Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz renatto #33690 üzenetére
A dizájn szubjektív. A 65FZ950-em a soundbarral (de még az 55FZ800-am sem) néz ki rosszul. A lényeg amúgy is belül van.
A garit nem tudom, nem volt még gariztatnivaló Panám. De nem lehet rossz, inkább úgy fogalmaznék, hogy az LG-jé jobb.
A promóció... Na az @$#%&^%$*.
Nem akarok káromkodni...[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Monitoroknál ezt muszáj lenne megoldani, és potenciálisan nullára redukálni az esélyét a beégésnek, majd kiderül hogy ezzel hogyan birkóznak meg. Az a baj, hogy erős HDR tartalommegjelenítést még csúcsmonitoron sem láttam eddig.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
renatto
őstag
válasz daneel_hu #33697 üzenetére
Nincs, de voltak pillanatok amikor úgy tűnt van nekik! Konkrétan az 5 éves gari, ami végül füstbe ment.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
renatto
őstag
-
belan
addikt
válasz snecy20 #33705 üzenetére
Nem lenne rossz ha oled monitorok is lennének de beégest kizártnak tartom hogy el tudják kerülni ! De csodák még vannak . Renatto itt a idő pana oled legyen tudom oda vagy érte amugy gz 1500 ,2000 kifejezetten tetszik ! De ma neztem a gz950 ,1000 se rossz szep jo képük van régi retro lábbal ! Amúgy jo áron lenne vennék panat is !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
renatto
őstag
Az idei "best of ársávban" maradva (350k-500k), el tudnék bizonytalanodni szinte bármlyen gyártóval szemben.
Év elejétől kezdve:
Philips 65OLED803 - 450k;
LG 65B8 - 464k;
Panasonic 65FZ800 - 500K;
LG 65B8 - 350kSzóval azért ki lehetett fogni, több gyártót BestBuy áron.
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
snecy20
nagyúr
válasz renatto #33709 üzenetére
Csak ezek némelyike olyan alkalmi vétel lehetett, hogy ahhoz kb. 0-24-ben a képernyő előtt kéne kockulni, és valószínűleg heteken vagy hónapokon át. Máskülönben ezeket ilyen árakon kifogni a vakvéletlen kategória.
-
lionshamlet
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy tv-t és a kérdés az lenne mire ajánlott figyelni vele kapcsolatban, tippek-trükkök, stb...Lg 55 OLED C9
Hétfőn érkezik hozzám, addig is gondoltam letöltök néhány 4k filmet.
A Tv saját lejátszója megbirkózik a nagyobb méretű h.265 mkv fájlokkal?
(mondjuk egy usb3-as port elfért volna emiatt)
4k mediaplayerem nincs, 1080p Mede8er van csak.Illetve kíváncsi lennék a saját tapasztalataitokra is a megjelenítővel kapcsolatban, hozza e az elvárásokat?
A tv telepitésével kapcsolatban ezt a videót követem, talán ennél jobb nem is kell
[link] -
Pro Koryak
addikt
válasz snecy20 #33711 üzenetére
Pont nem, laza 1 hétig mentek ezen az áron. Hol itt, hol ott.
Pl. "Panasonic 65FZ800 - 500K" - még én is elgondolkodtam veszek még egyet.LG B szériát én sem vennék.
Ma láttam "beragadt" 65C8-at mömö-ben, középen már egy pixelhiba a demo videónál is látszott kb 20-30mp-nyi vizslatáskor.
Na majd a 65C9 jövőre. Jajj, én kérek elnézést! -
OPiiPO
veterán
válasz lionshamlet #33712 üzenetére
Kereső esetleg? Topic visszaolvasása?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Pro Koryak
addikt
-
pinnacle
nagyúr
válasz Pro Koryak #33717 üzenetére
-
-
renatto
őstag
Megbírkózik a nagyobb fájlokkal is és nem kell az USB 3.0.
Tényleg vásárlás után akarod megtudni, hogy hozza-e az elvárásokat?! Már nem mind1?!KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Xbox one S készüléket egy E8-hoz olyan kérdésem lenne, hogy milyen képmódban érdemes használni és milyen beállításokkal? (gondolom az nem jó ami filmre is van)
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #33712 üzenetére
Gondolom az Exfatra formázott külső Hdd-vel nem lesz gondja?
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #33726 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan a DisplaySpec. szerint megbirkózik az m2ts formátummal, tehát a magról letöltött nem kmv konténerbe készített hanem ~ 400 fájlt tartalmazó releaseket lejátsza?
Az Aquamen jó kis demó lenne, 2 release elérhető.
- 1 mkv ami ha jól értem, csak Hdr-t tartalmaz ~60gb
- 1 m2ts, ami 83gb, és tartalmazza a dolby visiont is. -
renatto
őstag
Mit értetlenkedsz?! Nem neked ment volna, és?!
Bocsi! Ide ment volna >>> (#33712) lionshamlet
-
renatto
őstag
válasz lionshamlet #33727 üzenetére
ExFAT-ot nem tudom.
m2ts-t lejátsza, viszont egyesével kell majd elindítanod mind a "~400"-at. Ergo neked kell megkesesned a fő fájlt.
MKV-ból a DolbyAtmos hang többnyire néma lesz.
És az ISO fájlt nem játsza le, így BD25/BD50-et ne magozzál.Legalábbis a B7-en így van, nem tudom valamit javítottak-e ezen azóta...
-
renatto
őstag
válasz atom18 #33724 üzenetére
A Játék alapból jó, ha túl "kékesszürke" a kép így, a színhőmérsékletet emelheted kicsit. Néha elfelejtem átkapcsolni Játék módra és fel sem tűnik. Persze FPS-nél esetleg multinál, hamar fel fog... de én olyat nem játszok.
-
renatto
őstag
válasz junior19 #33732 üzenetére
Akkor csökkenti? Bizonyosan rosszul fogalmaztam, tehát a színhőmérséklettel tudja változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz pinnacle #33719 üzenetére
"Egyébként lehet valami új beégés védelem van az idei LG TV-ken, nem láttam semmit, pedig egész nap ugyanaz a demo megy rajta, G-SYNC-et meg nem aktiválnák ha ilyen veszély lenne. Gondolom játék közben még jobban beéghet, persze lehet ott is működik a logó védelem."
Ha ugyanaz megy rajta hónapokig, és nincs rendesen beállítva a készülék akkor még mindig problémát okozhat. Logo halványítás a 2018-asokban is benne van.
-
snecy20
nagyúr
Holnap pontot kellene rakni az OLED téma végére, ha lesz érdemi BF akció, ha nem.
-
-
gu007
aktív tag
Sziasztok! Múlt hét pénteken én is pontot tettem a vásárlás végre. 55C9-el. Csak hát a MM nem kapkod a kiszállítással
-
Clay
senior tag
válasz athomi #33738 üzenetére
Mert nem rögtön halványítja. Úgy tudod meglesni, hogy egy darabig magason hagyod a logó halványítás funkciót, és pár perc múlva kikapcsolod. Persze ehhez kell a képen lennie statikus logónak is.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
chros
őstag
válasz Pro Koryak #33663 üzenetére
(#33663) Pro Koryak : "30e fontos kis Sony oled ... A GZ2000 meg pont ezt érte utol képminőségre vagy talán már jobb is valamiben"
Ugye nem gondoljuk ezt komolyan
(#33563) Pro Koryak : "idei Pana makroblokk problema ... Milyen forrásból, 4k hdr, 1080p, 720p...stb?"
BluRay. @jk82-nek sikerult reprodukalnia a hibat.
Arrol van szo, hogy az idei Panak nem hasznaljak a W pixel-t egy bizonyos vilagossag szintig, mig a tobbi gyartonal a W mindig hasznalatban van. De a gond az, mikor a Pana is bekapcsolja a W pixelt, akkor ugyanaz lesz az effekt, mint a tobbi gyartonal. Azaz a problema mas vilagossag ertekeknel jelenik meg, ezert nem tunt fel senkinek eddig (pl Vincent-nek sem ), mert az eddig hasznalt tesztvideok nem ebben a savban okoztak a gondot.@Janos, ha van kedved, teszteld a 4k HDR10/Quants2D videokat a C8-adon (itt tudod letolteni a szettet): egy kalibralt (pl. technicolor) es egy nem kalibralt (pl cinema) modban. Kivancsi lennek a kulonbsegre.
A B8-on az eredmeny szo szerint siralmas! (De az SDR mode meglepoen jo.) -
renatto
őstag
Mert az is, nyugodtan vásárolhatsz onnan, LG-t biztosan. Nekem tegnap jött onnan egy - természetesen LG - mosó-szárítógép. Tavaly rendeltem Apple iPad-ot, amire ugye gyári 1 év garancia van mindenhol, de eMag 2 évet adott.
-
Celtis
veterán
válasz renatto #33747 üzenetére
Úgy tudom Romániában történik a garanciális szerviz. Aztán a TV hogyan jut oda meg vissza az jó kérdés.
A saját oldaluk is ezt erősíti meg: Az eMAG által forgalmazott termékek esetében Háztól házig garancia (Pick-up & Return) szolgáltatást kínálunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák