Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2651) cvn69 válasza benyo (#2645) üzenetére


cvn69
tag

Kipróbáltam az 1GB-os pendrive-val és mondtam neki, múkodj! És lőn világosság.
Úgy látszik, sok neki íráshoz a 8GB, bár olvasni tud róla. Érdekes. :F

"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

(#2652) durkonorbi válasza VGYke (#2649) üzenetére


durkonorbi
tag

Én csak G-s routerről és G-s wifi stickről tudok beszámolni: nekem ez sovány HD filmeknél, főleg Samba szerveven keresztül, DLNA-val még csak-csak, de határeset ... én behúzom a kábelt... :)

(#2653) amargo válasza cvn69 (#2651) üzenetére


amargo
addikt

Az 1T háttértáramra gond nélkül ír, de emlékeim szerint 8GB-os pendrive-on is nézegettem filmet, kipróbálom majd megint.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#2654) bmwm3


bmwm3
tag

Sziasztok!

1-2 hetes a C650-em és most próbáltam HD filmet lejátszani DLNA-n keresztül. Minden szuper, kivéve, hogy nem tudok hangsávot váltani. A PC-n megnéztem, van magyar hang is, de a DUAL gombot nyomogatva azt mondja, hogy 'Nem elérhető'

Mit csinálok rosszul?

Köszönöm!

(#2655) ORCA58 válasza bmwm3 (#2654) üzenetére


ORCA58
addikt

Az a TV programok esetén működik. A médialejátszó minden beállítása (a hangsáv is) a Tools (eszközök) gomb megnyomásakor felugró menüben történik. A hangsávokat sorszámozza, nem írja ki a nyelvet. A hangsáv menüpont csak akkor látszik , ha van több hangsáv a filmben.

(#2656) bmwm3 válasza ORCA58 (#2655) üzenetére


bmwm3
tag

Köszönöm a gyors választ!

Azt is próbáltam, ott lehetett választani DTS és PCM közül, de mindkettő angol volt. PC-n. VLC playerrel át lehetett állítani magyarra.

Lehet, hogy az mkv file-nem igazi?

Letöltöttem egy ebben fórumban linkelt progit, mkvtoolnix a neve, ha jól írom. Ha azzal kivettem a DTS-t, akkor már magyarul játszotta a filmet. Tehát ha jól gondolkozom, akkor a DTS-t kivéve csak a PCM maradt meg. De akkor miért nem állt át magyarra, mikor PCM-re állítottam a hangsávot?

(#2657) villamos


villamos
őstag

A filmlejátszással van most problémám. Van egy 300Gb sata notebook vinyó (véletlenül ez is Samsung). Egy egyszerű USB-sata adapterrel csatlakoztatom, amely elvileg 3,5 hdd -k hez készült, de ez szerintem nem lehet különösebb probléma. Rádugom az USB -re, érzékeli a TV, és le tudom játszani a rajta tárolt filmet. A probléma, hogy egy idő után gondol egyet, és egyszerűen leválasztja a vinyót, így a film leáll. Csak akkor indul újra, ha kihúzom az USB -ből, majd vissza. Ez akárhogy is nézzük kellemetlen azért a film közben. A kérdésem egyszerű, miért választja le a meghajtót? Mit kellene csinálnom, hogy végig tudjam nézni a filmet?

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#2658) ORCA58 válasza bmwm3 (#2656) üzenetére


ORCA58
addikt

A PCM és DTS az optikai kimenetnek szól.
Egy olyan menüpont van USB esetén ha minden igaz, hogy hangsáv és mellette "1. hangsáv" stb. Lehet nem pontosan ez a neve, fejből nem megy.
Nem emlékszem, hogy PC-ről próbáltam hangot váltani, avagy sem. USB-n megy. Lehet, hogy PC-ről nem ? Most ki sem tudom próbálni, ráadásul a PC-n sincs egy mkv sem. Ha lesz időm megnézem, engem is izgat.

(#2659) ORCA58 válasza villamos (#2657) üzenetére


ORCA58
addikt

Valószínű a problémát a nem megfelelő minőségű USB kábel okozza. Másoknak leállt a film, és csak ki-bedugás után működött. Olyan kábelt ajánlanak, amelyiken van egyik oldalán egy henger alakú dudor azaz a szűrő.

(#2660) Jim Tonic válasza ORCA58 (#2659) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Ott valami baromira érdekes. Digitális átvitelnél a szűrő ritkán kell, az USB meg 5m-ig stabil.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2661) adam_


adam_
senior tag

Egy Samsung le40c650 és egy Genius 5.1 5005-ös hangfalrendszert hogyan tudok összepárosítani, közvetlen a Geniusom erősítőjét hogyan tudom rákötni erre a típusú LCD tévére? Kell hozzá valamiféle extra kábel, amit meg kell vásárolni, vagy elég a hozzá adott kábelek valamelyike? Ha igen, milyen módon tudom összekötni őket?

Előre is köszönettel!

(#2662) Jim Tonic válasza villamos (#2657) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Tipp: Külső tápos keret.
Érdekes, hogy egy ideig megy. Nem a keret akarja lekapcsolni a vinyót, mert pufferelés után nem történik IO átvitel?

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2663) Jim Tonic válasza adam_ (#2661) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Szigszalaggal, jó erősen. :)
Gyanítom, 5.1-ben sehogy. Sztereó RCA kimenet szokott lenni a TV-ken, esetleg digital 5.1. Analóg 5.1 szinte soha, szerintem ezen sincs.
Miért akarod a TV-re kötni egyáltalán? Miért nem a DVD lejátszóra?

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2664) adam_ válasza Jim Tonic (#2663) üzenetére


adam_
senior tag

Az a bökkenő hogy nincs DVD lejátszóm, gépről szoktam nézni vele a filmeket, azért se írkálom ki vagy ilyesmi. :) Hogy miért? .. pusztán kíváncsiság, hogy hogyan szól ez a hangfalrendszer ezzel a tv-vel, mégiscsak úgy tökéletesebb az élmény, ha 5.1-be jön a hangzás is. :)

ilyen csatik találhatók rajta:

csatlakozók: 15 Pin D-SUB bemenet, audio kimenet (3,5 mm), audio bemenet (3,5 mm), komponens bemenet, videó bemenet, digitális kimenet opt., Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), HDMI bemenet, Scart bemenet, sztereó audio bemenet (cinch), USB 2.0

[ Szerkesztve ]

(#2665) ORCA58 válasza adam_ (#2664) üzenetére


ORCA58
addikt

5.1 hangot csak az optikai kimeneten ad ki. A SCART sztereó hangot ad. Gondolom RCA dugó van a Geniuson, így egy SCART - RCA átalakító kell. Így is érdemes erősíteni, mivel a beépített hangszórók nem nyújtanak kimagasló teljesítményt

[ Szerkesztve ]

(#2666) BBéci válasza Jim Tonic (#2660) üzenetére


BBéci
titán

Valami oka csak van, hogy LC-Power rackomhoz mindkét végén zavarszűrővel ellátott USB kábelt adtak. Viszont az eSATÁN nincs egy se.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2667) CivicEsi


CivicEsi
aktív tag

Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni.
Szert tettem egy Samsung LE32B530P7WXXH-as tévére, és keresek egy mindent átfogó tesztet róla akár magyarul, németül, vagy angolul, és egy olyan táblázatot, ami az optimális beállításokat leírja, hogy mit hova állítsak (pl. Kontraszt, fényerő, stb.)

[ Szerkesztve ]

ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza

(#2668) Jim Tonic válasza BBéci (#2666) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Parasztvakítás. Az LC-Power amúgy sem a legek legje.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2669) durkonorbi válasza Jim Tonic (#2660) üzenetére


durkonorbi
tag

Hát ... hogy elméletben így van, az tényleg lehet, de akiről tudok, mindenkinek megoldódott a gondja a minőségi kábelre csere után a Samsung TV-k külső winyóinál... persze ez lehet maga a jobb minőségű kábel miatt, és nem feltétlen a zavarszűrő ferritgyűrű miatt, de az is biztos, hogy nekem az összes márkás, minőségi ketyerémhez (fényképezőgép, pda, gps, stb., főleg az USB 2.0-shoz!!) adott gyári usb kábelen volt zavarszűrő, sőt az ipari minőségű beépített digitális kommunikációt használó klímaberendezésben is ott volt a kommunikáló egységeket összekötő vezetéken... jellemzően ott figyeltem meg, ahol a digitális adatátvitel "rá van ültetve a tápellátásra, vagy min. közös tokozásban fut vele"... persze lehet nem ez a lényeg, ez csak egy vélemény volt... :)

(#2670) ORCA58 válasza durkonorbi (#2669) üzenetére


ORCA58
addikt

Nekem is a gyári cuccokhoz SAMSUNG, PANASONIC, CANON , HP adott USB kábelen rajta van a ferrit zavarszűrő. Nem olyan marhák a gyártók, hogy csak parasztvakítás címszó miatt gyártsanak drágább kábelt.

(#2671) dnsgtr


dnsgtr
csendes tag

Segitseget kernek B650 ugyeben!

Conax modulon keresztul nezem a thomeos digitalis adast. Feltettem egy tetoantennat mert szeretnem fogni a mindigtv adasat is. Mivel igazabol csak a meccsek erdekelnek, nem lennek lusta cserelgetni az antanna kabeleket.
DE!
Ha lekerestetem a tv-vel legi csatornakat, akkor ugyenes meg is talal mindent, de kozben kitorli a kabeles thome csatornakat.
Aztan lekerestetem a kabeles thome csatornakat, az utan meg kitorli a legi csatornakat.
Ha kezzel akarom bevinni a legi csatornak adatait, akkor nem lehetseges, mert csak csak a kabeles beallitas lehetosegeit hozza fel. Aztan probaltam teljes keresest futtatni, es cserelgetni kozben a kabelt, hatha eloszor megtalalja az egyiket, majd a masikat, de ez sem mukodott. A kezikonyv nem ir semmit.

Kerdezem: lehet "egyszerre" hasznalni dvb-t-t es dvb-c-t?
Es ha igen, akkor mi a titok nyitja?

Elore is koszonom!

(#2672) Jim Tonic válasza ORCA58 (#2670) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Hogy egy forgó HDD vagy ODD, esetleg egy hálózati kábel gerjeszthet interferenciát, azt elhiszem. De másról nehezen. Azért adja, mert a többiek is azt adják. Az emberek meg elhiszik.

Pont annyira fontos, mint az aranyozott HDMI.
A felsorolt gyártók nem gyártanak kábelt. Úgy veszik.

Ha az a Samsung TV ilyen érzékeny az USB kábel minőségére, akkor az interfész lett elcseszve.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2673) BBéci válasza Jim Tonic (#2672) üzenetére


BBéci
titán

"Pont annyira fontos, mint az aranyozott HDMI."
Ebből a mondatodból látszik, még életedben nem hasonlítottál össze két kábelt kép és hangminőség szempontjából egy arra alkalmas láncba illesztve.
Sosem állítottam, hogy az LC-Power a legek legje, tehát a fikázó megjegyzésed teljesen felesleges volt.
"A felsorolt gyártók nem gyártanak kábelt. Úgy veszik."
Ha veszik, ha gyártják, a ferritgyűrű plusz költség számukra, tehát feleslegesen nem fognak olyat adni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2674) Jim Tonic válasza BBéci (#2673) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

:)
Ellenben ez a szakmám.
Digitális átvitel esetén az aranyozásnak semmi értelme. Analóg átvitelnél még hajlok rá, hogy elhiggyem, van minőségbeli eltérés (bár kétlem, hogy hallható is lenne), de digitális átvitelnél egészen biztosan nincs értelme.

Nem fikáztam, 4 db LC-Power külső egységem van, de tisztában vagyok a minőségükkel.

Az aranyozott csatlakozó is plusz költség, és a hozzád hasonlók ilyenekre harapnak.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2675) sokadikgab


sokadikgab
csendes tag

Szerintetek miert van ekkor arkulonbseg e 2 tv kozott, mikor ugyanolyannak kellene lenniuk?

LE40C652: 869-937eur
LE40C650: 630-894eur

http://www.najnakup.sk/searchResults.aspx?q=LE40C650
http://www.najnakup.sk/searchResults.aspx?q=LE40C652

[ Szerkesztve ]

(#2676) amargo válasza durkonorbi (#2669) üzenetére


amargo
addikt

Azért a bit vagy át jut vagy nem, de félig semmiképpen sem fog.
BBéci, én talán csak sebesség béli különbségre tudok gondolni, de nálam a 900ft-os és 15e kábelen - barátom áthozta - is ugyan az a kép jön ki, megjegyzem nem is vártam mást..
Én még nem láttam aranyozott utp kábelt, vagy aranyozott sata csatolót, de még usb csatolóban sem láttam. Esetleg aranyozott pendrive, sd kártya?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#2677) macikos válasza Jim Tonic (#2674) üzenetére


macikos
addikt

Na ezt az aranyozott HDMI kábeles hülyeséget végképp nem tudom megérteni. Főleg hogy itt a fórumon is egyesek esküsznek rá, hogy jobb minőségű lesz tőle a "digitális" hang és "digitális" kép.

(#2678) Jim Tonic válasza macikos (#2677) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Mert nem tudják mi a digitális átvitel.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2679) BBéci válasza macikos (#2677) üzenetére


BBéci
titán

Önmagában az aranyozástól nem lesz jobb sem a kép, sem a hang.
Ez sem az aranyozástól kiváló minőségű.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2680) BBéci válasza amargo (#2676) üzenetére


BBéci
titán

Az a kérdés, miket kötöttél össze vele?
Egy minőségi Blu-ray lejátszó és például egy 50 colos Panasonic VT20 plazmatévé közé illesztve jól láthatóak a különbségek. 2 db HDMI kimenetes lejátszómmal több kábelt kipróbáltam, csak a tévén kell váltogatni a bemeneteket.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2681) Agyas válasza BBéci (#2679) üzenetére


Agyas
aktív tag

Te mit kapsz azért, hogy itt reklámozod ezeket? Itt senki sem fog 100e-ft-os kábeleket venni de el sem kéri a kácsától. Ez "másik" fórumon ok, de itt...?
Az meg külön tetszett amikor leírtad hogy te 10e ft-ot sem adnál ezekért a vezetékekért. Nekem sokat elárult.
Én zenében utazom nekem nem kell bemutatni hogy mennyit számít az audioláncba illesztett kábel, de könyörgöm ez a prohardver, nem a házimozis fórumok egyike.
Nem veszed észre hogy itt senki nem fog ilyesmire áldozni?
Nem rosszból mondom ám, nehogy sértésnek vagy támadásnak vedd.

(#2682) Jim Tonic válasza BBéci (#2679) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Több külföldi fórumon felmerült ez a kábel, jót röhögve azokon, akik olyan hülyék, hogy ezt beveszik.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2683) Agyas válasza Jim Tonic (#2682) üzenetére


Agyas
aktív tag

Mért hülyék?
Szerinted minek gyártják? Hogy a sok sznob f@sz majd megveszi és kaszálnak rajta? Nem.

(#2684) gejala válasza sokadikgab (#2675) üzenetére


gejala
őstag

A két tévé csak kinézetben különbözik. Ezeket a különböző verziókat általában egy-egy áruházlánc számára exkluzívan adják ki, hogy a boltoknak ne kelljen igazodniuk az általános modell árváltozásaihoz, hanem saját árképzésük lehessen. Ez látszik ebben az esetben is. :B

(#2685) Jim Tonic válasza Agyas (#2683) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

De. USB-n végképp semmi értelme a highend-nek.

Olvassa el mindenki, és tessék nevetni magatokon, ahogy a cikkben is írják.
[link]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2686) villamos


villamos
őstag

Érdekes órákon, sőt napokon keresztül megy ezzel a kábellel a vinyó laptoppal. Soha semmilyen problémát nem okozott eddig. Az is furcsa, hogy mintha a szabályos időközönként állítaná le.

Pedig pontosan ez az indíttatás, elhintik hogy így javít, meg úgy javít. Aztán aki erre fogékony az megy máris a málnásba.
Persze minden attól függ, hogy milyen jelet is viszünk át. Analóg jelek esetén valóban fontos lehet, hogy minél jobb minőségű kábelt használjunk hiszen az analóg jel valóban érzékeny lehet a külső zavarokra, ez megfelelő árnyékolással illetve jelszinttel javítható. A digitális jelek viszont jellegükből adódóan kevésbé érzékenyek. Persze ez nem jelenti azt, hogy bármilyen vacak megfelel, de bizonyos, hogy a sok százezres kategória ebben az esetben teljesen szükségtelen.

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#2687) villamos


villamos
őstag

Lejárt az időlimit...(OFF)

Megpróbálom átrakni a filmet a 3,5 -es meghajtóra, és azt rádobni a TV-re, meglátjuk mit csinál... A laptop vinyó ugyanis akkor is felpörög, ha csak az USB -re teszem fel, a keret tápját nem is ígényli...

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#2688) bnorci71 válasza adam_ (#2664) üzenetére


bnorci71
addikt

a lehetőségek

5.1 dekóder a tv és a Genius közé
Genius cseréje :( dekóderrel rendelkező rendszerre
-mediaplayer beszerzése

gép rákötése a tv-re a hang meg a geniusra

ugyan ezen cipőbe járok én is anyi a különbség jogy nekem van játékosom de a HD képpel nem tud mit kezdeni :(
így vagy a hang 5.1 vagy a kép HD

én a MediaPlayer beszerzése mellet döntök csak legyen rá keret

ja vagy a HTPC építése lehet még megoldás

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#2689) amargo válasza BBéci (#2680) üzenetére


amargo
addikt

Én nem gondolom, hogy bármi köze is lenne ennek a colokhoz, vagy a lejátszóhoz.
A kérdés, az adatfolyam, amit ki kell küldeni. Ezért írtam, hogy a kábel áteresztő képességében más lehet, de nekem nincs ilyen eszközöm, de még a blu-ray lejátszó is kevés ehhez, gyanítom. Ettől függetlenül, az embernek nagy része jobban érzi magát a tudattól.

Lenne egy kérdésem, pc share-on keresztül a filmekhez van thumbnail, de ha rádugok egy eszközt akkor nincs, nem lehet valahogy rávenni, hogy 1x megcsinálja? Vagy ez csak a pc share kiváltsága?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#2690) BBéci válasza amargo (#2689) üzenetére


BBéci
titán

Minél nagyobb a rendszer felbontóképessége, itt nem a képpontokra gondolok, annál jobban észrevehetőek a lácba illesztett elemek különbségei.
Amikoz csak 72 centis CRT tévém volt és azon vizsgáltam egy lejátszó vagy kábel képminőségét, szinte semmit nem vettem észre. Aztán leengedtem a 2 méter széles vásznat, bekapcsoltam a vetítőt és drámai különbségeket láttam.
Azt elfogadom, hogy átlagos számítógépről lejátszott, felére harmadára csökkentett bitrátájú full HD film egy 32-40 colos Samsung B550-en nem mutatja meg az 1000 és az 5000 forintos HDMI kábelek közti különbséget. Ráadásul az sem biztos, hogy a drágább jobb is, ezt tapasztaltam.

Villamos!
Analóg kábelek minőségét nem az árnyékolás, a zavarmentesség határozza meg.
Az általam évek óta használt hangszórókábelnek semmiféle zavarszűrése, árnyékolása nincs.
Egy szigetelés nélküli, csupasz drót is lehet kiváló, míg egy slag vastagságú meg vacak.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2691) benyo


benyo
tag

már nem kell sokáig parázni a HDMI kábeleken:

http://hdbaset.org/

[ Szerkesztve ]

HAÉRTMIGO

(#2692) BBéci válasza benyo (#2691) üzenetére


BBéci
titán

Az Indexen is megjelent erről ma egy cikk.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2693) einstein válasza benyo (#2691) üzenetére


einstein
senior tag

Ebből is lehet 10x árú aranyozott kábelt csinálni.
És látva a fórumokat sokan be is fogják venni.

(#2694) ORCA58 válasza ORCA58 (#2658) üzenetére


ORCA58
addikt

C650 PC-ről tényleg nem látja a hangsávokat csak USB lejátszáskor.

(#2695) BBéci válasza einstein (#2693) üzenetére


BBéci
titán

Aki kipróbálás nélkül megveszi bármelyik drága kábelt, az meg is érdemli.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#2696) Jim Tonic válasza benyo (#2691) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Ez igen jól hangzik, nem is hallottam róla.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2697) benyo válasza einstein (#2693) üzenetére


benyo
tag

:D

HAÉRTMIGO

(#2698) #09634560 válasza dnsgtr (#2671) üzenetére


#09634560
törölt tag

Tippelni tudok csak: Nos,létezik egy DVB-T-DVB-C közösitő (Van külön kapcsolható is.Ezt bekötöd.A tévéd gyári teljes resetre állitod aztán beállitod hogy a tévéd adja ki az 5 voltot(ugy tudom a 650 képes rá,ha nem akkor tápot is venned kell) Magyar nyelv,svéd vagy finnországra állitani az országot,kijelölni a DVB-ket ,(analogot ne!) és ugy kerestetni.

[ Szerkesztve ]

(#2699) Jim Tonic


Jim Tonic
nagyúr

[link]

Íme a HDMI halála. Remélem, monitorokon is kihal.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#2700) macikos válasza BBéci (#2695) üzenetére


macikos
addikt

Egyszer megnézném, ahogy műszaki cikket vásárolsz :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.