Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz kw3v865 #30817 üzenetére
Na, meg is van az eredmény. Kíváncsi vagyok az itteni hozzáértőbb fórumozók véleményére.
A teljes képhez, az előzmény: januárban csináltattam Synlabos ELISA iGG-t:
Akkor utánanéztem és elvileg 1,4 volt a pozitivitási küszöb (azért ráírhatták volna az eredményre is...). Laikusként ez totál negatív szerintem vagy lehet esetleg némi kereszt-immunitás más koronavírusok miatt, amiért nem totál 0 vagy ennyi mérési hiba belefér, tehát szinte biztos, hogy januárig nem voltam Covidos.Május 21-én kaptam a második Pfizeremet (5 héttel korábban az elsőt). Minimális oltási reakciók mindkét szuri után, szinte csak a vállam fájt, az oltás helye (30 éves férfi).
Íme a szeptmber 9-ei komplex iGG (S+N) laboros ellenanyag vizsgálat eredménye:
Én úgy értelmezem, hogy az első, az NTU-s akkor számít, ha valaki átesett a betegségen vagy elölt vírusos oltást kapott, akkor termelődik ilyen anyag. A tüskefehérjés oltások után pedig a neutralizáló iGG-t kell nézni. Ugyanakkor a többi oltás is termelhet sima iGG-t is valamilyen mértékben. Jól gondolom?
Megjegyzem egyáltalán nem volt semmilyen betegséges mostanában, náthás is legutóbb 1 évvel ezelőtt voltam.
Ezek alapján most el kellene dönteni, hogy kérjem-e októberben a 3. Pfizert/Modernát. Valójában attól tartok, hogy valami kamu indokkal nem oltanak bárkit majd vele 3. adagként, mert tartalékolni akarják (a hazai rendszert ismerve, ezt nem tartom kizártnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs