Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6701) runner 125 válasza dedike (#6698) üzenetére


runner 125
nagyúr

Igen, az lesz.

Már máshol is említettek - én is arra gyanakodtam -, h a szolgáltató adja az 1 év garit, majd a + 1-et a gyártó. Csak ezt a pannonos hölgyike tudtára is kellene adni, s akkor talán nem elhajtani az ügyfeleket, hanem átirányítaná. Nem mind1.

Köszi nektek.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#6702) Landsmann


Landsmann
addikt

Meg kell nézni mi van a jótállási jegyen. Ha 1 év, akkor egy év. Ha 2 év, akkor két év. Nincs apelláta. Ha 2 év van ráírva, a szerviz önhatalmúlag nem mondhatja azt hogy csak egy év. Nem a szerviz vállalja a garanciát, hanem a gyártó. A szerviznek a felmerült garanciális javítások költségét a gyártó megtéríti. Illetve régebben átalányt fizettek. Namármost, ha ez utóbbi van, akkor jöhetnek a trükközések, ugyanis lehet, hogy a szerviz többet költött már a garanciás javításokra mint amennyi átalányt a gyártó fizet. Ilyenkor a különbözet a szerviz kontója, amit érthető módon nem nagyon akar lenyelni. De az ügyfél sem, ha egyszer adott idejű garanciát adott a ygártó, akkor azt önhatalmúlag se a szerviz, se a szolgáltató nem rövidítheti meg. MIkor bő 3 éve vettem a K850i-t, 2 év garanciát adtak rá. Nem volt semmi kikötés, semmi 1+1 év. Ugyanez a helyzet a Naite-val is. A jótálláson egyértelműen fel van tüntetve, hogy a "Sony Ericsson Hungary KFT a GSM mobil rádiótelefon készülékekre az értékesítéstől kezdődően a jótállás alá eső meghibásodás esetén 24 hónapos jótállást vállal (üzembehelyezésre kötelezett termékek, tartozékok esetén 12 hónap)."
Tehát nem a szolgáltató vállalja, hanem a gyártó, hazai forgalmazó. Nincs ez másként más típusnál sem. A jótállás időtartama annyi, amennyi a jótálláson fel van tüntetve. Azonban minimum egy év, a törvény ennyit ír elő. Ettől kedvezőbb feltételeket a gyártó, forgalmazó megadhat, kedvezőtlenebbet nem.
(Mindkét készüléket a Pannonnál vettem)

[ Szerkesztve ]

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#6703) RootRulez


RootRulez
félisten

Sziasztok! A pannonnál mennyiért/hogyan függetlenítik a telefonokat? Van egy telóm, amit függetlenítene az új tulaj, de úgy hogy megmaradjon rajta a garancia...

Köszi: RR

[ Szerkesztve ]

═════════════════════════════════════════

(#6704) RootRulez válasza RootRulez (#6703) üzenetére


RootRulez
félisten

Azt még hozzátenném, hogy a telefont nyerte az első tulaj, tehát semmiféle hűség miegymás nem köti csak a pannon ajánlotta fel és egy kártyás csomagban lett nyerve állásbörzén...

═════════════════════════════════════════

(#6705) club1 válasza RootRulez (#6703) üzenetére


club1
veterán

Prepaid díjszabás 9.2 pont: Készülék hálózati korlátozásának feloldása 7500 Ft/ alkalom

(#6706) RootRulez válasza club1 (#6705) üzenetére


RootRulez
félisten

Hmm, jó sok. :( Köszi szépen!

═════════════════════════════════════════

(#6707) vmatyko


vmatyko
tag

Desire-ből készlethiány van annak ellenére hogy most indult akció a telefonnal...
Tök jó h hirdetnek valamit, ami nincs is raktáron...

(#6708) Máté94


Máté94
addikt

Hát ezen a héten se lesz Defy.... :(( :(((
Már nagyon kezdem elveszíteni a türelmemet. :O

(#6709) sgery


sgery
őstag

Üdv mindenkinek!
Jelenleg a T-mobile-nál vagyok Üzleti előfizető. Szeretnék váltani Telefon-ra, mivel jobb ajánlatuk van a részemre. A számomat is hordozni szeretném. Mi a leggyorsabb menet?
A hűségszerződésem 10.-én jár le, az e havi csekket még nem kaptam meg, de ha be is fizetem holnap akkor se regisztrálják 10.-ig.
Azt tudom, hogy van egy és kétkapus lehetőség, de melyik a gyorsabb?
Ha pl. a Telenorhoz megyek be kérvényezni, akkor rögtön alá tudom írni a szerződést, átvenni a sim kártyát (ami még nem működik) illetve meg tudom venni a telefont?
Vagy mit javasoltok? Mennyi idő stb stb..?

Amúgy desire-t akarok venni, de látom készlet hiányt írtok. Azért lesz még belőle később is, ugye?

Előre is köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#6710) egykori válasza Máté94 (#6708) üzenetére


egykori
őstag

Nemrég nézegettem az új listát, és tényleg nincs semmilyen Motorola telefon. Ha még hozzávesszük az új főnök nyilatkozatát: "egyelőre nem tervez gyökeres változásokat sem a Telenor Magyarország menedzsmentjében, sem a márkaimázs, márkapozíció terén a három saját márkát (Telenor, djuice, Red Bull Mobile) illetően", akkor nyugodtan gondolkodhatsz, hogy mi lesz az elveszített türelem után.

(#6711) vmatyko válasza sgery (#6709) üzenetére


vmatyko
tag

az nagyon durva lenne ha nem lenne később készleten, mert ugye az akció 1 hete fut és március közepéig tart. Én is ezért kötöttem új szerződést. De ha van vki vmi infoja az ügyben akkor írja be pls.

(#6712) Máté94 válasza egykori (#6710) üzenetére


Máté94
addikt

Egyenlőre nyugtatom magam azzal az infóval, hogy elfogyott és ezért késik a bevezetése.

[ Szerkesztve ]

(#6713) bandigno


bandigno
senior tag

érdekes mostanság a pannon készülék és árstratégiája..én is telót akartam rendelni, kár h halogattam erre a hétre !!!! :O

Hétfőtől változtattak az árlistában, konkrétan az N8 kikerült a differenciált számlás csomagok közül..magyarán nem számít milyen tarifával veszed, ill. nem számolnak tarifahűséget sem...:S sehogy sem olcsóbb!
A készülékár meg 105e-ről indul netshopban is...eddig azt hittem valami hiba van a netshop szoftverrel, de ma felhívtam az ügyfélszolgálatot és kiderült h "jó" árat ír!
Az ügyfélszolgálatos csaj meg hozzátette, h biztos azért került ki, mert kifutó modell..hát belekezdtem, de nem mondtam meg neki h ez a legfrissebb nokia a kínálatukban :)
Várhatok míg vissza nem teszik, mert így egy 20e-el drágább lett :S :(

[ Szerkesztve ]

(#6714) club1 válasza bandigno (#6713) üzenetére


club1
veterán

Akkor már inkább függetlenül rendes (nem szürke) forgalomból 130e Ft-ért veszek egyet 2 év (nem 1 év Telenor) garanciával...

(#6715) bandigno válasza club1 (#6714) üzenetére


bandigno
senior tag

a telenornál is él a 2 év nokiás gari! az első év az szolgáltatói.

(#6716) vmatyko válasza vmatyko (#6711) üzenetére


vmatyko
tag

mint kiderült nincs hiány desireből csak a partnerüzlet ezzel szívatott. ma felhívtam a 1220-at és mondták hogy mindkét pannon boltban van szal elmentem és elhoztam egyet :)

(#6717) Kleroo


Kleroo
veterán

Sziasztok!
Az alábbira készülök.
Egy "ismerősöm" leköti magát hűségre két évre a telenornál
A telefont amit pedig emiatt olcsóbban megkap,én megveszem
(samsung Galaxy S)

Utána a telefonnak lesz köze a szerződéshez?(gariztatásnál,akármilyen ügynél)

ja,és ugye djuice kártyával is megy a telenoros teló?:D

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#6718) club1 válasza Kleroo (#6717) üzenetére


club1
veterán

Nem lesz.
Igen megy.

(#6719) club1 válasza Kleroo (#6717) üzenetére


club1
veterán

Persze lényeges lehet, hogyha az ismerősöd elfelejti befizetni néhány havi számláját, akkor a telefont letilthatja a szolgáltató...

(#6720) Kleroo válasza club1 (#6719) üzenetére


Kleroo
veterán

:R

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#6721) gabo89


gabo89
senior tag

Sziasztok!

A Telenor Online-ban, azon belül a Bónusz Programban hol tudom megnézni mennyi kedvezményem van mobiltelefon vásárlásához? Az eredeti árakat írja ki, és utoljára 2006-ban használtam fel kedvezményt.

indul a sörös aludni

(#6722) tomp


tomp
félisten

Íme a hsdpa lefedettség:
5/1-es térerőnél(már amikor sikerül fellépni a 3g toronyra) már hsdpa-t jelez a teló. Jó minőségre állítva a youtube videók mennek. Ugyan néha szétesik a kép. Edge kevés a jó minőséghez. Annyira nem rossz.
5/0-nál elképesztő 1KB/s-el hasít.

(#6723) bandigno


bandigno
senior tag

Azt a pannon kipostázza elvileg, legalábbis nekem jött levélben, illetve egy partner boltban megmondják neked!
A netshop nem mutatja, még ha vásárolsz, akkor sem, azt utólag a számlán látod, amit a megvett teló mellé kapsz.

(#6724) Máté94


Máté94
addikt

Hátha valakinek jó hír, hamarosan lesz Telenornál Samsung Galaxy Ace...

(#6725) sgery


sgery
őstag

Kérem aki tudjon, igazítson útba :)

Szóval, eddig t-mobile-os voltam, most átmentem (ma) a telenorhoz számhorzodással. Ja igen, és üzleti előfizető vagyok. Kinéztem a telenor aktuális árlistáján a HTC desire telefont, középkategóriás előfizetéssel (meneger 4000) 29.900Ft-ért. Az árlista itt látható. Ennek a legalján, kiemelt akcióként van feltüntetve az említett áron, 4-es paragrafus megjelöléssel, ami az alábbi: 4 A Kisvállalkozásoknak szóló készülékajánlatainkat adószámmal rendelkező üzleti előfizetők vehetik igénybe 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával és az ÁSZF 3. mellékletében meghatározott tarifacsomagok esetén 2 év tarifamegtartással, szolgáltatási szerződés esetén pedig a tarifacsomag szolgáltatási szerződésben meghatározott időtartamig történő megtartásával. Amennyiben az Előfizető a fentiektől eltérő, ÁSZF-ben nem szereplő (zártkörű, promóciós, stb.) tarifacsomaggal rendelkezik, úgy a tarifacsomag besorolásáról, illetve üzleti tarifacsomag esetén a tarifamegtartás időtartamáról az üzletben tájékozódhat.
Egy picivel feljett szintén 29.990Ft-os áron látható, de ott a mobil online flexi csomag esetén, pontosabban ha azt is választanám az előfizetéshez.
Mikor bementem ma szerződést kötni, szintén erről tájékoztattak, hogy csak internetcsomaggal annyi, de igazából egymást kérdezték és próbálták meggyőzni, látszott hogy gőzük sincs. Telefonos ügyfélszolgálatot felhívtam, ott előszőr szintén ezt mondták, de újrahívtam, megnézzük más mit mondd, ő csak 79.900Ft-ért látta a rendszerben. Kb 10perc alatt megmutattam neki ezen árlistát, de nem értette, végül ő is internettel kiegészítve adta a 29.990Ft-ot. Kérdem akkor Én, rosszul értelmezem a táblázatot? Vagy tényleg a telenoros ügyintézők nem tudják az akciókat?

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#6726) sgery válasza sgery (#6725) üzenetére


sgery
őstag

rögtön válaszolnék saját problémámra:
Én láttam jól, az első ember aki ezt konstatálta az az aldiban dolgozó kolléganő, csak ő vette fel a telefont a boltokból... Így sikerült most a mammutban is megértetni a tényt, elfogadták, sajnálták, holnap meg is oldják...

Szóval ennyit a telenorról, jól tájékozott mindenki...
De legalább szépek az ügyfélszolgálatos nők :) Bár a t-mobile-nál se semmi a felhozatal :)

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#6727) club1 válasza sgery (#6725) üzenetére


club1
veterán

Rád a második oldal második táblázata az érvényes, hiszen csak egy középkategóriás tarifacsomagra fizetsz elő. Ha az 500 MB-os internet mellé még előfizetnél (havi kb. 6000 Ft-ért) egy flexi internetre, akkor lenne az az ár, amit írtál.

(#6728) sgery válasza club1 (#6727) üzenetére


sgery
őstag

Ne már hogy itt is meg kell győzni az embereket :)
Van egy külön pont, alsó résznél, miszerint htc desire 29.990Ft 4-es paragrafus megjelöléssel. Ez a legalsó táblázat, nem az amelyikben netes beosztás is van. Ezen akcióban ha meneger díjcsomagra vált valaki 2éves hűségnyilatkozattal (és 185e-res kaucióval) akkor ennyiért elviheti. Felső kategóriás csomagban 9.990Ft.
Ez tény, már a boltban is belátták

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#6729) club1 válasza sgery (#6728) üzenetére


club1
veterán

Ja igen, csak az a 4-es nem 4-es, hanem 6-os, mint kiemelt akció. 185e Ft-ot otthagysz?

(#6730) sgery válasza club1 (#6729) üzenetére


sgery
őstag

a 185e-ret akkor kell fizetni, ha 2év előtt felbontod a szerződést.
mindenhol kell fizetni valamennyit, csak általában ez az összeg 45e ft...

amúgy desire nélkül is 185e-ret kell fizetni csomag felbontásnál, sőt ugyan úgy 2év hűséget alá kell írni. tehát hülye aki nem vesz mellé valami telefont...
mert ugye igen jók a percdíjak a manager díjcsomagban...

és amúgy 4-es és a 6-os paragrafus is szól rá!

[ Szerkesztve ]

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#6731) vmatyko


vmatyko
tag

gyerekek én tegnapelőtt vettem 29.900-ért desirét és csak a menedzser 4000-es tarifacsomagot kell fizetnem. semmi más. Ezen nem problémáztak nálam.

(#6732) sgery válasza vmatyko (#6731) üzenetére


sgery
őstag

jó neked, nekem sikerül mindig kifognom a problémás ügyfélszolgálatokat (nem csak itt, az életben...:/ )

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#6733) gabo89 válasza vmatyko (#6731) üzenetére


gabo89
senior tag

500MB-os mobilnettel vetted? Mert a készülékárlistában úgy van, hogy középkategóriás előfizetés és Internet Flexi díjcsomaggal 29.990 Ft.

indul a sörös aludni

(#6734) vmatyko válasza gabo89 (#6733) üzenetére


vmatyko
tag

a menedzser 4000 tarifában van 500mb-os net eleve. nem kellett mást kötnöm csak ezt. havi 4000 ft mind lebeszélhető plusz a fenti mennyiségű net. (nameg a teló 30ért) szerintem igencsak jó deal.

(#6735) gabo89 válasza vmatyko (#6734) üzenetére


gabo89
senior tag

Igen, közben észrevettem. Köszi!

indul a sörös aludni

(#6736) tomp


tomp
félisten

Átvittem a pirosékhoz a netet.(ezáltal 2teló lesz nálam - hurrá) Ha majd zte lesz minden állomáson, lehet szó, hogy visszahozom a netet. Sz.zárásig még megy a promó. Aztán pápá.

(#6737) rudymester


rudymester
senior tag

Ez a Telenor bónusz program jó dolog, de neten megnézni nincs értelme. Most havonta menjek pe egy üzletükbe, hogy mit kaphatok jó áron? Elég béna megoldás.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor

(#6738) proper válasza rudymester (#6737) üzenetére


proper
őstag

elvileg a weboldalon ha regisztrálsz akkor látod hogy is áll a dolog
van külön bonusz program menüpont és bejelentkezés után látod

(#6739) rudymester válasza proper (#6738) üzenetére


rudymester
senior tag

Megnéztem. Múlt hónapban tök jól is működött, ebben a hónapban meg össze vissza írja az árakat. Pl most ilyet ír, hogy SE X10 mini pro 2890-től. Továbblépek, ahol a csomagok vannak, de ott ha még a legdrágább csomagokat választom, akkor sem ennyi a vége. Ráadásul nem lehet minden csomagot választani.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor

(#6740) proper válasza rudymester (#6739) üzenetére


proper
őstag

mindig változtatják az árakat, már a tököm tele van velük
akartam x10-et 27volt tegnapig ma meg 80 :Y az uj árlistában

de azért nem vehettem multhéten mert szegeden sehol egy darab meg a befizetésnek be kell érkeznie mert a faxon a csekket nem fogadják el, rettentően rugalmatlanok
persze ma vagy holnap fog csak beérkezni de igy már a hajamra kenhetem az egészet

(#6741) Vangelis válasza proper (#6740) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Keress helyette valami hasonlót, vannak még most is jó akciók!

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6742) proper válasza Vangelis (#6741) üzenetére


proper
őstag

180perc csomagban ez volt jó akció

desire 60k
galaxy s 65k
x10 80k

galaxy ace is 25 de annak "gyenge" a kijelzője

desire és a galaxy s is 30k volt pár hete aztán szépen viszavitték az árát mire mentem volna venni, mindig megszivom
defy lenne az álmom de szerintem az is marad ha a pannonon mulik ;]

(#6743) Vangelis válasza proper (#6742) üzenetére


Vangelis
nagyúr

részvétem!

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6744) Csabi95


Csabi95
tag

x8 telenornál csak fehérben van?

(#6745) Máté94 válasza Csabi95 (#6744) üzenetére


Máté94
addikt

Más színben nincs is.

(#6746) Dalmayr


Dalmayr
csendes tag

sziasztok!

Hát ez beszarás...telenor 18000 ftos legnagyobb üzleti csomag átlag 40000 havidíj....komolyan 85000 a galaxy s?na nemár....miez?nem az a lényeg h sokat beszéljek?persze aki új előfizetést vesz és "csak" 15000 a havidíja annak 9990?
ja és a 85000 mellé 2 év rabság...
valaki mondja h csak benéztem és kb 60kból meglesz...
köszi ;)
Dalmayr

[ Szerkesztve ]

(#6747) Vangelis válasza Dalmayr (#6746) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Érdekes, de valahogy így van-

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6748) Micuir_M


Micuir_M
tag

Érdekesen működik a Telenor...

Van 3 elfekvő Praktikum kártyám. Néha meg szoktam nézni,hogy a 1741 felhívása ad-e 250.-Ft feltöltést. Kettőre kaptam is, de pont arra nem,ami egy hónap múlva le fog járni. Vajon miért nem?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m

(#6749) Vangelis válasza Micuir_M (#6748) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Hogy működik ez?

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6750) wwl


wwl
csendes tag

Sziasztok,

HTC Desire telefon ha nem független akkor is lehet rá telepíteni alkalmazásokat?

Mi van akkor ha valaki a telenor nál hűségszerződésre vásárolt egy telefont és mondjuk nem fizeti a számláit vagy egyéb problémát csinál, letiltják a vásárolt telefont?

Köszi a választ előre is.
üdv

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.