Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122028) opr


opr
veterán

Udv nepek!
Nezegetem a game allocation kodjaimat, es talaltam olyanokat, amit elfelejtettem aktivalni, de nekem nem kell/nem erdekel. Viszont ez a szokasossal ellentetben (mivel annyira lesz@rom a cimet, hogy teljesen elfelejtettem, hogy egyaltalan letezik) nem epp egy nagy erteku valami, nem is tul friss. Store-ban azert biztos ami biztos ellenoriztem, mindegyik kod bevalthato elvileg.

Akit valamelyik erdekel, irjon ram plz (itt vagy privat, mindegy), kb erkezesi sorrendben fogom adni oket, semmi extra. Az egyetlen oka annak, hogy nem rakom ki ide a forumba magukat a kodokat, az az, hogy biztos legyen, hogy egy ember csak egy kodot kap. :)

Ezen felul szokasos disclaimer: Ingyen kaptam, ingyen adom, a cel az, hogy legyen valakinek egy szep/jo napja, szoval legyszi ne is irjatok olyat, hogy xy osszeget ajanlotok, ha... Mert ez automatikus kizarassal jar.

Szoval a jatekok, amikhez van kod:
- MLB: The Show 21 Digital Deluxe Edition
- Death Stranding: Director's Cut
- Call of Duty: Vanguard Ultimate edition

Amikor valaki valamelyiket behuzza, irni fogok uj hsz-t erre a hsz-re valaszolva, amiben update-elem a listat. Mivel regebben volt nemi vadaskodas, ebben a listaban benne lesz az is, hogy ki kapta. Ha ez teged zavar, legyszi ne jelentkezz kodert. Ha ket ember kb egyszerre, vagy nagyon kis idokulonbseggel ir, akkor az lesz elonyben, aki meg nem kapott tolem kodot, mert szerintem igy fair. :)
UI: Termeszetesen csak olyan irjon legyszi, akinek jatszani kell a kod, nem eladni plz. Ha irsz es nem beaktivalod magadnak, hanem eladod, a mikulas csipos szosszal bekent rozsatovises eres szeretet fog vinni karacsonyra, es szeretni fog hatulrol. :K :DDD

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.