- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Ma piros lámpánál megkinaltak £4000-al, amiből már tudnék venni szigorú tekintetű 2005-2006-os A6-ot itt. De nemet mondtam, a szívem nem engedte.
Pedig a csávó már húzódott volna le a sarkon h intézzük a boltot. De nem.
(Annyit meg itthon is kapnék érte egyébként) -
freaghill
őstag
-
-
rob210
nagyúr
-
-
freaghill
őstag
Valami nagyon erős, de rövid antennát keresek a Golfra. Milyet ajánlanátok?
-
freaghill
őstag
-
harcikoca
senior tag
Egy komplett 1.6 benzin motornak golf2-ből mennyi a reális értéke? komplettet váltóval önindítóval, generátorral, mindennel értem.
-
tomcsi23
veterán
Azért a V, ill. W nem kis optimizmust sejtet a háttérben.
Egyébként vajon problémázik emiatt a rendőr, ha nem ilyen gumi van fent? (mondjuk külföldön, ahol figyelnek erre is)TaaT: nyilván, ne a gumi legyen a szűk keresztmetszet,
de azért egy szívó 1,4-re W-s gumit odaírni..
-
vendingo
veterán
G4 tulajok!
Nektek mi van a tanksapkában arra vonatkozóan, hogy mekkora a megengedett legnagyobb kerék/gumi méret? -
FET-MEN
veterán
hívtak az innvaturnétól. Hétfő-Kedd lehet menni. Remélem addígra meggúgyulok.
-
14adam
addikt
egyszerűen tökéletes videó
2 napja folyamatosan nézem és nem tudok betelni vele
-
Kiskokó
veterán
válasz
focvis #70521 üzenetére
A P7-nek valami botrány a mintája szvsz XD
Fet-men : igy van, aza baj a magyar nép alapjában véve nagyon irigy. Én ismerek olyat aki 5 percig nem dolgozott és 6.3 300C -vel járkál.. de nem foglalkozok vele, mindenki örüljön annak ami van, vagy tegyen érte hogy több legyen, ne a más farkát vakarja..
Én Apum és napi 12 órában fuvarozott aztán ment éjszakára a MÁV-hoz 4 éven keresztül heti hét napot és napi 20 órát dolgozott és e- mellé nyitotta a boltot mikor már volt egy kis befektetni való pénze.
Amikor mesélte én nagyon meglepődtem akkoriban mennyire durva pénz volt a fuvarozás.
A mávnál keresett havi 3200 ft-ot. Fuvarozással egy átlagos héten megkeresett 5-6ezer FT-ot de jobb heteken akár 10-12 ezret is egy héten.
nagyon durva ha ezt átszámolnád mai összegekre... kis zsukk emg aro kikereste!!! -
FET-MEN
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz
FET-MEN #70511 üzenetére
Ezért mondtam, hogy gázt/féket. Ilyenkor mérlegelek: ha van lehetőségem bemenni a kamion mögé akkor elengedem, hadd menjen, majd kijövök utána. Ha nincs akkor maradok kint. De oktatni és megmutatni, hogy na te most tanulj egy kis kreszt semmi értelme nincs, abból csak konfliktus van. Nem kell lessülyedni a szintjükre, mosolyogva azon kell gondolkozni, hogy vajon a sorozatukról maradnak-e le, azért sietnek?
-
degec
senior tag
válasz
Kiskokó #70512 üzenetére
gyári szerelésem a passaton 17 esen ilyen pirelli volt ez előtti verzió rosso nero miszar asszimetrikó... 3 év alatt acél keményre keményedett igen kis futásteljesítmény után..télen szépen tárolva felnin stbstb lemosva hűvos sötét helyen, semmivel sem felületkezelve... javaslok ilyen méretbe continentál gumit inkább ! 3 évesek a contik és hibátlanok és baromira nem kemények! üdv !
mislejn piramci 3 is jo anyam kocsiján az van, az is rohadt jó gumi...pirelli felejtős.. -
FET-MEN
veterán
válasz
Kiskokó #70519 üzenetére
Faterom is elmegy hétfő hajnali 2-kor, jön péntek este 6 kor, és napi 13-14 órát dolgozik, minden nap kel 4-kor. És akkor aki ezt nem tudja, megbélyegzi,mikor látják,hogy egy 10 éves E60-assal jött
Én mindíg melózom suli mellett amikor van időm,még sosem kértem pénzt tankolni. Persze a suliban sokan utálnak, kocsival járok minden nap
-
Kiskokó
veterán
válasz
KaiotEch #70516 üzenetére
Aki ad a minőségre és az életére?
Szívesen kezet fognék azokkal a nyomorultakkal akik megveszik a 19-20" felniket és rábasszák a 255/35 Nankang vagy Wanly vagy Sunny gumikat!!
Illetve sztem ez a fórum nem arra van hogy azt firtassuk kinek miből.
Dolgozom 5 éve, családi vállalkozásunk van ami idén 21 éves.
Nem panaszkodom pedig még csak Igazán tehetősnek se mondanám magunkat.ennyi
Focvis : hát Hzoli által linkelt képen a Pirelli a második tartósságban a Michelin után.
Michelin mintája nem tetszik.
Szerintem P zero Rosso lesz vagy Sport Contact 5.
KösziFet-men : Igen erről beszélek, hogy ezer és ezer ember van magyar országon aki pénzt szarik akár becsületesen akár nem. nem értem miért akkor szám 170ezer Ftért ÚJ gumit venni egy prémium autóra...
Amikor drága orbánék 47ezer Ft / Fő-s vacsorát adott a nemtudom milyen étterembe stb stbVálság van ? meg a lófaszomat azt... Hétköznap kora délután telivannak a plázák, DUGÓ van Pesten MINDIG 400ft feletti üzemanyag árakkal... az X6-os már szinte unalmas az autakon az olyan átlagos A6 okról mint amienk nem is beszélve...
de válság van. mind1 is
-
Kiskokó
veterán
Ilyen gumim volt az A4-en régebben csak 225 szélesbe.
Pirelli Zero Rosso
Nem sokat jártam vele mert eladtuk a kocsit de úgy emlékszem elég jó volt. Erről valami tapasztalat ?
LINK -
FET-MEN
veterán
válasz
freaghill #70510 üzenetére
Szerintem ne ültess ha Magyarországon használod. Én is akartam, szomszéd ültetett, meggondoltam. Fogtömésed hullik ki. Osztrák pályára lenne jó, ahol az Okti belebillen a kanyarba ott jobban tartana. De kinntre csak a Bömöst használjuk, ott meg sportfutóművel jóvaltta nagyobb tempóval is simán és csendben veszi
-
freaghill
őstag
Gyerekek tegnap visszaraktam a régi akksimat, meg apáméból a légtömegmérőt mert ő vett újat, teljesen más volt a b2 passat és a b4 passat után.
Mintha felhőkarcolót vezetnék, olyan magasan voltam, a váltó is az egekben volt...
Ültetném de téli kerekekkel alacsonyabb. Na majd ha lesz kis pénzem akkor azok is 15-ösök lesznek és akkor nagyobb fék is lesz.(#70511) FET-MEN : Szolid 4 cm-re gondoltam, nem forradalmat szeretnék
-
FET-MEN
veterán
válasz
brumi1024 #70464 üzenetére
Minden esetben? Lásd:
Bécsi emelkedőn megyek felfele asszem A21-es pálya, kb 500 méterenként radar ami extra érzékeny és a 80-as korlátozást nézi. Kamionok szélső sáv, személyautók belső. Én tempomat 80, megyek felfele el a kamionok mellett mert őket megfogja a púp. Mögém érnek, villognak, stb minden baja van én akkor sem nyomok sem féket sem gázt. Rá is a 80 vonatkozik ha van pénze ha nincs. -
hdman
őstag
válasz
rob210 #70498 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled, de:
- aki 20-30cal megy, annak hiába dudálsz, hiába villogsz, baszik észrevenni magát. Majd pont le fog húzódni.
(jellemzően idős, hétvégi, vagy házszámot keresők.)
- a másik, amit gyűlölök az az, hogy 2 sávos uton egymás mellett mennek 50-nel. Miért nem bírja leelőzni ( 5mp-ig megy 60-nal ) majd visszalassít és beáll elé 50-nel. Ha meg ennyire szabálykövető és 50-nel akar menni, akkor maradjon a másik mögött, ne előzgessen amugy is jobbra tartás van.
freaghill: az a lámpa nagyon esztétikus a képen
14adam: ja, jól el van dugva
A hat is elég lenne, de azért a nyolc jobb
-
Ace owner
addikt
válasz
VR6-Fan #70502 üzenetére
Jó de te is tudod nagyon jól hogy milyen kocsik futnak 819 alatt és milyenek voltak tavaly is.. Ők inkább a beteg dolgokat állítanák ki, nem a visszafogottabb classy gépeket. Persze, tudom mennyi részlet van a tieden is, kb. a beltered ér annyit mint a mostani kocsink..
A kategorizálásról meg annyit hogy amig nem fnf style jöhet az összes -
VR6-Fan
veterán
válasz
Ace owner #70500 üzenetére
2008-2009 tajt volt oem azota ha nagyon kategorizalni akarjuk az oem+ es tan a dub kozt zsonglorkodik, de soha se ertettem szerettem az ilyen bekaegorizalasokat.
No meg ennek az orszagnak az autos vilagaval reszben az is a baj hogy a finom apro reszleteket nem veszik eszre v nem is akarjak csak azt ami kemeny az arcukba van tolva.
-
freaghill
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest