Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69023) morneo.it


morneo.it
senior tag

Hihetetlen csehül áll a telefonkínálat, ha most cserélni szeretném szeretett G2-m.
Anno ezt a telefont 33.000 Ft befizetése mellett 24 x 5.000 Ft-ért hozhattam el a Vodafone-tól. Így most a Go+ mellett fizetek 9.990 Ft alaphavidíjat (augusztusban jár majd le). Tehát, mondjuk kb. ~150.000 Ft-ba került, kártyafüggően.
Az utóddal szemben felállított minimumok a G2 specifikációja, + legyen 2 SIM kártyás, s akkor nem kellene a céges telefonnak használt Sony Xperia T-m hurcolni (ő volt a G2 előtt). Azaz legyen minimum:
- 5" FullHD (nagyobb felbontás, méret nem kellene)
- 4 magvas, vagy több, s súrolja a 2.0 Ghz / magot
- 3GB vagy több RAM
- MicroSD bővítés - bár ha benne a céges SIM, kilőve
Megnéztem a Vodafone PDF árlistáját, megint cseszekednek valamit, mert kompletten kigyomlálták a GO+ -t belőle.
Megnéztem a Media Markt oldalát, s kb. ami alternatíva lenne, az a ASUS Zenfone család. ASUS mellett szólna a kiváló garancia ügyintézés. Van ASUS tabletem, aminél a beletört töltővel kapcsán komplett alaplapot cseréltek, és adtak egy új töltőt (na ezt játszd le a TeleMax-al...). Ha a márkát nem nézem, akkor teljesen technikai szemmel csak a HTC One E9+ játszana. De ára most 180e Ft (igaz, független, s cserébe nem a Vodánál fizetnék továbbra 24 x 5.000 Ft = 120.000 Ft-ot). Bár valahogy tartózkodom a HTC-től, nem tetszik a menürendszere. S lemondok az olyanról, mint a KnockON, az infra távos, hátsó hangerő szabályzó gombok (bár talán a G5-ben sem lesz már benne). De van vásárolt Nova Launcher-em, így a megszokott Android 6.0-ás felület köszönne vissza, s azt is tudom, messze még az ősz, amikor éles lenne a telefoncsere, s addig még kijön x féle telefon. Nyilván ha nem ragaszkodnék a DualSIM opcióhoz, jobb lehetne a kínálat, de ebből nem engednék :) Ami nagyon tetszik haverom S6-jában, az a vezeték nélküli töltés. Na, ott, a MicroUSB nem nagyon szopósodik kopik ki.
Vélemény? :)

[ Szerkesztve ]

“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.