Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32920) Kriszbmx


Kriszbmx
tag

Sziasztok!
Neha irok ,hogy mi a fejlemeny a majusban vett LG65C8 al :)
Elso korben a gyari kepernyo hibas volt. Szemmel lathatoan valami szogletes motivumok voltak hologram/ beeges szeruen benne. Allo kepnel szep volt de film kozben mintha racsokon keresztul meztem volna.
Kijottek megneztek hoztak uj kepernyot a rajta levo vezerlovel. A kovi kepernyonek megorultem hogy na ez mar f@sza nem csikos! Boldog voltam... amig nem neztem egy 4k sarkvideki filmet aminel olyan volt mintha a hoba lenne hugyozva.... ennek a kepernyonek a bal szelen ugy 20 centi sargas aztan feher ugy 40 centit majd ujabb 40 centi legalabb sargas es a jobb szele feher. Hagytam mondom ilyen... aztan annyit basztatott nezes kozben csak bejelentettem. Ki se jottek megnezni ,ugyan az a szerviz ma jott az uj kepernyovel. Jelenleg a 3. van benne ami rosszabb mint az 2. Homogenitas zero... feher kepnel full foltos, sargaban zold foltok... es a kep bal szelen fuggoleges csikok mintha valami tapeta egett volna bele. Kerdezte a szerelo vissza tegyuk e a regit. De inkabb kertem egy 4. Kepernyot de mar hoznak hozza komplett elektronikat is. Szinte uj tv.. ha a 4. is hibas vagy latvanyosan rossz, valaszthatok hogy elviszik es komplett ujat kapok vagy rafizetek netan egy c9 re vagy a penz vissza es valami mas.
Nos elso korben le a kalappal a szeviz elott!
Most mikozben a 3.kepernyot raktuk bele mar azon filoztunk mik lehetnek a csikok... nem allando mint az elsoben, hanembizonyos szinek bizonyos arnyalatanal. Felhivta a kozpontot a szerelo, elmondta mit lat es mondtak ,hogy ennek nem lenne szabad ilyennek lennie. Ezert is ajanlottak fel a 4.kepernyot panelokkal.
Igazabol imadom a tvt nem hasznalom napi szinten csak ha van idom akkor a modjat megadva filmezes es csoki ropi chipsz :)
Nem szidom a markat , de rohadtul furcsalom hogy 600 ezer ft ert ilyen a kepe sorban...nem tudom azzal a szinhuseggel es homogenitassal amugy mot lehetne kezdeni....

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.