Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5851) khalox válasza gandalf (#5849) üzenetére


khalox
(őstag)

Igen. Arra figyelj, hogyha egyszer valamelyikbe beleraksz egy lencsét, akkor azt nem tudod többet kivenni, csak egy másikkal helyettesíteni - ekkor a régi elveszik.

(#5852) ViZion


ViZion
(félisten)

enyhén megakadtam... az mr9 teszt az lopakodós... nekem nem megy, kapkodok. Mondjuk mindig este, fáradtam kerülök ide, szal. annyira nem lep meg. Ehh, nem lehet ezt megkerülni? Abbikat tiltja, pedig abban bíztam, de nem segít. Wuprime+nikana prime és banshee próbáltam, nem sikerül, a 2. vagy 3. résznél bukok.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5853) gandalf


gandalf
(tag)

MI A PICSA, A KITGIN SECONDARY FEGYVERKÉNT ERÖSEBB MINT EGY ELSÖDLEGES? NEM SEMMI, MOST CSAK GYORSAN LEFEJLESZTETTEM EGYET AMIHEZ MEGVOLTAK A SPÓRÁK EGYEBEK, ELÉGGÉ ÜTÖSNEK NÉZEM..

Gandalf The Grey

(#5854) gandalf


gandalf
(tag)

bocsi a caps bekapcsolva maradt basszus :)

Gandalf The Grey

(#5855) khalox válasza ViZion (#5852) üzenetére


khalox
(őstag)

Ivara van? (Passzív miatt + enemy radar pluszban). Vigyél Rakta Dark Dagger.t, az csökkenti az ellenfelek látótávolságát.
Hullát ne hagyj szem előtt, zajt ne csapj. Egyébként buták, mint a tök, mert általában mindig ugyanarra mennek. Lehet hátulról rohanni rájuk.
Először a széleket szedtem le, aztán a közepét - de nekem nem rémlik, hogy ez olyan nagy gondot okozott volna (mert se Ivarám, se Raktám nem volt). Persze simán lehet, hogy szerencsém volt vele.

(#5856) gandalf válasza ViZion (#5852) üzenetére


gandalf
(tag)

nem próbáltad a teszt üzemmódban? nekem a 8-as ugrálós se volt egyszerü, ott kigyakoroltam :)
mondjuk nem tünik nehéznek, de gondolom észrevesznek a többiek és akkor bukovári van..

Gandalf The Grey

(#5857) .Z. válasza ViZion (#5852) üzenetére


.Z.
(tag)

De, meglehet. Redeemer és lelövöd őket messziről.

(#5858) .Z. válasza ViZion (#5852) üzenetére


.Z.
(tag)

Na lefutottam 2 fegyverrel is teszt szobában

Redeemer (prime)
Cerata

(#5859) parasutyo


parasutyo
(friss újonc)

szevasztok.

rhino systems-t honnan tudok szerezni? ezt is a sakal küldi dobja? köszi a választ...

(#5860) khalox válasza parasutyo (#5859) üzenetére


khalox
(őstag)

Mindegyiket az dobja, csak pont a systemsnek valamivel kisebb a valószínűsége ( [link] ).

(#5861) parasutyo válasza khalox (#5860) üzenetére


parasutyo
(friss újonc)

köszi. jah, azt vettem észre... sisakból már a 4. et dobta zsinórban... :(((

(#5862) ViZion válasza .Z. (#5858) üzenetére


ViZion
(félisten)

gandaalf: jah, próbáltam tesztben is, a vége bukta, de addigra már az ideg szétcsap... :D

khalox: se Ivara, se semmi. Banshee-t akartam, meg wuprime-ot a láthatatlanság miatt, de nem aktív.

Z: bakker... én meg karddal meg tőrrel hadonászok... ez nem jutott eszembe. Stalker tőröm talán nem adtam el, de nem biztos, mert elfogytak a slotok. Köszi a videót, sokat segített :R

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5863) .Z. válasza ViZion (#5862) üzenetére


.Z.
(tag)

Biztosan nem adtad el, mert tőre az nincs. Dobókése van (Despair), ami secondary és nem melee, ami a teszthez kell. A melee fegyvere a 2 kard (War, Broken War) meg a kasza (Hate). Plussz a Dread íj.

(#5864) ViZion válasza .Z. (#5863) üzenetére


ViZion
(félisten)

Jah, leesett este, csak nem írtam már. Az a dobótőr volt, meg íjj, kard... készül vmi dobós melee most, csak még sok a dolog, de tesztelem majd.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5865) .Z.


.Z.
(tag)

Van, akinek tetszik ez az új Lich - tartalom? Az ötlet jó lenne, de valami borzasztó a kivitelezése.

(#5866) anubys1984 válasza .Z. (#5865) üzenetére


anubys1984
(aktív tag)

Én még nem szórakozom vele. Pár relicet sikerült szerezni, de inkább várok pár hónapot, míg lesz balance, tutorialok. Majd akkor nekilátok.
Amúgy durva mennyiségű Kuva fegyver került bele. De az eddigiek alapján kínszenvedés lesz megszerezni mindet.

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018)

(#5867) ViZion


ViZion
(félisten)

nah, köszönöm, MR9 megvan: cerata+whirlwind.
Akarius-t megkedveltem, van neki bő 6800 blast +2100 toxin +még vmi sebzése. Multishot meg ilyesmik rajta. Közelre nem jó, de amúgy aprít.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5868) gandalf


gandalf
(tag)

egyik kérdés: ha felmaxolok egy prime fgyvert de nem kell, akkor csak az az eladása van hogy az invertory-ból eladom..alig ad érte valamit ahhoz képest, hogy mennyibe van a fejlesztés :)

Gandalf The Grey

(#5869) khalox válasza gandalf (#5868) üzenetére


khalox
(őstag)

Így van. Emiatt azt javaslom, hogy tartsd meg, hátha később beesik hozzá egy riven. Meg amúgy is, ha most túladsz rajta, később már igen nehéz lesz újra összelegózni - inkább vegyél fegyver slotot.

[ Szerkesztve ]

(#5870) wjbhbdux válasza .Z. (#5865) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Nekem az tetszik, hogy a 40-es szintre vihető fegyverekből 3-mat formázok egyszerre és úgy érzem magam mint amikor MR10 körül voltam és egyszerre húztam mindent, jó látni a küldetések végén ahogy szalad végig a sok csík :D Jó újra a kis bolygókon játszani megnövelt szintű ellenfelek ellen amíg a Lich farmolódik. Megleptek hogy mennnyi Masteryt lehet ezzel összeszedni :Y

Az elején kaptam 4 új fegyvert.. aztán a következő 6 lich egymás után sorban ugyanezeket hozta felváltva, és csak 2 volt damage % upgrade belőlük.. ezzel viszont az időmet vesztegetik, és ez nagyon nem jön be. Az a tervezett változtatás sem vígasztal hogy egymás után nem lehet majd 2x ugyanaz náluk, remélem valami jobbat találnak ki.

(#5871) gandalf válasza wjbhbdux (#5870) üzenetére


gandalf
(tag)

Mi az a Lich? én semmi ilyet nem látok :U viszont gondolom a nightwave-nek köszönhetöen rámküldte a stalkert, hát nem dölt ki a kitgun lövésektöl :p

Gandalf The Grey

(#5872) .Z. válasza wjbhbdux (#5870) üzenetére


.Z.
(tag)

Nekem annyira azért nem tetszik, hogy mastery fodder fegyvereket 5x kell formázni :DDD

(#5873) wjbhbdux válasza .Z. (#5872) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Lehet nekem se tetszene csak épp volt 100+ kész formám mert rég volt dupla xp hétvége :D

gandalf: bármelyik lvl20 feletti Grineer küldetésben előkerülhetnek, figyeld a villogó fényt és a pirossal jelölt ellenfelet (saturn - cassini pár perc előcsalni pl). Onnantól pedig egy személyre szabott ellenfeled lesz a jelölt pályákon.

[ Szerkesztve ]

(#5874) .Z. válasza wjbhbdux (#5873) üzenetére


.Z.
(tag)

Amióta kijöttek az umbral modok, minden frame megeszik 5-6 formát. Szóval nálam már hiánycikk egy jó ideje a forma.

(#5875) Źşë' válasza wjbhbdux (#5870) üzenetére


Źşë'
(addikt)

sztem meg borzalmas lett, 40ig húzd fel 5 formával az adott kuva fegyvert, jelenleg 13 kuva fegyver van x5 forma - 65forma meg a vele járó örökös leveling - kibeb*szott grindfestet csinált megint a DE, undorító lett (talán a legundorítóbb - paracesisnél még elment de ezeknél az új kuva stukiknál, és még ki tudja hogy hol fognak megállni vele) - nekem piszkosul elment a kedvem az egész játéktól - plusz az új ephemerák megszerzése is végtelenített nehéz, ahány variáció a Lich-ekből, és a rengeteg mur-mur farm ami magával vonzza az új requiem modok farmolását tovább víve a farmot a reactantsok felé - mert az most mocsok hiánycikk lett, ha Lichet farmolsz akkor gyakorlatilag másra nem is jut időd, 55-110es enemyktől meg nagyon sok az esés kelés, főleg ha te vagy a host (úgy érzem a ellenfelektől eredő sebezhetőséget is tovább növelték, és ezt csetben is olvastam, hogy nem egy játékos megjegyezte már) - catchmoon nerf ezek után meg szánalmas, bár sokkal rosszabb talán nem lett, range az libafos persze

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5876) 5150head


5150head
(aktív tag)

gandalf kis szintűként, szerintem jobb ha bele se kezdesz, inkább farmold a motyókat, mert a lich a lootot is elviszi a fertőzött bolygókon, és elég kemény tud lenni. A stalker kutyafüle a lichez képest :D A primed fegyókat meg illik megtartani!

Źşë' beszélgettünk erről a játékostársakkal, meg a klánban is. Van akinek bejön és van akinek nem. Én a rewardot kicsit keveslem a befektetett idő és energiához képest. Ha már ennyit szopik az ember érte, akkor a reward legyen OP. Pl mint a Catchmoon volt Fortunán, oda is sok reput kellett farmolni mire meglett minden. A relic meg requiem modok farmolása a legkevesebb, már most tele vagyok vele, meg tekertek egy csomót a droppon is.
Lichet sztem úgy érdemes gyakni, h havonta max 1x lehívod és leölöd ha úgy van kedved.
Az h 40ig kell felhúzni hát igen... lehet hogy a jövőben lesz értelme majd ezeknek a fegyóknak is úgy mint a paracesisnek (rankonként ad sentient damage bonust: lvl40-nél +60%)
Formát farmolni meg érdemes, mert amúgy is mindig mindenhez kell, a forma gyártás nálam kb folyamatos :D később a Dojos fegyókhoz is kell 1 db.
Akinek most nem tetszik, annak érdemes várnia, mert ezen sokat fognak még reszelni a kövi pár hónapban.
A catchmoon nerf az borítékolható volt, mert kb mindenki ezt használta meg az Atteraxot amit szintén nerfeltek, szóval kell keresni másik fegyót oszt cső. Én most a Tombfingerrel kezdtem szórakozni.

[ Szerkesztve ]

(#5877) gandalf válasza 5150head (#5876) üzenetére


gandalf
(tag)

nem akarok belekezdeni, csak érdeklödtem...farmolok meg fegyót nyomatok, most akarom glid-olni a kitgunt, de ahhoz még szintet kell lépjek a fortunán, meg formaztam épp az ignist, csak nem akar épeszü uj mod beesni :)
meg épitgetek fegyót, kimaxolom, eladom h nöjön a mastery pont..

Gandalf The Grey

(#5878) 5150head válasza gandalf (#5877) üzenetére


5150head
(aktív tag)

Oksa értelek.
Ha az alap ignist buildeled sok energiát ne fektess bele, ha az Ignis Wraithet akkor nem szóltam. Ha klánban vagy már akkor érdemes a Dojoból az Arca Plasmort meg az Amprexet kivenni, azokkal is nagyon jól lehet aprítani.
Ha MR növelés a cél akkor a warframeket szedd ki és húzd fel. A fegyókkal ellentétben dupla MR pont jár értük. (ilyen még az Archwing, a K-Drives meg az összes Companion) Azokat a frameket amiknek nincs primed verziója érdemes megtartani. (pl Inaros, Wisp kötelező)
Ha tetszik a játék akkor érdemes lehet platot venned és slotokra költeni. Bejelentkezéskor dobhat 75% kupont plat vásárláshoz, ilyenkor az 1000 plat is kb 3000 huf amiből sok slotot lehet venni :D Ha nem akarsz ennyit se költeni, Barotól érdemes lehet a Primed kártyákból bevásárolni és azokat később a marketen eladni. Természetesen endoval érdemes felhúzni őket.

(#5879) gandalf


gandalf
(tag)

ezt a termia frakture-t hogy lehet teljesiteni? bedob olyan helyre, meg sem tudom karistolni az ellenfeleket :p gondolom le kéne gyapni azt a 3 lábú szart, de annyian jönnek, gondolom egy jó csapattal lehetne, egyedül kivitelezhetetlen..5 pontot már szereztem régen, szerintem a régi klánnal csapatoztunk, de annyira nem emllékszam ..

[ Szerkesztve ]

Gandalf The Grey

(#5880) Dewri válasza gandalf (#5879) üzenetére


Dewri
(tag)

El kell menni északra, a nagy pók mellett szaladgáló kis pókokat leölni, azok dobják a tartályt, ami kell. Ezzel el kell menni valami hőforráshoz, amik random vannak mindenfelé, abba kell rakni a tartályt és védeni.

Youtube-on vannak videók hogyan kell megcsinálni, meg milyen frémekkel, de több évesek. Csávó Hildrynnel felrepül és automatán megöli képességgel az összes ellenfelet. Próbáltam, kifogy az energia, nem halnak az ellenfelek, megölnek... Csávó Frosttal bevédi a tartályt, közben öldösi az ellenfeleket. Próbáltam, simán átmennek a gömbön, olyan ellenfelek jönnek amik a videóban nincsenek (pl Jackal...), simán leölik a Frostot. Limboval se működik, ugyanez a helyzet....

Még van olyan tipp, hogy egyszerre be kell gyűjteni 4 tartályt, nem csak egyet és mind a 4et berakni tölteni, miközben Revenanttal ki lehet iktatni az ellenfeleket. Ezt még nem próbáltam...

Inarossal Fulmint használva és folyamatosan rohangálva jobbra-balra sikerült nekem is 5 pont, de aztán úgy döntöttem nem éri meg a küszködést... (Mondjuk ha egyszerre 4 tartályt húznék, lehet jobb lenne, de még mindig Destiny 2 megy...) Random csapattal nem jött még össze, mert bedob embereket, de egyik se azt a feladatot csinálja... Szóval keresni kell recruit chaten embereket erre, vagy összeszedni ismerősöket rá...

(#5881) wjbhbdux válasza Dewri (#5880) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Frostnál pl a Chilling Globe augment kell hogy lefagyassza a belépő ellenfeleket, hildát nem ismerem annyira de az új frame biztos vmi jó buildje volt.

(#5882) .Z. válasza gandalf (#5879) üzenetére


.Z.
(tag)

Legegyszerűbb módszer :

Felröppensz északra a Temple of Profit mellé, út közben leraksz egy waypontot a Temple melletti legközelebbi fracturehoz. Kilövöd a 4 kis hűtőpókot, mikor eltávolodik a nagy, frammel felkapsz egy tárolót, váltasz operátorra, azzal is, majd operátorral oda void-dashelsz a fracturehoz, ledobod a tartályt, váltasz framere, majd azzal is ledobod. Ezt megismétled még egyszer, és már a fracture mellett van a 4 tartály.

Berakod a 4 tartályt egyszerre, majd elkezded védeni. CC frame kell, mint pl Nova, Revenant, Nyx, stb. Defense (Frost, Limbo, stb) nem jó, mert időnként jön egy területi nulifier wave és egy időre lekapcsol téged és a képességeidet is. Én személy szerint slow Novát használok, azzal lelassítom őket nagy területen és nem zavarnak sok vizet.

Mikor kész, felveszem és irány Fortuna. Kb 10 perc ha jól csinálod.

(#5883) gandalf


gandalf
(tag)

jaja a résben tartózkodva is folyamatosan sebez valamelyik basszus, nyilván csapat munka lenne ha lenne egy sok tagból álló klán..igy véletlenül beesve kurva nehéz ...nekem az operátorom ha meghivom egy nagy sugárral öl, még nem jelenik meg csak transparency vagy milyen módban? ahhoz se értek mit hová fejlesszek :) ki kellene még lönöm vay heket a földön egy junktion nyitáshoz, videóztam, de nem tünik nehéznek, mégis mindig megszopom azt is :D

[ Szerkesztve ]

Gandalf The Grey

(#5884) khalox válasza gandalf (#5883) üzenetére


khalox
(őstag)

A thermiázás így visszanézve mocsok egy grindelés. Mindig csak az csinálja, akinek "muszáj", aki meg túl van rajta, az bottal sem piszkálja - és mivel már jó régóta megy (itt arra gondolok, hogy rendszeresen visszatér az event már egy ideje), ezért gondolom, nincsen túl sok olyan próbálkozó, aki tudja is, hogy mit csinál.

(#5885) .Z. válasza khalox (#5884) üzenetére


.Z.
(tag)

Azért elég sokan Exploiter Orboznak Deck12 -n. Viszont elég 1 játékosnak a 4 -ből bedobni, lassan fogy a készlet.

(#5886) Rickeffe válasza Źşë' (#5875) üzenetére


Rickeffe
(aktív tag)

Pár éve abbahagytam, most néha elgondolkodok, hogy jó lenne "csak úgy játszani". De megnyugtattál, hogy nem nagyon akarom én ezt.

[ Szerkesztve ]

Rickeffe

(#5887) wjbhbdux válasza Rickeffe (#5886) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Azért ha évek óta nem játszottál akkor nem ez az utolsó formákkal elérhető 13000 mastery pont kikaparása lenne az első feladatod :)

(#5888) anubys1984 válasza Rickeffe (#5886) üzenetére


anubys1984
(aktív tag)

Én cirka négy évre jegeltem a játékot. Visszatérve látszott, hogy tonnányi tartalmat pakoltak azóta bele. :)

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018)

(#5889) gandalf


gandalf
(tag)

hol a francba találom ezt a fasz void tradert..kronia relay-en van elvileg de ott a concourse-ba nincs..

Gandalf The Grey

(#5890) anubys1984 válasza gandalf (#5889) üzenetére


anubys1984
(aktív tag)

Most sehol. Jövő hétvégén lesz majd.

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018)

(#5891) gandalf válasza anubys1984 (#5890) üzenetére


gandalf
(tag)

akkó benéztem valamit :) köszi ..addig gyüjtögetek...100 dukátos cuccot, mennyi platinumért érdemes eladni? mikortól érdemes inkáb dukátra váltani?

Gandalf The Grey

(#5892) .Z. válasza gandalf (#5891) üzenetére


.Z.
(tag)

Itt megnézed.

Ami 10 plat felett van, mehet platért eladásba, alatta dukátért.

Pl Valkyr prime

Valkyr Prime Blueprint - 15 dukát - 2 plat
Valkyr Prime Neuroptics - 45 dukát - 4 plat
Valkyr Prime Systems - 100 dukát - 15 plat
Valkyr Prime Chassis - 100 dukát - 40 plat

Első kettőből biztosan dukátot csinálnék, az utolsóból platot.

[ Szerkesztve ]

(#5893) gandalf


gandalf
(tag)

na, kiesett egy komplett ninkodi prime, a komplett szett elment 60 plat-ért..az jó szerintem..

Gandalf The Grey

(#5894) .Z. válasza gandalf (#5893) üzenetére


.Z.
(tag)

Aki vette, annak biztosan, mert 90 platért megy :D

(#5895) 5150head válasza gandalf (#5893) üzenetére


5150head
(aktív tag)

Tessék használni a warframe market oldalt! 90 platért megy ahogy írta a kolléga is. Trade chaten is csak a market árakat nézve érdemes üzletelni. Ez volt a tanuló pénz :U

(#5896) Rickeffe válasza wjbhbdux (#5887) üzenetére


Rickeffe
(aktív tag)

Engem inkább a társasági hentelés része érdekelt, főleg a defense/survi.
Ez a grindfest nem igazán.

Rickeffe

(#5897) gandalf válasza 5150head (#5895) üzenetére


gandalf
(tag)

a market oldalon a vevöknél volt a legmagasabb ár..vagy tegyem fel kinálatba? vagy irjak rá hogy hatvan helyett adjon 70-et? még uj nekem ez :)

Gandalf The Grey

(#5898) .Z. válasza gandalf (#5897) üzenetére


.Z.
(tag)

Eladási árnál nézd meg a legolcsóbb 10 átlagát. Ingame is ha hírdeted, nem kell az elsőt elfogadni, ha az kevés.

(#5899) gandalf


gandalf
(tag)

szóval, lessem meg és tegyek fel a marketre egy hirdetést vagy hogyan gondolod..vagy ráirok aki most 60-éert vette volna, hogy odaadom 70-ért? vagy hol áruljam :) ? mondom kezdö vok..

Gandalf The Grey

(#5900) wjbhbdux válasza gandalf (#5899) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Inkább az eladókat nézd (aki arra fordít időt hogy vételi ajánlatot tegyen az oldalra, az nagy nyerészkedésre vágyó trader), te célozd meg a random vevőt aki csak beírja az oldalon azt ami kell neki, és már veszi is a legolcsóbbat.
ha nem akarsz nagyon foglalkozni vele akkor 1-2 plattal a legolcsóbb alá felteszed, és 5 percen belül elvisznek szinte bármit, neked nem is kell senkinek írnod vagy alkudozni.

(#5901) gandalf válasza wjbhbdux (#5900) üzenetére


gandalf
(tag)

köszi, kipróbálom :)

Gandalf The Grey

(#5902) 5150head válasza gandalf (#5897) üzenetére


5150head
(aktív tag)

A vevő árakat ne is nézd, csak az eladókat, mert az a releváns. (hiába akarok megvenni én 20 platért valamit, ha amúgy ritkán dobja és 40 platért árulják. ezért kell az eladókat nézni)
Két opció van.
1. Megnézed marketen mennyiért mennek az eladó cuccok és ha gyorsan akarod eladni akkor felteszed legolcsóbban, ha nem, akkor egy kicsit magasabban. (itt a primed modoknál arra is kell figyelni, h van olyan ami ki van maxolva endoval meg van ami nem, ez is állítható.) a statusznál beállítod h online vagy amikor játszol aztán a vevők meg rádírnak.
2 Amit wjbhbdux kolléga is írt. Figyeled a trade chatet és aki olyan cuccot ír be ami neked is megvan WTB-vel, akkor ráírsz és üzleteltek. Megnézed mennyiért mennek az eladók marketen, aztán csak annyit kell írni, h Hello WTS xy primed z plat. Vagy rámodja h ok vagy nem.

(#5903) F.B.I.


F.B.I.
(addikt)

Üdv!

Tudtok olyan klánt, ahol aktívan nyomják és fiatalabb (értsd 15 éves) korosztály is képviselteti magát, nem megy a vulgáris kommunikáció, a játék élvezete miatt vannak együtt?

Fiamat nagyon megfogta de én konzolon nyomtam, ott nem akarja tolni.

Előre is köszönöm! :R

The Last Ogre. Segítő válaszokat köszönöm! Apád lehetnék Luke!

(#5904) gandalf


gandalf
(tag)

mekkora szenya ez az octavia's anthem vége, mikor pattogni kell a szar kockákon ... az elsö kettöt simán megcsinálom, na de a 3.-nál már nincs menekülési hely a sugár elöl, maj biztos lövöm akik megjelennek, meg figyelem a sugarat, na meg az hogy melyikre ugorjak..ellora egy baromságot..na most ment el a kedvem ettöl a retektöl..

Gandalf The Grey

(#5905) wjbhbdux válasza gandalf (#5904) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

guggolj le ;)

(#5906) ViZion válasza gandalf (#5904) üzenetére


ViZion
(félisten)

Középsőkön maradj, ott ugrálj és ha megvan a ritmus, akkor tudsz oda ugrani, ahova kell. Nyugi, jön majd segítség. Nem időre megy, nyugisan.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5907) gandalf válasza ViZion (#5906) üzenetére


gandalf
(tag)

jött ordis, de ccsak ott repked...az elsö két feladat viszonylag simán megvolt miután rájöttem mit kell csinálni, de az utolsó az elég szenyának tünik :) na mindegy, köszi a biztatást, majd megpróbálom valamikor, most inkább a war whitin kinyitására koncentrálok, de ott meg le kell nyomni vay heket :)

Gandalf The Grey

(#5908) gandalf


gandalf
(tag)

csak kikaszálnak mire a végére érnék, majd megpróbálom más fegyverrel is, vagy nem tom, mert ordis annyit nem segit h ne löjenek ki, vagy gyorsabban kell majd végig haladjak..most megint meguntam, majd holnap után megpróbálom, mert holnap nem érek rá..

Gandalf The Grey

(#5909) ViZion válasza gandalf (#5908) üzenetére


ViZion
(félisten)

Rajta kívül is jön help, kitatás. Ha elfáradsz, akkor a belső íven ugrálj, ott könnyebb kikerülni sztem. Pár ugrás, pihi és tovább... Nekem is sokadikra ment, 2-3 este is toltam. Az a baj, h este-éjjel nekiülve már nekem sincs türelmem.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5910) gandalf


gandalf
(tag)

az a baj, hogy kinyirnak, lehet másik warframe kell, majd körülnézek..holnap reggel meló után mennem kell a kórházba laborba, utána álvás, de este 6-ra meló reggelig, meg pénteken is...hétvégére marad imho..

Gandalf The Grey

(#5911) ViZion válasza gandalf (#5910) üzenetére


ViZion
(félisten)

wuprime-val csináltam meg asszem. Az szívós.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.