- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Micuir_M #7104 üzenetére
Most beszéltem velük csak elfelejtettem megkérdezni, na de amikor váltottam csomagot aztmondták hogy online megtudom nézni a forgalmam hogy hol tartok, felmegyek ma online.telenor.hu beloginolok erre semmi sehol, telefonálok, hát mégse lehet megnézni majd küldenek mailt, mondom legalább akkor ha 75-80% nál tartok, NEM, majd akkor ha elértem a 100% ot
Kössz mondom akkor már nemkell mivel észrefogom venni h ba..ott lassan töltődik be az extra keretbe tartozó dolgok.
-
club1
veterán
válasz
Micuir_M #7095 üzenetére
Nem jó ötlet. Ez a mobilnet megoldás annyira korlátozott, hogy garantálható, a havi 30 napból minimum 20 napot 32 kbps-os sebességgel fogsz átszenvedni. Számítógépen használva a netet ui. szerintem nem garantálható, hogy ne érd el pillanatok alatt a havi 90 MB-os multimédiás korlátot. A vicc az, hogy a havi 90 MB-ba bármilyen letöltést, így a szoftverfrissítéseket is beleszámolják, azaz még a 10 használható napban sem vagyok biztos.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Micuir_M #7095 üzenetére
Szerintem nem túl kedvező és igen fura is a megfogalmazása helyenként. Például kiemelve: "böngészés; képfeltöltés és nézegetés a Facebook-on és más közösségi oldalakon" + "Opera Mini böngészés (Opera Mini 6.0 verzióig)" -- alul pedig: "Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és kép formátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével." Előbbi ugye azt mondja, hogy dedikált kliensek (Facebook, Twitter, stb.) (vagy bármilyen böngésző meghatározott weboldalakon) és Opera Mini engedélyezett, utóbbi azt mondja, hogy minden, ami w3. Ha viszont nem számít, hogy Opera-e, akkor eleve minek keverték oda? Főleg ezzel a mondattal lesz igazi az ellentmondás: "A mobiltelefonok / okostelefonok használata során a háttérben futhatnak alkalmazások, amelyek automatikusan adatforgalmat generálhatnak, ami a megrendelt Okostariában foglalt adatmennyiségtől függően díjköteles." Mert ugye ha minden webes kapcsolat engedélyezett lenne, nem számítanának a háttérben futó programok, ha azok nem FTP szerverekhez, P2P hálózatokhoz, vagy one-click hosting szerverekhez, stb. kapcsolódnak.
Ezen kívül ott van, hogy: e-mailezés belföldön, alul pedig leírják, hogy mi az az e-mail, ami megint ellentmond, eleve nem is lehet különbséget tenni e-mail esetében nagyon belföld és külföld közt, egy e-mailnek mindegy, hol a szerver, adatforgalom szempontjából is mindegy, a leghasználtabbak amúgy is külföldiek.
De javítson ki valaki, ha tévednék és rosszul értelmeztem volna valamit.
A max. 1 MB/s letöltés is igen korlátozó, asztali géphez szerintem nagyon nem érné meg, még ha tudnád is használni.
A telefonos szolgáltatások pedig a Mobilkvartettben egyértelműen jobbak. Hogy az adatkapcsolat jobb-e attól függ, hogy melyik állításuk igaz az oldalon, bár csak internet előfizetésekből a Flexi Plus szerintem eleve jobb ennél. -
club1
veterán
válasz
Micuir_M #5076 üzenetére
Hát nem egészen. A kártyaelfogadó (tehát a kereskedő) fizet jutalékot a banknak. Van egy tranzakciós alapdíj, és vagy egy százalékos mérték. Bizonyos bankoknál csak az utóbbi van, logikusan magasabb. Az online kereskedőnek is csak egy helyről származhat bevétele: A termék/szolgáltatás árába épített jutalékból.
Az viszont tény, hogy egy ilyen szolgáltatás működtetése szinte semmibe nem kerül, az 5-10% körüli jutalék minusz a bankköltség kb. 5% körüli majdnem tiszta nyereséget jelent. -
Landsmann
addikt
válasz
Micuir_M #4828 üzenetére
Noshát, én a következőképpen tudom. A kedvezmény az alapegyenleggel egyenes arányban fogy. Tehát, ha mondjuk a kedvezmény az alapösszeg 20 %-a, akkor azt jelenti, hogy mondjuk egy 20 Ft-os SMS díja 16 Ft a teljes díjból és 4 Ft a kedvezményből. De, mivel a kedvezményt nem lehet mindenre igénybe venni, az akkor is apad, ha olyan szolgáltatást használsz, amire nem érvényesíthető. Magyarul az oylan, mintha azok a szolgáltatások 20 %-al többe kerülnének.
Nos, én így emlékszek a kedvezméynek felhasználhatóüságára, ámbár ezt is változtatták többször. De az ÁSZF-ben bizonyára benne van. -
-
-
club1
veterán
válasz
Micuir_M #4650 üzenetére
Anno (kb. 2 évvel ezelőtt) én is elfelejtkeztem egy csekkről, de semmi SMS-t és levelet nem kaptam. Akkor egyirányúsítottak, amikor a következő havi csekket befizettem (és meg is kapták), tehát közel 30 nap után. Ma viszont már biztosan nem várnak eddig. Ja, üzleti előfizetés volt.
-
válasz
Micuir_M #4007 üzenetére
Micuir_M:
Ebben nincs semmi extra.
A tavalyi 5 perc után 0 forint akció is érvényes volt a speciális csomagokra -a promóció ideje alatt.
Ami most változott, az a havidíj és az elérhetőség. Amennyiben a tarifához megrendelhető a szolgáltatás (a DPI mellé alapból nem, a promóció lejárta után törlésre kerül előfizetésedről), a havidíj 690 forint, illetve mostmár az üzleti szegmensben is megrendelhető a csomag.club1:
Akkor téved a Pannon ÁSzF.
Küldtem/fogadtam már majd' 300 kB méretű MMS-üzenetet több szolgáltató kártyájával/kártyájáról.
A Vodafone és a Pannon hálózata biztosan képes 300 kB méretű multimédia üzenetet küldeni/fogadni, az MMS-szolgáltatást a világon először bevezető T-Mobile pedig 99% valószínűséggel szintén. -
Landsmann
addikt
válasz
Micuir_M #3586 üzenetére
Nem, sima publikus. Pannon 50. Nekem nem küldtek SMS-t. A Pannonline-on követtem figyelemmel a dolgokat. Viszont a múltkor nekem felajánlották, hogy a következő számlazárástól 5 hónapig havidíj nélkül használhatom a szolgáltatást, valamint havi 20 sms-t kapok ingyen+ aktiválják szintén ingyen 5 hónapra az MMS hangpostát.
-
válasz
Micuir_M #3582 üzenetére
Anno úgy volt, hogy bárki kérhette a szolgáltatást ingyenesen az év végéig, csak be kellett kapcsoltatni, utána automatikusan bekapcsolták mindenkinek. Akkor már bennem volt, hogy amennyiben január után nem kapcsolják ki maguktól, én akkor verem ki a balhét, mert az lenne az igazi beetetés. Úgy tisztességes, hogy ne menjen tovább a szolgáltatás - most már havidíjért.
-
Landsmann
addikt
-
-
-
válasz
Micuir_M #2919 üzenetére
Ha ez mégis igaz lenne - hihetetlen - akkor kérlek, szólj nekem is.
bagira: pannon.hu, MyPannon, PannOnline, bejelentkezel (vagy regisztrálsz, ha még nem tetted), majd vársz fél órát, mire betölt, utána a Bónusz program gombra kattintasz, majd megint vársz fél órát, és ha szerencséd van, akkor még be is tölti.
Nekem tízből egyszer ha behozza -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest