Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68351) RECSKA válasza akooos (#68350) üzenetére


RECSKA
veterán

Ez igy mukodik sajnos...

Behany a tv-d 30 ho alatt, akkor megszervizelik, ezesetben 2 ho garod lesz meg ra, ellenben ha nem tudjak javitani, akkor ujat kapsz, ujraindult garanciaval. ;)

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#68352) F-ECT$ válasza XP NINJA (#68349) üzenetére


F-ECT$
titán

Pár hónap után, de elvoltam vele úgy 1 évig, mielőtt javítattam volna.

Dive ever, work never.

(#68353) XP NINJA válasza F-ECT$ (#68352) üzenetére


XP NINJA
őstag

Köszi, nekem még 3 hónap van a 2 évből, de akkor nem kezdek félni :D

(#68354) Meggyi001 válasza akos727 (#68345) üzenetére

Mindent ami van.

https://gamergep.hu/

(#68355) szezso15


szezso15
addikt

Nem semmi ez az akksi! Picit több, mint két napja megy a telefon, most van benne még 24%, és eddig kevéssel 3 óra feletti SOT. Végig 4G, gyakran WiFin hagyva órákra. :)

*Hajrá Loki!* i15+

(#68356) F-ECT$ válasza akooos (#68350) üzenetére


F-ECT$
titán

Akkor gondolom nálam is ez a helyzet. Egyébként annyira nem zavar, ha ingyen cserélnék akkor csinálják, de fizetni nem fogok érte.

Sajnos az aksi sem a régi már, az 5 órás kijelzőidő már a múlté, jó ha 3-at elmegy. Valaki cserélt már netről rendelt aksira, tapasztalatok?

Dive ever, work never.

(#68357) norbert1998


norbert1998
veterán

Lambda kernellel is meglesem, mi történik.
Alapjáraton boot után már 2.5 GHz-es alapórajellel futkosok. És elvileg a GPU is tuningolva van. 578 MHz-en jár alapból.

Viszont nem nagyon kapok extra pontokat benchekbn. Mindjáért megnézem, az epenisen kívül növel-e mást is.

(#68358) RumiTT


RumiTT
tag

Andoriod 4.4.2 fut a 802-ememen, de azt írja ki, hogy ez a legújabb szoftver rá és nem akar frissíteni. PC Suite meg csak tölt, mikor frissítést keres.
Mit tudok csinálni?

(#68359) Rasnac válasza RumiTT (#68358) üzenetére


Rasnac
aktív tag

Szia
Összefoglaló alapján kdz telepítést javaslok
Ott elérhető a lolli kdz je amit pár perc alatt már ttelepithetsz is :)

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."

(#68360) davidunited


davidunited
tag

Sziasztok!
Szeretnék használt telefont vásárolni kb 45000ft-ból! Mivel LG F6 telefonommal teljesen elégedett vagyok arra gondoltam, hogy márkánál maradok!
Kérdésem az lenne azokhoz akik régebb óta tulajdonosai ennek a szépségnek, hogy szerintük megéri-e azt a 40-45000 ftot a készülék amiért jelenleg kapható használtan?
Illetve mennyire megbízható? Esetleges hibái a készüléknek?
A másik készülék ami szóba jöhet Samsung Galaxy S4-es ha vkinek van vele tapasztalata ne tartsa magába!

LgG2-nél az akksi ha rossz cserélhető????

Előre is köszönöm Üdv! :K

A nemleges vàlasz is vàlasz...

(#68361) akooos válasza davidunited (#68360) üzenetére


akooos
veterán

A G2 meg az S4 nem egy kategória. Ezerszer inkább G2. Akksija cserélhető, mert a nem levehető hátlap igazából levehető. Ha elég ügyes és bátor vagy, akkor rendelhetsz külföldről új akkut, de valamennyi pénzért kicseréli az LG központi szerviz, vagy itt a hardverapron fagyallo.

A telefon megbízható, még mindig az egyik legjobb a piacon. Hibája esetleg a kijelző sárgulása lehet. Ennyi. Ha tudsz venni egy jó állapotú használtat 40 környékén, akkor azonnal ugorj rá!

(#68362) RumiTT válasza Rasnac (#68359) üzenetére


RumiTT
tag

Köszönöm!
Azóta sikerült PCről feltenni de összeomlott.
LG Mobile Support kiszedte a logo bootból, de azóta se indul el, mert kiírja h :

Sajnos, a(z) beállítások leállt.

És nem enged semerre se, tud valaki segíteni?

[ Szerkesztve ]

(#68363) davidunited válasza akooos (#68361) üzenetére


davidunited
tag

Köszönöm a választ!
A lényeg,h akkor lehet cserélni az akksit! Ennek örülök!

Várom a további véleményeket! Köszi

A nemleges vàlasz is vàlasz...

(#68364) mouzrr válasza RumiTT (#68362) üzenetére


mouzrr
őstag

Csinálj egy hard resetet.

(#68365) mouzrr válasza davidunited (#68363) üzenetére


mouzrr
őstag

Ha még van rá garancia akkor mindenképpen megéri, nagyon gyors a gyári rendszer is rajta. Fele annyi mint a mai csúcskészülékek és alig marad le teljesítményben.

(#68366) davidunited válasza mouzrr (#68365) üzenetére


davidunited
tag

A garanciát nem írta egy hírdető sem... képek alapján megkímélt mindegyik! kb 3 db van ebben az árban!
köszönöm a hozzászólást!

A nemleges vàlasz is vàlasz...

(#68367) reap3r válasza davidunited (#68366) üzenetére


reap3r
aktív tag

40-45ért egyiken sem lesz garancia, ha nem írják. Garancia nélkül én nagyon meggondolnám, mivel szerintem a 70%-a a G2eseknek besárgul előbb-utóbb. Nekem is a 3. kijelző van már a G2esemben... Nem tudom mennyi valóságtartalommal bír az, hogy az LG szervíz azt mondta nekem az utolsó cserénél, hogy ez már nem fog sárgulni, ez már másik kijelző elvileg, mint a régiek... De a helyedben meggondolnám a G2est, vagy legalább számolnék azzal, hogy egy kijelzőcsere 1 éven belül esedékes lehet.
Nem a kedvedet akarom elvenni, de ez egy típushiba. Az is igaz, hogy ez egy iszonyat jó telefon, rengetegen nem váltunk még másra, mivel 120 ezer forint feletti értékű telefon jelentene egy-egy téren előrelépést a G2-höz képest, de a mai napig és még 1 évig biztosan simán vállalható telefon marad az biztos.

(#68368) Autley


Autley
csendes tag

Sziasztok!

Próbáltam visszakeresni, de nem találkoztam még az alábbi hibával: gyári T-s v30c szoft-nál egy ideje a hívásindításoknál mindig duplázni kell a hívás elindítást. Akár gyors hívásnál elsőre feladja a hozzárendelt kontaktot de a hívást nem indítja el csak ha még egyszer rányomok, és ilyenkor is elég lassú -kel neki kb. 1-2s mire felugrik a hívás indítás-. Ugyanez van ha a névjegyek menüben a név melletti zöld tárcsázó gombra nyomok elsőre semmi sem történik, csak a második után indítja a hívást. A legidegesítőbb amikor a tárcsázóban simán beírok egy számot majd zöld hívás indítás, de csak eltűnik a szám és nincs hívás, ráadásul a hívásinfóban sem jelenik meg a szám. Néha már agyf....szt kapok tőle :W :W :W Mi lehet a gond? :F Segítséget előre is köszönöm!

(#68369) Molk válasza reap3r (#68367) üzenetére


Molk
tag

Mindenkinek más a tapasztalata. A kijelző ilyen zsákbamacska.
Családban van 2db g2 és egyik sem sárgul (még).

(#68370) reap3r válasza Autley (#68368) üzenetére


reap3r
aktív tag

Hogy került a telefonra az a 30c? Teljes gyalulással került fel a telóra ez a rom? Akkor is lehetséges ez a bug, ha esetleg v30b-ről pc suite-tal frissítettél v30c-re és nem csináltál factory reset-et előtte/utána. Ilyen bugyuta bugok ilyen dolgok miatt lehetnek. A helyedben először legyalulnám a telefont egy gyári adatok visszaállításával, ha még nem próbáltad és megnézném, hogy akkor is fennáll-e az általad említett hiba. Ja és ugye ha visszaállítod az adatokat, akkor minden törlődik, szóval ments le minden fontosat előtte.

@Molk: Családban van 2 db G2 és enyém 2szer sárgult, barátnőmé egyelőre egyszer :) Nekem még van 3 hét garim, szóval szerintem a telefonom már csak általam cserélt kijelzőt fog kapni az akkor már 4.kijelző nevén. De remélem hogy nem kell.
Barátnőm G2ese is egyszer sárgult, de azon még a 7 hónal gariba belefér pár csere :D De remélem azon sem kell már többet cserélni...

[ Szerkesztve ]

(#68371) RumiTT válasza mouzrr (#68364) üzenetére


RumiTT
tag

Koszonom,mukodott. Viszont most a 32gb bol 29et system data elfoglal. Ez h lehetseges?

(#68372) Autley válasza reap3r (#68370) üzenetére


Autley
csendes tag

v30b -ről OTA frissítéssel ment fel a v30c. factory reset elmaradt. Szóval köszi a tippet, marad a gyári beállítások visszaállítása próba remélem orvosolja a gondot. Köszönöm!

(#68373) davidunited válasza reap3r (#68367) üzenetére


davidunited
tag

Szia! Köszönöm a válaszod!
Most már tudom, hogy miért van sok hirdetésnél az ,h új kijelzővel!...
egyébként egy ilyen kijelző csere mennyit kóstál? Ill mennyire zavaró az a besárgulás?

A nemleges vàlasz is vàlasz...

(#68374) reap3r válasza davidunited (#68373) üzenetére


reap3r
aktív tag

A sárgulás nem nagyon zavaró, általában valamelyik oldal tetején jelentkezik pár mm-es csíkként, ami fehér vagy világos háttérnél látszik, egy sárgás folt tulajdonképpen. Nekem volt olyan is, hogy szürke háttérnél fehéres foltok voltak, az gondolom az első stádium a sárgulás felé. A G2esekben fehér háttérnél nézd meg, hogy nincsenek e foltok. Arra nagyon figyelj, hogy ha él az a gyanúd, hogy nem az LG szervíz csinálta a kijelzőcserét, akkor alaposan nézd meg a telefont. Nem-e valami gagyi gsm boltos emberke hányta fel a kijelzőt, mert az később bekavarhat. Azt mondom, hogy ha július-augusztus után lett cserélve az LG által a kijelző, akkor talán az már nem fog sárgulni. Egy kijelzőcsere tudtommal 30 ezer forint a hivatalos LG szervízben.
Amúgy visszatérve, ha rám hallgatsz Samsungot nem veszel, az S4 egy kalap k*ki a G2-höz képest... De megkockáztatom, hogy az S5-öt is hozza.

[ Szerkesztve ]

(#68375) Autley válasza reap3r (#68370) üzenetére


Autley
csendes tag

Szóval menetben van az fr. De ha jobban belegondolok a hiba jóval később jelentkezett, mint ahogy a frissítés történt. De most majd kiderül, ha végeztem az fr utáni beállításokkal.

(#68376) reap3r válasza Autley (#68375) üzenetére


reap3r
aktív tag

Hát remélem, hogy ez lesz a hiba forrása. Nem feltétlenül a frissítés után kellene ezeknek a dolgoknak bekövetkeznie, ezek előjöhetnek később is. Viszont ha nem ez a hiba, akkor nincs nagyon ötletem, hogy mi okozhatja. Nekem is volt sokáig v30c, de nem tűnt fel ilyen hiba egyáltalán.
Ha fr után is fennál a dolog, akkor lehet feltennék a helyedben egy kdz-s v30c-t. Ha beadnád szervízbe, ott is ezt csinálnák elsőként. Hátha az ota kavart csak be a rendszernek. Nem kéne neki hozzáteszem, az is lehet, hogy egy szimpla fr helyrerántja a dolgokat, a telefonok szeretik, ha 1-2 havonta kapnak egy fr-et szerintem

[ Szerkesztve ]

(#68377) #97543424


#97543424
törölt tag

Teszteltem a gps test nevü programot,és kell neki kb 1 perc hogy rácsatlakozzon 1 müholdra!Nektek milyen a gps vevője?Lehet ezt valahogy gyorsítani?

[ Szerkesztve ]

(#68378) davidunited válasza reap3r (#68374) üzenetére


davidunited
tag

Nagyon szépen köszönöm az infot!
Ha jól bele gondolok jobban járok ha kijelző cseréset veszek amit az LG cserélt! Maga a telefon mennyire recseg? MárminT a burkolat...

A nemleges vàlasz is vàlasz...

(#68379) reap3r válasza davidunited (#68378) üzenetére


reap3r
aktív tag

Enyém, ha erősebben megszorítom hajlamos recsegni picit. Nagyon ritkán hallani, engem nem zavar. Meg kell nézni élőben és kész. Szerintem nem mindenkinek recseg. De ez szerintem lényegtelen, ha nem fogod állandóan szorongatni.

(#68380) Autley válasza reap3r (#68376) üzenetére


Autley
csendes tag

Hát remélem helyreáll a rendszer és rendben is marad. Én eddig szerettem a lollipop rendszert, csak ez a tárcsázós hiba bosszantott, de ha meg is marad tudok vele élni. Köszönöm a segítséget.

(#68381) akooos válasza reap3r (#68374) üzenetére


akooos
veterán

Nekem azért elég zavaró már a sárgulás :DDD 7 hónapja van így, de úgy voltam vele, hogy nem cseréltetem ki, mert úgy is cserélek telefont. Nos, azóta sem hozott lázba semmi :DDD

Íme a kép: [link]

[ Szerkesztve ]

(#68382) davidunited válasza akooos (#68381) üzenetére


davidunited
tag

Ez tényleg nem szèp...gondolom garancia után jött ki....

A nemleges vàlasz is vàlasz...

(#68383) akooos válasza davidunited (#68382) üzenetére


akooos
veterán

Igen. 2013 novemberében vettem, 2014 áprilisában volt cserélve a kijelzője. A garancia lejárt 2014. novemberben, a 2. kijelző pedig 2015. március-április körül sárgult be. Nem emlékszem pontosan. Azóta folyamatosan erősödik a folt, de ez van :))

(#68384) mouzrr válasza RumiTT (#68371) üzenetére


mouzrr
őstag

A rendszer most teljesen használható akkor? Nem tudom miért írja ezt, reméljük a többiek tudnak rá válaszolni.

(#68386) RumiTT válasza mouzrr (#68384) üzenetére


RumiTT
tag

Megy a rendszer, de valami 29 GB ot lefoglal.
Plusz érdekes, de Play áruház nem került a telóra, és sehogy se tudom felrakni, bárhonnan töltöm le, telepítés után belép bevillan és kilép.

(#68387) mouzrr válasza RumiTT (#68386) üzenetére


mouzrr
őstag

Hát akkor valami galiba lehetett a telepítés közben. Én raknék rá egy gyári 32 gb-os rendszert KDZ-vel de inkább várj amíg egy tapasztaltabb fórumozó válaszol.. :K

(#68388) Den Hadnagy válasza #97543424 (#68377) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Nem tudom hol vagy, de ezek az eredmények baromira nem kóserek... Az egy perc még so-so, de az, hogy csak 1 műholdat lát, az nagyon gyengusz.

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#68389) szezso15


szezso15
addikt

Ma lőttem pár fotót a telóval, itt van két esti belőlük: 1 2

Még a kamerára kihegyezett M7-em sem tudott ilyen esti képeket lőni! :)

*Hajrá Loki!* i15+

(#68390) mateus válasza szezso15 (#68389) üzenetére


mateus
senior tag

Jó lett! Milyen beállításokkal?

(#68391) fery02 válasza vico03 (#68340) üzenetére


fery02
addikt

Szia!

Cloudy G2 3.3, az ugye egy főzött ROM.
Főzött ROM-okat csak is custom recovery-ből telepítünk, legáltalánosabban TWRP-ből. LG Flash Tool az csak gyári rendszerek esetében használatos.

De ez igazából innentől Mélyvíz topik.
Röviden viszont annyi, hogy root --> Autorec 2-vel TWRP felvarázsolása --> új TWRP verzió telepítése --> szokásos wipe-ok után pedig magának a ROM-nak a telepítése.

--------------------------------------------------------

@Autley: Ha esetleg nem javulna meg a tárcsázód, akkor kipróbálhatod esetleg Play-ről az exDialer-t, amivel ugyan nincs tapasztalatom, de profi híváskezelő app-nak mondják.

(#68392) szezso15 válasza mateus (#68390) üzenetére


szezso15
addikt

Gyári V30d, gyári kamera app, éjszakai mód, biztos kéz... :)

*Hajrá Loki!* i15+

(#68393) neo_xperia


neo_xperia
aktív tag

Hmmm, azért az hogy 70 % előbb utóbb besárgul szerintem túlzás. Nyilvánvaló ez egy típus hiba, de az arány ettől jóval kevesebb szerintem. Én egyébként a mai nappal eladtam a 16 hónapos telefonomat, sargulas hálistennek ezidő alatt elkerülte. Köszönöm mindenkinek a sok segítséget amit itt kaptam. Az biztos hogy mindig jó emlékeim lesznek a G2- ről, akksi téren világbajnok.

(#68394) akooos válasza szezso15 (#68389) üzenetére


akooos
veterán

Nem akarok belekötni az istenért sem, de ezt megmosolyogtam: "Még a kamerára kihegyezett M7-em " :))

(#68395) aya


aya
addikt

Az hogy hol sárgul be az tök random nem? Nekem az első kijelző jobb oldali függöleges volt.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#68396) vadászcsiga válasza szezso15 (#68392) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Éjszakai mód feleslegesen feltolja az iso-t. Próbáld meg fixen alacsonyra állítani, plusz a telót egy stabil ponton rögzíteni.

(#68397) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

Mennyire vált be nálatok a Lolli?
Nálam az L90-en előfordul fagyás néha.

(#68398) F-ECT$ válasza aya (#68395) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem mindkétszer ugyanott, bal oldalt felül. Egyébként ott a legemelegebb a telefon, és szerintem ha melegebb, akkor jobban is látszik a sárgulás.

Dive ever, work never.

(#68399) vadászcsiga válasza GEPESZ66 (#68397) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Semennyire. KK-n vagyok es boldog :D

(#68400) szezso15 válasza akooos (#68394) üzenetére


szezso15
addikt

Javítok, a hTC hitte azt, hogy jó kamerát tettek az M7-be... :D Mindenesetre az éjszakai fotókat anno egész jónak mondták a tesztek...

(#68396) vadászcsiga: Köszi, megpróbálom! :R

Amúgy azok a ROMok, amelyekben a portolt G4 kamera van, több beállítási lehetőséget tartalmaznak, még ha ugy nincs is teljesen manuális mód?

[ Szerkesztve ]

*Hajrá Loki!* i15+

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.