- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
grizlisandor #156999 üzenetére
Ó Hondásoknál tegnap láttam 2003-as Accord Type-S hirdetést, potom 2.490-ért, nem linkelem,aki akarja megtalálja...
-
MPowerPH
félisten
Van itt olyan, akinek a csaloszoftos diesel -et visszahivtak, es modositottak?
Tegnap vezettem az Octaviat, es szerintem a modositas ota kicsit gyengus is lett, es egy olyan 0.5-el tobbett is fogyaszt. Erdemes lehet remappolni? -
-
taybor28
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, adott egy Seat Leon 1P 1.9 PDTDI BXE motorkódos 2006-os évjárat, 200 ezer kilométeres és mostanában 1500-as fordulat alá, ha beszúszok, akkor nagyon berázkódik a kasztni. Eddig a kettőstömegűre gyanakodtam, de alapjáraton szépen jár a motor és ha rálépek enyhén a kuplungra, akkor nem rúg vissza és kerepelő hangot se ad a motor. Szóval ha azt kizárom, akkor mi okozhat még ilyen rázkódást? A teljesítmény megvan csak olyan mintha be lenne kormolódva a rendszer. Létezik, hogy az egr szelep be van tömődve? Egyébként 2200 fordulat felett is exponenciálisan nő a motorhang. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Logitech
aktív tag
válasz
bitpork #156984 üzenetére
Skoda Octavia II 5 ajtós, a pótkerék helyén van a gáztartály. A normál pótkerék egy táskában van, simán betéve a csomagtartóba, elég sok helyet elfoglal, ha a mankót egyik oldalra felállítva be tudnám rakni, jobban tetszene.
Nyári kerék 16-os alu, téli 15-ös acél, de valaki azt mondta nekem hogy a mankóból a 15-ös nem jó, mert a fék nem fér el. -
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
Nem találkoztatok még olyanna, hogy az autó elfelejtette a komfort elektronika beállításait?
2007es évjáratú Skoda Roomster-em csinálta egyik napról a másikra azt, hogy a távirányítóval csak az első 2 ajtót nyitotta vagy zárta, a többit nem!
Aztán ha duplán nyomtam a nyitás gombra akkor pedig engedélyezte még a csomagtárajó nyitását is.
De az oldaló utas ajtókkal nem csinál semmit...Olyan mintha átállította volna magát a 3 ajtós Skoda Praktik komfortelektronikájára és nem akarja működtetni a 2 oldaló ajtót egyátalán, a csomagtérajtót pedig csak ilyen dupla gombnyomásokkal..
VCDS-ben ilyet látok, de átkapcsolni/beállítani nem tudok nagyon semmit sem...
-
Logitech
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek 16-os mankókereke? Az érdekelne, hogy annak mekkora az átmérője, kisebb lehet mint a normál 205/65 R16-nak? Állítva pont nem fér be a csomagtartóba, felnyomja a kalaptartót, ha a mankó minimálisan kisebb lenne, beruháznék egyre.
-
-
Kronk
őstag
válasz
molnarpeter #156978 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
BXE csapágy - nem pont hogy az 507 (5W30) olaj miatt eszi az 1.9 PD a vezérműtengelyt, és 505 (5W40) lenne való bele?
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Első lengőkar szilentek + jobb oldali féltengely csukló csere kb mennyibe kerülne? Csak a munkaköltségre vagyok kíváncsi.
-
Kronk
őstag
válasz
Motion_Blur #156959 üzenetére
Minimumon van a pálcán az olaj, gondolom valami long life cucc lehet benne, természetesen nem akarom megvárni a 60.000-t, még 40.000 sincs benne, tényleg csak utántölteném, nem lehet megúszni olajcsere nélkül?
-
-
cross56
senior tag
Sziasztok.
A golf5/jetta 5 ablakemelő motorja nem egyezik meg a boraéval vagy 4-es golféval véletlenül? -
norrberth
addikt
válasz
Kronk #156957 üzenetére
Mit szokott a márkaszerviz általában beletenni?
Castrol vagy Shell
Már ha cserélik.Nem szabad gondolom keverni.
Na látod ez az, a piát se jó keverni, kivéve ha koktél.Adok egy névjegykártyát
-
Kronk
őstag
válasz
Motion_Blur #156956 üzenetére
Ha tudnám, nem kérdezném
Mit szokott a márkaszerviz általában beletenni?
Nem szabad gondolom keverni. -
-
Kronk
őstag
Milyen olajjal ajánlott utántölteni egy B8 Passatot, 1.4 Tsi 150le, fajta is típus is jöhet, köszönöm!
-
-
Arak95
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy 2002-es Seat Leon (1M). A problémám az Aura CD rádióval van. Az előző gazdájánál le volt húzva az akksi saru. Miután visszakerült rá, kérte ugyan a kódot, de akkor még nem tudtuk azt, ezért a tesztvezetés alatt nem is piszkáltuk.
Azóta megvan a kód, csak éppen a rádió nem hajlandó működni. Gyújtáskor be sem kapcsol, nemhogy azt írná, hogy SAFE. Hiába nyomkodok bármit rajta, a kis kijelzőjén semmit sem mutat.Volt már ezzel kapcsolatban valakinek bármilyen tapasztalata? Lehet, hogy teljesen tönkre ment a fejegység? Vagy várnom kéne? (nemrég mentem vele 1,5 órát, semmi változás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest