Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
-= No way back from Here =-
-
veze
őstag
Valaki homályosítson már fel..
Hova kell bemásolnom mp3-at vagy más hangfájlt, hogy felkínálja aztán csengőhangkét, hogy beállíthassam . név mellé, csoport mellé vagy ébresztőnek..
ha a /Storage/emulated/0/ringtones/ mappába másolom nem látja..
Egybként a sajat zenelejátszójával is az a bajom, hogy nem tudok könytárat ( tartalmat ) betallozni neki ha másolok rá valamit.
Korábban valahogy sikerült de már nem tudom hogyam..(
azokat az mp3-akat látja a könyvtárban , de ha hozzámásolok +1-et azt már nem ( nem tudom hogyan kéne felismertetni vele hogy egyel szaporodott a könyvtár tartalma.
a csengőhangokat is ennek a könyvtárnak a tartalmábol kinálja csak fel, de pluszba bemásolok egyet , azt már nem látja itt sem.
Most töröltem ezt a könyvtára tartalommal együtt, most aztan nem is kinal fel semmit nem tudok tallozni sem máshonnan , csak a gyári Lg csengőhangokbol..
már csinaltam egy 3 honappal ezelőtti mentésből helyreállítast, de tovabra se tudok tallozni csengőhangot tetszés szerint. csak LG gyari hangok...
Mit nem csinálok jól..
köszönöm -
Mtbsrác
senior tag
válasz fery02 #68700 üzenetére
Akkor ne értsd meg . Jóáron jutottam hozzá és ennyi a titka az egésznek. Nemakarok én ezzel enni-inni-aludni, max felteszek rá egy két gps progit (egy navit és egy nyomkövetőt) kb ki is fújt a telepítősdi nálam. OTG funkcióját fogom többet használni ha a pályán vagyunk hogy visszanézzük a videókat amiket ott felveszünk. Oszt ennyi.
-
veze
őstag
válasz stefi68 #68705 üzenetére
természetesen újraindítottam már többször is, de semmi.
a telefonra telepített fájlkezelő nem is látja ezeket a tartalmakat.
fel van rakva a total commander is, az látja, de a telefon nem kezeli.
van néhány hónapos backup fájlom abból visszaállítva sem változik. ebből azt gondolom hogy a hiba okáéert felelős dolgok nem is kerültek lementésre, mert az visszaírta volna akkor.
kérdés.. ha gyári adatok visszaállítását csinálok, ( a képeket már lementettem) akkor ugye mindent töröl, majd a kimentett backup fájlokat visszamásolom a helyére, akkor abból tudok rögtön helyreállítást is csinálni. és benne lesznek a névjegyek , telefonkönyv jegyzet stb ?
feltételezem hogy a hibát kiválto okot nem fogja visszaírni a gyári helyreállított állapotra, , mert azt el se menthette akkor, amikor még csináltam a mentést..
Ennek ellenére nem javította ki most sem, tehat az ok, az a mentéstől/visszaállítastól független.. -
snow2014
aktív tag
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, ma reggel clean masterrel letöröltem a gyári e-mail alkalmazást. Azóta folyamatosan com.lge.email hiba van. Honnan tudom vissza rakni?
-
ninjago
tag
Hali.
A régi S3-mason állandóan romot cserélgettem, mert nem volt jó. Ezen a G2-őn egyszer tettem fel főzött romot a google editiont, mert hát adat vesztésem, így rootolni kellett (hátha találok elvesztett állományt) és ha már rootolt feltoltam rá. Tényleg nagyon jó. Egy dolog nem tetszett benne, számomra nagyon hangos és rossz minőségű volt a youtube is és a csengőhangok is. Így tettem vissza a stock vodafonos 4.4.2. Ami némi alkalmazás és folyamat tiltás után tökéletes.
Kérdésem is lenne, részben sikerült Dr.fone-nal visszaállítani adatokat. Tudtok másik, estleg jobb alkalmazást? -
sagit
veterán
Sziasztok
Stock 5.0.2 V30a van a talefonomon minden nélkül alapon mióta kijött, mostanra viszont jól belassult a telefon pedig nincs tele alkalmazás hegyekkel ( ha van 20 appom akkor sokat mondtam)
A kérdés a következő lenne, mire cseréljem le? Nem hajhászom a verziószámot, legyen gyors, jó ramkezeléssel, bugmentes, jó kamera. Valami moddolt gyári? Felrakás menete is kellene mert már nem emlékszem
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
-Fly-
tag
Nos, a leállások nem szűntek meg semmiféle varázslat hatására, így szervizbe került a kicsike. Úgy tűnik, szoftveres gebasz történt (ahogy beszéltem a szervizessel, átélt már egyet-mást a kislány). Most már csak a telefont várom, mikor mehetek a meggyógyított G2ért
És még a gatyámat sem kellett ráköltenem.
Éreztem én, hogy méltó utódja lesz a Defykének, ez is elpusztíthatatlanra sikerült... -
mouzrr
őstag
A google fiók nem menti ke a wifi kódokat? Ahányszor új romot teszek fel és ugyanazzal a felhasználóval lépek be, mindenhol újra kéri a kódot. Nem állítottam benne semmit.
-
Mtbsrác
senior tag
Távirányító progit szeretnék feltenni a telóra. Melyiket ajánljátok? Amit tanítani is lehet olyan kellene. Nem EU-s verzióju a g2-m. Mielőtt valaki belekötne
-
reap3r
aktív tag
Aki CM-ezik, az mondja már meg, hogy a Snap camera az tényleg jó képeket csinál? Állítólag a 12.ei CM-től Snap kamera van a CM-ben. Javítsatok, ha tévedek.
-
dj79
senior tag
Kedves tulajok és szakértők! Hozzám került egy független G2. A szoftververzió v30b-h3g-xx. Ez hová készülhetett vajon?
-
Autley
csendes tag
Sziasztok!
Amennyiben van valakinek tapasztalata a resurretion remix MM rom-al, azt megkérhetném, hogy akár privátban de megosztaná a tapasztalatait (mennyire stabil, milyen a kamera app, akku idő, általános benyomás) és a telepítési útmutató is jól jönne. Köszönöm! -
dussy
őstag
Sziasztok!
Sikerült visszatérnem stock 4.4.2-re az éjszaka, az usb driver hibája miatt nem látta a gépem a telefont.
Ma szeretném ezt a rendszert kipucolni úgy, hogy közben stabil maradjon.
Root,Twrp, ilyesmi ajánlott?
A gyári tárcsázót és beállítás menüt hogyan tudnám fekete háttérrel ellátni?
Mostanában 2 launchert használtam: a stabil Novát és a látványos CM launchert. Sajnos a CM alatt nem alszik el 2 koppra. A hozzá tartozó képernyő záró program alatt a viber hívást nem lehetett látni sem... Pedig szépen témázható és gyors is.Minden tanácsot és ötletet szívesen fogadok.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
akos727
senior tag
Volt munkahelyemen egy vendég csinált magának Samsungos pizzát. Bár én jobb szeretem G2-s pizzát, de így sem lehet rossz.
-
szezso15
addikt
Ezt ma reggel lőttem a G2-vel, mit gondoltok? Minden automatán volt. [link]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
CloudyG2 3.3: Valaki találkozott már olyannal, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt a mobilinternet? Ráadásul telefonálni se tudok, pedig a teló azt írja, hogy van térerő. Reboot, wipe cache volt...
Plusz 4G-re állítva föl se megy hálózatra...[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Herpike
tag
Sziasztok!
Úgy döntött a telom, h kikapcsolt és nem lehet bekapcsolni, de most lg töltön van és 0% mutatt és sáragaháromszög !-el!
Aksi nyekkent egyet? Ki mit milyen tanácsot tudna nekem most adni S.O.S-be!
Ja és nem olvastam vissza.... Elnézést ezért!Köszönöm a segítséget!
-
Tonimcfish
tag
hy all.
nem tudja valaki feltenni valahova a "Traffi Hunter" apk filet ? nem engedi playbol leszedni.
előre is thx.
MI 14
-
sYs
tag
válasz Tonimcfish #68748 üzenetére
https://apkpure.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest