam mindent, nem oldotta meg. Aztán gondoltam egyet, kihúztam a telepítő pendriveot a gépből, majd rányomtam a telepítésre. Jött a válasz, hogy a Windows nem telepíthető oda. Aztán visszadugtam a telepítőt, majd rányomtam a telepítésre és erre elindult, hogy rohadna meg! :DDD

bLaCkDoGoNe: igen, akkor hw hiba gyanús. Ilyesmi miatt jó ha telepítve is van egy Linux a gépen. Múltkor a hibás AMD AHCI driver okozta kékhalált oldottam meg Linux alól, onnan tudtam törölni egyszerűen a letárolt hibás drivert tartalmazó fájlokat.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#41865) kraftxld válasza CPT.Pirk (#41864) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Csak a clean-ig kellett volna csinálnod, (esetleg még variálni kellett volna a GPT / MBR-el ha UEFI a gép) utána egy újraindítás után ment volna.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#41866) Werkly


Werkly
őstag

Megoldható az, hogyha pls kiterjesztésű "fájlocskák" vannak a gépen akkor azt egyszerűen lehessen WMP-el megynyitni? Vagy létezik olyan lejátszó ami menti ezeket a fájlokat és kiválaszthatom őket mint egy rádióállomást? Kösz!

(#41867) CPT.Pirk válasza kraftxld (#41865) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Mert? A clean törölt mindent, utána csak formázás volt. A formázás miért rontaná el a dolgokat? A gép meg régi, szerencsére semmi köze a GPT-hez meg a többihez.

Ami a formázás után nem volt jó, az előtte sem.

(természetesen volt reset a diskpartos cuccok után)

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#41868) Doky586 válasza CPT.Pirk (#41867) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

"A formázás miért rontaná el a dolgokat?"
Figyelj arra mit írtak neked.. nem ezt mondták. Csak azt hogy felesleges volt. Elpocsékolt idő.

[ Szerkesztve ]

(#41869) CPT.Pirk válasza Doky586 (#41868) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Figyeltem, ezért írtam hogy a formázás helyett kilépek és újraindítok, akkor ugyanott lettem volna. Mivel akkor sem ment volna, úgy is mentem volna a leírás következő lépésére és megformázom, mi mást csinálhattam volna?

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#41870) szabonagyur válasza Werkly (#41866) üzenetére


szabonagyur
félisten

Hello

Jobb gomb, tulajdonságok, társítás majd WMP nem jó?
Ha más lejátszót használsz ott meg ki kell kapcsolno az automatikus társítást.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#41871) kraftxld válasza CPT.Pirk (#41869) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Nem, mert a clean teljesen lenullázza a partíciós táblát, utána simán lehet pendrive-ról telepíteni.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#41872) Doky586 válasza CPT.Pirk (#41869) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

"Amihez kellett egy egész nap ennek a szerencsétlen gépnek míg végigfutott" =Elpocsékolt idő.

Ha a CLEAN után a tobbit nem csinálod akkor a telepítő elvégezte volna ugyanezt fél perc alatt.

(#41873) Werkly válasza szabonagyur (#41870) üzenetére


Werkly
őstag

Nem!

(#41874) szabonagyur válasza Werkly (#41873) üzenetére


szabonagyur
félisten

És miért nem jó? Vagy egyesével kell kihúzni a válaszokat?

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#41875) Werkly válasza szabonagyur (#41874) üzenetére


Werkly
őstag

MPC az viszi miután letöltöm a pls kiterjesztést. Olyan kéne amibe berakhatnék pár ilyen fájlt és tallóznám, hogy melyiket játsza le a program.

(#41876) Doky586 válasza Werkly (#41875) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ha a MPC és VLC jól játsza.. Miért pont a WMP kell?

[ Szerkesztve ]

(#41877) Werkly válasza Doky586 (#41876) üzenetére


Werkly
őstag

Szebben szól az EQ beállítása után!

(#41878) brd válasza mekker (#41857) üzenetére


brd
nagyúr

Röviden: újraépítik a hálózatért felelős beállításokat, winsock "adatbázist".

Nincs olyan irtó, ami mindent ismer, olyan pláne nem, ami mindent jól el is távolít. Pl. a mai napig nincsen arra megoldása a legtöbb (én még nem találkoztam vele) kártevő-ellenes programnak, ami azt oldja meg, ha a debug beállítások között felveszi a kártevő az ismertebb irtók exe-it (így nem tudod elindítani őket, és aki nem ért hozzá, ezen a ponton az újratelepítés mellett dönt).

The only real valuable thing is intuition.

(#41879) makoss


makoss
addikt

Üdv!

Olyan problémám lenne, hogy a vezérlőpult--> Hardver és hang-->Hang ablaka nem azonnal, hanem egy jó perc után jön be :(
Mi lehet ennek az oka, hogy ez ilyen lassan jön be? Pedig SSD-t használok rendszernek :F
Köszönöm! :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41880) CPT.Pirk válasza Doky586 (#41872) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Csak a problémát nem oldotta volna meg.

A diskpart 3 lemezt látott, ebből kettő a pendriveom, aminek az első lemezét 0 méretűnek látta. Fene tudja mi az oka, az MS saját usb download tooljával csináltam msdn-es isoból a telepítő pendriveot. Gondolom ez a 2. lemez kavarta meg az agyát, és ezért tudtam telepíteni miután eljátszottam a húzd ki dugd be műsort. Valszeg ezért nem sikerült az sem, mikor a gparteddel csináltam mindent az alapoktól.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#41881) dethroner


dethroner
veterán

Sziasztok!
Ha a gépem váratlanul leállt. Utána párszor próbált újraindulni, de csak a sokadik alkalommal sikerült. Hol tudom megnézni hogy mi volt a leállás oka?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#41882) CPT.Pirk válasza dethroner (#41881) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Eseménynapló, azon belül rendszer, ott meg a sárga és piros jeles bejegyzések áttanulmányozása nyújthat támpontot, különös tekintettel az első leállás időpontja körül.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#41883) Visormail válasza brd (#41878) üzenetére


Visormail
addikt

A webrootban van olyan telepítésnél, hogy kérheted random karakterekből álló nevű mappába és fájlnévvel. Gondolom az az ilyen és hasonló dolgok ellen van.

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#41884) makoss


makoss
addikt

erre valaki?

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41885) brd válasza Visormail (#41883) üzenetére


brd
nagyúr

Persze, a többit is lehet átnevezve futtatni pl. (persze ami csak egy exe-t futtat) de attól még a bejegyzések maradnak, és aki nem ért hozzá, ezzel nem fog tudni mit kezdeni, valószínűleg még úgy sem, hogy fórumon próbál neki segíteni, mert erre kevesen fognak rájönni.

The only real valuable thing is intuition.

(#41886) brd válasza makoss (#41879) üzenetére


brd
nagyúr

Valószínűleg valami hangkeltő-driver, vagy rosszabb esetben hang hardware-probléma lesz (telepítsd újra, ill. ha van újabb, akkor azt). Figyelj oda, hogy a VGA-kártyán is lehet hangkeltő!

The only real valuable thing is intuition.

(#41887) Csöves


Csöves
senior tag

Mi blokkolhatja a csökkentett mód indítását?
Normál módban indul.
Win7 32.

Aquila non captat muscas.

(#41888) makoss válasza brd (#41886) üzenetére


makoss
addikt

Köszi

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41889) makoss válasza brd (#41886) üzenetére


makoss
addikt

Volt betéve egy USB hangkártya, egy König, konkrétan Ez
Ma kihúztam, és rendbejött :F
Lehet ha visszadugnám megint rossz lenne?
Érdekes....

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41890) LonGleY válasza makoss (#41889) üzenetére


LonGleY
veterán

Már a neve is csodás... milyen lehet a hangja? :]

Ne sajnáld, pár ezerért tízszer jobbat kapsz.

[ Szerkesztve ]

(#41891) Doky586 válasza makoss (#41889) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Nem írja a kompatibilis listában a Win7-et... [link] De Win98-hoz biztos jó.. ;)

(#41892) yuri90


yuri90
tag

Az lenne a kérdésem,hogy amikor eltávolítom a hangkártya driverét hogy feltelepítsek egy másikat amikor újraindítom a gépet akkor egyből a windowsos drivert ismeri fel.Ilyenkor mi a megoldás,hogy ne ismerje fel újraindításkor automatikusan?

[ Szerkesztve ]

(#41893) makoss válasza LonGleY (#41890) üzenetére


makoss
addikt

Nem sokkal rosszabb mint a xonar DS, persze nem olyan tiszta mint a DS viszont hangosabb ami már első használatnál meglepett! :K
Milyen típusúra gondolsz ami jobb ettől?

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41894) makoss válasza Doky586 (#41891) üzenetére


makoss
addikt

ááá nem :N
ott van a win 7 :K

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41895) LonGleY válasza makoss (#41893) üzenetére


LonGleY
veterán

Na, ne szórakozzál már, hogy egy ezerkéccá' forintos műanyag noname fütyit egy DS-hez hasonlítgatsz. :] Bármelyik igazából. De erre is van megfelelő topik.

[ Szerkesztve ]

(#41896) makoss válasza LonGleY (#41895) üzenetére


makoss
addikt

Teljesítményben többet is produkál ez a nevesincs valami, amúgy ismerem a topikot

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#41897) Naturalist


Naturalist
tag

Hali! A laptopunkon lévő win7 boot ideje jelentősen megnőtt, több percet is igénybe vesz míg egyáltalán a microsoft logo megjelenik az üdvözlőképernyő előtt. A boot logban ezt találtam, mint sokszor ismétlődő hibaüzenetet:

Did not load driver @netavpna.inf,%mp-agilevpn-dispname%;WAN Miniport (IKEv2)
Did not load driver @netrasa.inf,%mp-l2tp-dispname%;WAN Miniport (L2TP)
Did not load driver @netrasa.inf,%mp-bh-dispname%;WAN Miniport (Network Monitor)
Did not load driver @netrasa.inf,%mp-ip-dispname%;WAN Miniport (IP)
Did not load driver @netrasa.inf,%mp-ipv6-dispname%;WAN Miniport (IPv6)
Did not load driver @netrasa.inf,%mp-pppoe-dispname%;WAN Miniport (PPPOE)
Did not load driver @netrasa.inf,%mp-pptp-dispname%;WAN Miniport (PPTP)
Did not load driver @netsstpa.inf,%mp-sstp-dispname%;WAN Miniport (SSTP)

Ezeken felül még van néhány, ami sikertelen de nem sokszor ismétlődnek pl:

Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\drivers\vga.sys
Did not load driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\parport.sys

Pár hete újratelepítettem a win7-et, mert hibás szektorok voltak és nem indult. Elképzelhető, hogy a vinyó hiba okozza és kezd teljesen bedögleni?

(#41898) Sub-ZeRo válasza Naturalist (#41897) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Hát ha te hibás szektoros vinyóra windowst telepítesz, ne csodálkozzál, ha nem az igaz... Egy jó vinyót dobj be, rakj fel egy új windowst és akkor nézd meg hogy jó e.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#41899) jozsi252


jozsi252
veterán

Sziasztok

Egy olyan gondom lenne, hogy már nem elsőre fordul elő ( tegnap is előjött ) hogy egyszer csak elkezdenek össze vissza megnyílni az ablakok a Windows-ba. Win 7-et használok, vírusirtónak pedig Kasperskyt Internet Security-t. Ez le is futott, de nem talált vírust.

Most pl szimplán csak olvastam a fórumot, majd egyszer csak nem tudtam kattintani a címsorba, hanem firefox ablak lekerült tálcára magától, start menü megnyílt bezárt, ezt kb 3-4x, megnyílt pl a parancssor is, ott meg úgy csinált mintha az entert nyomogatnám folyamatosan, de amikor nyomok egy ctrl alt delete-t, akkor semmi gond nincs ott. Nyomtam egy restartot, és akkor megoldódik ez a gond. Lassan 1.5 éve van fent ez a OS, SSD-n. Szóval lassan érett egy reinstallra, de nem hinném hogy ez normális jelenség lenne..
Csak restart oldja meg, hiába várok, egyre több ablak nyílik meg és záródik be, jön előtérbe, majd kerül le a tálcára, stb..

Köszönöm előre is a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

(#41900) javorszky


javorszky
tag

Sziasztok.Tudnátok segíteni.Kaptam egy kék képernyőt,nem lehetett csinálni semmit vele.újrahúztam és 10-15 perc múlva lefagy és megint kék képernyő.Lefényképeztem de telóról nemtudom ide betenni.Memóriákat kivettem cserélgettem,de ugyan az a jelenség.Win7 64-bit.Ha tudtok segíteni megköszönöm.

Legyél becsületes és korrekt !!!!!!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.