Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31007) Mr K válasza aleister (#30999) üzenetére


Mr K
senior tag

(Nem értek hozzá, ezek csak spekulációk.) A sars-cov-2 hajlamos teljesen tönkretenni sejteket, és számos tünetből sejthető, hogy az idegrendszert is támadja. A tönkretett sejteket a szervezet később több-kevesebb sikerrel pótolhatja, kivéve az idegsejteket, amik általában nem nőnek újra.

Vannak elméletek, hogy a szaglásvesztést is az okozza, hogy a vírus az orrból a szaglóideg mentén bejut az agyba, és ott szövetpusztulást okoz. Amikor később a szaglás visszatér, az csak annyit jelent hogy a szaglási ingerek feldolgozását sikeresen vették át más agyterületek. Viszont ez a mechanizmus természetes módon járhat azzal, hogy a "szaglás" nem lesz pont ugyanolyan (gondolom általában rosszabb lesz, de ha valakinek korábban nagyon rossz volt, akkor akár javulásként is megélheti.)

Én a post covid tünetek utólagos oltás utáni gyógyulását is ilyesminek tulajdonítom. Az oltás felpiszkálja az immunrendszert, ami ilyenkor a korábbi fertőzésből visszamaradt vírus maradványokat is megtámadja, azaz elpusztít egy csomó vírus által megrongált, rosszul működő sejtet is, és ezáltal felgyorsítja a regenerációt. (De még egyszer: nem értek hozzá, ezek csak spekulációk.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.