LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bacsis:] Miért drágulnak a VGA-k?
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [potyautas:] Helena Fee
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
[lAyCsI]
addikt
én a helyedben újrahúznám az egész telefont, romostúl, mindenestül...
nem ismerem ezt a JB-t, de minimum egy gyári KK-ot raknék rá, azért már nem egy mai rendszer...
-= No way back from Here =-

XP NINJA
őstag
CloudyG2 3.2-t használok jelenleg. Van ehhez hasonló újabb verzió amire megéri váltani?

reap3r
aktív tag
Most pár napig xceed-en kirándultam. Ma feltettem a Dorimanx-et megint, hát nem lesz többet xceed, hiába a 6-6,5 óra kijelzőidő. Ez a dorimanx kernel brutál jó, benne van minden, ami nekem kell és tényleg nem merül olyan sokkalta jobban, na meg ez nem akadozik, nem gondolkodik.
Amúgy aki esetleg iPhone-okkal meg S6-okkal akarja összehasonlítani a G2-est, az ha csalni akar az Dorimanx kernelt tegyen fel Azzal szélvész a telefon
[ Szerkesztve ]

RumiTT
tag
Melyik rommal megy el az aksi a legjobban?

G33Z@
tag
Sziasztok! Van egy új Spiegen Slim Armorom metal kék vagy milyen színben. Én nem fogom felpattintani, ha valakit érdekel írjon. Kellemes Ünnepeket! :-)

Zoja™
őstag
Hirdetni a Hardveraprón, vagy maximum aláírásban, ha lehet, fórumban nem engedélyezett.

snow2014
aktív tag
szia. egy kerdesem lenne mikor kernelt cserelsz akkor mi a te endo marmint a wipolas meg egyeb dolgokra ertem
Mindég legyetek rosszak ;)

killzone1987
senior tag
Enyémre valaki?
Yoda kernel listához közvetlen letöltési linket tud valaki KK -hoz?

killzone1987
senior tag
Gyári alapú a kk amit használok.
Hát mindenképp el akartam kerülni a teljes rom telepítést...

snow2014
aktív tag

killzone1987
senior tag
Köszönöm!
A yoda kernelből 3.5 verziótól újabb nincs?
Mert ez nekem is megvan...
Tavaj a 3.5 volt a legjobb,azóta nem fejlesztettek újabbat?
[ Szerkesztve ]

killzone1987
senior tag
Kernel cseréhez nem szükséges wipeolni.
Én szoktam előtte és utána is...

reap3r
aktív tag
Ha stock romra teszed, amin stock a kernel, akkor semmi más dolgod nincs, csak flashelni kell a kernelt és kész, wipe-ok nem kellenek se előtte, se utána.
Ha Dorimanx kernelről akarsz Xceed kernelre menni vagy fordítva, akkor komplikáltabbak a dolgok... Akkor ajánlottabb újrahúzni az egész mindenséget, aztán stock romra flashelni az adott kernelt...

snow2014
aktív tag
hat az a szitu hogy stock rom-ra akartam a dorit. most xceed kernel van fent es a stock rom

RECSKA
veterán
En dorirol valtottam fel eve xceedre, majd most dorira vissza. Soha nem raktam ujra. Pusztan elotte wipe dalvik es cache, majd utanna. De datat. Soha nem wipeoltam...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

akos727
senior tag
Gyors-gyors....de egy CM alaú rom tempóra nagyon simán lenyomja még így is. (legalábbis nálam)

szezso15
addikt
hTC-n megszoktam, mivel annak gyenge volt az akksija, tiltottam, fagyasztottam mindent, hogy 3 óra SOT fölé menjek. Itt lehet, hogy nem kéne, de sajnos fétisemé vált ez a fagyasztgatás, nem szeretem, ha fölöslegesen fut a háttérben valami (FB, Messenger pl. zabál), amit nem használok...
*Hajrá Loki!* ## i11

reap3r
aktív tag
Persze, a CM alapú csoda romok lenyomják. De az a tized másodperc, amiben jobbak nagyon nem hat meg. Na meg így a telefonom állva hagyja a CM alapú romokat, ha a hangminőséget és a kamerát nézzük, ez a kettő nekem nagyon fontos. Egyszerűen nekem nem fér bele, hogy egy CM alapú rom egy 20 ezres androidos telefon szintjére redukálja a G2 fényképezési képességeit. Jó a CM, meg az arra alapuló romok, de nem mindenben és kompromisszumot kell kötni rajtuk a G2 esetében.
Kernel téma:
A helyetekben teljesen újrahúznám a dolgokat, ha custom kernelről megyek custom kernelre. Nem hülyeségből mondom, Xceed és a Dorimanx kernel készítői írták, hogy illene legyalulni teljesen a dolgokat, ha innen-oda akar menni valaki. Persze be fog bootolni meg menni fog, de nem az igazi szerintem sem... Van sok noob, aki teleszemeteli az xda-t, hogy ilyen-olyan baja van, olyan tüneteket mutat az egyik kernelen neki, ami a másik kernel hibája, és persze szimplán ráflashel egy custom kernelre egy másikat a szokásos wipe-okkal, amik kernel esetén az ég világon semmit sem érnek...
[ Szerkesztve ]

Ramo
tag
Szia! Engem érdekelne a tok, ha tudsz kérlek küldj képet és az árat amire gondolsz! Üdv Bártfai

akos727
senior tag
Te milyen romot használsz amúgy? Nekem Cloudyval leginkább FB nyitásnál, multitask gomb megnyomásakor lehetett érezni a különbséget. Kamera az tényleg nem az igazi CM-ek alatt, inkább sötétben érezni, hogy leesik az fps 10-15-re és nagyon biztos kell egy jó képhez, viszont nappali teljesítmény elfogadható. Mindig rácsodálkozom mikor visszaváltok LG alapúra, hogy ilyen is lehet a kamera. Zenére alapvetően jobbak az LG alapúak megint, de a CM alapú Tesla romban adsz egy kis gaint kernel adiutorban, olyat szól, mint semelyik stock based. Kiemelkedően tiszta mélyek és magasak egy jól beállított audio fx-el és gyári zenelejátszóval.

Csabikavagyo
tag
Sziasztok!
Olyan hibával találkoztatok már,hogy nem lehet feloldani a képernyő zárat? A bekapcsoló gombra felvillan a kijelző pár másodpercre és megint elsötétül. Újraindításra is ezt csinálja.

adamcsik
aktív tag
Üdv!
A telón be lehet állítani, hogy jelezzen ha új e-mailt kapok?

Feri1977
senior tag
Most nézem LOL a htc one m8 árát, 120-150 ezer forint, és nem jobb ennél amit 80 ezerért árulnak újonnan! A procija ugyanilyen gyors csak 801-es, az előlapi kamerája gyengébb, a hátlapi jobb, az aksija gyengébb, a mienké erősebb, nem is értem mi kerül azon 120-150-be, mikor nem jobb a g2-nél! Meg a kijelzője csak 5"-is ennek meg 5,2"
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!

alex devil
senior tag
Igen. Melyik kliens?
@Feri1977
és annak hol van a fülhallgató csatlakozója? Ha felül akkor lehet, hogy én azért váltanék...kamerát nem karcolnám amikor kiveszem a zsebemből. Érted.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi9

[lAyCsI]
addikt
Elneztem a verziot, sorry
Tudom macera, de neha nincs mas kiut...
Esetleg meg egy factory reset test
-= No way back from Here =-

reap3r
aktív tag
Én sokáig cloudyn voltam, aztán cm-en. Most csak szimplán stock utolsó független romon vagyok. Dorimanx kernelt teszek alá, azzal nekem tetszik a pörgősség és ilyen 5 órás sotok jönnek ki, több nekem nagyon nem kell(vagyis kellene, de szuflából sosem fogyok ki, általában van töltő mindig a közelben). Amúgy Viper4Android-ot használok, advanced camera driver is fent van, aztán ennyi. Amúgy a dorimanx kernelben most lettek hangzás terén plussz dolgok implementálva, szóval én elvagyok a hangzással, flac-okat is hallgatok, ezért ez is fontos nekem... CM-et szeretem, de akárhányszor azon voltam a kamera pont olyan szinten cserbenhagyott, hogy amiatt inkább hanyagolom. Cloudy rom pedig nem az igazi, az már valamiért nem tetszik. Amúgy a stock romot debloatolni szoktam egy scripttel, aztán nem marad sok felesleges dolog...

adamcsik
aktív tag
Citromail, a play áruházból.

mouzrr
senior tag
Nem koszosak a szenzorok? Van beállítás hogy zsebben ne ebredjen fel ha valami közel van hozzá.

LilProphet90
senior tag
LED szalag infráját sikerült valakinek teló IR-jével irányítani? Konkrétan Quickremote-ra gondolok, hogy programozható-e, és mennyire hatásos, mert a hozzáadott táv elég gyengécske, én viszont CM13-on vagyok, lehet ezért visszatérnék stockra.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
(#68330) vadászcsiga válasza LilProphet90 (#68329) üzenetére

vadászcsiga
félisten
Saját tavirányitójának a segítségével biztosan be lehet tanítani.
https://www.facebook.com/sniperstraps/

alex devil
senior tag
Azt nem ismerem. Szerintem kérdezd meg az Android alkalmazások topicban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi9
(#68332) LilProphet90 válasza vadászcsiga (#68330) üzenetére

LilProphet90
senior tag
CM13-ra még nincs QuickRemote, ugye? Peel Smart Remote-tal nincs szerencsém, Unified Remote beépítettje is azt írja, hogy nem programozható az IR, pedig SELinux engedélyezve van, nem kényszerítve.
(#68333) vadászcsiga válasza LilProphet90 (#68332) üzenetére

vadászcsiga
félisten
Passz, én stock romon vagyok es leszek.
https://www.facebook.com/sniperstraps/

Csabikavagyo
tag
Nem ismerem a telefont. Csak a kezembe adták,hogy nézzem meg. De érdekes mert ha nagyon gyors vagyok kitudom kapcsolni a kijelzőn is ,de kizárólag csak a hátlapi gombbal lehet életre kelteni a kijelzőt.

orosmet
tag
Teszteltem a Telenor mobilnet sebességét tegnap. Ez volt a legnagyobb érték, amit sikerült mérnem vele: [link]
Nálatok mennyi volt, aki esetleg mérte?
[ Szerkesztve ]

Fredy02
tag
LEDmote alkalmazás is működik ami a playről leszedhető, de én a quick remotot használom felprogramoztam a gyári távjával.
Huawei Mate 20 Pro

LilProphet90
senior tag
Nagyon szuper, köszönöm a tippet! Több funkció van benne, mint a gyári távjában. És nagyobb is a hatóköre a teló IR-rel.
[ Szerkesztve ]

mouzrr
senior tag
A koppintásos ébresztés funkció is kikapcsolható a beállításokban.

rolandhun95
csendes tag
Telenor sebességteszt

vico03
tag
Sziasztok!
Lolipop 5.0.2 rendszerről szeretnék "visszaállni" cloudy g2 3.3.-ra
Az összefoglalóban leírtak szerint LG Flash Tool -lal tudom megtenni?
Vagy lolipop esetén van esetleg még valami amire oda kel figyelni?
Köszönöm előre is!

randras
veterán
Vezérli.

Den Hadnagy
senior tag
Kiválóan működik vele, ezt én is meg tudom erősíteni.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

F-ECT$
félisten
Kb 4 hónap alatt ismét sárga lett a kijelző, viszont most már letelt a 2 év gari. (Gondolom kijelző csere esetén nem indul újra / hosszabodik meg, ugye?)
Dive ever, work never.

akos727
senior tag
Mikor twrp-ben backupolok, mit érdemes kipipálni? Én boot, system, data, efs, modem, recoveryt nyomtam eddig, van amit még érdemes, vagy amit ezek közül nem?

Den Hadnagy
senior tag
Ahogy olvastam, márkaszervizben cseréltetted, arra meg van 6 hónap pluszgari a cserétől számolva.
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

F-ECT$
félisten
Igen, ott csináltattam. Ez a 6 hónap mindenre van, vagy csak arra, amit cseréltek? (Egyébként semmi ilyet nem mondtak ott, honnan az infó?)
Dive ever, work never.

Den Hadnagy
senior tag
Az infó ebből a fórumból van, sajnos többeknek kellett kijelzőt cserélni, és ők írták a hat hónapot. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy ez minden részegységre vonatkozik-e, amit cseréltek (nekem az a tippem, hogy igen), de a kijelzőre 100%, legalábbis a fórumtársak beszámolói alapján. De ha biztosra akarsz menni, írj nekik egy mailt ezügyben, akkor tudsz mire hivatkozni. Sok sikert!
Ui.: a márkaszervizről csak jókat olvastam itt, szóval minden bizonnyal jóindulattal állnak majd a kérdéshez, pláne, hogy a sárgulás szériahibának tekinthető, bár én szerencsére anno megúsztam.

XP NINJA
őstag
Az első kijelződ besárgulása mennyi idős korában jelentkezett?

akooos
veterán
Abban az esetben van 6 hónap garancia a kijelzőre, ha nem garanciális volt a csere... Fuck logic...
Mikor az enyém először besárgult kicseréltettem, volt még 3 hét a gariból. Kérdeztem, hogy mennyivel hosszabbodik a garancia és azt a választ kaptam, hogy annyival, ahány napot szervizben volt a telefon Kérdeztem, hogy mi van a 6 hónappal... Szerintük a garanciális szervizre nem kell garanciát adni
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.