Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
válasz firemanus82 #66396 üzenetére
Router újraindít, telefonon cache, dalvik cache wipe...
így elsőre talán-= No way back from Here =-
-
hcs57
őstag
válasz firemanus82 #66400 üzenetére
Router restart.. s menni fog.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
firemanus82
senior tag
válasz [lAyCsI] #66401 üzenetére
Ha a cache-eket uritem, a telefonon az adatok, file-ok megmaradnak?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
firemanus82
senior tag
Koszi!
Tegnap este is kilottem a routert es semmi. Most megint es most mukodik! Technicolor routermodem csodaja...LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Zsolto
őstag
Én attól függetlenül újraindítanám a routert, hogy a többi eszköz nem vesztette el vele a kapcsolatot.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
veterán
válasz firemanus82 #66403 üzenetére
A dalvik cachet szoktam néha recovery-ből, eddig megmaradt minden, csak valamelyik cset-be kell utána bejelentkeznem, asszem más egyéb nem szokott lenni.
https://gamergep.hu/
-
Laca0
addikt
Időnként én is tapasztalom ezt (nem csak a G2-vel). Ilyenkor a tárolt hálózati profil eldobása szokott segíteni.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
[lAyCsI]
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Nos uraim búcsúzom,mai nappal áttértem a G4-re. A G2 marad az asszonynál, majd visszanézek ide is párszor. További jó szórakozást a legjobb LG telefonhoz,amit eddig volt szerencsém használni! Nem csalódtam benne!
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Angel78
aktív tag
sziasztok,
kellene egy kis segítség
van a saját gmail fiókom amit persze a telómon és mindennel szinkronban tartok viber, naptár stb ami a saját telómon fasza is volt mindaddig amig a fiam kölcsön lg g2-jét el nem kezdtem használni míg az enyém nem volt pár napig.
Most nem tudom a gyerkőc telójáról leírtani magamat.
A G2-ön jelenleg van két gmail fiók a gyerköcé és az enyém.
hogyan tudom a adataimat (viber, névjegyzék, naptár, kontaktok, stb.) leírtani az lg-ről, ha nem akarom, hogy a rengeteg infóm véletlen eltűnjön.köszi a segítséget
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #66415 üzenetére
Gratulálok! Csatlakozom mateushoz, én is várom a beszámolót, elsősorban az üzemidő érdekel G2-höz képest. Egyébként hol és mennyiért, ha nem titok? Karácsonyra én is tervezem a cserét, G4 vagy Honor 7 lesz az utód. Külsőre nagyon bejön a H7, de már több mint két éve LG - t használok, G-m volt ezelőtt, és nagyon megszoktam és szeretem a sok finomságot az LG - nél ...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #66420 üzenetére
+Mateus
Köszi srácok! Nos első blikkre a sebesség/gördülékenység azért észrevehető,de nincs nagyon elmaradva a g2 sem. A kamerát még nem teszteltem igazából,de sötétben is gyors és jó képet lő. Aksi később. Viszont baromi jól néz ki főleg bőr hátlappal! Én a mobilkereskedés.hu-n vettem gyártói garival 125e áron. Hozzáteszem holland vodás,de bontatlan volt a csomag,erre figyeltem! Sok más telót is néztem és el akartam kallódno más gyártóhoz,de sok helyen van bibi(H7 a gpu terén). A többi kiderül.[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #66421 üzenetére
Igen, ez fájó pont a Honor-nál. Valamint a 30 fps-es videófelvétel, meg az OIS hiánya...Hát nem tudom,pedig bitang jól néz ki. De a G4-ben meg megvan minden ami nekem kell. Csak az aksi bírná legalább a G2 80-90%-áig. Nem túl nagy egyébként, vagy könnyen megszokható a plussz 1 cm ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #66422 üzenetére
Fura,olyan mintha ez 16:9 lenne,tehát inkább hosszabb mint szélesebb. Nekem nem jelentett gondot G2 után., jó a fogása. Viszont hogy egy vicceset is mondjak: az én telóm nem fogja az összes wifi csatornát,kb 1-7-ig tuti,aztán vannak hiányok... a vodás mifi rögtön autóban olyanra rakta,amit nem lát Aksi majd kiderül 4-5 feltöltés után.Majd írok róla(de sztem nem lesz G2 szint).
[ Szerkesztve ]
-
DiNizo
csendes tag
Van egy Lg g2 (Verizone vs980) telefonom. Jelenleg android 4.4.2 fut rajta. Érdemes-e rátenni egy cm12.1-es romot?
-
LilProphet90
senior tag
Valaki posztolt XDA-n egy nem hivatalos Marshmallow CM romot, ha valaki vállalkozó kedvű, próbálja ki. Sajnos nem tér ki a bootloaderre, meg gondolom Gapps is kell hozzá, csak gondoltam tudatom veletek.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Danny365
őstag
válasz LilProphet90 #66429 üzenetére
Ha más nem, én délután feltehetem, ha haza érek.
-
Varnyalag
csendes tag
Stockról áttértem én is CM12.1-re, le vagyok nyűgözve, ezt a sebességet kerestem, amióta megvan a teló
Viszont akartam hozzá külön kamerát feltenni, a HTC M9 kamera portról jókat olvastam, de valamiért nem sikerült jól feltenni, recoveryből flasheltem, aztán dalvik/cache kisöprés, a legtöbb, amit elértem, hogy most van 3 eltávolíthatatlan és használhatatlan hivatkozás (com.htc...) az alkalmazásaim között, Greenify nem látja, Titanium pedig azt írja, hogy eltávolítja, de ugyanúgy ott marad, hogy lehetne ezektől megszabadulni, illetve milyen jó kamera alkalmazást lehetne betenni CM alá? -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Holnap lesznek nagy leértékelések Aliexpressen, és nagyon hívogató, hogy ÁFÁ-val együtt 45.000 Ft körül ideérne hozzám egy 32 GB-os G2. Az lenne a kérdésem, hogy ezek elvileg refurbished darabok, valakinek van tapasztalata ilyennel? Problémásak, ne is gondoljak rá, hogy vennék egyet, stb.Ha nincs velük gond, akkor viszont az érdekelne, hogy böngészésre, zenehallgatásra, néha Messenger/Instagramra mennyire használható, sebességével minden rendben, ugye? One M7-ről váltanék, játszani nem játszok telefonon.
Köszi a választ előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
-
Varnyalag
csendes tag
válasz LilProphet90 #66436 üzenetére
Köszi, megoldottam a Root Browserrel.
Találtam stock kamerát, teszek egy próbát vele: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522889 -
Den Hadnagy
senior tag
válasz szezso15 #66437 üzenetére
Minden általad felsorolt dologra több, mint alkalmas a készülék.
Egy normális fülessel zenehallgatásra kifejezetten jó.
Sebességgondjaid nem lesznek.
Az Aliexpress-ről ilyen viszonylatban nem tudok nyilatkozni, mindenesete az ár nagyon vonzó.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
szezso15
addikt
válasz Den Hadnagy #66439 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor valószínűleg előrelépés lesz a One M7-hez képest! Marshmallow frissítésről van hivatalos állásfoglalás, vagy csak találgatás még mindig?
Köszönöm, szerintem holnap lecsapok egyre!
*Hajrá Loki!* i15+
-
LilProphet90
senior tag
válasz szezso15 #66440 üzenetére
Aliexpressnél egyedüli probléma lehet, hogy gyakran összelegózzák más G2 darabokból a refurbished telót (D800-D801-D802-LS980), tehát D802-ként árulják, de az alaplap mondjuk D800-as, viszont az IMEI-t is megváltoztatják, hogy D802-nek tűnjék. Ez frissítéskor lehet problémás, mert ha rádobsz egy 802-es rendszert, akkor fordítva érzékelheti az érintéseket, rosszabb esetben brickelheted is a telefont. Ezt pedig szétszedés nélkül nem tudod biztosra megmondani, úgy lehet ugyanis leolvasni az alaplapról. És ha úgy adódik, hogy D802 kap frissítést, de az általad vett alaplap más verziószámú, ami nem kap, akkor sajnos nem vagy előbbre, bár custom romolni úgyis tudsz.
Ezeket olvastam, elnézést ha nem így lenne, kérem cáfoljon meg bárki aki AliExpressről vett, mindenesetre XDA tele van ilyen refurbished sztorikkal, sok esetben AE-ről. Ettől függetlenül a telefon használható teljes egészében, csak a frissítés necces, mert kicsit zsákbamacska.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz LilProphet90 #66443 üzenetére
Igen, ilyeneket én is olvastam... Ha D802-ként árulják, de D800-as alaplap van benne, akkor D800-as ROMmal lehet frissíteni, nem? Nyilván rizikós, hogy melyiket kapom pontosan, de még azt is bevállalom, hogy szétkapom, ha frissítésre kerül a sor, és megnézem milyen pontosan.
*Hajrá Loki!* i15+
-
LilProphet90
senior tag
válasz szezso15 #66444 üzenetére
Igen, alapvetően az alaplap határozza meg a telefon típusát, mert ebben található minden szükséges modul, és az ezen található IMEI a mérvadó, ha különbözne a szoftverben találhatóval, a többi hardver (kábelek, kijelző stb.) felcserélhető.
De közben megtaláltam az XDA-s témát, elég jól leírja hogy s mint érdemes figyelni a dologra. Sok sikert a vásárláshoz!
-
Zsolto
őstag
válasz LilProphet90 #66445 üzenetére
Még egy kérdés a vám és az áfa, mivel ugye nem EU-ból jön a készülék.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Zsolto #66446 üzenetére
66437-ben írta a kolléga, hogy cakkpakk ennyi. Mondjuk én ezzel együtt is inkább itthon néznék egy patika használtat 50ért, mintsem kockáztassak egy refurbished akármivel, de kinek mi.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
szezso15
addikt
válasz Zsolto #66446 üzenetére
150 euró alatt nincsen VÁM, magában a telefon 119.14 USD, szóval ez kiesik. Csak az ÁFA marad, ami ugye 27%, azzal együtt lesz ez a 45.000 JMF.
(#66447) Den Hadnagy: Engem azért vonz, mert végeredményben ez egy új telefon, plusz erre a termékre 96%-ban pozitív véleményeket kapott az eladó a 309 eladott darab után. Tehát ennyiből kb. 3-4 darab volt rossz. Picit rizikós, de remélem nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
beta
aktív tag
válasz Den Hadnagy #66447 üzenetére
Haver vett nemreg hasznaltat vateran. Elado leirasa szerint ujszeru allapot, alig hasznalt, vegig tokban hordott, stb. Hat persze. A valosagban a hatlap szinte simara koptatva, kameralencse olyan szinten karcos, hogy csak egy nagy homaly latszodik a kepeken, fokuszalni is alig tud a telo. De ez a kisebbik gond, amikor frissiteni akartam tunt fel, hogy meg az imei is at van utve.
Szoval ovatosan a hasznalt telokkal..
-
Marquess
tag
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani egy jó füllest a telefonhoz?
Majdnem minden hónapba új Quad beat füllest veszek ,mert behal a mélynyomoja (Bass) kicsit unalmas már....és drága is minden hónapba másikat venni.
köszi.Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs