Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Lakk és lakk között van különbség. Annyit biztosan tudok, hogy a parafára való lakk nem azonos az egyéb fára való lakkokkal.
Viszont a mai lakkok már nem bírnak annyit, mint korábban, de a régebbi lakkok a vízre feláztak és hártya szerűen lejöttek a fáról a víztől. A mai lakkok már lélegző, porózus felületet adnak, bár a víztől nehezebben jön fel, de a víz átszivárog rajta és megdagad a fa.A garancia a termékre akkor vonatkozik, ha a rendszert alkotó minden egyes termékre áll az adott felhasználás és a kivitelezés módja mellett. Ha egy elem, fázis miatt tönkre megy, mindenki más mossa a kezét, a bűnös pedig nem fogja téríteni a teljes kárt.
Itt sem láttam fürdőszobai parafát, pedig kerestem. Lamináltat találtam, bár az előző ígéretes versenyző is elhasalt a házi teszten: az edénycsorgató alá tettem be és feldagadt.
A felhasználás meg kis túlzással irreleváns. Ha fürdőszoba, akkor azon állni fog a víz, lehet, hogy csak évente 1-2 alkalommal csúszik be ilyen sajnálatos, a padlót roncsoló eset, de onnantól kezdve az látszódni fog. Önthet ki a mosógép, mehet szét a zuhanykabin szigetelése, stb...
Agyasima: ha mindenáron természetes anyagokból készült meleg burkolat kell a fürdőbe, akkor linóleum. Van abból is többféle mintájú.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XPEnology
- SSD kibeszélő
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest