Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz Agyasima #89942 üzenetére
Kapásból nem azt néztem, hanem a 85k-sat, amiben már benne van a 2 szivacs ára is.
Azon belül meg olyat kerestem, ahol nem kisgyerekek, hanem felnőttek használják és amiket sorban találtam, mindenhol az volt, hogy GYENGE.Ez volt az utolsó, amit elolvastam és inkább bezártam az oldalt:
"Még tavaly augusztusban vettünk az ágyból kettőt. Már az első éjszaka jelentkeztek problémák, ugyanis a bal oldali elem megvetemedése miatt kijár a kallantyú amiben meg kéne akadnia a kihúzható elemnek, így gyakorlatilag leszakad az ágy miközben alszol. Egy éjszaka négyszer kellett újra meg újra összerakni, azóta is gyorskötözővel lehet csak kihúzott állapotban aludni rajta, és ez még csak az egyik ágy. A másik a mai napon végleg megadta magát, úgy ahogy van leszakadt a kihúzható elem fém pántja, még csak össze sem lehet csukni. Plusz mókának még a rácsok is eltörtek, amik mellesleg belülről rohadnak. Akkora csavarok tartják össze az ágyat mint egy fog, amit a mai napig nem igazán tudtunk megfejteni miért is van. Maximum az vegye meg akinek kisgyereke van, nem húzza ki napi, de megkockáztatom hogy heti szinten, vagy nem számít neki 80 ezer forint, vagy szeret agyvérzést kapni, mert előbb utóbb úgyis tönkremegy. Jó lenne továbbá ha a terhelhetőséget is feltüntetnék, ugyanis nem mindegy hogy 50 kg vagy 150 kg. Ha nem lenne a kerettel probléma, akkor is kifejezetten kényelmetlen, túlságosan puha két szivaccsal, folyamatosan fáj a hátunk, ha meg ki van húzva akkor pedig minden egyes ágyrácsot érzel magad alatt. Senkinek nem ajánlom. Ha lehetne mindenre mínuszt adnék."
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Kishibás! HP laptop - 15.6 - Radeon - DDR4 - SSD
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black APPLE.HU számla! 2026 január 10-ig Apple garancia! Akku 88%!
- Eladó bontatlan új állapotban lévő Deagostini és Hachette előfizetői ajándékok
- Kutya és macska kozmetikai nyíró és olló szett
- Gigabyte AORUS 31.5" 2K Super Speed (SS) monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest