Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
Agyasima
őstag
Köszi mindenkinek a routeres elmélkedést!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
őstag
Hali!
Szegeden hol érdemes tolatóradart utólagosan beszereltetni? Kb mennyibe kerülhet?
Köszi!
-
lorcsi
veterán
ha már a routerezés szóba került
1-2 héten belül lesz eladó 1043nd 1.8 routeremminden gyári rajta, olyan 2-3 éve használom minden gond nélkül
eladó: vadi új soundcore motion+
-
martonx
veterán
Pont mondani is akartam, hogy szvsz így 2015 végén, akkor már inkább a wdr-3600-at érdemesebb venni, pláne ha az embernek komolyabb tervei is vannak, mint pl. printszervernek használni, torrentezéshez használni, meg manapság legkisebb családon belül is simán előfordul 4 eszköz - 2 gép, 2 mobil.
Nekem 1043v2 van otthon, nálunk a NAS torrentezik a router helyett, így a 4 eszközt (Nas, asztali gép, 2 mobil, van egy notebook is, de azt inkább csak pesten használom) minden zokszó nélkül atomstabilan kiszolgálja az is. De látszik, hogy el fog jönni az az idő, amikor a gyerekeknél is megjelennek a mobiltelefonok, plusz számítógépek, így szvsz jövőre le fogom cserélni valami combosabbra.
Én kérek elnézést!
-
-
Rick4
félisten
Tud, driver is van, bár nincs tapasztalatom a működésével, mert hálózati nyomtatóm van. A topicjában biztosan lesz több infó. Két wdr-3600-am van, (szívem szerint inkább azt ajánlanám, 1043-asból is csak a V2-t) mindkettő openwrt-vel, korrekten teszik a dolgukat.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
válasz Agyasima #65083 üzenetére
Mondjuk ez jó kérdés.
Nekem is szükségem lenne egy jobb routerre, mint ami most van. Jelenleg egy "1 pálcás" tplinket használok. Névlegesen is csak 150 megabitet vállal, de valójában 80-nál többet nem tud (azt is vezetéken). Wifin jellemzően egy 30-at tud magából kisajtolni. Ami alapvetően persze nem rossz egy mobilos netezéshez, de laptop is csatlakozik rá, másrészt ha 200 megabites a netelőfizetésem, akkor nem bánnám ha használni is tudnám.
Így ebben a témában keresek egy jobb féle routert. Tudtok ajánlani? A tplink előny lenne, mert itthon is és az irodában is az van, és ismerem már a menüjét valamennyire. Ami követelményem lenne vele szemben, hogy ha a netem tudja a 200 megabitet, akkor tudja már a router is. Amit napi szinten szinte állandóan kiszolgál, az 3 mobiltelefon, egy asztali gép (drót), egy laptop (wifi), 2 tablet, egy playstation.
-
kalapos
tag
Ha van valakinek s478 3 GHz körüli P4-es procija eladó írjon már egy privit!
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
Agyasima
őstag
Routerből manapság milyet érdemes venni, ami sima otthoni használatra való? Kell WIFI meg stabil működés és ennyi.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
MODERÁTOR
"Nem az érdekel, hogy spórolók 2-3-4 ezret"
Az eddigiek alapján az jött le, hogy azért néha érdekel:
(#65063) bb0t "De hisz most írtam le, hogy nem a spórolás a lényeg, hanem, hogy jó legyen."
ugyanott "de miért hagyjak ott valahol +2-3 ezret ha azt utána el is kávézhatom "(#65053) bb0t "Én nem vagyok annyira menő, hogy besétáljak a Mediába és röhögve kifizessem a 30%-os felárat amit ők dobnak a termékeikre. Alapos utánajárásnak köszönhetően ma hozták meg a tv-t amin 50 ezret sikerült spórolni."
Szóval egy kicsit inkonzisztensnek érzem az álláspontodat. Hol érdekel, hol nem. Most éppen egy olyan időpillanatot fogtam ki, mikor nem érdekel. És én azt sem gondolom, hogy hülyeség utánanézni a termékeknek és az áraknak.
"Ha szerinted minőségibb időtöltés várni a vonatra 10 percet mint olvasni, tájékozódni, keresgélni, akkor üldögélj egy fotelban és malmozz az ujjaiddal."
Ez szalmabáb-érvelés. Kérlek mutass rá, hogy hol írtam azt, hogy ez minőségibb időtöltés, mint az. Én azt írtam, hogy az életed nem ér meg annyit, nem a minőségi időtöltésről beszéltem. Egyébként órák keresése vs 10 perc várakozás volt a kiindulópont, hogy pontosítsunk. De egy konstruktív ötlet, amíg vársz az átkelőben, a mobilodon olvashatsz vasalóteszteket. Na?
De ez a malmozz az ujjaddal meg egyen csigát kaliberű lezárások nem kevés frusztrációról árulkodnak. Azt jelentik, hogy már előre igyekszel megtámadni mindenkit, aki esetleg másképp gondolja mint te. Szerintem ne idegesítsd fel magad ezeken a dolgokon ennyire, nem éri meg. Összeveszni se kell ezeken a dolgokon, azt se éri meg. -
lupus_l
aktív tag
Akinek kellene One Plus 2 meghívó:
http://onepl.us/GL44-7B7C-5C93-BD0D -
Polemius
senior tag
válasz macilaci78 #65077 üzenetére
Velem kávézott épp!
(Meg gondolom a fél topik ott volt, amennyire rajong itt mindenki azért a bagázsért. )[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #65073 üzenetére
Ez a 2 szó elég ahhoz, hogy felmenjen a vérnyomásom.
tisn: vagy monk. vagy monk az asszonyod.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #65073 üzenetére
ha szombaton elem varazsolja valaki semjen zsotit, vagy a teljes kdnp-t, dezintegraltam volna az egesz bagazst...
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #65071 üzenetére
Ez valamiféle komplexus nálam, nem mondom, hogy teljesen egészséges. A boltban, a polcról is mindig belső terméket veszem le sohasem az elsőt. Ha sonkát veszek átnézek tízet, hogy melyik a legszebb. Ha műszaki cikket veszek akkor pedig ragaszkodom hozzá, hogy ujjlenyomatmentes legyen, original csomagolásban - olyan amit az eladó fiú nem vitt haza hétvégére, hogy Fifázzanak egy jót a haverokkal. Merthogy egyébként ezt csinálják a polcra kirakott TV-kel senkinek se legyen illúziója, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
macilaci78
nagyúr
Mit kaphat az, amíg a Távol-Keletről ideér... Lehet, még örül is az a TV, hogy egy kicsit megkocogtatják, legalább helyre rázódik.
Olyan, mintha azt remélnéd, hogy a gyárban a sofőr, aki a vonatra/kamionra tette fel a kocsidat, nem fingta tele. Az fáj, hogy megtörtént, vagy az, hogy tudsz róla?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bb0t
senior tag
Tisztában vagyok vele, de szeretem az original cuccokat. Inkább megveszem a pixelhiba garanciát mint, hogy a kisgyerek szétkarcolja meg benyomkodja a kijelzőt. Múltkor láttam ahogy bontja ki, élével oda b...ta a földhöz a tv-t míg szerelészett rajta...
-
Rick4
félisten
Pedig teljesen igaza van annak aki 1-2 hétig használt tévét vesz, már ha LCD-ről beszélünk. Ugyanis az lcd panelek egyik érdekessége, hogy ha az első héten nem jön elő pixelhiba, akkor valószínű, hogy soha életében nem is fog előjönni.
Neked nem az a legtisztább, hogy az a tévé már ment egy hetet, és megtekintheted, hogy milyen a működése pici bejáratással? Vagy szeretsz szívni pl egy 3-4 világító pixeles tévével, ami a gyártó szerint nem garanciális hiba? Te tudod...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bb0t
senior tag
Nekem az fura, hogy amikor mentünk tv-t nézni éppen mondta a srác most adott el a polcról egyet és rakja ki a másik típust. Mondom mindegyikből 1-1 darab van? És a polcon járatott darabot adjátok el? Azt mondja igen, nem gondolom, hogy kipróbálatlan tv-t fognak odaadni a vevőnek inkább járatják és kiderül van-e pixelhiba stb. Hát mondom nekem nem adsz olyat amit már előtte kiraktál a polcra. Ez nem a vevők érdekében történik de mindegy...
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #65064 üzenetére
a kibaszott euronicsban nem vasarolok soha tobbe
idoben lefoglaltam, megrendeltem a raktaron jelzett tabletet a koloknek karacsony elott 10 nappal
csak hitegettek telefonban, hogy mikor er le a boltba/miert nincs meg ott
es meg azota is csak hivnak-hivnak, hogy megerkezett23-an rohangalhattam, vegul a mediaban meg epp talaltam egy jot
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #65064 üzenetére
most állítólag tulajdonosváltás volt, nem tudom, hogyan állnak a garanciális ügyintézéshez. black friday-ból inkább kimaradok, elérhetetlen szerverek, mindenfelé kifogyott árukészlet, tapossák egymást az emberek, na ennyit viszont nem ér nekem a pár ezer ft spórolás.
-
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #65062 üzenetére
De hisz most írtam le, hogy nem a spórolás a lényeg, hanem, hogy jó legyen.
Nekem a talp a legfontosabb azon kívül, hogy hány wattos. A tefal kerámia talpas vasalói tapasztalatom szerint nagyon könnyedén siklanak a ruhán és nagyon szépen lehet velük vasalni. Ezt az "élményt" keresem. Nem tudom, hogy a Philips talpa is ilyen-e meg kell majd kukkantanom a Mediában. Egyébként azért annyira nem agyalom túl, 2 perc alatt leszűkítettem kb 4 típusra, ott már csak a teljesítmény az ár és a talp fog dönteni szemrevételezés után. Max a bolkereséssel mehet el kicsit több idő, de emagnak most jó akciói vannak illetve joy napok miatt szóba jöhet még euronics és mediamarkt. Lehet, hogy csak 2-3k lesz a különbség, de miért hagyjak ott valahol +2-3 ezret ha azt utána el is kávézhatom stb...
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Vegyél 30 vasalót, és akkor azon is spórolhatsz 50k-t.
Ha már vasaló: mi olyan objektív szempont van, ami alapján el tudod dönteni? A műszaki tartalom és a várható élettartam szempontjából a jelenkori kínálatból a Philips vasalói a javasoltak. Ezen felül ugye vannak olyan szempontok, mint ergonómia, használhatóság, szín, karbantartási és üzemeltetési költségek, stb. Ezek nagy része olyan szubjektív dolog, amit a monitor előtt ülve szinte biztosan nem tudok eldönteni, de lehet, Te sem.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Pontosan. Nem az érdekel, hogy spórolók 2-3-4 ezret hanem az, hogy van olyan vasaló 15k-ért amivel nem szeretnék vasalni és van olyan amivel igen. Van olyan amivel kényelmes, könnyű jó érzés vasalni van olyan amivel nem. Az ár-ért arány azt jelenti, hogy az adott áron a legjobb minőségű dolog, én erre hajtok.
lugosi:
senkit sem ÉRDEKEL, hogy áthajtotok a piroson a vasúti átkelőben - be volt korábban linkelve egy videó, hogy áthajt valaki a piroson szóval azért csak érdekel benneteket, mert ezen ment a csámcsogás.De nem a vonatról a büntiről vagy arról van szó, hogy eltapos-e minket, hanem arról, hogy könnyű ítélkezni megfelelő beleélő képesség nélkül. Egyébként egyik sem életszerű mert attól, hogy átmegyek a piroson nem azt jelenti nem nézek jobbra meg balra, nyilván van megfelelő biztonsági ráhagyás, bár szabad jelzésnél is simán jöhet a vonat láttam már rá példát, tehát ugyanaz a gyakorlat akkor is mint mikor piros van. Ha előttünk éppen pirosra vált akkor nem fogok besatuzni mert még akár belém is csattanhat a mögöttem lévő.
Ha szerinted minőségibb időtöltés várni a vonatra 10 percet mint olvasni, tájékozódni, keresgélni, akkor üldögélj egy fotelban és malmozz az ujjaiddal.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz lugosi #65059 üzenetére
szerintem nem az ar miatt kutakodik a vasaloval, hanem munkaeszkoz, es azert szanja ra az idot, hogy jot vegyen (es nem csak a fogasa szamit, ne csopogjon, stb. (kb. 2x vasaltam eletemben, nem tudom mik a szempontok egy jo vasalohoz))
pl. a kb. 15k-s billentyuzetem kivalasztasara anno jo sok idot raszantam, nem azert mert sok penz, hanem mert volt egy halom fontos szempont (eccerre nyomhato gombok, vilagitas, halk, usb port, hangeroszabalyzo, prog. gombok, stb...)
-
MODERÁTOR
Pontosítsunk. Szerintem érti vagy nem érti az ember ezt, ellenben senkit sem ÉRDEKEL, hogy áthajtotok a piroson a vasúti átkelőben. A ti pénzetek bánja a büntit ha megcsípnek, ergo nem érdekel. A ti életetek bánja ha elcsap a vonat, ergo megint csak nem érdekel.
Viszont így reaktiválni ezt a témát tök kár, mert megint lapozgathatom majd oldalakon keresztül a flémet, és ez érdekel, szóval inkább ne. -
martonx
veterán
Nézd, a TV már bőven az a kategória, ahol egy kis szétnézéssel tízezreket lehet keresni, a vasaló nem. Nagyon nem mindegy, hogy belefektetsz a kiválasztásba, legjobb ár keresésbe 2 munkaórát, és a végén spórolsz 50K-t, vagy 2-t. Kizárt dolognak tartom, hogy az a vasaló, amit mondjuk az Auchan polcán látsz 12K-ért, azt meg fogod kapni máshonnan, szállítási díjjal együtt 8-ért. Kiszámolod, hogy mennyi a fizetésed munkaóránként, hozzáadod, hogy ennél a szabadidőd még többet is ér, és már meg is kaptad, hogy megéri-e 1-2 ezer Ft spórolásra órákat pazarolni az életedből. Ha persze valakinek ez a hobbija, mint pl. másnak az autója buzulása, akkor az nyilván teljesen más, ott az észérvek nem jönnek számításba, de az esetben nincs is miről beszélni, mindenkinek vannak hobbijai, nincs ezzel gond.
Plusz a media marktba / bobához besétálok és megveszem, lehet nem volt jó példa részemről, mert ha az egerem, billentyűzetem elromlik - nekem a PC munkaeszköz - akkor nem érek rá pepecselni, hogy jaj milyet vegyek, hanem elrohanok egy boltba, és az ott lévők közül választok 1 perc alatt, és megyek vissza dolgozni vele. Nyilván ha nem szorít az idő, akkor én se vagyok rest rászánni azt a 2 percet és inkább online megrendelni a media-ból, edigitalból, emag-ból, megspórolva ezzel egy utat a boltba, és 5-10%-nyi felárat, amit a boltban tesznek rá az online rendelés ellenében. Szóval én se feltétlenül dobom ki a pénzt az ablakon feleslegesen.
Másrészt az egér vásárlást jobban is szeretem boltban intézni, mert ott meg tudom fogdosni, meg tudom nézni, melyik illik jobban a kezembe. Olyan is volt már, hogy MM-be besétáltam, kipróbálgattam egy csomót, aztán amelyik legjobban megtetszett rögtön meg is rendeltem onlineIlyen téren én ha picit is érintene a téma, vasalót is így vennék. Besétálnék 1-2 boltba, kézbe fognék 5-10 normálisabb vasalót, aztán amelyik tetszik és úgyse sürgős a dolog, már jöhet is online valamivel olcsóbban.
Én kérek elnézést!
-
bb0t
senior tag
válasz FoxiestFox #65055 üzenetére
Én sem értem...
Mai sorompó. Reggel, a hattyasi átjárónál mire odaértünk már egy busz és mindkét irányból körülbelül 20 autó várakozott. Csukott sorompó, nem történik semmi. Egyszer csak megjelenik egy mozdony, tolat. Elmegy sorompó marad lezárva. 5 perc várakozás, újra tolat. Aztán kis idő múlva egy másik mozdony is. Sorompó mindvégig csukva. Pár perc múlva elsiklik az állomás felé egy néhány vagonból álló mozdony. Sorompó fel, megszámlálhatatlan autós várakozik arra, hogy ők csúcsforgalomban tolatgassanak. Ezt szorozzuk meg napi 2-3-4 alkalommal attól függ mennyit mászkál az ember, de általában MINDIG sorompó van. Aki ezek után sem érti, hogy miért gyorsítunk rá jópáran a piros jelzésre, vagy miért közelítjük meg 60-70 km/h-val a sorompót az egyen csigát...
-
félisten
-
pschio
őstag
Tud valaki ajánlani jó, megbízható, olcsó autógumi-hotelt Szegeden? Esetleg proper foglalkozik ilyesmivel?
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
bb0t
senior tag
válasz martonx #65036 üzenetére
Erről már annyiszor volt szó, ár-érték arány, hobbi, szórakozás, nincstúlsokpénzemahhozhogykidobjaktízezretegyszutyokra, szóval ezer oka van. Olyat szeretnék amit élmény használni. A tefalt az volt, de mi van ha a Philips is hasonló némi plusszal. Ennek kell utánajárni. Szeretek vasalni de ritkán teszem mert a mostani Braunom felett már eljárt az idő.
Én nem vagyok annyira menő, hogy besétáljak a Mediába és röhögve kifizessem a 30%-os felárat amit ők dobnak a termékeikre. Alapos utánajárásnak köszönhetően ma hozták meg a tv-t amin 50 ezret sikerült spórolni...
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
hmmm a PC kiegészítőkkel majdnem megfogtatok, el kellett gondolkoznom, hogy legutóbb hogy is vásároltam. De végül sikerült felelevenítenem, hogy vagy Boba-hoz bemegyek és veszek valamit ami éppen raktáron van (mondjuk SSD, pendrive, router), vagy a media markt-ba megyek be és veszek olyat ami éppen a polcon van.
Én kérek elnézést!
-
HaZse
őstag
válasz macilaci78 #65049 üzenetére
Szerintem nemcsak 300x lehet feltölteni őket. Én úgy emlékszem, hogy kb. 300x töltés után már csak a kapacitás 80%-át tudja csak leadni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #65049 üzenetére
Köszi! Telóaksi, új. Csak 300x lehetne feltölteni? Vagy mi ez a töltési ciklus?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #65045 üzenetére
Töltöd, ahogy jól esik, nem szabad hagyni egy bizonyos szint alá hagyni, hogy lemerüljön, kb 300 töltési ciklust visel el, hosszú az önkisülési ideje, stb.
Milyen akku? Mihez vetted?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ted_Beneky
senior tag
-
válasz Ted_Beneky #65046 üzenetére
én úgy tudom hogy - elvileg - ezeket nem kell formázásképpen fullra tölteni és lemeríteni a régi szóhasználat szerint - kisütni és/vagy formázni -. elvileg ezeknek az a lényege hogy nem szabad hagyni hogy száz százalékra lemerüljön. bár maguk az eszközök ezt elvileg nem is engedik
legalább is én így tudom, de ha tévedek akkor úgy is ki fognak javítani, főleg Totya Mester[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Mi a javasolt a lítiom-ion aksik első és további feltöltéseivel/lemerítéseivel kapcsolatban?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
HaZse
őstag
+1
Ha nekem kellene vasalnom, akkor én azért utánanéznék, hogy melyik a legideálisabb számomra. Ebbe beletartozik az ergonómia, garancia idő, gőzölés milyensége stb.
De mikor a gyereknek, vagy magamnak veszek a PC-hez kiegészítőt (egér/bill), akkor nem olvasok utána, hanem bemegyek a boltba és megveszem, ami számomra megfelelő. ÉS ha nekem megfelelő, akkor a fiamnak is az lesz.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
válasz johnny82 #65040 üzenetére
Szia, a kézbesítők be szoktak menni a körük után és akkor helyben át tudod venni. Én is ezt szoktam, zárás előtt egy fél órával megyek. Szerintem 7-ig nyitva lehetnek.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
őstag
Hali!
Ma kaptam csomagot, de nem voltam itthon. Híd utcai postán kell majd átvennem. Szerintetek ma van még rá esély? Ha igen, mikor menjek?
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
Öcsémnek Philips van, nekem Tefal. Műszakilag azonos, de Anyám öcsémét jobban szereti, mert könnyebb, keskenyebb a markolata. Nekem 8, mióta Párommal összebútoroztam, az enyém a szekrényben pihen, Párom a sajátját használja.
-
tisn
addikt
+1
szerk: ami kivetel lehet, az a napi hasznalatu cucc: mondjuk egy eger, vagy fules, ami ugyanez a 10-20k-s kategoria, megis utanaolvasok...
szerk2:
stop: mi fijjug vagyunk, nem mi hasznaljuk minden nap a vasalot, ha minden nap nekem kene tolni vele, akkor azert megneznem rendesebbenszerk3:
nem azert, mert draga volt, hanem mert macera kicserelni/ujat venni, ha pl. kenyelmetlen a fogasa, vagy sz@rul gozol[ Szerkesztve ]
-
-
martonx
veterán
Én utána járok egy lakás vásárlásnak, utána járok autó vásárlásnak, még pár órát rászánok egy drága fényképező, vagy számítógép vásárlás előtt is a tájékozódásra. De a 10-15K-s vasaló nem az a kategória szerintem, ami miatt akár csak egy órát is elpazarolnék az életemből vasaló tesztek, javaslatok olvasásával.
Bár jobban belegondolva régebben, amikor időmilliomos voltam (4 gyerekkel ezelőtt) sokkal komolyabban el tudtam cseszni az időt ilyenekre, hogy aztán időnként mégis ugyanúgy megszívjam, mintha nem jártam volna órákig, napokig utána.
Én kérek elnézést!
-
tisn
addikt
válasz vizslakutya #65033 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
Mi tavaly cseréltük le a Candy-t 14 év szolgálat után,Elektroluxot vettünk,idáig tökéletesen végzi a dolgát,gyönyörűen-foltmentesen mosogat.(ez a nejem véleménye is,ez pedig nagy dolog ).
Persze sok múlik a mosogatószeren is,mi a "Somat dupla" folyékonyt használjuk,mert a tabletták a tapasztalatom szerint a 30 percesen nem oldódnak fel rendesen.Legtöbbet ez a program van használva, estére megtelik,aztán vacsora után hajrá,dolgozhat.Sok minden lehet szempont az áron kívül,szabadon álló,beépíthető,inox ,vízfogyasztás,áramfogyasztás,zaj,emelhető kosár,részlet,házhoz szállítás,szerviz háttér....
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #65031 üzenetére
De most komolyan nem értem a hozzászólásod lényegét. Vegyek valami olcsó szart, ami igénytelen és pénzkidobás, vagy vegyek hasraütésszerűen egy drágát, mint az egyszeri vásárló aki kinézet alapján vagy a nagyon okos eladó segítségével dönt? Baj az, hogy rászánok egy délelőttöt és utánaérdeklődök? Tett halála az okoskodás.. ez ide egyáltalán nem illik..
-
tisn
addikt
mosogatogepet nezek
2 honapja elromlott, javithatatlan
azonnal valasztottam egyet, de asszony azt mondta, hogy nem jo, majd o, mert az altalam javasolt es megvasarolt LG mosogep nem tetszik neki
hetente kerdeztem, hogy megvan e mar a gep, mert rendelnem
sajnos nem volt ideje kinezni, annyit kellett mosogatnikinek milyen van, hogy birja? nekunk a kb. napi 1 mosogatas mellett az aeg 2x volt javitva 10 ev alatt
kicsit tartosabbnak jobban orulnek, esetleg bosch? (miele mar draga, olyan 100k korul szannek ra) -
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #65027 üzenetére
Tefalt ismerem, szeretem unokatesómnak volt és nagyon szerettem vele vasalni de ez már több éve volt és azóta eljárhatott felette az idő. Én is azt néztem, hogy most a Philips a top és ezért ez a kettő merült fel. Köszönöm a topik linket, nem gondoltam, hogy van.
martonx: 10-15 ezret nem költök el alapos utánajárás után. Nem utolsó szempont a vasalási élmény sem, nem bízom a véletlenre.
-
bb0t
senior tag
Vasalót készülök venni, két márka között vacillálok. Philips és Tefal. Szerintetek?
-
Rick4
félisten
válasz maximilian4 #65023 üzenetére
Kivételek pedig itt is vannak. Csak olvasgass bele néha.
-
maximilian4
addikt
-
Rick4
félisten
válasz maximilian4 #65007 üzenetére
Ha hamarabb szólsz, elhoztam volna, most értem haza, és Szolnokon keresztül jöttem.
-
válasz Ted_Beneky #65020 üzenetére
no a csigát meg én nem ismertem
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Lacielvtárs #65019 üzenetére
Aha!
A virágot ismerem. Meg a csigát is: _@_/"Csillagkaput a Csillag térre!
-
válasz Ted_Beneky #65017 üzenetére
ez kérlek alássan egy meggyújtott füstölgő cigarette
@---}}}---------
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
-
Ted_Beneky
senior tag
-
-
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #65014 üzenetére
Nahát bögre szmájlit se láttam még!
-
válasz maximilian4 #65013 üzenetére
egészségedre c(_)
-
maximilian4
addikt
Köszi mindenkinek. Megvan!
Már itthon szürcsölöm.Maxi
-
+1 a Tesco-nak
-
Valkűr
addikt
Napfényparki Tescoban is láttam ilyen teát.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
nagyúr
Én CBA-ban szoktam venni az M5-ös mellett. Nem a belvárosban van, de szerintem másik CBA-ban is biztos van.
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
MODERÁTOR
A Latin Negyed üzlete megvan még a Kelemen utcában? Ha igen, akkor ott szerintem. Vagy az Árkádban lévő üzletükben.
-
HaZse
őstag
válasz martonx #65005 üzenetére
Kapcsolatok kérdése. Nem beszélve szerintem a google-n is találsz céget, aki ilyen embereket foglalkoztat vagy a cég profilja ilyen. És akkor - szerintem - kötsz velük egy szerződést egy adott munkára. Arra ők garanciát kell, hogy vállaljanak.
De ez a fajta villanyszerelés nem az olcsók közé tartozik.
Az megint más tészta, ha az embernek az ismerősei között van pár ilyen villanyszerelő.
Amúgy, ha kell tudok villanyszerelőt, aki megbízható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest