- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proper
őstag
q6600 valakinek esetleg?
polirozott jó tuning potenciálthermaltake bigwater se 10k a procihoz 8k
mindenhez jó lefogatóval s478-tól s1366-ig amd-hez is mindhez[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #6497 üzenetére
Azért ennyire nem vagyok kíváncsi!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
LordVader80
őstag
xperia ray-t vagy mini pro-t keresek
May The Force Be With You!
-
Nem lenne helyes alacsony adók mellett pénzt kérni, meg kell állnunk a saját lábunkon. Inkább többet fizetünk a piacnak, minthogy a németek vagy bárki Európában úgy vélje, hogy el kell tartani minket. Csak biztonsági hálót akarunk - erősítette meg Orbán.
NA szerintetek alacsonyak az adók itthon?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
dosailord
tag
válasz macilaci78 #6479 üzenetére
Köszi szépen, megtaláltam könnyen
-
maláj
addikt
valaki zaklasson fel PM-ben aki érti az alaplapi hálókártyák lelki világát
lassan-lassan kezdek agyf@szt kapni -
LÁZ
addikt
Noti vkinél kallódik e 50-60k-ig bezárólag?
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #6485 üzenetére
Nem egészen értem, hogy te kértél ennyit tőlük, vagy ők tőled?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #6479 üzenetére
Már csak azt mond meg, honnan vagy ennyire tisztában a fun sir trimmelés árával kapcsolatosan?
-
finest
addikt
válasz macilaci78 #6482 üzenetére
Venezuelában még szocializmust építenek ez lehet némi magyarázat a dologra.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
válasz macilaci78 #6473 üzenetére
Ha akkora ásványi olaj készleteink lennének, mint Venezuelának, nálunk is lehetne 9Ft...
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
A hajvágás 700-1000 Ft, a fanszőrtrimmelés 2000Ft, nyilván a gyakoriságtól függ, hogy egy barátnőt olcsóbb-e fenntartani.
Az új híd szegedi lábánál a Római krt legelején a Gőryhez közeli téglablokkos förmedvény garázssorán egy lila ajtós valami. Az egyetlen, amin van légkondi is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Tud valaki egy jó és olcsó férfi fodrászatot Szegeden? A Rókusi krt. 66-ba (narancssárga feliratos a városőrségnél) jártam eddig, de aki ott dolgozott abbahagyta, így kellene egy másik után néznem. Köszi előre is!
-
Frenky89
addikt
válasz macilaci78 #6473 üzenetére
Ok. Csak, ha már statisztikázunk, akkor arra lettem volna kíváncsi, hogy Magyarországhoz képest arányosítva mit kell "tenni" 1L benzinért a felsorolt helyeken.
-
Frenky89
addikt
válasz macilaci78 #6471 üzenetére
Ennek semmi értelme.
-
macilaci78
nagyúr
Ha már szóba került a benzinár...
-
válasz macilaci78 #6468 üzenetére
Én nem hordom őket, hanem eladom...
-
válasz macilaci78 #6466 üzenetére
40-60 db? Ez a mennyiség nálam pont a statisztikai hibahatár fele
-
-
veterán
Szegeden hol lehet a legjobb áron jpress boxereket venni?
-
őstag
Hali!
Valaki árult itt pár napja/hete vga-t, azt hiszem hd4850-et, csak nem találom. Valaki segítene?
Köszi, üdv!
-
-
Rick4
félisten
elég a két elsőt cserélni, azok végzik a szabályzást. Egyébként meg kb 26-27-ből megvan hozzá a gyári lambda darabja. Egyébként meg rá kellene mérni, mennyi a reakcióideje, de a fűtöttek 160 ezret bírnak.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
csak 30 fokos vízhőfoknál kapcsoljon át gázra (vagy ha melegen indítod, akkor 25 másodperc)
A puntoban 15°C-on kapcsol át, ez ma is kb 1000m volt, melegen meg a hot start funkció miatt automatikusan gázzal indul. A szelepeknek nem hiszem hogy sokat számítana, ha benzinnel locsolod az sem, hidd el.. :-))
Az F+F-ből lett F+ [link] de azt hogy hozzáértők, nem merném rámondani. Másnál is ez van, 3-4km mire átvált, és addigra meg odaér..Hja, a másik kocsimban nyáron meg felrobban a benzintartály, mert nem jártam benzinnel, azóta se a tartály, se az ac nincs is a kocsiban. :-D
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Nekem egy renault 25 vlt gázos 2.2 mocival. Én vettem annó hozzá egy pupmát ami a palackos gázt segített átfejteni... 170 röhögve ment és a 60 literes tartály 550-600 km-re volt elég. Gyk csak akkor állítottam benyára amikor a gáz kifogyott és nem volt a közelben kút.
-
Digital
addikt
válasz Attix82 #6425 üzenetére
Télen a Volános CNG-s buszokkal is több a nyűg, sz@r a gáz! Erőtlen a motor, ingadozik az alapjárat.
Anno nagy szopások voltak a Transcom üzemanyagellátó rendszerrel épített buszokkal, le is jött egy arc Ausztráliából, nézegette a gépeket, aztán mintát vett a gázból..."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
nagyúr
Megyek, de az nem hiba, mert direkt van úgy beállítva, hogy csak 30 fokos vízhőfoknál kapcsoljon át gázra (vagy ha melegen indítod, akkor 25 másodperc).
Ezt nem sajnálom, mert azért nem árt a kenés a szelepeknek néha.Most hol szerel a Bajsz Robi?
Jó volna beállíttatni valami hozzáértővel, mert a 30%-os többletfogyit sokallom, 20%-nál nem kellene többnek lenni...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
Akkor arra keresztet vethetsz, xarul van belerakva meg szarul van beállítva. Amíg a Bajsz Robi a tárkányéknál szerelt, nem voltak ilyen bajok.... Gondolom mész vele 3-4km-t, mire egyáltalán gázra vált...
-
Rick4
félisten
Ott valami nem okés, a másik autóm 3.8-as 175 lovas, és az eszik a pályán 13-at... Csak nem az F+F-nél lett berakva? Milyen rendszer?
Macilaci: Nem a teljesítőképességét befolyásolja, hanem a betankolható mennyiséget, ezt is csak minimális szinten, a belső multiszelep kb olyan mint egy wc tartály úszója, ha megtelt, lezár, folyékony halmazállapotban meg nem a nyomás lesz a döntő. Aztán a motornál felmelegíted és elpárologtatod a gázt, valamint a tartályban meglévő 10 bar helyett 1.2-1.3-mal tolod be a gázinjektorokkal.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Attix82 #6431 üzenetére
Olvasd el, mit írtam. :d Mindkétszer 8.4-et tankoltam, de a reggeli tankolásnál a fedcomp 6.09-et mutatott, most meg 5.29-et, tehát most még annyira se kellett nyomom? Én utoljára Debrecenben tankoltam olyan rosszat, hogy padlógáznál 140 volt a vége...
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #6432 üzenetére
Külső hőmérséklet befolyásolja a tartály nyomást, hidegben vagy nyáron teljesen más. 4-17 bar között van.
Az, hogy melyik érzékeli az rendszer függő, a régiek megérzik. Az újak nem. Ott állandó a befecskendezési nyomás.
Amivel találkoztam az, hogy sok a víz bennük, volt olyan, hogy a gázcsövön annyi víz jött ki mintha slagból nyomtad volna
-
nagyúr
válasz Attix82 #6431 üzenetére
Az derék, az enyém 2.5-ös V6-os, és 12,5-13-at eszik gázból pályán 130-nál, benzinből 9,5-10-et.
Azt mondták, nem tudnak vele mit csinálni, próbáljak meg másik helyen tankolni, hátha csak a rossz gáz miatt van. Nos tankoltam már vagy 6 helyen 3 félét (MOL, Flaga, Prímagáz), de mindegyikkel ennyi, minimális a különbség...Aki él és nem boldog, az téved!
-
macilaci78
nagyúr
Azért nem befolyásolja a gáz hőmérséklete a teljesítőképességét?
-
Attix82
addikt
Ugye ha jó az emissziós értékek akkor ennyit tud, a gázminőség meg marha szar amúgy, én mostanság (1év) csak most éreztem azt, hogy igen így kell mennie.
Azért is ír ki 8,4-et mert ugyan ahhoz a tempóhoz picit jobban kell nyomnod a gázpedált, így kalkulálja ki , hogy kb mennyi lehet.
Nyíregyen tankoltam nagyon rossz gázt...telitankal ami olyan 60 liter megtettem 450-500 km-t. 6 hengeres 2.8 mocival....jó gázzal olyan 9-10nek kellett olvna kijönnie.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Attix82 #6425 üzenetére
Én csak egy helyen tankolok, és itt szinte mindig egyforma a gáz. Viszont érdekes, hogy reggel a 8.4-es érték a fedcomp szerinti 6.09-es benzines fogyira jött ki, nem tankoltam már két hete, most meg Kecskemét - Szeged oda vissza 5.26-ra jött ki, de a gázfogyi ugyanaz lett...
-
Rick4
félisten
Na a hét rövid sztorija nálam a következő:
Vettem a nyáron az edigitalban egy navigációt, fél év után már nem lehetett bekapcsolva tölteni, javításra elvitték, visszajött, nem lett jó, ugyanazt produkálta, másodszor már nem vártam meg hogy visszaérjen, tegnap edigitalba el, várni kell az üzletvezetőre. Na 40 perc alatt meg is érkezett, telefonált, jóváírják, ráfizettem egy másik jobbra. Megyek tovább, a postán kiállom a soromat az ajánlott levelemért, keresi a csaj, nincs meg, majd nézi a papíromat, frankó, épp ma vitte el megint a postás újbóli kézbesítésre. Otthon bekapcsoltam volna a navit, se kép se hang. Töltőre dugom, frankón megy, kihúzom, semmi. 1.5 óra töltés után sincsen semmi. Okés, telefon az edigitalnak, Szegeden ma meg holnap leltár, de Kecskeméten van. Semmi gond, úgyis megyek Pestre. Kimentünk még a corába pár dologért, vegyünk rétest. Beállok az épp vásárló mögé, de a pult körül mások is jöttek utánam, akik nem mögém álltak, hanem összevissza. A csaj forog, hogy ki volt itt előbb, mi mondjuk, hogy mi, erre odafordul egy másik vevőhöz és kiszolgálja, na mondom, akkor nem akarunk rétest enni és eljöttünk...
Ma indulok 9-kor, Malom centerbe bemegyünk, épp egy nő intézi az e-book olvasó gariproblémáját, 3x nem sikerül megcsinálni, cirkuszol, a géppuskakezű eladósrác pötyögi be a probléma leírását, majd nagy nehezen kinyomtatja, erre a nő elolvassa, írja újra, mert ő nem ezt diktálta... Meg hogy mégis miért így meg úgy, kéri a panaszkönyvet, stb. Nagy nehezen sorra kerülünk 50 perc várakozás után, kiscsaj töltővel bekapcsolja, okés, kihúzza, tovább semmi. Rendben, csere. A srác hozza a másik készüléket, mondom kapcsoljuk már be, nehogy úgy járjak mint a másikkal... Erre kibontja, és alulról előveszi az akksit. Mondom, ja külön van az akksi... Akkor a másikkal is ez lehet a gond... :-) Abba berakjuk, máris megy, fölöslegesen vártam ott 50 percet, még jó, hogy egyébként az épületben volt dolgom. Megyek tovább Pest felé, rászólok az emberemre, hogy kések, erre azt mondja, ne ma menjek, hanem holnap. Hurrá. Megfordulok, jövök hazafelé, ugorjunk be a corába rétesért. én 3db-ot kértem, a párom kettőt, 189Ft darabja. ere kijött 1134Ft. Mondom valami nem okés, jaaa, ehhehehheeh, hát nem értette meg, hogy egy meggyes, egy almás meg egy túrós, meg még egy meggyes meg még egy almás, amit aztán mi összesítettünk, tehát két almás, két meggyes és egy túrós... Kérdi, nem kérünk még egyet? Mert akkor nem kellene sztornózni. Mondom legyen akkor egy mákos. Erre azt olyan f@szán becsomagolta, hogy a 30 deka porcukor amit ráporolt az egyik végén ömlött a kezére.... Na és már csak egy maradt, a Puntoval a múltkor elmentem Jánoshalmára, valamit csináljanak vele, mert nekem 7.5-öt eszik... Biztosan nem tudom felprogramozni. Erre olyan jól megcsinálták, hogy most megtankolva 8.4-et evett, ezért autóztam 200 km-t és fizettem 5 ezret...... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))De valami jó akkor is történt, ezt már reggel tudtam, hogy innentől csak jó napom lehet, megint két csajjal több jut nekem... Ugyanis Szecsődi Karcsi úgy érzi, hogy ő egy férfitestbe zárt nő...
-
őstag
Hali!
Eladó alkatrészek:
- Asus A8V alaplap
- Inno3d GeFORCE 7300GT 256Mb DDR3 AGP8x
- AMD Athlon 64 3200+ S939
- GlacialTech Igloo 7220 Light processzorhűtő
- Bestek Raid vezérlő kártya
- LC Power táp 420W
- 1 db 512 MB-os és 1 db 1 GB-os ram
- FloppyHiba: - alaplapi SATA-k nem működnek csak a Raid kártyán levők
- integrált hangkártyán a koaxiális kimenetnél kontakthiba (nem mozgatod nincs baj, de még így is elmehet a hang, kábel pöcc és megy tovább)Ha valakit érdekel valami, küldjön PÜ-t!
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #6420 üzenetére
Összeesküvés-elmélet:
A., USA ezután rábízza Izraelre, hogy csórják vissza a gépet.
B., USA-nak kell az ürügy, hogy hivatalosan megkezdhessen egy nagyobb hadműveletet.
C., USA csak legvégső esetben küld egy villámkommandót a cuccért.
D., USA egy vírusos gépet "hagyott elkapni" és várják, hogy a Skynet támadhasson belőle.
E., USA béna és hagyja, hogy kiröhögjék ezért az incidensért."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #6417 üzenetére
Eleve röhej, hogy hivatalosan vissza akarják kunyizni.
Tetszik nekem a hivatalos válasz: "boltban is áruljuk majd 4 dollárért""Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
-
pmheros
őstag
van "kimaradva" valakinek kb 20 méter árnyékolt cat5e kábele ?
Megvenném .nem vagyok tökéletes
-
válasz regvoltrossz #6407 üzenetére
Ha képes lenne a magyar szembenézni magával, akkor a Pesten minden kandeláberen ott lógna egy politikus most már....bár a nagy gerincesség közben lahat magukat köpnék szemen és ugranának a nagy sörnyitóról a Dunába.
-
-
regvoltrossz
aktív tag
Ha az ember szerette annó az iskolában a történelmet, sőt mi több, közel a 40-hez még ma is rajong érte, az azért rossz, mert ha lát egy ilyen tudósítást a helyi híradóban mint az alábbi, akkor csak fogja a fejét, és nem érti, hogy hogy lehet baromságokat mondani még egy ilyen kis rövid hírben is.
[link]
"1943. januárjában a gyengén felszerelt magyar hadsereg a mínusz 30 fokos hidegben is hősiesen harcolt, de esélytelenül."
Az esélytelenség már az elején látszott, pedig akkor még sokan hittek a német előrenyomulásban. A hősiesség eléggé szubjektív fogalom, de azért amennyire tudom, -és ebben megerősített sok olyan öreg aki ott volt és beszélhettem velük- jelen esetben nem helytálló, mert a tél közepén nyári ruhában sorozatban halálra fagyó, és éhenhaló szerencsétlenek között a végére már minden volt, csak éppen harci szellem és hősiesség nem. Kényszerből voltak ott, és kényszeres volt minden percük amit ott töltöttek. Százszor okosabbak voltak mint a feletteseik, tudták jól, hogy ilyen felszereléssel és fegyverzettel most már esélyük sincs. Igazából csak azért nem lett még ennél is sokkal nagyobb tragédia az egészből mert megadták magukat.
"Azokat, akik hazatértek évtizedeken keresztül megbélyegezték, megalázták"
Mi van? Ha jól tudom sosem alázták meg őket, a szocializmus évei alatt is inkább csak úgy voltak megemlítve mint szerencsétlenek, akik a Horthy rendszer értelmetlen áldozataivá váltak. Hiszen már a háború alatt szólt a sláger: "hol vannak a katonák?" és Örkény is egész korán megírta a teljes történetet, ami ha máshonnan nem, a Tótékból mindenki számára ismerős lehet. Nem is beszélve a rengeteg dokumentumfilmről amik a 60-as 70-es években készültek. Az orosz feljegyzések is érdekesek, mert ők is a háború egyik szörnyűségeként tartják nyilván azt ami ott történt. Amikor megtalálták mögöttük 150-200km-re lévő raktárakat akkor maguk is elszörnyedtek azon, hogy a raktárak ha nem is tömve de igenis megpakolva voltak csokival, cukorkával, lovakkal (élelmiszer), szárított hússal, miközben a katonák kicsivel arrébb meg megfagytak, éhenhaltak. Állítólag a sikeres áttörés utánra tartogatták jutalomként
A hadifogságról, és hogy ott mi esett meg velük pontosan, valóban nem nagyon lehetett beszélni, de az már egy más történet, még akkor is ha ennek a következménye volt.
Akiket megtaláltak a felelősök közül, (és nem menekültek el pl. olaszországba lásd szintén Örkénynél) azokat a Népbíróság halálra is ítélte egyáltalán nem véletlenül.
Pintér István: "..valamint az is, hogy ezt a hadsereget az orosz szándékoknak megfelelően nem sikerült teljesen körbekeríteni és megsemmisíteni"
Nem is akartak ők mindenkit legyilkolni. Puszta logikával is megérthető, hogy egy előrenyomuló hadsereg nem azzal van elfoglalva, hogy mindent és mindenkit megsemmisítsen amit és akit ott talál, ráadásul a magyarokat még ők is szerencsétlen sorsú kényszerített áldozatoknak tekintették, nem ellenségnek. De ezt egy hivatásos katonának azért illő lenne tudni..
"Néhányan közülük el is jöttek a megemlékezésre.." majd ezután beszél egy öreg, aki sebesüléseit a Bácskában, Makónál, valmint Drezdában szerezte. Kétségtelenül háborús veterán, de véletlenül sem egy a doni áldozatok közül.
Szóval összefoglava: A szerencsétlen doni áldozatokra emlékeznünk kell! Kötelességünk! De amint a fent említett kis bejátszás is mutatja még most majdnem hetven évvel az események után sem vagyunk képesek szembenézni a saját történelmünkkel, és azzal, hogy közel 140ezer ember halála nem a muszka, nem a hősiesség, nem a háború következménye volt, hanem néhány faszparaszt ember abszolút helytelen, és rossz döntésének a következménye, akik gyk. halálba kényszerítették honfitársaikat, ami akkor is szörnyű ha ezek "csak" alárendelt közkatonák voltak!
Ehelyett inkább jó magyar ember módjára ma is inkább másokat okolunk, hősöket kreálunk, ha meg szóba jön valahol, még ha csak egy ilyen kis rövid bejátszás erejéig is akkor ösztönösen sablonokszerű hülyeségeket beszélünk..Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Nah fiúk-lányok, okuljatok, hogy ne szívjatok mint én.
A múlt héten kompival kinyomtam a gépet. Faxa minden, de 2 napon belül a megszokott hang sokszorosa üvöltött a gépből. AIDA szerint a hdd-k átlag hőmérséklete 34 ről 48 ra emelkedett. Még a böngészés is hangos volt.
Szíjjeszedtem, úgy elindítottam , (a szálcsatorna hiánya miatt) kicsit hangos volt , de nem annyira mint összeszerelve. Minden forog, faxa. Összerak megint üvölt. Nah ezt még eljátszottam tucatszor, mire kiderült hogy egyik k.rva molexben az egyik láb meglazult- az oldallap feltétele után az összes a front vezérlőre kötött venti csak szakaszosan v egyáltalán nem ment. Bakker 3 napot szívtam.
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #6402 üzenetére
pl.
http://techline.hu/jatek/2008/11/6/20081104_online_radiok
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3588&k=14
egyiket sem használtam, de jól hangzanaknem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #6401 üzenetére
Az emberek többsége (főleg akinek azonnal kell) boltban veszi a lemezt, ott pedig ez az ára.
linket kérek (előre is köszönöm )
Egyébként én már egy ideje semmit nem írok ki (pedig egy elég komoly pörkölőm van), minden vinyón van.A SÜN legyen veled
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
LÁZ
addikt
válasz macilaci78 #6402 üzenetére
hangrögzitő nem tud ilyet vajon
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
macilaci78
nagyúr
Derűs estét!
Erről az online rádióról szeretnék műsort rögzíteni. A kedd (ma) délután negyed négykor kezdődő kulturális műsor kellene.
Milyen ingyenes progival tehetem ezt meg Win7 alatt?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest