Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30670) Mexildos


Mexildos
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy a Windows 7 kinőheti-e a 128 GB-ot? Igazából ennek a felét. SSD meghajtó vásárlás előtt vagyok de mivel az én Windows 7-em simán megeszik az 512B-os SSD-ből 105GB-ot nem merem bevállalni a kis SSD meghajtót. Mivel ugye kell szabad területnek maradnia az SSD-n.
Hogy lehet az, hogy a C: megható 105GB-ra hízott, holott friss telepítés alig pár hónapos és nincs telepakolva minden vacak programmal. Gyakorlatilag az Adobe és az Office alkalmazásokon kívül semmi sincs fent.

Fontos:
Ráadásul ha a C meghajtó összes mappáját kijelölöm akkor 53 GB-ot mutat, ha pedig a meghajtó betűjelére megyek rá és úgy tulajdonságokra akkor pedig 105 GB-ot ír ki. Ez mitől van?

Akinek lenne az SSD átlag felhasználó, vagyis irodai munkára, levelezésre és internetezésre használja a PC-t inkább csak.

Valaki kérem magyarázza el, hogy a C meghajtó mitől lett így 105 GB és ha kisebb meghajtó van alatta akkor kevésbé hajlamos a hízásra? :) Mit javasoltok?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.