- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nektek mekkora volt a legnagyobb mért sebesség mobilnetnél telenor hálózaton? nekem olyan 3 megabit le 1.5 fel ez jónak mondható vagy átlagos? (pesten volt ennyi)
-
Cyberpunk
félisten
Én ma berendeltem magamnak az online flexi csomagot. Mivel nincs rabság ezért nem nagy kockázat.
Egy próbát megér. Ha jól vettem ki akkor 1,5GB jut minden hétre az egyébre. -
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Ájfon négyről még mindig semmi?
-
Viper26
nagyúr
Ha jól gondolom az 500MB-os net csomagot igényelni kell/lehet akár ügyfélszolgálaton keresztül is, és a következő számlázási időszak kezdetétől lesz aktív...vagy az aktiválás napjától zárásig?
-
Cyberpunk
félisten
Hali [link] ez a csomag akkor most tényleg korlátlan vagy van valami buktatója is?
-
thing
csendes tag
Just released a new telenor campaign!
http://jela.hu/?p=1023
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Most fizettem elő 100mb-os csomagra, és az lenne a kérdésem, hogy ez milyen adatforgalomra érvényes?
PannonData, PannonWAP, Mobilvideo????
Vagy minden adatforgalomra?Bocs az ostoba kérdésért, de nem akarok hatalmas számlát csinálni már az elején
köszi
B -
Watson25
tag
Sziasztok!Ma ahogy beléptem a telenor onlineba,és a megrendelhető tarifacsomag válltásánál van egy olyan lehetőség,hogy meglepetés praktikum.Ez mit jelent pontosan,mert nemtalálok róla információt.
-
rudymester
senior tag
Ezekkel a csomagokkal simán kinyirták az eddig sem túl jó Mobilkvartett 150 csomagjukat. Ott is illő lenne már növelni a MB keretet. Az 50 mega 590-ért már kicsit jobb, mint anno a 20 mega. Kicsit gondolkozom, hogy átmenjek-e ebbe. Én Opera Minivel és egy alsókategóriás telóval 60-70 megát szoktam havonta forgalmazni, de kevesebbel is beérném. Meglátom, 2-3 hónapig figyelem majd a forgalom mennyiségét és majd döntök.
-
csab2
veterán
-
roti86
őstag
32/32 kbps sebességkorlátozásról kérdezném, hogy a kbps az kilobájt vagy kilobit? a kilobit akkor 4K/sec az nagyon kevés.. Voda 9K/sec-re lassít..
A mobilnet váltással most azok jártak rosszul, akinek havi 2K-s csomagja volt, abban volt 2 giga forgalom..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Landsmann #6265 üzenetére
Írtam a facebook posztjukhoz pár keresetlen szót, kíváncsi vagyok, hogy reagálnak-e rá, vagy csak szimplán törlik..
-
Landsmann
addikt
Tökéletesen egyetértek én is. Ez így úgy szar, ahogy van. Továbbra sem rendelek meg semmiylen netcsomagot, sőt most már a mobilemailt is lemondom. Még vártam a mai nappal, hátha léesz valami használható csomag. De nem lett. Nem baj, akkor most már a mobilmail 300 Ft-os díját sem kapják meg. Ha ezekhez a csomagokhoz ezt is hozzávesszük, akkor így ez is drága. Hiába van 100 mega adatforgalom hozzá, ha azt csak mailre lehet használni. Ha mindenre lehetne, akkor azt mondom 100 megáért reális lenne a 300 Ft. De 50 megáért 590 Ft? Hol élnek ezek? Akkor mászkálok 2 telefonnal és használom a djuice-os 100 megát 490 Ft-ért. Basszák meg!
-
Zirowe
nagyúr
Megneztem az ujmobilnet tarifakat, amiket elore beharangoztak, es amiktol vartam a megvaltast..
Hat baromira nem estem toluk hasra!
2010ben 100mega tovabbra is egy ezres, nevetsegesnek tartom!
Ahogy az 50mega arat is.A korrekt kiindulasi alap szerintem 250mb/500ft, 500mb/1000ft lenne, akkor sokkal tobben fizetnenek elo!
De persze ez csak hiu abrand..
-
csab2
veterán
Van 50 MB-os csomag is 590-ért.
Na, talán most ki lehet jelenteni, hogy viszonylag normális lett a Telenor mobil internet kínálata. -
tomp
félisten
Megjelent a szolgáltatásaim közt az 500megás csomag. De a táblázat szerint csak számlazárás után lesz aktív. Addig az L megy. Az L csomagnál a lejárati dátum a sz.zárás napja. Közben megszűnt a lassítás. Nem értem ezeket.
-
tomp
félisten
Na! Megmaradt a 100megás csomag. Van Flexi és 1giga 2,5k-ért. Hmm.
Amúgy még mindig lassítva vagyok. Telenor online frissítés alatt. Remélem du-ra minden L csomagost átraknak.Hamarosan kapható náluk is a samu galaxy tab.
-
Viper26
nagyúr
A mobil online L csomag kerete 500MB-ra változik nov. 7-től..ez eddig ok.
De akkor hogyan is lesz?A teljes számlázási időszakra lesz, vagy 7-től zárásig 500 MB?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest