Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz nap #66852 üzenetére

Lakk és lakk között van különbség. Annyit biztosan tudok, hogy a parafára való lakk nem azonos az egyéb fára való lakkokkal.
    Viszont a mai lakkok már nem bírnak annyit, mint korábban, de a régebbi lakkok a vízre feláztak és hártya szerűen lejöttek a fáról a víztől. A mai lakkok már lélegző, porózus felületet adnak, bár a víztől nehezebben jön fel, de a víz átszivárog rajta és megdagad a fa.

A garancia a termékre akkor vonatkozik, ha a rendszert alkotó minden egyes termékre áll az adott felhasználás és a kivitelezés módja mellett. Ha egy elem, fázis miatt tönkre megy, mindenki más mossa a kezét, a bűnös pedig nem fogja téríteni a teljes kárt.

Itt sem láttam fürdőszobai parafát, pedig kerestem. Lamináltat találtam, bár az előző ígéretes versenyző is elhasalt a házi teszten: az edénycsorgató alá tettem be és feldagadt.

A felhasználás meg kis túlzással irreleváns. Ha fürdőszoba, akkor azon állni fog a víz, lehet, hogy csak évente 1-2 alkalommal csúszik be ilyen sajnálatos, a padlót roncsoló eset, de onnantól kezdve az látszódni fog. Önthet ki a mosógép, mehet szét a zuhanykabin szigetelése, stb...

Agyasima: ha mindenáron természetes anyagokból készült meleg burkolat kell a fürdőbe, akkor linóleum. Van abból is többféle mintájú.

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák