Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:10

LOGOUT.hu

Opel topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74901) person


person
senior tag

Sziasztok.

1.2-es benyás G Astra, nagyon meríti az akkut.
Töltés rendben, lezárt központival olyan 100 mA körül inkább a felett van a fogyasztása.
Nagyon rossz rövid távú városi használatnak van kitéve így a töltöttsége is ennek megfelelően szar..
3-4 nap állás és garantáltan nem indul.
Akku már lett cserélve kétszer.
Ha nem zárom le akkor gyakorlatilag nulla az áramfelvétele így az akku sem merül, határozottan indul egy hét állás után is. Ez hogy? Mi meríti bezárt állapotban? Ez G astra sajátosság vagy egyedi, esetleg van valakinek tippje, hogy hol kezdjem? Még nagyon nem merültem bele de már kellően idegesít.

(#74891) h3lios Pontosan nem emlékszem de nálam mintha hasonló lett volna a jelenség amikor az alapjárati motor behalt. (bontott 10 000 Ft)
De lehet a légtömegmérőnél csinálta ezt? Nem hinném, de utóbbinál világított a check engine.(Marelli? 16 000 Ft)
Aztán elszállt a főtengely jeladó is, annál az volt a jelenség, hogy melegen sokadikra indult. (3 000 Ft)

[ Szerkesztve ]

(#74902) ngyzslt54 válasza roberto211 (#66299) üzenetére


ngyzslt54
újonc

Szia, megoldódott az EGR probléma? P1405 hibakódot dob ki, a tisztítás nem segített.

(#74903) zolikaDB válasza F_Gergely (#74893) üzenetére


zolikaDB
veterán

Totalcar idézet:
"Isuzu 3.0 V6 D-MAX
Motorkódok: 6DE1, Y60DT, P9X
Gyártásban: 2001 – 2008
Típusok: Opel Vectra C 3.0 DTI, Opel Signum 3.0 DTI, Saab 9-5 3.0 TiD, Renault Vel Satis 3.0 dCi, Renault Espace 3.0 dCi
Indok: A motor, amitől minden autószerelő menekül. A Denso befecskendezők gyakori hibái, a rossz minőségű kábelezés, és a nagyon labilis, éppen csak megfelelő hűtőrendszer csak a kezdet. Utóbbi jellemzően a Renault-típusoknál jön elő, melyek vízhűtője könnyen koszolódik-eltömődik. És ez még semmi: a leszakadó nedves hengerperselyek adják a kegyelemdöfést.
Utóbbi igazi gazdasági totálkár és lényegében javíthatatlan, mert olyan összeg lenne egy új, üres motorblokk, amennyit jó eséllyel nem ér az egész autó. Ráadásul az általános karbantartás is meglehetősen drága, a V6-os motor vezérléscseréje önmagában egy anyagi csőd. A legtöbb probléma a Saab és a Renault típusaiban van velük, az Opelekben egy kicsivel jobban tartják magukat."

(#74904) Petyyyyy válasza zolikaDB (#74903) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Ez így olyan, mint a ma reggel 7 körüli BP-i látkép. Elég sötét.

Tényleg meg kellene már interjúvolni egy 3.0 CDTI tulajt, csak nem igazán találni ilyet. FB csoportban kellene megkérdezni.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#74905) KrAt


KrAt
veterán

Tegnap kötöttem Alllianz biztosításom mellé Bázis Casco-t, Assistance 24 és Kiegészítő Törés Casco-t. Remélem, sose lesz rá szükségem, külön Casco-t nem akartam, de így, hogy biztosítás mellé lehetett kötni, így megérte nekem azt az évi 15-20k felárat, de adja Isten, sose legyen szükségem rá.. :)

(#74906) mohabá 007 válasza ngyzslt54 (#74902) üzenetére


mohabá 007
aktív tag

Már nem látogatja a topikot,mivel a corsáját,már rég eladta.Ha kicsit tovább olvastad volna az oldalt,a kérdésedre a válasz is le van írva.[link]

Az utána lévő hozzászólásom pedig téves, :B lehet tisztítani.. :K

Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )

(#74907) csabyka666


csabyka666
addikt

Üdv mindenki!

Egyelőre csak körbejárom a témát, de elképzelhető, hogy beruházok egy autóra, mert a jelenlegit kinőttem. Fontos az alacsony fogyasztás, a teljesítmény annyira nem, relatíve olcsón fenn lehessen tartani, viszont legyen megbízható, és lehessen bele pakolni. A használat 80% lakott lakott területen kívül, 15% lakott területen, 5% autópályán. Amire eddig jutottam, az nagyjából a következő: F vagy G Astra Caravan (előbbi csak ha nagyon jó állapotú), 1.7 Isuzu turbós dízel motorral. (Szóba jött még a 16V benzin, de ott meg az EcoTec motorral vannak fenntartásaim.) Kicsit ugyan tartok a dízeltől is, de az Isuzu motorosakról sok jót mondanak (az "Opel" dízelről már annyira nem), így hát megkérdezem a tisztelt opeles társaságot, hogy igazak-e ezek a legendák?! A legjobb lenne, ha saját tapasztalatot írnátok a konkrét típusról. A Caravan jelleg szerintem mindegy, elsősorban a motor lenne a lényeg - fenntarthatóság, fogyasztás, szervizigény (mondjuk egy benzines F Astra-hoz képest, mert ilyennel van közeli tapasztalat).

Nem megyek annyira sokat, de évente 15-20.000km azért belekúszna az autóba, és szeretném még legalább 5 évig használni ésszerű ráfordítással. Tisztában vagyok vele, hogy egy autót fenntartani nem csak a tankolásból áll, ezért keresek egy jó kompromisszumot. Osztottam-szoroztam, jelenleg egy régi (nem Opel) benzinessel járok, 7,8 literes átlagfogyasztással. Ha ez az Isuzu dízel enne mondjuk 5,5 litert, akkor 10.000 kilométeren megmaradna 230 liter üzemanyagom, ez üzemanyagártól függően 80-100.000 forint, és hát a fene megeszi, hogy 10.000 kilométerenként ezt az összeget rá is kellene költenem az autóra csak azért, mert dízel...illetve ebben ugye nincs kettőstömegű, részecskeszűrő, illetve egyéb drága nyalánkságok.

Hogy miért Opel? Van a családban egy F Astra 1.6 8V, belehajtottunk eddig 160.000 kilométert, engem meggyőzött. Elég unalmas autó, de nem is csajozós verdát keresek, és bár biztosan van még hasonlóan jó, kiforrott konstrukció a piacon, nem akarom végigpróbálni az összes autótípust.

Szóval írhattok motortípusokat is, típushibákat, jöhet hideg meleg, minden, ami Opel.

Köszi a válaszokat előre is! :R

MOD: Ja igen, ha valakinek éppen van egy eladó példány, ne tartsa magában. :)

[ Szerkesztve ]

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#74908) Petyyyyy válasza csabyka666 (#74907) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Szerencse és hozzáértés.

Ez a kettő amire szükséged van, hogy olyan darabot fogj ki, aminek gazdája volt. Ha sikerül, akkor üzemanyag, olaj, víz, ablaktörlők és fékbetétek/tárcsák amik cserére szorulnak.
Fater hajtott F 1.7 Isuzut - utolsó dob, ékszíj, generátor és felnik. Ezeket cserélte rajta összesen, ami nem kopó. Fogyiban simán tudja az 5 litert megpakolva is.

G-t hajt 2007 óta, 1.7 CDTI, ~ 298K km. Komfortban azért van különbség és ilyen tervezett átvon azért az nem mindegy.
G csendesebb, jobb a beltér és egy normális gerinctámaszos üléssel még kényelmes is. Akkuja a gyári, megvétele óta világít a kesztyűtartó lámpája becsukva is. :)) Volt kb 2-3 éve egy hengerfejes probléma, elfolyt a hűtővíz és nem volt fűtés. Sallangokkal együtt 130K volt a mutatvány, azóta is hibátlan. Ami jelentkezett még - kéziféket kellett felszabályoztatni, túl magasan fogott. Fogyasztásban még jobb is, mint az F, 1000+ km hozható egy tankkal pályán. Érdemes négytárcsás kivitelt keresni, hátso dobfékekkel kicsit kevésnek tűnik a fékerő. Rozsda még nem jelent meg rajta, az első fényszóró kezd mattulni felül egy-két foltban.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#74909) csabyka666 válasza Petyyyyy (#74908) üzenetére


csabyka666
addikt

Úgy, ahogy mondod, szerencse mindenképp kell, de mivel ezt nem tudom befolyásolni, igyekszem minimalizálni a kockázatot. Legjobb lenne egy olyantól venni, akit ismerek személyesen, ismerem a vezetési stílusát, igényességét (igénytelenségét?), de ehhez sok mindennek együtt kell állnia.

A CDTI-ről én speciel nem sok jót hallottam, de az elég új technológia az én pénztárcámhoz. :) Másik, hogy nem akarom túlvállalni magam, maradjon keret a szervizre is, ami ilyenkor szokás.

F és G, nos igen, más generáció, kényelemre nekem az F is megteszi, a baj ott van, hogy F Caravan, főleg dízel javarészt lelakott, kitaposták a lelküket, ami meg jó állapotú, pofátlan áron kínálják. Ízlés dolga, G-ben a Caravan nekem jobban tetszik, de ha találnék jópofa F-est, nem foglalkoznék vele.
A rozsda sajnos Opel betegség, nálunk az F nem rohadt 10 éves koráig egyáltalán, aztán elkezdte enni a rozsdamanó azt is.

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#74910) zolikaDB válasza Petyyyyy (#74904) üzenetére


zolikaDB
veterán

A Vectra klubban pár embernek van csak.
Na azok is olyanok, h legjobb vétel volt OR mindig baja van.
Itt a csoportban JanR tagnak VOLT, eladta, amikor kérdeztem, szintén a sokféle meghibásodásra panaszkodott.

(#74911) senzaj


senzaj
senior tag

Sziasztok!

Eksön van. :D Fel lett újítva a váltóm (M32), új csapágyakat kapott és egy teljes fogaskeréksor is ki lett cserélve. A BC teljesen nullázódott. Minden működik rajta, ahogy eddig, de miután megnyomtam a sport és a dds gombot, a műszerfalon azóta világít az esp és a dds. Továbbá az ablaklehúzás/emelés is megváltozott, olyan mint mindig fel kéne tanítani, hogy hosszabb nyomásra teljesen leengedjen. Arra gyanakszok, hogy az akksikivétel miatt újra fel kéne programozni vagy vmi hasonló.
Tippek, ötletek, hogy mi lehet a megoldás? :U :U

(#74912) atyca


atyca
senior tag

Sziasztok!
Adott egy Opel Astra FCC 1.6 (2000,X16SzR),utólag beépített klímával.
Használtan vettük,és utólag kiderült,hogy hiányos a klíma rendszer.Hiányzik a behúzótekercs,és egyéb hibákat is találtak:
"Szíjtárcsát fel kéne szabályoztatni,a kompresszor oldali részt is.A kompresszor tengely lötyög.Mágnestekercset méretben nem találtunk"
Érdemes ezzel foglalkozni,-cca 100000 Ft magasságában szánnánk rá max.-,vagy engedjük el ezt a problémát?
Köszi előre is!

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#74913) beg válasza atyca (#74912) üzenetére


beg
veterán

Én egy embert ismerek aki utólag költött 130e ft-ot az utólagos klímára G astrán, aztán 2 hónapig jó volt, fél évig nem. Megint egy kis pénzmag, újabb két hónap működés, megint leállás. Utána hagyta a fenébe.
Sosem lesz olyan mint a gyári.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#74914) Skizz


Skizz
addikt

Hello

Astra H CD70 naviból hogy lehet előcsalni ezt? :U

(#74915) Luck Dragon válasza senzaj (#74911) üzenetére

Szia ,nem ír hiba kódod? Lehet meg kell majd keresni olyan személyt akinek van OP-COM-ja. Lehet ő tudna segíteni neked.

Skizz
Írja is a videónál, Komfordt modul "ha" van az autóban, akkor benne van a menü is. :)

[ Szerkesztve ]

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#74916) MunezXBK válasza senzaj (#74911) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Nem tudom Opelnél, hogy van, más márkánál fel és lehúzás után tartod a gombot 3 m.percig, utána működik automatikusan.

(#74917) senzaj válasza Luck Dragon (#74915) üzenetére


senzaj
senior tag

A helyzet a következő: munkából hazafelé a parkolóból kikanyarodtam és megszűntek a hibajelzések... azóta semmi jele. Magic. :D :D

MunezXBK
Itt is úgy van, csak az elején ezt nem óhajtotta csinálni. De mintha feltanította volna magát rá. :U

[ Szerkesztve ]

(#74918) Doggy dog válasza Skizz (#74914) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Komfort modul
Ha jó emlékszem 40hez közeli az ára. (PEPAS)

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#74919) atyca válasza beg (#74913) üzenetére


atyca
senior tag

Ez működött egy jó darabig.Anno.
Mindegy,megint tanultam valamit:
Neppertől kocsit se vegyél...

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#74920) diegho


diegho
nagyúr

Féltengelycsukló készletből a GSP jó?

(#74921) Skizz válasza Doggy dog (#74918) üzenetére


Skizz
addikt

Köszi

És ez gyárilag nem lehet az autóban?

(#74922) littlejohnny


littlejohnny
tag

Gyári Navi frissítésben tudna valaki segíteni?

(#74923) Doggy dog válasza Skizz (#74921) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Nem gyári tartozék.
De vedd le a kézifék alatti burkolatot és meglátod,hogy rajta van-e az odb csatin.
De nem hinném,hogy ott lesz.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#74924) senzaj válasza Doggy dog (#74923) üzenetére


senzaj
senior tag

Csak be kell dugni és otthagyni?
Fel se kell programozni meg semmi?

(#74925) SPF


SPF
senior tag

G Astraba utólag valaki rakott már be elektromos ablakot előre?

(#74926) AMD Power


AMD Power
titán

Erzi az auto szerintem,hogy el akarom adni. Elindulaskor a km ora megadta magat. Sem megtett tav se km jelzes. A uzemanyag meg a vizhofok mukodik. Ra kb 10km mulva hibajelzes a muszerfalon. Sarga motor jelzes
Pont akkor parkoltam le. Szerelom szerint a km ora miatt van. Nem kap valami jelet a motor. Remelem haza tudok menni vele problema nelkul. Opelbe elviszem majd kiolvastatni a kodot. De szerintem ezzel a km oraval kapcsolatos. Szerintetek?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#74927) WP14 válasza AMD Power (#74926) üzenetére


WP14
őstag

Szerintem villogtasd ki első lépésként :) Itt pedig keresd ki, ha dob hibakódot!

Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!

(#74928) AMD Power válasza WP14 (#74927) üzenetére


AMD Power
titán

Azt,hogy kell?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#74929) beg válasza AMD Power (#74928) üzenetére


beg
veterán

Világít a motorvezérlés ikon a műszerfalon? Nincs kedve vagy pénze szervizbe vinni az autót? Akkor itt van egy lehetõség a hibakódok kilistázására. A leírás alapvetően Astra F-hez készült, de az össze Opel típuson alkalmazható.

Az F Astrában a diagnosztikai csatlakozó a biztosítékdoboz bal oldalán található. A listázáshoz az A és B lábakat egy gemkapoccsal vagy egy darab dróttal össze kell kötni.

a_es_b_pont.jpg

Ha ez megvan akkor csak a gyújtást kell ráadni, és a motorvezérlés ikont figyelni. Ez villogással fogja a hibakódokat kiírni. Mindig a 12-es kóddal (diagnózis kezdete) kezd.

A 12-es kódot például a következõ képpen jeleníti meg: 1 villanás, szünet, 2 villanás. Minden kódot háromszor ismétel, tehát háromszor jön a 12-es, utána a többi kód, szintén ismételve. Ha a hiba száma megvan már csak ki kell keresni az alábbi listából hogy mit is jelent.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#74930) beg válasza AMD Power (#74928) üzenetére


beg
veterán

Z motornál már az odb is játszik.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#74931) WP14 válasza AMD Power (#74928) üzenetére


WP14
őstag

Ezen az A és B érintkezőt kell összekötnöd. Ha Astra F-ed van, akkor azt hiszem a motortér jobb oldalán (szemből nézve) a levélrácsnál van a csati.

Gyújtást utána ráadod és számolsz, fel is írhatod a villogások számát.

[ Szerkesztve ]

Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!

(#74932) AMD Power válasza beg (#74929) üzenetére


AMD Power
titán

Koszonom!!
De inkabb elviszem es kiolvastatom a hibat. Bar nagy valoszinuseggel a km ora "hianya" miatt alakult ki ez a jelzes.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#74933) WP14 válasza AMD Power (#74932) üzenetére


WP14
őstag

Szerintem pedig nincs köze hozzá a kilométerórának, főleg azért, mert Astra F-nél mechanikus, ha jól emlékszem.

Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!

(#74934) AMD Power válasza WP14 (#74933) üzenetére


AMD Power
titán

Akkor az nagyon nem jo viszont! :(

Arra gondoltam,hogy melo utan ha megyek haza. Vizet,olaat megnezem. Utana jaratom egy percig. Ha nem csinal semmi rendelenset akkot szepen hazagurulok vele.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#74935) AMD Power válasza WP14 (#74933) üzenetére


AMD Power
titán

Azt mondta a szerelom van benne sebesseg erzekelo akkor is okozhat ilyet ha mechanikus az ora benne.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#74936) Doggy dog válasza senzaj (#74924) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Rajta kell hogy legyen.
Többet nem tudok.Sajnos az ára elég magas (nekem),így nincs ilyen kütyüm.
Pedig jó lenne.
Akinek a posztját linkeltem,Ő biztos többet tudna mondani róla.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#74937) trassher


trassher
addikt

5 ajtós g astra tetőkárpitot szerelt már ki valaki közületek? 17 év után kezdi megadni magát a ragasztás/szivacsozás és szeretném kicserélni a kárpitot. Az eredetit nem lehet már visszarakni ugye az elporladt szivacs miatt de tudok jó kárpitos boltot ahol árulnak kifejezetten autókhoz való anyagokat is.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#74938) Skizz válasza Doggy dog (#74923) üzenetére


Skizz
addikt

Ja már értem.

És esetleg "welcome/good bye" fényt csak ilyen modulos trükközéssel lehet kicsalni belőle?
Abszolút Cosmo H (bár halogén). Auto állásban leállításnál lekapcsolja a fényt is, sötétben. Tehát nincs meg az a beígért fél perc, ami nekem nagyon kéne. És nyitásnál sem nyomja föl a pilácsot sötétben Auto állásban.

(#74939) Luck Dragon válasza Skizz (#74938) üzenetére

Igen, csak azzal.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#74940) Tacso válasza Skizz (#74938) üzenetére


Tacso
aktív tag

A manuális "hazakísérő fény" funkció nem működik?
Follow me home ativálása:
Motor leállít, kulcs kihúz, vezető oldali ajtó kinyit, fénykűrt magad felé (1 villantás)
leírás, videó

[ Szerkesztve ]

No Stress on Cres - I love my Cruze

(#74941) Doggy dog válasza Skizz (#74938) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Ahogy előttem Tacso írja,ez tuti működik.
Nálam is megy.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#74942) Markizmark válasza AMD Power (#74935) üzenetére


Markizmark
addikt

Sebességet sem mutatja? Ha nem akkor szerintem elszakadt a spirál. Olyankor sebességjel hiánya miatt guruló autónál le is szokott állni a motor, ha kinyomod a kuplungot.

[ Szerkesztve ]

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#74943) Skizz válasza Tacso (#74940) üzenetére


Skizz
addikt

Nem próbáltam, de ha nektek, akkor nekem is működik.

ellenben nem ártana, ha magától csinálná, plusz nyitásra kiviláglana!

(#74944) Daffchy válasza Tacso (#74940) üzenetére


Daffchy
őstag

C Vectránál is működik. :K

Más:
Egyébként azt, hogy lehet beállítani, hogy riasztó nélküli kocsiban (facelift utáni Vectra C) a lezárást követően, ha még nyomva tartom a gombot felhúzza a négy ablakot?

Csak az első kettőt húzza fel, viszont ha le van zárva és hosszan nyomom a nyitás gombot, mind a 4 ablakot lehúzza ameddig nyomom, de fel csak az első kettőt. :F

[ Szerkesztve ]

(#74945) AMD Power válasza Markizmark (#74942) üzenetére


AMD Power
titán

Se sebesseg se megtett km.

Ami erdekes. Most este melo utan. Beultem elinditottam. Hibajelzes Nincsen!! Ami erthetettlen a szamunkra. Az auto a szokasos menetdinamikaval haza is hozott , de a hibajelzes nem jott vissza. A szerelom sem erti
Ettol fuggetlenul kedden el fogom vinni a hiba kod kiolvasara. Ha jelezba checi engine , ha nem.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#74946) aleister


aleister
veterán

Sziasztok!

Kaptam kölcsönbe egy ELM327-es, bluetooth-os cumót, de sajnos nem tudom a drágaszággal összehozni. Van itt olyan, aki már bírt műküdésre ilyen kütyüt? 2002-es G Astráról van szó.

Rádugom a kocsi OBD2-es portjára, pár led világít is rajta (sajnos nem tudom pontosan melyikek). Ezek után az okostelónnal sikeresen párosodnak is egymással, ám sem a Torque, sem DashCommand nem tud csatlakozni az autóhoz. Protokoll hibát ad mindkettő.

Szerintetek mi lehet a gond? Nem kompatibilisek egymással?

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#74947) WP14 válasza aleister (#74946) üzenetére


WP14
őstag

Szerintem, csupán annyi lehet a gond, hogy kínai hamisítvány, amit régebben felvetettem már, de (nem emlékszem ki) lehurrogtak érte, hogy 4-5 ezerért jóóóójaz. :D

Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!

(#74948) MunezXBK válasza WP14 (#74947) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Működik az, csak nem mindennel.

(#74949) diegho válasza aleister (#74946) üzenetére


diegho
nagyúr

Nekem a 788ft-os kínai eddig már két opellel is ment tökéletesen.

(#74950) Markizmark válasza aleister (#74946) üzenetére


Markizmark
addikt

Mi a motorkód?

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.