- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Agyasima #89942 üzenetére
Kapásból nem azt néztem, hanem a 85k-sat, amiben már benne van a 2 szivacs ára is.
Azon belül meg olyat kerestem, ahol nem kisgyerekek, hanem felnőttek használják és amiket sorban találtam, mindenhol az volt, hogy GYENGE.Ez volt az utolsó, amit elolvastam és inkább bezártam az oldalt:
"Még tavaly augusztusban vettünk az ágyból kettőt. Már az első éjszaka jelentkeztek problémák, ugyanis a bal oldali elem megvetemedése miatt kijár a kallantyú amiben meg kéne akadnia a kihúzható elemnek, így gyakorlatilag leszakad az ágy miközben alszol. Egy éjszaka négyszer kellett újra meg újra összerakni, azóta is gyorskötözővel lehet csak kihúzott állapotban aludni rajta, és ez még csak az egyik ágy. A másik a mai napon végleg megadta magát, úgy ahogy van leszakadt a kihúzható elem fém pántja, még csak össze sem lehet csukni. Plusz mókának még a rácsok is eltörtek, amik mellesleg belülről rohadnak. Akkora csavarok tartják össze az ágyat mint egy fog, amit a mai napig nem igazán tudtunk megfejteni miért is van. Maximum az vegye meg akinek kisgyereke van, nem húzza ki napi, de megkockáztatom hogy heti szinten, vagy nem számít neki 80 ezer forint, vagy szeret agyvérzést kapni, mert előbb utóbb úgyis tönkremegy. Jó lenne továbbá ha a terhelhetőséget is feltüntetnék, ugyanis nem mindegy hogy 50 kg vagy 150 kg. Ha nem lenne a kerettel probléma, akkor is kifejezetten kényelmetlen, túlságosan puha két szivaccsal, folyamatosan fáj a hátunk, ha meg ki van húzva akkor pedig minden egyes ágyrácsot érzel magad alatt. Senkinek nem ajánlom. Ha lehetne mindenre mínuszt adnék."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iOS alkalmazások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest