Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz regvoltrossz #1286 üzenetére
a sütést az vágom de mi az ujragolyózás???
amugy egyszer volt egy LG flatron 17-es monitorom (illetve most is megvan még jo)
2000ben lett véve és ugy 2006 táján összugrott kép egy centire stb
elvittem az Lg szakszervizbe ( Rózsa utcánál a tizes alatt vizsgaltak... de konkrét hibat nem találtak.. ezért a panelt ami a csö nyakára van huzva a forrpontokat ujra olvasztotta nem tom hányat.. de azóta is jó...
ráadásul ingyen megcsinalta mert ha kér érte pénzt a minimum asszem hatezer lett volna de akkor meg köteles érte fél év garit adni a javítasra. Na ezt nem merte bevállalni mert aztan odahordom immár garanciába megint ha elöjön a hiba ( és nem talált konkrét alkatrészbajt amire mondhatta volna hogy na ez volt az oka...
Azóta is kifogastalan és még mindig jó a fényerekje és a szinei is majdnem mindennap van használva pár órát.) -
fecus
őstag
válasz regvoltrossz #1611 üzenetére
"...Hd boxot azért nem tudnak adni, mert Szegeden nincs nincs Mpeg4 HD DVB-C csatorna, nem is volt..."
Na várjunk, ezzel azt mondod, hogy hiába rakjuk össze a kártya+conax modul+TV kombinációt akkor is SD adást fogunk nézni amikor a DunaHD-t nézzük, csak a TV konvertálja fel? Akkor ezért írta ErőVarázsló, hogy nem lesz jobb a kép!"...sőt még a korábbi MPEG-2 DVB-C csatornákat is eltüntették és minimálisra csökkentették mára..."
A kollégának most is T-home digitális szolgáltatása van. Van azon elég csatorna, csak ugyanennyi csatornát drágábban mérik az IP-n. Ez a "mindenféle aljas és annál is aljasabb eszköz", gondolom.Azért egy próbát szívesen tennék ha valakinek akad egy conax csatolója!
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rick4
félisten
válasz regvoltrossz #2197 üzenetére
Most nézem a képet, mintha a tied nem a megadott frekvenciára készült volna.. Elég kellene hogy legyen 95mm-nyi csupaszítás, akkor kell hogy a legjobb legyen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LordVader80
őstag
-
Lenry
félisten
válasz regvoltrossz #2665 üzenetére
Gondolom, hogy adott esetben ne egy molex ágat terheljen a VGA
közben LordVader kollégától megkaptam az átalakítót, ezúton is köszönöm neki
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz regvoltrossz #6176 üzenetére
Javítás:
"Annak idején abban a Tisza Lajos (akkor még Lenin) körúti könyvesboltnak az emeletén volt egy direkt erre kialakított rész.. "
helyett így értendő:
"Annak idején abban a Tisza Lajos (akkor még Lenin) körúti könyvesboltnak az emeletén, amely ma orvosi szakkönyveket árul, volt egy direkt erre kialakított rész.."Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
finest
addikt
válasz regvoltrossz #6394 üzenetére
Nekem Szentesen pont van egy Sony AD-7241s (sata, fekete) 3k-ért átvehető.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
pmheros
őstag
válasz regvoltrossz #6394 üzenetére
a bakelit és rozsdamentes acél lemez is a "minden lemez" közé tartozik ?
viccet félretéve, van olyan hogy egy író tökéletes és mégsem ír bizonyos fajta lemezt.nem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
válasz regvoltrossz #6398 üzenetére
heh,
ha engem megkeres valaki hogy írjak ki neki egy filmet, akkor készségesen csinálok róla a vinyóra egy 5GB -os iso -t, majd elküldöm boltba egy Dual Layer -es Verbatim lemezért aminek 1200Ft a bolti ára . (Alapvetőleg csak Verbatim dvd -kre vagyok hajlandó írni.) Egyrészt eldobja az agyát az ár miatt, másrészt fél nap fogja vadászni hogy egyáltalán hozzájusson. Utána már nem jönnek ilyen hülyeségekkel, inkább megveszik a filmet eredetiben 580Ft -ért a CBA -ban.nem vagyok tökéletes
-
válasz regvoltrossz #6407 üzenetére
Ha képes lenne a magyar szembenézni magával, akkor a Pesten minden kandeláberen ott lógna egy politikus most már....bár a nagy gerincesség közben lahat magukat köpnék szemen és ugranának a nagy sörnyitóról a Dunába.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tajcsi
őstag
válasz regvoltrossz #6651 üzenetére
Tudtoddal...talán az elmúlt pár évben kicsit helyrejött horváthon...de kérdezd meg őket, hogy mit mondanak...miért jártak hozzátok benzint venni és hogy ne soroljam...
Am valójában ezt kerestem[link] Nekem ez a téma nem vicces és sokmillió más embernek sem.
Am, Rawful is csak hizelegni akart.
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
válasz regvoltrossz #6996 üzenetére
Kívánom és remélem, hogy mihamarabb kapjon egy új állást, ami megfelelő.
-
macilaci78
nagyúr
válasz regvoltrossz #6996 üzenetére
Páromat keresem... Tud valaki segíteni?
Komolyra véve: engem is érdekel munka, bár nekem még nem mondták meg, meddig lesz pénz a fizetésemre.
Hajrá neki! Nehogy előforduljon, hogy túlképzett lesz egy adott állásra.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CSorBA
őstag
válasz regvoltrossz #7030 üzenetére
Köszi! Meglett amit akartam.
-
zeg
őstag
válasz regvoltrossz #7094 üzenetére
Pszichológia volt elsősorban, valamint munkaszervezés, kooperáció, emberekkel/dolgozókal való kommunikáció és bánásmód. Szerencsére nem magolni kellett felsorolásokat, a tanár saját-, és mások által tapasztalt negatív/pozitív példákat mondott.
Még valamikor az ezredforduló előtt volt kétkredites tárgyam.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
madstunt
addikt
válasz regvoltrossz #7094 üzenetére
Nekem idén volt mérnöki etika, szte-n járok gépész szakra.
igazából közgés bullshit a négyzeten nagyrészt, lópikulát veszi az ember hasznát a való életben@zeg: mi ezt menedzsment meg kommunikáció kurzusokon tanultuk amit ti mérnöki etikán
[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz regvoltrossz #7124 üzenetére
>Van kivel, van mivel, de nincs hol?<
Ilyesmi a reklámszlogenje
@LordVader: He-he, majd húsvétra kb.
[ Szerkesztve ]
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
-
veze
őstag
válasz regvoltrossz #7485 üzenetére
irország és a szigetország messze csapadékosabb vidéknek számít mint magyarország.. nyilván a csapadékelvezetés tervezését is a helyi sajátosságokhoz igazitották, ahogy itt is nincs ebben semmi különleges
nálunk ha elkezd igazán szakadni az esö nemhogy két hétig de két napig se tart. Az is hyáron fordul elé kb két alkalommal
ez a traktoros dolog ésszerű és jó. csak kár hogy a városban nincs minden harmadik utcában egy egy traktoros akivel szerződést lehetne kötni a sajat kis szűkebb környezetére és a város se egy föutcábol meg 20-30 mellékutcábol áll.
na és teljesen más az emberek mentalitása..
egy falusi ember "szégyennek" érzi ha az ö portája elött nem takaritja el rendesen a havat
mi lenne ha itt is saroktol sarokig mindenki tisztességgel lelapátolná a sajat maga elött lévő járdát? magánháznál is meg ne adj isten a lakótelepen is? és hogy mi lenne? járható járda lenne
de sok embernek leesne a gyűrű az ujjárol ( tisztelet a kivételnek) ha ellapátolna tisztességgel a sajat kis kornyezetét.. azt képzeli ez "jár neki" hogy egészen a segge alól is kitolják a havat
edit
Syl:Te vagy a kivétel és nem egyedül. csak ezt pont ezek az emberek nem hangoztatják mert ez normális. bezzeg a másik oldal az harsogja a magáét
az enyémnek meg a füle és a farka áll ki belőle csak (drótszörű foxi) de cseppet sem zavarja élvezi mintha nem is lenne hideg[ Szerkesztve ]
-
válasz regvoltrossz #7995 üzenetére
Nem tudom mi a baj most: legalább szép lesz a vége a BKVnak
-
félisten
válasz regvoltrossz #8070 üzenetére
Van, de nem nagyon kell róla beszélni itt.
-
LÁZ
addikt
válasz regvoltrossz #8070 üzenetére
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
válasz regvoltrossz #8076 üzenetére
Nah barátom.
Én annó 4,5 scsi hdd-t ugyanilyen hiba után röptében (bedugott molex mellett megpöttyentettem Mr Wellerrel, oszt utána majd 2 évig ment. Szerintem ha elszállt rajt feszstab v ellenállás, akkor magával vihetett mást is eeegen jaó sansszal...[ Szerkesztve ]
-
csabaf1
csendes tag
válasz regvoltrossz #8076 üzenetére
Van egy ilyen elektronikám, 80-as maxtor diamondmax plus 9-en, ha segít.
-
válasz regvoltrossz #8725 üzenetére
fotót ide róla, ha látjuk kap a paraszt előleget...
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz regvoltrossz #8760 üzenetére
Ja még annyit, hogy az alsóvárosi KMB-s rendőr srác jó arc! Mindenkit arra biztat, hogy ha a legkisebb dolga is eltűnik azonnal jelentse neki, mert mostanában sajna megint kezd elszaporodni errefelé a hasonló, és ha nem jelentik neki, akkor nehéz lesz elkapni az illetőt.
Azt is mondta még, hogy akinek az utóbbi időben tünt el a bicója, és kisebb-nagyobb dolga az keresse fel az önkormányzati Talált Tárgyak Osztályát. Ugyanis ők is oda adják le rendszeresen azokat a cuccokat amiket olyan alakoknál találnak aki nem tud elszámolni ezekkel. És mint mondta: mikor legutóbb ott járt halomban álltak a biciklik amiket senki sem keresett. A régi olyan típusúaktól kezdve mint az enyém, a legmodernebb marha drága fajtákig. A neten rákeresve is ilyeneket találtam mint például ez a hozzászólás tehát igaza lehet: [link] "2011-11-09 10:46 Tegnap a rendőrök 9 db bicajt hoztak be a szegedi talált tárgyak osztályához. A tizedik egy rószaszín-fehét színű, női PUCH, fehér színű, régi selle nyereggel, eredeti alu sárvédőkkel, eredeti patkó fékekkel. Gyünyürű darab. A többi bicaj a futottak még kategória (régi, bordó, női Csepel Metro; felül sárga-alul kék noname; fehér össztelós capriolo; stb)"
A környékbeli kocsmárosok is jó arcok voltak. Megígérték, hogy szólnak egyből ha valaki biciklit árul a kocsmában. Mondjuk legtöbbjük ismer már, de hogy honnan?[ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
válasz regvoltrossz #8762 üzenetére
KMB?! Nem KMSZ?
-
veterán
válasz regvoltrossz #11655 üzenetére
most minden így meg ... megpróbáljuk erőből ha nem megy megkérdezzük a véleményt és egyeztetünk ...
-
veterán
válasz regvoltrossz #12377 üzenetére
Ha tudsz webes / kiadványos designra referenciát küldeni akkor alkalomszerű munka lehet, hogy lenne ... illetve érdekelne, hogy mennyiért vállalna weblapok arculatának tervezését ...
Most van 2-3 oldal amit szeretnék összerakni, például céges weboldalam... Szóval ha a referenciák jók akkor szerintem meg tudunk majd egyezni ...
-
El kell h keserítselek: az én párom is 4x-es és jogászként, (közel 20 éves kintlevőségkezelési , építési hatósági, és felnőttképzési gyakorlattal) gyk kevesebbet ér mint egy kukás. 3 éve nincs releváns melója, és bizony jó időben, és alkalmi munkaként fóliába jár virágot bizbaszolni, óránként 400ft-t, ha van ilyen meló.
-
SirRasor
addikt
Társulok
Lassan már azon is gondolkoztam, hogy úgy adok fel hirdetést, hogy "XY vagyok ilyen és ilyen munkával, de mivel nincsenek kapcsolataim és páromnak se, ezért nem találunk neki munkát; pls. help!"
Mondjuk már annyival előrébb vagyunk, hogy van 4 órás munkája
Istenem, azért ez is milyen elvárás, hogy legyen már munkája az embernek. Hát milyen világ ez?!?[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
sss
őstag
válasz regvoltrossz #12390 üzenetére
Tesóm nemrég freesectorban vett vmi alap optikai ps2-es egeret 1k-ért.
szerk.: ilyet [link]
Mondjuk nyilván nem kell tőle csodát várni.[ Szerkesztve ]
-
ebegab92
senior tag
Vagy szerezz egy USB hubot.Nekem 3 van,és néha nem elég,így szereztem egy használtat,amin 7 kimenet van (ehhez már külön táp van ) Táp nélkül is megy,de akkor nem az összes csatlakozó.
Nevezetesen ez az:
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Digital
addikt
PS2 --> USB átalakító? Max 200 forintból meg is van!
Illetve nekem van is egy a varázsdobozomban! Helyileg merre vagy?[ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz regvoltrossz #12401 üzenetére
Itt vagyok Tarjánban a Szamos utcában, a zsebemben a cucc! El tudsz érte jönni? Számom az adataimnál!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
ebegab92
senior tag
válasz regvoltrossz #12404 üzenetére
És milyen oprendszer van rajta?És hogy viszi a böngészést (gondolom letiltott flashtartalommal megy)
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
macilaci78
nagyúr
SD kártyaaljzat van rajta? Vannak ilyen formátumú wifik. Vagy ha már 3G modem, akkor helyette wifi?
-
martonx
veterán
most komolyan, sokkal ésszerűbbnek látok 10-15K-ért beszerzni valahol egy P4-es notit, mint ugyanennyi pénzt rákölteni egy win98-as P2-es masinára.
Én kérek elnézést!
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #12411 üzenetére
ha azt egy p2 noti, akkor nem expresscard slotja van (~pci express ekvivalens) hanem legfeljebb pcmcia (~isa vagy pci ekvivalens, több változata is van)
szvsz: vadász..vadász...
Poénból/próbaképp futtattam p1-esen is xp-t, 128MB rammal megtáltosodott
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz regvoltrossz #12409 üzenetére
telenor mobilnet kell es nem lesz ilyen gondod fel eve nem mukodik a forgalommeresuk, nem lassitanak semmit
-
Rick4
félisten
válasz regvoltrossz #12721 üzenetére
Gondolom fundamenta.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
madstunt
addikt
válasz regvoltrossz #12724 üzenetére
talan mintha bitpork kollega asszonykaja de nem vagyok a dologban biztos
-
válasz regvoltrossz #13143 üzenetére
Erre van 5letem: senki nem szereti az "ingyenélőket". Aki nem fizet, nem mozgat pénzt, az persona non grata. A minimum éves mérleg, magával hoz egy rakás fizetendő minimumot, és legalább 1 embert akinek kis híján főállásban kell ezt csinálnia, rgo utolérhető-büntethető. Plusz elveszít egy rakás kedvezményt, mert közhasznú nem lehet profitot termelő társaság...
A civil szervezetek legnagyobb előnye, pölö a kormányokkal szemben, hogy hatékonyak kevés pénzzel, v anélkül is. Nomár most, hogy tudna drága-sokbafájó-rosszulműxő x szervezet konkurálni valamivel, ami jól működik, és olcsó? Ha rákényszeríti a saját szabályait.
-
Lehet h félreérthető voltam: nem a Ti egyesületetekre értettem az ingyenélőt. Hanem az adó csalókra.
-
macilaci78
nagyúr
A leírtak alapján nem sokáig lesztek így közhasznúak. A Civil törvény által előírt közhasznúsági feltételrendszernek nem fogtok megfelelni.
-
veterán
válasz regvoltrossz #13147 üzenetére
az IMF biztos "jót" akar nekünk ... külföldi hitelekből élünk, amiket külföldi boltokban külföldi árúra költünk ... és csodáljuk, hogy nem tudjuk visszafizetni a hiteleinket ...
-
Luighi
senior tag
válasz regvoltrossz #13193 üzenetére
Többen kb így látjuk a helyzetet, és szeretnénk is tenni ellene.
Van ötleted, hogy hogyan lehetne elkezdeni változtatni?
-
veterán
válasz regvoltrossz #13193 üzenetére
Attól még, hogy nem sok választás van magyar termékekből attól még lehet szemezgetni ... tény nem egyszerű de csak mi fogyasztók tehetünk ezellen... én zöldséget gyümölcsött (nem narancsot hanem itthon megtermőre gondolok - pl most eper) piacon veszek. Tejtermékből Magyart szlovák és lengyel helyett. Hentes készítmények (magyar - persze ha nem csomagolták át) közvetlenül hentestől...
Azt nehéz ellenőrizni, hogy magyar tulajdonban van-e a cég de azt, hogy magyar elég könnyű... Múltkor vettem fagyasztott kukoricát és szomorúan tapasztaltam, hogy a tescoban csak a tesco gazdaságos magyar gyártású
persze amiből nincs magyar ott nem tudsz választani ... pl laptop elektronikai cikkek (talán még Philipset gyártanak itthon - vagy is szerelnek össze - ...
[ Szerkesztve ]
-
válasz regvoltrossz #13567 üzenetére
Elismerem, van benne ráció. De állam bácsinak a lakhatáshoz való jogot nem szabadna ennyire...más nem jut eszembe, de gecó módon értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest