Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68801) snow2014 válasza 75lion (#68800) üzenetére


snow2014
aktív tag

nem is a funkcionalitasban ketelkedtem hanem ha jol tudom eleg keves a tamogatott pl tv !! de mondom lehet nem jol emlekszem

Mindég legyetek rosszak ;)

(#68802) adamcsik


adamcsik
aktív tag

Üdv! Nekem olyan problémám van hogy nem találom a vezeték nélküli kapcsolatot. ezt át rakták máshova?
Android 5.0.2

(#68803) r3dwo0d válasza adamcsik (#68802) üzenetére


r3dwo0d
tag

Nincsen benne ez a funkció. Amennyiben arra gondolsz, hogy a telefon ip címét beírva vezeték nélkül lehet böngészni a telefon adatait.

(#68804) adamcsik válasza r3dwo0d (#68803) üzenetére


adamcsik
aktív tag

Igen arra gondolok, és azt nem lehet valahogy megoldani hogy legyen benne?

(#68805) fery02 válasza adamcsik (#68804) üzenetére


fery02
addikt

Külső alkalamazással Play-ről, pl ezzel.
Ajánlott app egyébként.

(#68806) Mtbsrác


Mtbsrác
senior tag

Alap Kitkat romhoz tudtok működő távirányító progit ajánlani? Romhoz nemlett hozzányúlva csak nem EU-s verzió, hanem kóreai :D (f320).

(#68807) fery02 válasza Mtbsrác (#68806) üzenetére


fery02
addikt

XDA-n keresgélve valószínűleg előbb fogsz választ kapni, nem Kóreában vagyunk, többünknek itt nincs tapasztalata a koreai kiadással.

(#68808) mouzrr


mouzrr
őstag

Üdv. Gyári lollin roottal valahogy ki lehet kapcsolni hogy ne használja feloldásnál a közelségérzékelőt a telefon? Ha valamit érzékel akkor nem lehet knock onnal felkelteni a telefont.

(#68809) 314sta


314sta
csendes tag

Sziasztok!Lenne egy LG G2 telefonom ami KitKat-ről frissítve lett Lollipop-ra LG PC Suite-al. A telefon T-Mobile-os. Azóta mindenki panaszkodik akivel telefonon beszélek hogy náluk rettenetesen visszhangzik és folyamatosan magukat hallják vissza. Nagyon ritkán előfordul hogy a visszhang elmarad. Nálam amúgy teljesen jó a hang. Frissítés előtt semmi baja nem volt. Kérdésem az lenne hogy találkozott e már valaki ezzel a problémával illetve hogy van e rá valami megoldás?? Előre is köszönöm!

(#68810) Gorbeee


Gorbeee
tag

Sziasztok,

Szeretném a telefont downloading módba tenni, de hiába nyomom a wolume up gombot amikor rádugom az usbt egyszerűen csak elindul a készülék töltése.

Mi lehet a gond?

Köszönöm a választ.

[ Szerkesztve ]

(#68811) snow2014


snow2014
aktív tag

valaki hasznalta mar ezt a dori programot. elmeletileg ezzel lehet torolni is a kernelt az nelkul hogy ujra huznank a rendszert ?!

DORI OTA UPDATER

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

masik....az IceX rom tenyleg nagyon jo es piszkosul hangos de addig meg nem telepitem a dori kernelt. nincs kedvem ujra huzni a rendszert de viszont a kernel telepitese elott csinaltam a rendszerol mentes....ha mindent full wipolok akkor elmeletileg a dori kernel sem lesz jelen az ujrainditaskor

[ Szerkesztve ]

Mindég legyetek rosszak ;)

(#68812) Ricardo128


Ricardo128
aktív tag

Üdv mindenkinek!

A kezem közé akadt a tegnapi nap folyamán egy téglázott telefon. Be is álltam kőművesnek, a második módszerrel, ami sikeresnek bizonyult. Ezek után körülbelül hússzor megpróbáltam feltelepíteni egy gyári ROM-ot, ami lassacskán, de minden egyes alkalommal egyre többet haladt, majd elérte a bűvös 100%-ot.
Jelenlegi helyzet: Nem lehet bekapcsolni a telefont kábel nélkül (hálózati vagy adat), viszont ha kap áramot, akkor kéken és zölden világít, bejön a logó és ennyi. Aztán még kikapcsolás előtt bejön a kedves android figura, kiírja, hogy törlés, majd kikapcsol. Vagyis inkább újraindul, és ezt csinálja újra. Egyszer amikor a géphez volt csatlakoztatva, megpróbálta frissíteni az androidot 144 lépésnél körülbelül a 34.-nél kikapcsolt és úgy is maradt. Továbbá sehogy sem tudok belépni a hard resetbe, ami a gyári rom telepítés ajánlott zárása lenne (tegnap este még könnyűszerrel ment). Már végigbújtam az egész tartalomjegyzéket, rákerestem a különböző szavakra a fórumban, de nem találtam rá megoldást. Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek?

Előre is köszönöm! :R

gölmétcsül ©

(#68814) goblin1983 válasza -Fly- (#68726) üzenetére


goblin1983
tag

Defy+ volt nekem is az előd. Én is azt hittem, hogy a defy elpusztíthatatlan, de női kézben hamar megcáfolta magát ez a felvetés. Az asszony a saját kijelzőjét pókhálósra törte, elejtette. Javítani nem sok értelme lett volna. Megkapta a defyt arra a pár napra amíg veszünk másikat. 3 nap múlva a defy szintén pókhálós lett, állítólag 50 centiről. Nálam 2 év alatt elég sokat kapott a telefon, neki 3 nap elég volt. :)
Egyébként még mindig húzza az igát, mint hotspot.

(#68815) Rasnac


Rasnac
aktív tag

Sziasztok !
Szerintetek melyik cm12.1 et érdemes feltenni? Mm az utolso 2015.12.04 es nightly vagy valami spécit?
Ha spéci akkor tudnátok linkelni please ? Előre is köszi

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."

(#68816) Denonavr


Denonavr
csendes tag

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. A helyzet a következő. Még régebben frissítettem 5-ös androidra, de nem jött be, visszatértem a 4.4.2-re. Nem is volt semmi gond, egyedül a kamera videó felvételkor torzító hangja idegesített.
Most, hogy lejárt a garancia, rootoltam iroot25-el, feltettem az összefoglalóban linkelt kamera modot is, valamint megcsináltam az összefoglalóban levő "kamera videó hangjának javítása csak 4.4 KitKat rendszeren" leírást is.
Ezután újraindítottam a telefont a leírtak szerint, de csak az LG logóig jut el. Ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, újraindul még egyszer, ha méghosszabban nyomom, akkor kikapcsol. Hard reset működik, bejön, android logo után ismét csak az LG logo-ig jut el telefon. Kérlek segítsetek, remélem nem csináltam téglát belőle ennyitől.
Köszönöm előre is!

Szerk.: download mód is bejön.

[ Szerkesztve ]

Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC

(#68817) stefi68 válasza Rasnac (#68815) üzenetére


stefi68
addikt

CM 12.1-ből az utlsó snapshot utáni nighly-k nem elérhetők. Jó párat végigpróbáltam pár napja...

[ Szerkesztve ]

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#68818) morneo.it válasza reap3r (#68799) üzenetére


morneo.it
senior tag

Ha lehetne ISO-t állítani, tökéletes lenne a SnapiCam. Sötétben most brutálrossz sajnos. De vakuval közelre, illetve nappali fénynél tökéletes.

“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/

(#68819) reap3r válasza morneo.it (#68818) üzenetére


reap3r
aktív tag

CM-en ragadtam, nem tettem KitKat-et, hogy megnézzem azon mit produkál a cucc. Majd hétvégén letesztelem faszán a különbséget párom stock KitKat-es G2-esével meg enyémmel CM-en, akkor lesz igazi a teszt. Amúgy nappal és jó fénynél simán vállalható a Snapdragon kamera. Esti képek sosem érdekeltek, mivel telefonnal akkor értelmes képet nem lehet csinálni. Amúgy ez a CM 13 akárki akármit mond nem jó napi használatra, nekem okés, nem dolgozom, nem fogok elaludni a munkahelyről, na meg nem para, ha behal valamikor, nem vagyok annyira fontos ember, hogy felrobbanna valami, ha nem érnek el, de nekem nagyon nem tűnik még késznek. De majd nagyon jó lesz ez...

(#68820) vadászcsiga válasza Denonavr (#68816) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nem teglaztad csak valamiert nem szereti azokat a modokat. Egyszer én is megcsináltam de nekem is csak a logóig jutott. Tedd vissza ujra a kitkatet és vagy kezdd elölről vagy ne piszkáld.

(#68821) Denonavr válasza vadászcsiga (#68820) üzenetére


Denonavr
csendes tag

Szia!

Sikerült visszarakni a kitkatet, ugyanúgy, mint amikor loliról visszaváltottam. Lehet megpróbálom még egyszer.

Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC

(#68822) Ricardo128 válasza #99499520 (#68813) üzenetére


Ricardo128
aktív tag

Az gáz. :( Nem csoda, hisz kikapcsolt állapotban volt jó ideig. Köszönöm! :R

gölmétcsül ©

(#68824) nico9519


nico9519
tag

Sziasztok! Mostanában két probléma jött elő a telefonnal. Az egyik hogy néha mikor hívnak a képernyő nem reagál semmire. Elutasítani és felvenni se lehet a hívást. A másik meg hogy folyamatosan ledobálja magát a wifiről és egy jó félpercig tart mire megtalálja újra a hálózatot. Valami ötlet ezekre a problémákra?

(#68825) snow2014 válasza nico9519 (#68824) üzenetére


snow2014
aktív tag

nekem ezt csinalta stock 5.02 lolin. a wifi problema nem volt jelen. rootolva volt a telo igy mindeg mikor elojott recoveryben csinaltam wipe dalvik es cache. kb hetente 1x jelentkezett ez a problema

Mindég legyetek rosszak ;)

(#68826) konzi


konzi
aktív tag

Udv.
Hasznal rajta valaki Miui v7-et ?
Tapasztalat ?
Koszonom!!

,egy valaszt megerdemlek ??,

(#68827) -Fly- válasza goblin1983 (#68814) üzenetére


-Fly-
tag

Úgy értettem, szoftveresen elpusztíthatatlan. A sztori ismerős: asszonyka megkapta Defykét, pár nap múlva darabokban hozta vissza a bevásárlásból. Valami öreglány meglökte és kiverte a kezéből. Ennyit a strapatelefonok és a nők kapcsolatáról...

(#68828) morneo.it


morneo.it
senior tag

Na, CM13 alatti kamera, eddig a legjobb... :D
Megvettem a Pro-t, s eddig bevált :)

“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/

(#68829) ProdiG


ProdiG
tag

Sziasztok! Vodától vettem tavaly novemberben egy G2-t, amit nyáron sikeresen megfürdettem. Alaplap kuka lett. Vettem hibás kijelzős G2-t,alaplapot kamerát ilyeneket kicseréltem, az ázottnak a kijelzője szerencsére túlélte. Használtam is vígan tovább, mígnem pókhálósra törtem a kijelzőt. Ezután vissza cseréltem a hibás kijelzőt, amit nyáron vettem. Ennek az a baja hogy egy csíkban nen érzékel, néha elkezdi nyomkodni, húzogatni magát vadul abban a csíkban, és be is van sárgulva az LCD egy kis helyen,tehát ezt gondolom garanciában javítanák,de ez már elvileg nem az a telefon amit én vásároltam anno. :D Ha most bepróbálkoznék azzal, hogy be viszem, hogy cseréljék már a kijelzőt, összejönne? Nézik ők az IMEI-t meg ilyesmiket amikor megkapják?

(#68830) akooos válasza ProdiG (#68829) üzenetére


akooos
veterán

Igen, az IMEI az egyetlen amit az LG szerviz leellenőriz. Nézd meg, hogy a garancialevélen és a *#06# után ugyan azt dobja-e ki. Ha nem, akkor feleslegesen próbálkozol :)

(#68831) ProdiG válasza akooos (#68830) üzenetére


ProdiG
tag

Nem egyezik sajnos. :))
Hát így jártam. :)

(#68836) snow2014


snow2014
aktív tag

na akkor ime az Icex rom. semmi moddolas nelkul es semmi kernel nelkul. tehat se dori se xceed nincs rajta

kep 1

kep 2

kep 3

kep 4

[ Szerkesztve ]

Mindég legyetek rosszak ;)

(#68837) akooos válasza snow2014 (#68836) üzenetére


akooos
veterán

Privát album :))

(#68838) snow2014 válasza akooos (#68837) üzenetére


snow2014
aktív tag

na remellem ez jo lesz :)

na akkor ime az Icex rom. semmi moddolas nelkul es semmi kernel nelkul. tehat se dori se xceed nincs rajta

1

2

3

4

[ Szerkesztve ]

Mindég legyetek rosszak ;)

(#68839) Bonappetite!


Bonappetite!
csendes tag

Sziasztok,

nem olvastam vissza a fórumban, de valaki meg tudná válaszolni, hogy lesz-e telekomos G2-n 5.1 frissítés és ha igen mikor? Köszi.

(#68840) Rasnac válasza Bonappetite! (#68839) üzenetére


Rasnac
aktív tag

Szia
Nem lesz
6.0 se valószínű de a remény hal meg utoljára:))

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."

(#68841) ProdiG válasza akooos (#68830) üzenetére


ProdiG
tag

Teljesen biztos hogy csak az IMEI-t nézik? :B

(#68842) konzi válasza ProdiG (#68841) üzenetére


konzi
aktív tag

Tedd bele a rossz alaplapot es kivancsi vagyok hogy nezik meg az imeit rajta :)

,egy valaszt megerdemlek ??,

(#68843) ProdiG válasza konzi (#68842) üzenetére


ProdiG
tag

Az IMEI már kiküszöbölve,de a MEID és az ESN még nem. Ha csak az IMEI-t nézik, akkor elméletileg már vihetném is be. ;]

(#68844) akooos válasza ProdiG (#68841) üzenetére


akooos
veterán

Én kétszer vittem be a telefonomat garancialevéllel szervizelni, mind a 2 alkalommal a srác beírta a *#06#-et és összeegyeztette a garanciapapíron lévővel. Utána átvette, aláírtam a papírt, hogy átvette javításra és csao.

(#68845) ProdiG válasza akooos (#68844) üzenetére


ProdiG
tag

Értem, köszönöm a választ! Szerencsét próbálok vele szerintem. :R

(#68846) Tüske0614


Tüske0614
aktív tag

Google edition 3 ra frissitett már valaki?

(#68847) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Üdv!

Érdeklődnék, hogy itteni fórumosok valaki vállal-e kijelző cserét és mennyiért? Konkrétan most agyaltam rajta, hogy Váci utcai LG szervíznek elküldöm, de 30 ezer forint meg a kb. 3 hetes szervízidő elrettentett eléggé.
Annyiért kb meg se éri foglalkozni a telefonnal :(

Ötlet?

Köszönöm!

• Honor Magic5 Pro •

(#68848) akooos válasza fpatrik17 (#68847) üzenetére


akooos
veterán

3 hetes szervizidő? :F Az rengeteg, általában 2-3 nap alatt megvan az egész. Egyébként itt a hardveraprón keresd meg fagyallo-t, ő vállal kijelzőcserét, garanciával, gyári eszközökkel.

(#68850) Tüske0614


Tüske0614
aktív tag

A verziószámoknál mi a különbség a kis és nagybetűvel írott között V20H 30b?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.