Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51551) digikábeles válasza odrif (#51528) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Szia! Érdekelne, hogy milyen a hangja az új tévének. Nem sok szó esik erről itt a fórumon, én meg házimozi rendszereket nem igazán kedvelem.

(#51552) Tegla80 válasza Flashget (#51550) üzenetére


Tegla80
addikt

bejelentkezve "E" nél elérem a Face.... , Picas... -ban levő képeket is közvetlen.
(előtte össze kell kapcsolni a fiókokat,de ezt írja is)
Mennyit mérsz sebességre a tv-vel??. (nálam kábelen majd a max megy neki a 30ból,csak a ping magas vele)

Tomacko
próbáld meg esetleg a 10.25. amit linkeltem
(előtte nézd meg rendesen,de elvileg a tiédhez volt az is!!!!!!!)

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#51553) Flashget válasza Tegla80 (#51552) üzenetére


Flashget
félisten

jaja van ez a Face is, de nálam olyan szinten lassú, hogy semmi értelme pr. célokon kívűl ;)

Realme GT Master Edition

(#51554) Gsx-rr válasza Flashget (#51550) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Értem! Köszönöm!

Tehát nem sok! :)

(#51555) Gsx-rr válasza digikábeles (#51551) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Szia!

Az én véleményem szerint nagyon jó!! C530-as Samsungom volt ,de ez ég és föld ahhoz képest!

Nekem tetszik.

(#51556) Tomacko válasza Tomacko (#51546) üzenetére


Tomacko
senior tag

Frissítési baromság megoldva, a support oldal "tökéletességének" köszönhetően, nem jó verziót szedtem le, ugyanis van ezen a helyen helyen 2 verzió is, naná, hogy én a rosszat szedtem le először. Pedig azt jelzi mindegyiknél, hogy az enyémhez is jó a nagyobb verziószámú is. online chat-n rákérdeztem és csípőből mondták, hogy csak a kisebb verziószámú jó nekem :C

Öröm boldogság, a frissítés a helyén és működik szépen.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#51557) BBéci válasza gógyi (#51530) üzenetére


BBéci
titán

Hónapokig használtam MED600 lejátszót, ami nagyjából az 1000 HD fiók nélküli változata, itt olvashatod a véleményemet róla és 20 filmből 19,5-öt lejátszott. Tehát valami beállítási hiba lehet Nálad, amit innen, távolról nem tudok megtalálni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#51558) sandró60 válasza Tomacko (#51556) üzenetére


sandró60
addikt

Valamit észre vettél,hogy most jobban működik?

[ Szerkesztve ]

(#51559) digikábeles válasza Gsx-rr (#51555) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Szia!
Akkor jó. Nekem meg B550 van, és annak a hangjával is tökéletesen meg vagyok elégedve. Azt hittem, a laposabb kivitel magában rejti a gyengébb hangminőséget.

(#51560) babo41


babo41
csendes tag

Erre valaki tud mondani vmit?

[link]

(#51561) Tegla80 válasza Tomacko (#51556) üzenetére


Tegla80
addikt

nehéz szülés volt ,de a siker a lényeg :C
(azt viszont nem értem akkor miért nem javítják a dolgot a lapon ,ha már rég tudják,h "nem jó". :((( .)

babo41
Itt leírtam másnak,de neked ugyan az kell.Fontos,h mind2 készülék legyen kikapcsolva mikor HDMI-t babrál az ember !(áramot is visz, gondot is okozhat )

sandró60
source gombal kell kezdeni,majd amit mondasz (de ezt tudod Te is,csak lemaradt gondolom ;) )

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#51562) sandró60 válasza babo41 (#51560) üzenetére


sandró60
addikt

A tools menűben átnevezed ezt HDMI1/DVI: PC-re.Igy biztos nem lesz kép "torzulás"

(#51563) RiZool


RiZool
tag

Jelentem én is megrendeltem a 46F6500-asomat, holnap szállítják elméletileg :) Szóval készüljetek biztos lesz pár kérdésem. (amúgy a LG LA660s és a megrendelt készülék között vaciláltam de a Samsungban valahogy jobban bízok és jobban meg is győzött a képe...a 3D mindenképpen) Sokat segített a döntésben a fórum is szóval köszi a hozzászólásokat/tapasztalatokat :R :C

(#51564) BBéci válasza digikábeles (#51559) üzenetére


BBéci
titán

Jól gondoltad, a laposabb kivitel valóban a hangminőség rovására megy. Ezt kb 60 db különböző TV tesztelése és használata után állítom.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#51565) Norbee87


Norbee87
tag

Sziasztok tudtok mondani valamit erről a tv ről Samsung UE40F6500
input lag érdekelne és ,hogy alkalmas-e pc-vel összekötve játékra illetve konzol

(#51566) nightshadow válasza Norbee87 (#51565) üzenetére


nightshadow
veterán

(#51567) Flashget


Flashget
félisten

Mivel sokan vásároltak vagy vásárolnak Euronics üzletbe nekik másoltam be ami mélbe jött.

Sajtóközlemény
Budapest, 2013.szeptember 25.

Expert - minőségi ugrás a műszaki szakkereskedések piacán

Októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon. Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte, melyeket a Bravotech Group-hoz tartozó cégek üzemeltetnek. Az új kereskedések jól képzett eladókkal és minőségi szolgáltatásokkal várják a fogyasztókat.A nemzetközi hálózat új, egyedülálló üzleti modellt honosít meg Magyarországon.

Az Expert a világ egyik legnagyobb műszaki kiskereskedelmi hálózata, világszerte 20 milliárd euró forgalmat bonyolít évente. Európában, 17 országban, 3 000 bolttal van jelen, a tavalyi évet közel 10 milliárd euró forgalommal zárta. Az 1967 óta működő hálózatot - egy 2010-ben készült európai felmérés szerint - a kiváló minőségű termékekkel, a barátságos, felkészült szakembergárdával és szakszerű szolgáltatásokkal azonosítják a fogyasztók.

Az erős nemzetközi pozíció és a közel 50 éves piaci tapasztalat jelentős szerepet játszott abban, hogy a Bravotech Group csatlakozik az Expert International-hez.

Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta:

„A Bravotech Group különböző vásárlói szegmenseket kiszolgáló üzletei (HifiNet, SmartZone, Bemutatóterem, Euronics) és webáruházai évek óta hasonló filozófia szerint működnek, mint az Expert szakkereskedések. A néhány éve jelentősen megváltozott fogyasztói igényekre és vásárlási szokásokra reagálva elkezdtük ötvözni az internetes vásárlást a hagyományos szakkereskedésekben történő értékesítéssel. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink magas szintű képzésére, hogy valódi szakértőként tudják segíteni a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.

Eredményes működésünk és a pozitív fogyasztói visszajelzések mellett az Expert International sikerei is igazoltak minket abban, hogy a lehető legjobb stratégia mentén haladunk. Csatlakozásunk az Expert-hez logikus választás volt, hiszen számos ponton hasonló értékesítési modellel dolgozunk (a bolti és az internetes értékesítés összekapcsolása, képzett értékesítési csapat, értéknövelt szolgáltatások), mint a nemzetközi hálózat. 2013. szeptember 7-étől már egyelismert, nemzetközi csoport tagjaként, annak támogatásával erősítjük és növeljük tovább piaci pozícióinkat.”

„Októberben elkezdődik a Bravotech Group jelenlegi üzleteinek átalakítása. Az év végéig várhatóan 90 üzlet újul meg és nyit újra, immár Expert szakkereskedésként. Többek között a Bravotech Kft. által üzemeltetett 47 Euronics üzlet is Expert márkanéven működik tovább. Az új dizájn mellett, magasabb színvonalú kiszolgálás és minőségi szolgáltatások is várják a fogyasztókat.

A váltás érinti a SmartZone, a HifiNet és a Bemutatóterem néven működő üzleteket is. 2014-ben a Bravotech Group további 95 üzlete kapja meg az új arculatot, és még 10-20 új Expert műszaki szakkereskedés megnyitását is tervezzük Nyugat-Magyarországon. Ezzel a Bravotech Group kilép a keleti régióból és országos expanzióba kezd” – tette hozzá Fekete Zoltán, a Bravotech Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

Az Expert műszaki szakkereskedések az európai trendekhez igazodva 300-1200 m2 alapterületű üzlethelyiségekben működnek majd. Ezzel a teljes kínálat kb. 30 százaléka jelenik meg a boltokban. Emellett azonban, hazánkban jelenleg egyedülálló módon, képzett eladók segítségével, tableteken keresztül tudják megtekinteni a vásárlók az Expert teljes kínálatát. Így a méretgazdaságosság megtartása mellett, az Expert szaküzletek teljes választéka elérhető a fogyasztó számára, ott a helyszínen.

„A Gfk. első féléves adatai szerint a háztartási készülék piac mennyiségben 5,6 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. A Bravotech Group ugyanebben az időszakban 53 százalékos növekedést produkált, ami a piaci növekedésnek közel tízszere. Szigorú és következetes beszerzési politikánknak, árképzési mechanizmusunknak és a fogyasztói igények folyamatos monitorozásának köszönhetjük dinamikus fejlődésünket. Az új márkanév bevezetésével és az országos expanzióval 20-30 százalék közötti forgalomnövekedéssel számolunk 2014-re.” – tette hozzá Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Bravotech Group

A Bravotech Group a legnagyobb hazai műszaki kiskereskedelmi hálózat üzemeltetője. Különböző vásárlói rétegeket megcélzó 185 üzletével és webáruházaival illetve széles áruválasztékával (a belépő kategóriától a prémiumig) minden fogyasztói igényt képes kielégíteni. A vállalat jelenleg 400 főt foglalkoztat, bruttó árbevétele 2013-ban várhatóan 34,4 milliárd forint lesz.

Realme GT Master Edition

(#51568) Tegla80 válasza Flashget (#51567) üzenetére


Tegla80
addikt

thx :R
Nah erre kíváncsi leszek,mint év végi potenciális vevő.
(persze ,csak ha lesz 0% os hitelük is. :DD )

Sony® & PlayStation®

(#51569) odrif válasza lorcsi (#51548) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

40'

20 éve a Prohardveren

(#51570) Gsx-rr válasza BBéci (#51564) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Én csak a C530 hoz tudom hasonlítani amiből 2 is van itthon. Ahhoz képest tisztességesen szól.

Legalább is én így elégedett vagyok.

(#51571) Flashget válasza Tegla80 (#51568) üzenetére


Flashget
félisten

Itt is írtak a dologról..érdemes elolvasni.

egyébként nem létezik 0%-os hitel csak optikailag ;) ...a kamat bele van építve az árba

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#51572) Mattey


Mattey
tag

Nem tudom mennyire ide illik szóval csak így szürkén:

Előfizettem a Eurosport playerre és be is jön a TV-n frankón, csupán egyetlen bajom van vele: Angolul. Jó persze ez annyira nem zavar, de nem lehetne megoldani, hoy magyarul jöjjön be a gang ? Van erre valami megoldás?

Edit: Közben ahogy nézem, magyarul eliekben nem is lehet elérni a dolgot... No mindegy, jó ez így angolul ^^ Az sosem árt, ha tanul az ember egy kis nyelvet.

[ Szerkesztve ]

(#51573) Tomacko válasza sandró60 (#51558) üzenetére


Tomacko
senior tag

Szia !

Majd kérdezz rá úgy kedd körül(ha biztosra akarod a választ akkor privátba, mert kissé szétszórt vagyok :P ) ma nem jutott rá időm, hogy jobban átnézzem és a 7végén pedig mindenhol leszek kb. csak otthon nem. hétfőn pedig munka. Talán kedden lesz rá kis időm, hogy végig nyomkodjam párszor.

De így első blikkre nem változott semmi talán (legalábbis MKV lejátszás továbbra se megy), de majd kiderül. Nekem néha el szokta dobni a wifi kapcsolatot mikor elindítom a médialejátszást serviio-val belépéskor, remélhetőleg ezt is javítja a "patch" :)

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#51574) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Lehet h.láma kérdés ne haragudjatok. Miért van az hogy egy fullHD BD iso film alul felül fekete sávval jelenik meg, mozivaszon szerűen, ergo nem tölti ki a teljes képernyőt. Vagy ez a normális?

[ Szerkesztve ]

(#51575) oimuka válasza Gabesz87 (#51574) üzenetére


oimuka
tag

Hát úgy, hogy a film mozis formátumú, nem 16:9, mint a lapos tv-d. Mielőtt megvetted, miért nem nézted meg a dobozán a felbontását? Torrentezz inkább, ott levágják a két szélét, és még pénzbe se kerül:D
Habár igaz, ha iso, akkor torrent oldalról van, kezdek én is butaságokat beszélni.

[ Szerkesztve ]

(#51576) Flashget válasza Gabesz87 (#51574) üzenetére


Flashget
félisten

maradjunk a BD filmnél iso nélkül :)
mivel a mozivászon nem 16:9-es, és a legtöbb Blu-ray-en kiadott film is az eredeti képaránnyal jön ki.

Realme GT Master Edition

(#51577) nyurga82 válasza Flashget (#51571) üzenetére


nyurga82
tag

Azt kell, hogy mondjam de van. Dolgoztam én is ilyen helyen 3 évig.

(#51578) Arni9010 válasza nyurga82 (#51577) üzenetére


Arni9010
aktív tag

Egyetértek :)

Amennyire én tudom, ilyenkor az áruház fizeti meg a kamatot. (Még így is bőven megéri nekik :) ) Javítsatok ki, ha tévedek :D

(#51579) Scoobyka


Scoobyka
addikt

Az f6500 tulajoknak ovatosan jegyeznem meg,hogy sajnos a kalibralasa a keszuleknek nagyon nehez. A kekes arnyalatok eleg dominansak es kicsit kekbe hajlik minden. :/ Meg a fekete is...

(#51580) polar-x válasza Flashget (#51567) üzenetére


polar-x
tag

Szürke import az Euronicsban?Vettem ugyanis egy UE40F6400-as tv-t,de a Samus regisztrációnál nem engedi a gari hosszabbítást mondván "Nem Samsung Elektronic Hungary kft által forgalomba hozott termék"Mi tévő legyek? Legszívesebben visszakérném a pénzem,vagy fogyasztó védelemhez fordulnék.. :W Más: Milyen beállításoknál a legfolyamatosabb a kép? Kicsit darabosnak tűnik nekem,a felhősödéssel gondolom nem lehet mit tenni?

[ Szerkesztve ]

(#51581) gonorrea


gonorrea
senior tag

Üdv Hölgyek/Urak!

Van egy D5000-es tv-m, szeretném megtudni, hogy ezek csak a samu féle wifi adapter fogadják el?
Van egy tp-link itthon, de azzal meg sem röccen, visszajelző led nem villog az adapteren!

Előre is köszönöm!

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#51582) Arni9010 válasza gonorrea (#51581) üzenetére


Arni9010
aktív tag

Igen, az a Samsung félét szereti :)

(#51583) Markizmark válasza polar-x (#51580) üzenetére


Markizmark
addikt

Ott se veszek TV-t ... eleve nem tetszik, hogy rám másznak amikor belépek.

PcDream-mel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Miért ennyire "olcsók" ott a tv-k? Pl 40"-os 6500-as 175e, míg máshol jó 200e megvan.

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#51584) gonorrea válasza Markizmark (#51583) üzenetére


gonorrea
senior tag

Én PcDream-nél vettem az enyémet 1,5 éve!
Hétfő du rendeltem, kedden hívtak hogy hozhatnák e aznap du!
Behozta a srác, betette a helyére beprogramozta, hozzá sem kellett nyúlnom :) 10/10

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#51585) Markizmark válasza gonorrea (#51584) üzenetére


Markizmark
addikt

Tiszta a tv származása?

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#51586) nightshadow válasza gonorrea (#51584) üzenetére


nightshadow
veterán

Azóta volt egy tulajdonváltás, s a hozzáállásukra itt volt egy-két panasz.

(#51587) Markizmark válasza nightshadow (#51586) üzenetére


Markizmark
addikt

Szeretnék tőlük venni egy 6500ast, 4 szemüveggel adják. Nem volna rossz üzlet. 3 év teljes körű samu garit írnak.

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#51588) gonorrea válasza nightshadow (#51586) üzenetére


gonorrea
senior tag

Mint írtam ez 1,5 éve történt, egész pontosan 2012. febr. végén!
Ha azóta volt tulajváltás/probléma azt sajnálattal hallom!
Tv tiszta, 2+1 év gari (1 év miatt be kell regelni a tv-t ha jól tudom, én nem éltem ezzel az opcióval), akkor azt mondták gariban viszik-hozzák a tv-t, addig adnak cseredarabot! Hál' istennek nem kellett eddig megtudnom, hogy valóban így járnak e el!

Viszont számomra tök ismeretlen ember is személyesen mondta hogy csak jó tapasztalata van a bolttal (munkából adódóan találkoztunk és azóta sem), viszont ez is már vagy 1 éve volt... bocs a hosszú off-ért!

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#51589) nightshadow válasza polar-x (#51580) üzenetére


nightshadow
veterán

Volt itt a fórumon valaki, aki a Metro-ban vette a tévéjét, s ugyanígy járt. Ugyanis ezek a nagy nemzetközi áruházláncok általában központilag intézik a beszerzést, s nem országonként. Egy központban nagy tételben megveszik az árut, s onnan terítik szét kamionnal az áruházlánc tagjai felé. Sokkal nagyobb kedvezményt kap a beszerzési árra így, mintha országonként venné „kis” tételben.

Én pár éve vettem egy Sony DVD felvevőt az MM-ben. A doboza oldalán volt egy szállítólevél a következő adatokkal:

Sender: Sony Nordic, Denmark (+cím)
Receiver: Prague Distribution Center, Czech Republic (+cím)
TRUCK (REST of EUROPE)

Maga a DVD felvevő egyébként Made in Hungary, de a fenti szállítólevél alapján látható, hogy a gyár és az üzlet között azért bejárta Európát kamionon, tehát nem a magyar gyárból került közvetlen a magyar üzletbe.

Egyébként ennek a szürkeimport kifejezésnek se lenne semmi létjogosultsága, mert az EU egyik alapja az áruk szabad áramlása. Ez a szórakozás a származási hellyel a Samsung hülyesége. Már rengeteg termékre rá se írják a származási országot, hanem csak az szerepel rajta, hogy Made in EU, oszt jó napot.

[ Szerkesztve ]

(#51590) Markizmark válasza nightshadow (#51589) üzenetére


Markizmark
addikt

Oké, hogy szabadon áramlik az áru, de csúnyán be lehet fürödni a samuval, ha gariztatni kell. Nem tudom, hogyan lehetne a samsungot rákényszeríteni arra, hogy EU léptékben foglalkozzanak a garancia dologgal, ne csak országonként.
Nekem ezért "kellett" egy második, XEH kódú note 2-t vennem. Hiába jött az első EU-n belülről, itthon egy perc garim nem volt rá, csak a bolti, ami ugye vicc. Nekem meg ekkora rizikó nem kellett egy 150k-s telóval, amiben eleve beégős sAMOLED kijelző van (fél évente cserés), ráadásul -mint utólag kiderült- sorozatban rosszak voltak az eMMc chipek az első generációban. Ez azt jelenti, hogy bármikor alaplapcserés lehetett volna. Ez 5 hétbe került volna bolti garival. Magyar gyárival pedig az asztalomon megcsinálják. De szerencsére a mostani note 2-m nem hibás.

Ezért én tisztán, hazai gyári 3 év garanciával akarok tv-t venni.

[ Szerkesztve ]

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#51591) Scoobyka


Scoobyka
addikt

Az uj pc-dreamet nem ajanlom en se sajnos....a regiek nagyon jok voltak,de a tulajvaltas erzodik negativ iranyban.

(#51592) ciceroo válasza Scoobyka (#51591) üzenetére


ciceroo
tag

bocsi, ezalatt mit értesz? van konkrét tapasztalatod?
én október 1-jén foguk tőlük venni egy 40f6400-at és a héten felhívtam őket telefonon, hogy minimális benyomást tudjanak rám tenni. számlázási módszerük tiszta és egyértelmű (nincs terelés, csűrés csavarás a számla kiállításával kapcsolatban, pontos típust írnak), garanciában a srác mondta, hogy 1+1 év (samus regisztrációval), ezért gondolom vállalnak minimális garanciát arra, hogy regisztrálható terméket áruljanak, legfeljebb, mivel a ők hozzák fel a lakásra és üzemelik be, addig nem fizetem ki (csak leteszem az asztalra a pénzt), amíg a samu honlap jóvá nem hagyja a +1 évet.
egyetlen hátránya (céges szempontból), hogy nincs átutalás, nincs kártyás fizetés, csak kp.

persze, konkrét véleményt majd jövő héten tudok írni...

(#51593) BBéci válasza ciceroo (#51592) üzenetére


BBéci
titán

Olvass vissza, nemrég írta le részletesen! Annak alapján messziről kerülném azt a kócerájt.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#51594) ciceroo válasza BBéci (#51593) üzenetére


ciceroo
tag

Visszaolvastam és egy darab rossz véleményt sem látok az üzlettel kapcsolatban. Igen, telefonon beszélt egy modortalan fickóval, de attól még megrendelte... és utána se a készülékre, se a garira nem panaszkodott...
[51358]

(#51595) koháry válasza ciceroo (#51594) üzenetére


koháry
tag

Én a múlt héten vettem tőlük F6500-at, nálam minden rendben ment, várni kellett mert nem volt raktáron, de udvariasak voltak és most 2 év Samsung garival árulják a tévéket, beregisztráltam a Samsung-nál a + 1 évért és ment rendben. Ráadásul kaptam még 2 darab 3D szemüveget meg hdmi, scart és egy usb kábelt is. :DDD

Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.

(#51596) sandró60 válasza Markizmark (#51583) üzenetére


sandró60
addikt

"Ott se veszek TV-t ... eleve nem tetszik, hogy rám másznak amikor belépek"Idéztelek.Az se jó,hogy ha bemész más üzlebe(Achan és társai)a kutya nem szól hozzád. :O

(#51597) nylontacsko válasza sandró60 (#51596) üzenetére


nylontacsko
senior tag

Egy önkiszolgáló áruházban, nem is illik "macerálni" a kedves vevőt

"A tett halála az okoskodás" /Az ember tragédiája/

(#51598) sandró60 válasza nylontacsko (#51597) üzenetére


sandró60
addikt

A lényeget te se érted.Sajnálom.Az se jó,hogy neked kell felkutatnod egy "eladót" azért,hogy megtudakolj valamit :(((

[ Szerkesztve ]

(#51599) Chas01 válasza sandró60 (#51598) üzenetére


Chas01
tag

Erre talán arany középút, amit én tapasztalok rendszeresen és tetszik:
Bemegyek a boltba, békén hagynak, ha nagyon sokáig nézelődök egy adott kategóriánál, akkor odajön egy eladó, hogy tud-é segíteni.
Na ez se nem tolakodás, se nem nekem kell felkutatnom az eladót.

A zenész informatikus

(#51600) sandró60 válasza Chas01 (#51599) üzenetére


sandró60
addikt

+1.Az utóbbi időben ezt tapasztaltam a nevezett E...nics áruházban.B...kalász

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.