Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6600 üzenetére
hat, elvileg nalam is ugyanez van beallitva, megsem megy
azert kosz
majd ha nagyon raerek, beugrok egy pannonos uzletbe hogy ugyanma' nezzek meg mi a baj -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Egy jó barátom nevében írok ide, aki Telenor-os, s nem is szeretne másik szolgáltatóhoz menni, én viszont nem ismerem, mi hogy' van itt
A haver szeretne előfizetéssel (1év hűséggel) új telót venni havi 5000Ft-os számlával.
Az új mobiljával netezgetni is szeretne (netpun,facebook..stb)
Gyors körülnéztem, s valami mobilkvartett 100-at találtam 4990Ft-ért, de valami vicc ez a csomag az én ikon200-amhoz képest..
150perc vs 200perc
150mb adatforgalom vs 1GB
75db sms vs 100dbGondoltam itt valami gubanc van, s rossz helyen kapisgálok, inkább megkérdezlek titeket.
Milyen előfizus csomagot ajánljak a havernak, hogy tudjon netezni (3-400mb körül) és max 5000Ft legyen a havidíja?► més que un club ◄
-
Davidoff91
aktív tag
Szia!
Nem tudom, hogy a "de valami vicc" mire volt jó, hogy odaírtad, de ez a te dolgod. A haverododnak két választása van. Ha 26 év alatti, akkor mehet a Djuice-hoz. Ott Számlás 20 előfizetést köt (20FT/perc/sms minden hálózatba, mindig, havidíj 2500Ft)+kap hozzá egy 500Ft értékű szolgáltatást ingyen (van például 100MB-nyi mobilnet, de az neki akkor kevés lesz), és ehhez kér internetet külön, 500MB 1490Ft, 1GB 2490Ft, így akár még 4000Ft-ból is kijöhet havonta, hacsak nem dumál túl sokat. Ha idősebb, mint 26, akkor Telenornál játszik a Mobilkvartett150 (ebben kevés az adatforgalom), valamint a 35-1200 Perc tarifacsomagokat tudja kombinálni mobilinternet előfizetéssel, 500MB 1990Ft, 1GB 2490Ft.
Üdv: Davidoff91
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
Enjoy
addikt
válasz Davidoff91 #6603 üzenetére
Köszi szépen a tájékoztatást
Szerintem akkor Djuice lesz számára a legjobb választás.► més que un club ◄
-
gyiku
nagyúr
válasz Davidoff91 #6603 üzenetére
tenyleg vicc a telenor, mind elofizetesek, mind arult keszulekek teren. 5 eve vagyok mar pannonos, 4 elofizetessel, de hogy 1 nyamvadt telefont nem tudok naluk venni normalis aron, az mar tobb, mint felhaborito.
hüllő
-
Davidoff91
aktív tag
Nem tudom ,hogy mi a probláma az árult készülékekkel, sok "bejövős" telefont árulnak (jó, nincs iPhone, "óriási érvágás"). Azzal egyetértek, hogy drágák, ezért én is szoktam sírni. Szerintem az előfizetések kidolgozás/ráncfelvarrás alatt vannak, mert tényleg kevés van belőlük, illetve ár/érték arányban elmaradnak valamivel a T-mobile mögött, ezt is aláírom. Én mondjuk szeretem a Pannont/Djuicet, mert tényleg ha bármi van, segítenek, ráadásul azonnal, nem olyan töketlen/nem törődöm bagázs, mint a T-home/T-mobile (saját+ismerősök tapasztalatai). Djuice-al ráadásul én fiatalként jól is jártam, mert pl én havi 3000Ft-ra vagyok korlátozva (nem vagyunk szegények, nem ez az oka), ilyen összeg mellett nehéz értelmes előfizetést találni, de a Djuicenál a Számlás 20 több, mint frankó (reklám hangzott el ). Ha elégedetlen vagy, akkor meg válts szolgáltatót, mást nem nagyon tudsz tenni.
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
Hurkaleves
őstag
-
for3l
senior tag
válasz Davidoff91 #6606 üzenetére
na szóval:
hogy eddig hogy nem vettem észre ezt a djuice számlás 20-at... most váltottam át, vmi hihetetlen jó csomag (szvsz). mellé jött egy 500mb-os net csomag és kész is.
különben nem értem a telenort.. ezek a mobilkvartett csomagok szerintem is nevetségesek. nem értem, minek erőltetni ennyi mindent egy csomagban. perc + net csomagok kellenének, sőt, a legjobb az lenne - bár ez már kicsit szélsőséges meg lehet, túl bonyolult megoldású - hogy te "rakhatnád össze" a csomagod: vagyis lennének perc csomagok (mint kb most a 35-1200perc) plusz mellé net csomagok, és ezekből válogathatnád össze magadnak azt, ami a legideálisabb számodra (természetesen minél nagyobb csomag, annál nagyobb kedvezmény..)
ha meg vki még szeret sms-t is irni, akkor ott van a 40sms szolgáltatás 930ft-ért. mert mondjuk lehet írni, hogy a t-nél van 10000 sms a csomagokban, de azt azért ne felejtsük, hogy hálózaton belülre!
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
Jól látom, hogy az új mobilinternet csomagoknál nincsen hűségidő? Bármikor átléphetek oda-vissza a csomagok között vagy le is mondhatom?
Kinek elég a 100MB-os csomag? -
Vangelis
félisten
válasz Davidoff91 #6606 üzenetére
Nekem céges előfizum van feleségemmel.
1700/ kártya és ingyens egymás között. Ilyet nem találtam másnál.
A percdíj is talán csak 25ft és másodperc alapú.
Nekem teljesen tökéletes.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Davidoff91
aktív tag
válasz Vangelis #6610 üzenetére
Jaja azokról már hallottam, egyetemen az egyik ismerősnek is így van, de ő vodás! Ha jól emlékszem akkor annál a vodás konstrukciónál a csomagok úgy vannak, hogy a teljes flotta rendelkezik x kerettel, amit lebeszélhetnek. De lehet rosszul emlékszem (front is van, fel is bosszantottak, itt is és a magánéletben is, szóval lehet, hogy irdatlan baromságot írtam, bocs).
-
Watson25
tag
Sziasztok!
Én decemberben váltottam át praktikum tarifacsomagról 180perc tarifacsomagra,ami ugye 5220ft.De be van kapcsolva hozzá a vezetékes hívó szám szolgáltatás.És az lenne a kérdésem hogy a vezetékes hívó szám percdíjja ami 5ft+5ft a kapcsolási díj a rendszer az 5220ft-hoz adja hozzá vagy abból veszi le? -
Watson25
tag
válasz Davidoff91 #6613 üzenetére
Köszi szépen.
-
doc
nagyúr
megoldódott a problémám a nettel Az volt a gond hogy először a hivatalos Telenor oldal alapján csináltam, ahol azt írták hogy az apn típusa legyen internet. Na ez baromság, üresen kell hagyni
-
franyo01
csendes tag
Sziasztok!
Kis infóra lenne szükségem.
Ha valaki hűségnyilatkozat lejárta előtt, akarná felmondani (módosítani) a szerződését, az megoldható valahogyan?
2010.04. hóba lett szerződés kötve 2 éves hűségnyilatkozattal Djuice complete csomag, mint pártelefon. CSak az a pár, kik közössen szerződtettek, összebalhéztak és kényelmetlen így intézni a számlát. Kinek a nevén van a szerződés, nem akarja fizetni a számlát, ezért a volt párjának is letiltják a kártyáját, de fizetnie kell a havi alap számlát.
Ilyenkor mi a megoldás?
Köszönöm ! -
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Lassan lejár a mobilnet előfizetésem és most keresgélek.
A kérdésem az lenne a Flexi Plus csomagban ELMÉLETILEG korlátlan net van? DE ugye a Skype, Youtube meg ezek már a 10GB-os korlátos kategóriába tartoznak. Csak akkor lassítanak ha azok elérik a 10GB vagy a cég a sima netet is ebbe a 10GB-ba számolja bele?
ÉS a lassításnál csak a forgalom korlátos dolgokat lassítja vagy az egész netet ?Ja és egy bónusz kérdés: Pesten, Zuglóban valaki mondana egy sávszélesség adatot, meg hogy általában mennyire gyors.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a segítséget!''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
ottoyes
senior tag
Hali!A tegnap vásárolt Telenor karim pannont jelenít meg a kijelzőn.Másik Sony-ba helyezve is ugyanez a helyzet.Vkinek vmi ötlete,vagy hívjam az ügyfélt?
Ottoyes
-
club1
veterán
válasz Jano_023 #6618 üzenetére
Flexire csak akkor fizess elő, ha nem választasz hűséget! Marha gáz ui. belőle kimászni hűséggel, és egy-két évig fizethetsz a szarért. Természetesen mindent lassítanak lassításkor. Lassításhoz az elmúlt 7 nap statisztikáját veszik alapul és folyamatosan (lecsatlakozáskor max. 3 óránként). Az általad említett szolgáltatások a statisztikai időszakra 1.5 GB forgalmat engednek meg... De nem szokta magát törni a Telenor, hogy ne előbb korlátozzon.
-
ottoyes
senior tag
...hétfőn küldenek vmi frissítést..ennyi.Ha azután se jó,akkor karicsere.Persze a fizetős fajtából,mivel én kérném.Na majd akkor megbarátkozom a "pannon" felirattal..
[ Szerkesztve ]
Ottoyes
-
club1
veterán
válasz ottoyes #6624 üzenetére
Nekem még zöld/narancs színű (közel 10 éves) kártyám van. Ha kiveszem az 5800-ból majd visszateszem, visszaáll az egész Pannonra, eltelik egy-két hónap, aztán egyzser csak átáll Telenorra. GPRS/3G elérés abszolút nincs a készüléken, kártyacserekor az első dolgom ezeket törölni. Nekem piszok mindegy, hogy éppen mi van kiírva, tőlem még Disney channel is lehet, csak telefonálni lehessen vele rendesen...
-
doc
nagyúr
az en SIM-kartyam tobb mint 10 eves, de Telenor-t latok a halozatlistanal
ottoyes: a kartyacsere meg ingyen van ha a kartya romlik el. azt meg konnyen meg lehet oldani, egy kis pluszfeszultseg, vagy mikrohullamu suto csak arra figyelj hogy ne legyen kulserelmi nyom
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
üdv.
Tegnap vettem egy új telefont a telenornál és egyből kaptam rá egy ilyen üzit:
"Internetezz bátran a telefonodon, böngéssz, e-mail-ezz készüléked böngészöjével! Az havidijmentes próbahónapodat elindítottuk. Üdvözlettel: Telenor"
A kérdésem, az ,hogy akkor ez azt jelenti, hogy 1 hónapig ingyen wapozhatok? Csak azért fura ez nekem, mert a családban mindenki a telenornál van, de csak én kaptam ilyen üzit.
BANZAII
-
hemaka
nagyúr
A mobilposta webes részét lelőtték vagy mi van vele? mert nem enged be, viszont imap-on keresztül lejönnek a levelek, csak hogy már betelt, törölni meg hiába törlöm a klienssel.
-
ottoyes
senior tag
Igen....aztán jön a fizetős rész,de erről majd kapsz tájékoztató SMS-t.Ha megnézed a Telenor (nekem még pannon )Online-on az aktív szolgáltatások között akkor ez a promó"Mobil Online Start+Promóció" fül alatt látható,az oldal jobb szélén a lejárati dátummal,mely után fizetős lesz.Ezt kipróbálásra találták ki 500 MB-os kerettel.Ami,ha telóval nyomod akkor egész szép mennyiség..
Ottoyes
-
lalakov
senior tag
Olvasd el ezt az oldalt, nehogy 30 nap után drága meglepetésben legyen részed!
[Telenor akció] -
ViTaZi
aktív tag
Hali
HTC Desire telefont szeretnek vasarolni es tobb szolgaltot is megneztem mar. Elofizetesben gondolkodom de nem vagyok biztos a dolgokban ezert kernek tolek segitseget. A telenor ajanlata tunik a legjobbnak: 2 ev husegnyilatkozat es 1 ev tarifahusegel. Elviheto 37990ft-tol "180perc" havidijas csomagban. "180perc" havidijas csomag havidja 5220ft. Remelem eddig jol irtam le.
Szoval: Kifizetem a 37990ft megkotom a szerzodest 2evre es 1 evig 5220ft-ot fizetek?
Erre kernek valaszt! Elore is koszonom a segitseget!
braner00 kerüljétek!
-
Sunsetjoy
tag
válasz Jano_023 #6618 üzenetére
Bocs, ha régire reagálok.
Ahogy olvastam: a 10GB egyéb forgalomtípusra vonatkozik, a lassítás azoknál értendő. A sima, belföldi (tehát országon belül a modemmel) böngészés és mail a korlátlan elméletileg.
A korlátozás elérése után az egyéb forgalmat korlátozzák.
"10 GB-nyi adatforgalom a képi és tartalmak böngészésén, valamint
mailezésen felül sebességlassítás nélkül felhasználható valamennyi adatforgalom
típusra, leszámítva a fájlmegosztást.
Amennyiben az Előfizető adatforgalma az egyéb forgalomtípusok összességét tekintve
az adott számlázási cikluson belül meghaladja a 10 GB-ot, a Szolgáltató a
számlázási ciklus végéig az maximális le- és feltöltési sebessége 32/32kbps....
A lassítás a számlázási ciklus újra
automatikusan megszűnik."De majd persze kiderül, de én ezt fogtam ki belőle.
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok felétek, hátha már más is találkozott hasonló jellegűvel!
Kereken egy hónapja vásároltam egy készüléket a telenornál, amin egyből aktiválták ezt bizonyos a próba internetet.Ma kaptam egy sms-t, hogy a szolgáltatás lejárt, meghosszabbítani itt és itt tudom. Után mégegyet, hogy ha nincs szolgáltatásom mennyiért tudok netezni. Ezután kikapcsoltam a netet teljesen, ne frissítsen semmit (Android). Erre jött egy sms, hogy a szolgáltatási limit elérve meg, hogy a havidíjam meghaladja az ászf-ben leírt forgalmi limitet, ami az ügyfélszolgálat szerint 15 ezer forint. Most délután tájékba kaptam egy olyan sms-t, hogy kimenő hívásaimat korlátozzák. Ez mi miatt lehet, amikor egy percet se beszéltem azóta, és nem is neteztem? Van erre valami ésszerű magyarázat?Köszönöm..
Üdv. Teve08
-
club1
veterán
-
GrandeP
addikt
Srácok, nem tudok sms-t küldeni, az h lehet?!
sms központ szám oké, a telefont tegnapelött vettem náluk lg gs290... egyszerűen nem küldi el...
Mitől lehet?
Szoftver nem tudok frissíteni a telefonon, mert országszerte tiltva van, ugyanis meghal a teló... nem vicc, mert tegnap cseréltettem újra....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App