- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
ßrainiac #71282 üzenetére
Full fapados van csak. Az ülés siralmas.
-
7600 GS
addikt
válasz
ßrainiac #71285 üzenetére
Elképzeltem most hogy elhozni a Passat mellé, brr.
Amúgy ezeket a svájci imporokat bírom, a Passat is Svájcból jött be még '92-ben (te jó ég, lassan már 25 éve lesz nálunk). Csak ehhez alkatrész, hát nem tudom. MK1 Sirkán sem rossz egyébként, nekem az is bejön. No meg persze a Corrado, meg a Jetta Coupé a Passat Coupé-val egyetemben.
rob olyat fotóztam neked két nappal ezelőtt hogy sírni fogsz ha meglátod, teszem fel mindjárt.
-
Ace owner
addikt
-
7600 GS
addikt
Most, azonnal kell.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mágus2 #71261 üzenetére
Erre szavaznek ha opcio lenne, szerintem mindkettonel jobban nez ki (foleg ha kekeres
), de mivel nem az, inkabb az "oregebb", jol felszerelt darab mellett tennem le a voksom.
Uj autot csak akkor vennek, ha borzasztoan tele lennek tomve penzzel es megvehetnem az extrakkal egyutt (de meg ha tele van az ember akkor is kicsit penzkidobas erzes.. ha egy uj Golf GTI arat nezzuk pl
). En egyebkent is nagyon szeretem a regebbi autokat, szuleimnek is mindig regebbi verdai voltak (konkretan eddig mindegyik 13 evesen kerult hozzajuk
).
Ezzel senkit nem akarok megserteni, de szerintem altalanosan nem mondhato el az uj Skodakrol, hogy szepek lennenek. Vannak kivetelek, a fullosabb darabok, de velemenyem szerint nem talaltak el oket.
-
FET-MEN
veterán
válasz
ßrainiac #71276 üzenetére
Lassan veszti a fordulatot, ha így érthető. Mindet lehet röfögtetni , de ezt plnem. Megnyomod picit a gázt, felpörög x fordulatig de utána lassan esik vissza, ezért cumó ezzel a váltó szinkronizálás. Mareánál pl 3-madiksebességnél kellett. Ott sikerült is, bovdenos gázpedál és dájzel powa
-
brumi1024
veterán
válasz
Ace owner #71278 üzenetére
Attól függetlenül ez már túl extrém, és a Golfnál például az alsó burkolaton a légelvezetők és a kialakított légcsatornák hatását semmissé teszi egy kis kényelmetlenségért cserébe, pedig ez volt egy komoly újítás a V Golfhoz képest. De az ízlésen nem lehet vitatkozni persze, csak ez elég komoly költségekkel és funkcionalitásbeli hátrányokkal jár.
-
ßrainiac
addikt
válasz
FET-MEN #71270 üzenetére
Az "ez nem tud gazfroccsot" utan elbizonytalanodtam benne, hogy tisztaban vagy a dupla kuolungolassal. Mondjuk ha automata lenne akkor ertenem, de akkor nem akanad egyesbe rakni
A lenyeg, hogy ne legyen sebessegben, vagy kinyomott kuplungnal, vagy uresben odaszursz neki egyet, majd raengeded a kuolungot egyesben.
TaaT: ezen besirtam kicsit
-
Ace owner
addikt
Lower everything!!! -
Vili: A disznó annyira megy?
Mágus2: rapid rusnya, már ne is haragudj. Akkor már oktávia. És csak a használt! Ha már nem vagytok hajlandók megfogadni a javaslatomat, és a saját tapasztalatodat Domival
-
FET-MEN
veterán
válasz
tomcsi23 #71265 üzenetére
20-nál még bőszen bírja a 2-est. Inkább ilyen 5-6km/h már majdnem megállok. Ha gázt adok akkor van,hogy reccsen eggyet, az kellemetlen, inkább duplakuplungozni szoktam. Meg mostmár találtam egy pontot ahol beveszi.
Mágus ezt nem tudtam,hogy ekkora a Rapid. Mindenképp a sedant választanám. Jó választás lehet ha új autó. Főleg feketében
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #71263 üzenetére
Attól félek, unatkoznék egy új autóban.
-
brumi1024
veterán
válasz
freaghill #71258 üzenetére
Tényleg, tükörből feltűnhetett volna.
Hülye ódi meg az ugyanúgykinéző orrai.
-
ßrainiac
addikt
Az a szoveg
-
FET-MEN
veterán
válasz
szőröscica #71248 üzenetére
Enyémbe 91 ezer van, szintén újonnan volt vásárolva, talán a váltónem olyan már mint volt. 1-est nem szereti bevenni gurultában ahol már a 2-es sok lenne. Erre nincs megoldás igaz? Manuális 5 fokozatú.
-
-
FET-MEN
veterán
válasz
Mágus2 #71233 üzenetére
Mindkettő jó választás, de én maradnék az Octavianal. Nagyobb motor, az autó is nagyobb, és nyilván a minősége is jobb. Az új autó viszont az új, te fogod tudni mindíg is,hogy mi volt vele,és hogyan bántál vele. Egyik sem rossz döntés szerintem. Amit pedig linkeltél, szerintem az egyik legszebb Octavia
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
Hölgyek és urak, amíg unatkoztok, gondolkodjatok el mit éri meg jobban:
Új Rapid, nem fullos, de van klíma,elektromos ablakok, ESP, rádió 13 000 euróért, vagy használt Octavia II(max 4 éves) minden földi jóval 12 000 körül. Mindkettő CR diesel, csak a rapidos 1.6, a nagyobb testvér 2.0.
Nem szavazást szeretnék, hanem véleményeket, pro és kontra. Kb. egy év múlva lesz esedékes a csere, addig még marad Fruzsi.
u.i. Bitpork: Tudom, A6 allroad, de egy ekkora autó ide nagy, már a mostanival is nehéz leparkolni. Ez az eshetőség sincs kizárva, de akkor még + 10 000 euró kell egy garázsra, amihez bankot kéne rabolni.
Munez A mostanihoz képest nagyobb, meg a rapidhoz képest is, de ennyi még beleférne.
-
-
zsolt1225
aktív tag
-
zsolt1225
aktív tag
Ma kapott egy mosást a kocsi, illetve belül is egy takarítást. Ha valakit érdekelne.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nem3sys #71225 üzenetére
Ez nem nyikkan, ez folyamatosan kapar.
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica #71218 üzenetére
Dettó, én próbálgattam pár prémiumüzemanyagot, de ráálltam az utóbbi időben közeli helyi kiskútra (BSSoil - Agip/Eni partner), kedvesek, gyorsan lehet végezni és közel van. Különbséget pedig nem tapasztaltam, persze a hosszabb távú hatások kérdésre nem tudok válaszolni, 60k km nem elég ehhez. Pedig 5 km-en belül van még: 3x Shell, Auchan, Metró és még OMV is. Sőt a híd túloldalán van mégegy Auchan kút.
-
Cheesy
őstag
válasz
Mágus2 #69333 üzenetére
Ma kitisztította a Mester a fojtószelepet. Vettem hozzá Prevent féktisztítót és azzal, szép tiszta lett.
Azt mondta, hogy a tengely körül elforduló kör alakú tányér és a test között van egy nagyon vékony rés. Ha nem nyomod a gázpedált és ez a rés eltömődik, akkor az okozhat a motorvezérlésnek némi fejtörést.
Érzésre stabilabban tartja az alapjáratot (800rpm), de ez majd a reggeli hidegindítást követően fog bebizonyosodni, a szerelőnél igaz, hogy lehűlt a motor, de....
Mivel nem tudom mikor volt a motorban gyertyacsere, ezért a vezérműszíj csere mellé ezt is be fogom iktatni.
Tudtok javasolni jó minőségű gyertyát? (1.6 benzin A4 B5)
-
ßrainiac
addikt
Remelem, nem volt meg.
-
Ace owner
addikt
válasz
7600 GS #71211 üzenetére
Kézi váltós volt, Passatnál gondoltam rád, azért is lett így körbefotózva, csak elment a felénél :S
Nekem a 120-as Skodák voltak a kedvenceim. A sárgában asszem valami fabia motor van, mentek is rendesen a pályán
Szerintem tényleg fogok venni egyet, nagyon megtetszett.
-
Ace owner
addikt
TC Trackday képek, videnyók
[link]
Kint volt a vr6-os golf 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PayPal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest