Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #166240 üzenetére
Miért kellene új immo chip? A régi kulcsból át lehet tenni.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Octavia I 1.8T AUM hatchback 2002.
Van ötletetek miért kopik egyenetlenül az első féktárcsa (lehet, hogy mindkettő)?
Ferodo-t tettem, de egy idő után (kb. 2000 km), elkezd finoman rázni a kormány fékezésnél és fokozatosan erősödik..
Levettem, esztergálták és egy darabig nem volt baj, úgyhogy tuti hogy, "félre" kopik, de mitől?
Most ATE-re cseréltem, de 2000 km után megint érzem, hogy finoman vibrál a kormány(és ez egyre rosszabb lesz) , szóval ezzel nem oldottam meg
Sima a felület és nem kékes színű sehol.
Kerékagytól lehet?Köszi!
-
bul07
nagyúr
válasz
Reggie0 #166242 üzenetére
Hát én oldással nem próbálkoztam, de szépen kifaragással igen
És nem jött össze
Majd 20e Ft volt egy imo chip csináltatás(#166243) molnarpeter
Örülj neki
2005 Touran 3gombos kulcsában ragasztva vanNa de most már könnyű házat cserélni mert a csináltatott csak egy kis papír zsebi darabbal van rögzítve hogy fixen legyen a házban
Múltkor csak tollat akartam másoltatni, még hozott kulcs esetén is valami 6-8e Ft-ot mondott a kulcsos
Hát aha egy perces műveletért -
bul07
nagyúr
válasz
molnarpeter #166240 üzenetére
Már ha ki tudja bányászni, mert sok esetben ragasztva van az a kis üveg hengerecske
-
Buster17
addikt
Központizár hibára mi a megoldás?
Hol 3 ajtó zár, hol mind a 4, hol kinyílik, hol nem.
Sokféle variációval nyit-zár, sokszor jó5let?
Leon 1M1 -
Jóóó reggelt!!
Itt a jó idő, nincs kedvetek egy VAG-os "parkoló parádéra" a 7végén, vagy ha nem most akkor valamelyiken, valahol
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mágus2 #166226 üzenetére
Csak a sajátomhoz (A4 B7 1.8T), mivel nem ebben utazom, így valószínűleg csak néha ránéznék vele, hogy minden oké-e, plusz a tolatóradart is ki kell valahogy derítenem, hogy vezérlőegység vagy szenzor hiba.
Vásárlásnál ránéztünk egy univerzális valami egységgel (ismerős cucca volt), de az nem dobott hibát a radarra, valószínűleg nem tudtak kommunikálni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
VCDS kábelt honnan érdemes vételezni? Keletről, jófogásról, egyéb forrásból? Mire kell figyelni? Legalább 8 félét láttam eddig, a levehető kábelestől, a fixen át, a kék házas, szürke kábelesig mindent.
-
tibi.234
tag
Sziasztok adott egy passat b5. 5 2.0pdtdi sebességbe mintha hangos lenne a motor fék és gáz adásnal hangos kicsit a motor illetve a hőfok mutató nem megy fel 90ig csak ilyen 70-75fok között áll. Elsőnek azt hittem hogy kerékcsapágy bár lehet az is rossz de elég hangos motorfek ha le veszem a lábam a gazrol meg ha gázt adok neki.
-
kaszaking
tag
Mágus Mester!
Hengerfej vízcső csatlakozót szeretnék cserélni. A gyári cikkszáma: 050 121 133 A
Ez helyettesíthető a 050 121 133 C cikkszámú csatlakozóval?Köszönöm
-
rob210
nagyúr
Urak cikkszám vagy bármilyen link segítség lenne.
Alany 2000 es 1.9 tdi beetle.
Keresett termék szélvédőmosó cső!
Elrepedt elporladt wifin meg nem megy át az ablakmosó lötyi. Sehol nem tudnak adni ilyen átmérőjű csövet. -
mm00
aktív tag
Sziasztok!
2007-es 2.0Tfsi 200le 6 sebességes DSGvel.
Mai első indításkor az autóm indítás közben rúgott(ütött nem tudom minek nevezzem) eggyet. Tegnap volt indítva, akkor semmi gond nem volt azóta se produkálta indításoknár. Amit még tapasztaltam, hogy az elmúlt pár hétben időnként, mintha tovább tekert volna hidegindításkor. Amúgy megy rendesen, más tünetet nem tapasztalok. Nincs check engine. Szerintek mi okozhatja? Hogy keressek hasonló tünetet YouTube-on/forumokon? Amit még észrevettem, hogy a vákumpumpa alja enyhén olajos.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest