Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66357) fery02


fery02
addikt

Közben felügyeskedtem a telefonra az ezüst karbon féle slickwraps matricákat és elégedett vagyok vele, bár egyáltalán nem sikerült ideális képeket csinálnom róla, majd valamikor máskor nappali fények mellett is fogok lőni párat és belinkelni. Addig is itt vannak ezek:
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4

Nem hittem volna egyébként, hogy ilyen stabilan tapad, ez tényleg nem fog csak úgy magától feljönni a széleken.
Hátsó rész pozíciózásnál véletlenül leragadt alul, ami felszedéskor könyörtelenül kitépte az LG emblémát és betűket. :D
Szerencsére probléma nélkül vissza tudtam őket illeszteni, majd megfelelően igazítva a matricát, küldtem hajszárítóval a hajlásoknál az anyagot, ami nagyon könnyen felvette mindenféle gyűrődés és deformálódás nélkül a felület geometriáját.
Egyáltalán nem csúszik amúgy és mintájához illően röcskös maga a felület is. Az meg pluszban tetszik, hogy lefedi elöl az LG logo-t, az mindezidáig vágyam volt, hogy eltakarhassam valamivel (az előlap "Nexus"-osabb kinézete miatt), 2 év után végül sikerült. :)

Ja és lefuttattam én is mégegyszer CM 12.1-en az AnTuTu akksi tesztet, immáron én is max fényerőn.
Előzőleg 3788 pontot kaptam, most 3942-t, ami grafikonon kb ugyanolyan messze van a Nexus 5 csíkjától, szóval örülök, hogy a fényerő különbséget viszonylag ügyesen kezeli a program és nem nagyon számít bele a tesztbe.
Érdekes, hogy mindkét teszt alatt ugyanannyit merült kb az akksi, viszont gondolom a max fényerős teszt rövidebb ideig tarthatott, sajnos időt nem mértem egyik esetben sem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.