Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTé
tag
MotoGP-n elfüstölt Marquez blokkja .....ennyit a Hondák-ról
-
zgospel
őstag
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Geresics
addikt
Adam Riemann nekiugrott a Motonomad 3-nak!!!
https://youtu.be/yhH5kRjgTOE*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
tboldi
nagyúr
Esti (rövid) mozi: [link]
-
BoB
veterán
Olasz csávó motorján tiszta rozsda a lánc (nem kicsit, úgy komolyabban). Nem érti, pedig még csak 8 hónap telt el a legutolsó szervíz óta (ő hozzá sem nyúlt). Ja és tengerparton lakik.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
veze
őstag
válasz 3psilon #89787 üzenetére
mindig van rajta szelepsapka nekem is de ez nem zavarja abban hogy ereszteni tudjon. Van olyan szelepsapkám, amit megfordítva ki lehet tekerni a szeleptűt vele. visszatekerem és lehet nyomatni a levegőt bele. De.. nekem van kopmpresszorom ( más miatt elsősorban) ami a tömlö nélküli köpenyeket gyorsan telenyomja ( meg rányomja a felnire) Ha kézzel kezded pumpálgatni lehet nem lesz elég gyors.. Szóval igazat adok az előttem szólónak, hogy a szeleptűt egy magara valamit adó gumis ingyen megnézi, és inkább oda vidd. Lehet , nekem azért annyira egyszerű ez, mert a gumit is lekapom a felniről ha kell ( autón azért nem, azt csinálja a gumis
-
veze
őstag
válasz 3psilon #89784 üzenetére
Engem már szop@tott a szeleptű..
kicsavartam megtörölgettem nyálas ujjal azt a kis gumis vackot rajta ( pfejj, tudom, de se szilikon spray se jobb nem volt hirtelen) visszacsavartam és utána jó lett. És ezt már nem egyszer bevált, kocsinál is biciklinél is ez az első azóta, ha lassan ereszt[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
Sziasztok! Lassú defektet kaptam. Éjjel még a Citadelláról tekintettük meg a kilátást, reggelre le volt eresztve az első gumi. Felfújtam, olyan 6 óra alatt megint leeresztett.
Új, tavaly vett, keveset futott Dunlop Arrowmax gumi egyébként.
Külsérelmi nyomot nem találtam, de nem tudom mit keressek, ami ilyet okozhat. Esni nem estem vele. (Tehát a felninek nincs baja)
Mit javasoltok? Irány a gumis? Vagy próbálkozzak valami belefújós javítós sprével, mondván a gumis is ugyanezt tenné?
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
runner 125
nagyúr
Gyanítom igen, ma nekem is gurulni támadt kedvem, volt szabad 1,5 órám, de a robogó koszosabb volt, így inkább azt vettem elő, de élveztem, viszont ez itt off, szóval megyek a robogós topikba Bob-bal.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Pocee
senior tag
Bezárt a topic,vagy mindenki motorozik?
Múltkor 1nap alatt volt 100 komment,most meg 2 nap alatt 2.Ha valaki az alföldön motorozik Soltvadkert,Kiskőrös,Kecel térségben,az összes út fel van szórva a szüret miatt musttal,különösen a körforgalmak veszélyesek.Figyelni!
Mr.Brightside
-
BoB
veterán
Ajánlom a Mendola-hágó keleti oldalát! Mint a felújított szakasz a Mátrában, csak sokkal hosszabb és kavicsfelhordás nékül. Sajnos a forgalom viszont nagyobb.
Érdekes a gyári Dunlop túra-endúró gumi. Nem tudom hogy gyárilag milyen mély volt a mintázat mert nem néztem, de 3400km után a szélén kisebb mélység maradt, annak ellenére hogy ez egy egy komponensű gumi, szóval a közepe is ugyanolyan lágy mint a széle. Egyébként nincs rá panaszom, nekem nagyon bejön, nagyon jól tapad viszont előre látom hogy nem lesz valami tartós.
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz Ferdzsoo #89774 üzenetére
Szlovák oldalon bele lehet futni helyenként néhol rosszabb minőségű utakba is pl 66,524,525, 526, 527 de általában jó/k. Zakopaneban az északi oldalon most sok az útépítés, lezárások,terelések,emiatt a forgalom is nagy. ~1hónapja voltunk.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
runner 125
nagyúr
válasz #45553408 #89760 üzenetére
150k-ért kb. tök mindegy milyen maxirobogót veszel, 99%-ban 1 éven belül el fogja vinni ugyanezt az összeget a felújítás. Nem beszélve arról, h annyi pénzért gondolom rendszám nincs, anélkül pedig ne vegyél nagy robogót.
125-200-as robogót 350k alatt nem nagyon érdemes venni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ferdzsoo
addikt
Ahogy nézem pest-zakopane között jártatok már páran motorral, milyen útminőségre lehet ott számítani?
Osztrák, magyar, vagy inkább horvát?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem pont ebbe a topicba illik a kérdésem, de talán itt hamarabb kapok választ illetve van tapasztalatok a témával kapcsolatban.
Tudnátok ajánlani műanyagost, aki vállalja (robogó) idomok javítását? Heves, esetleg Pest megyei (környéki) szakember érdekelne, aki szépen dolgozik. Minőség, ár, gyorsaság ebben a sorrendben lenne fontos számomra.
Köszönöm szépen előre is!
-
Tarill
őstag
válasz Topiccsendőr #89768 üzenetére
Nekem is ki volt a blokkszilent piaggio nrg-mbe szemre is ferde volt benne a blokk :/
-
Topiccsendőr
addikt
2T vagy 4T?
4T t szereltem mar. az egy jo robogo, csak - mint mindig - hozzaertovel kell menni, mert belenyulhatsz.
van egy a piaggio csoport robogokra jellmzo blokkszilent, ami az ilyen idos robogokon mindben odavan. ilyenkor huzol egy gazt es a motor hatulja kb 10 centit fog mozogni oldaliranyba, tehat a hatso kerek a blokkal egyutt. ca 30 e forint a szilent ezert nagyon nehezen cserelik a tulajok. jellemzo meg a karbi membranhaz szakadasa, ilyenkor magas az alapjarat, es gazra csuklik. piaggio tol aranyarban lehet kapni termeszetesen azt is.
illetve minden mas hanyagsagbol adodo hibat szamitasba vehetsz ilyen idos robogon. hajtaslanc, szelephezag, sehol nem lesz rajta egy normalis tomites, hanem ossze lesz minden repapasztazva, es a regi visszarakva.
valami ilyesmire szamithatsz. tehat nyelni fogja a penzt, de az ilyen idos kiskobos hasznaltmotor mindig ilyen lesz. szamolhatsz a normalis allapotr ahozashoz a vetelar ujboli raaldozasaval.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Lajkó
őstag
Egy 400ccm-es, 1998-as belpiacos Bandittal mennyire nyúlhatok mellé? Lenne egy 300 környékén, a műszerfala kissé odavan...
-
zgospel
őstag
Szia,
Nem vagyok jártas a robogókban, csak egy átlagos tanácsot adnék inkább. Ha országúton akarsz vele közlekedni akkor mindenképp olyat néznék ami legalább a 110-es tempót könnyedén viszi. Mégpedig két okból.
1, forgalmas szakaszokon ha jön egy autós aki siet és 90-nél többel menne, akkor a leküzdendő akadályt fogja benned látni és veszélyesebb lesz az előzés amit bemutat mintha kocsival lennél. Ahogy én eddig észrevettem a kisebb motorokat, főleg robogókat nem nagyon tisztelik.
Gyerekként 2 évig simsonoztam, azzal ugyanez volt, folyton letoltak meg leszorítottak, életveszély volt. Ha városban mentem 65-tel akkor a mögöttem jövő tuti hogy 75-tel akart menni, mindig csak a leküzdendő akadályt látták bennem.
2, ha épp utolérsz egy buszt, teherautót vagy valamit, akkor egy forgalmas úton kéne hogy legyen tartalék a motorodban hogy biztonságosan meg tudd előzni.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Micsurin
nagyúr
válasz -Mike- #89758 üzenetére
Ők most akik nagyon bejönnek, és elvétve találni A2-re butított papírokkal is egyet egyet. Csak az a rendszeres szíjcsere nagyon elbizonytalanít. Ami még tetszik formára (ha már Sv) az a Raptor, de azt meg nem nagyon találni, A2-es papírokkal meg pláne nem. A kis sárga nagyobb testvérére meg nem váltok, beszélgettem tulajokkal és a 650-es GT az igazi szopóroller.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-Mike-
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz runner 125 #89755 üzenetére
Az az!
Régen volt vele műsor is a tévében.... Motorshow1 talán? Ott se kellet félteni a kis 125-ös Duket meghajtotta rendesen még egy keréken is.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz runner 125 #89753 üzenetére
S1000RR tesztvideót nézd meg vele!
Köszi a tippet a kefére, nézek hasonlót eddig max fogkefével próbáltam de az nem hatott rá.
@Mike: Igazad lett. "Nem lett tartós" Voltam tegnap is ma is a Mátrában, már nézem 1,5év múlva korlátlan mellé mire ülhetnék, kezd megint kicsi lenni a masina. Marha zavaró volt, hogy folyamatosan visszakellet gangolni akár kettőt a kanyarok közt. És még így se akart annyira megindulni.
A2-es SM tervet le is fújtam... majd A letétele és mellé valami V blokkos.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz tboldi #89747 üzenetére
Én úgy olvastam hogy a Ducatit vette meg a Harley de szólj ha valamiről lemaradtam.
Azért pár liter nyál erre is elmegy. Ducati 1299 Panigale Superleggera
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tboldi #89736 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek a csopperek bőrrel feltáskázva, de a porckorongsérvem miatt 5 percig sem vagyok képes abban a testhelyzetben ülni: pont nyomódik a sérült rész, azonnal el kezd fájni. Anno csinálhattam több motoron (gyári lábtartós, illetve előretolt; különféle magas kormányokkal kombinálva) üléspróbát szerencsére. A GS500 előtt 250-es vagy 535-ös Virago-t szerettem volna. A magas túramotorokkal megint nem tudnék "együtt élni", így maradnak a kis-közepes méretű nakedek. Teljesítmény vonatkozásában abszolúte igénytelen vagyok, nekem a GS 48 lóereje bőven elegendő (egyedül csavargás / túrázgatás).
Mondjuk a GS500 sem kényelmes igazán (pedig a kormányon és a lábtartókon már alakítgattam), napi 350-400 km-től már rohadtul elzsibbadok, elfáradok. Ez van, amíg bírom, addig motorozgatok...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
tboldi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #89731 üzenetére
Számomra nagyon-nagyon idegen ez a cruiseres üléspozíció, úgyhogy szerintem engem ez a veszély nem fenyeget, hogy Harley-t vegyek.
-
Geresics
addikt
válasz FIREBLADE78 #89732 üzenetére
Megélni? 1,5 év alatt 3,5 $ a mérlegem!
Hobbi! Magamat szórakoztatom, másokat idegesítek vele!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
#MotorosVandor
2017-ben negyedszer rendezték meg idehaza a Touratech Travel Event-et. Ez a videó a kalandos, és esésekkel teli haladó csoport kalandjait hivatott visszaadni! Remek móka volt!
A délutáni etap is rövidesen érkezik![ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
tboldi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
laccczka
tag
Beszereztem egy MRA univerzális plexit.
A felrakás tök egyszerű volt de sehogy sem sikerül beállítani úgy, hogy ne legyen szélzaj. Van valami metodika ami szerint megtalálnám a helyes poziciót? Szélcsatornát most nem szeretnék építeni.
A motorom Suzuki Van Van."...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
bosstom
csendes tag
Sziasztok tudtok ajánlani Pesten vagy környékén megbízható kipufogóst? Már kérdeztem vagy 4-et de vagy csak hónapok múlva tudnánakk vállalni vagy el sem érem őket telefonon.. Egy 2007-es hornet-re kellene slipon-hoz összekotöcső. Köszi
-
runner 125
nagyúr
A francokat. Ez pont olyan hobby, mint másnál a tenisz, vagy mit tom én, bélyeggyűjtés.
A hobbyra meg mindenki tud és akar időt szakítani.Micsurin
Létezik úgynevezett felnikefe, ez az AG-s, de van csomó alternatíva, keress rá. Ezzel már könnyebben hozzá lehet férni a belső részekhez is.
[ Szerkesztve ]
-
-
BoB
veterán
válasz Geresics #89717 üzenetére
Hát ezen ha felcsukod és megrázod a sisakot, lecsúszik vagy fél centit és így ki is lóg. Mondanom sem kell hogy menet közben ha teljesen felhúzom egy idő után a rázkódástól lejjebb csúszik ahogy írtam.
HJC- n meg a rugós késhez hasonló mechanika van, rövid úton járó csúszka rendesen le vagy fel csapja, felső helyzetben akárhogy rázod totál stabil.
-
-
BoB
veterán
Új sisak: Shark Evo One. [link]
Rövid tapasztalatok: dögnehéz, a napszemüveg mechanika szar (érthetetlen miért ilyen lötyögős, HJC-nél pöpec), ennyi pénzért lehetett volna üvegszálas.
Ami feltűnt hogy városban hátrhajtott áll elég a jó szellőzéshez, a zártnál minden egyes piros lámpánál felnyitottam a plexit, ezen nem kell.
Még jobban el leszek kényelmesedve
-
KisTé
tag
Képzeld el műszakin megállapították, hogy nincsen tompított pedig minden hibátlan itthon nézve. Jobb oldalon teljesen balra az a tompított majd ha a bal kormányon átkapcsolom ebben az állásban kigyullad a High Beam kék lámpa a műszerfalon az a távolsági és kb dupla akkora a fénye is. Én nem értem olyan fényviszonyoknál látni se lehetett semmit nem is engedtek át emiatt a műszakin, visszamegyek vagy mi a tökömet lehet csinálni, milyen vizsgálat ez egy vén fasz rosszul lát.A 3-4 kocsit hozó neppereknek meg lámpavizsgálat sincs csak áttolja kész.
-
-Mike-
addikt
A héten még egy Euroring? Valamelyik hétköznap vagy szombat?
-
rwin5
őstag
üdv!
Ducati scrambler-hez hasonló külsejű, de olcsóbb "árkategóriájú" motort tud valaki mondani? köszi
-
KisTé
tag
Sziasztok!
GS500E 1991 hol van rajta a tompított világítás mert műszakin kifogásolják, egyszerűen nem értem van egy pici izzóm alul illetve a fényszóró de hol a tompított??
Üdv.
-
vlevi
nagyúr
válasz Micsurin #89697 üzenetére
Én is bejelentkeztem lánc cserére. Jobban megnéztem a láncot [link] , nem csak az a pár ferdén álló láncszem a baja. Mondjuk az már önmagában aggasztó
De az utóbbi gurulásom óta kegyetlenül megnyúlt.
Ja, és, most, hogy elmentem a boltba, olyan istenverte csattogást művelt, amit még nem hallottam.
Nem tudom, ez a motor mostanában kezd érdekesen működni, aháhyszor ráülök, mindíg valami más, addig nem hallott zajt produkál. Múltkor 3 dobozzal felpakolva pályán olyan eszméletlen búgás jött ki belőle, hogy csak lestem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest