Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére
Vác, abba még én is belecsúszom!
Bár nálam még csak in progress... 
-
Horvi
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Érdi vagyok így szerintem az benne van a sugárban

-
tboldi
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Amennyiben ~200 km közelnek számít.

-
Horvi
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Definiáld a közelt

-
freelanced
addikt
Egyébként ki lakik közületek Pest közelében?
-
-
Geresics
addikt
Új megoldáson dolgoznak a túlnépesedés ellen, vagy mi?

16 éves kortól jogsi -
Zin
őstag
jogsi s rutin nelkul kezdo gyakorlo motornak yzf 600 r thundercat bevállalható?(7 év robogós mult)
-
vendingo
veterán
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Ma beszéltem az üzlettel telefonon, mondták, hogy amikor leadták a rendelést a nagykernél, akkor a nagyker készletén volt abból a kesztyűből. Megemlítették, hogyha nincs a nagykerbe, akkor valamelyik másik viszonteladó készletéről tudják hozatni, de sehol sincs már belőle.
Ma írtam az elosztónak, mondták, hogy raktáron nincs, de egy másik üzletben van még belőle, azt megtudják küldeni nekem, ha szeretném.
Akkor most mégis van belőle, csak nekem kellett utánajárnom.

-
-Mike-
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Hirtelen azt hittem elváltál és vitt mindent az asszony de visszaolvastam...

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Ha eleg ugyes vagy olyan maszkot vasarolsz amivel felvehetsz ingyen penzt a bankban, csak utana nyelezni kell a gs t, arra figyelj. meg ne allj meg a rendoroknek. Foleg ne kirugott sztenderrel, egyben.

-
freelanced
addikt
Na ja most már tuti veszek valamit a nyakamra.
-
Moleman
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Igen, csak a hosszú szára miatt a kabát ujját is befogja, a rövid nyári kesztyű meg beengedi a levegőt (igaz, nem mindig kellemes, mikor 100 fölött felcsúszik a kabát ujja és csapkodja a karomat.
). -
vendingo
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Csak azt tudom, hogy testvéremmel mi történt, amikor kesztyű nélkül ment. Lett 2 csavar a kezébe.
Motorosruha nélkül csak a városba közlekedek, hosszabb utakra nem indulok kesztyű nélkül.Lomha 8V: Nem a boltot hibáztatom, hanem a nagykert.
-
wttfw
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, külföldi fórumokba belenézegettem, meg sok videót néztem róla. Ezek alapján egy álom a motor. Inkább az érdekelne, hogy Mo.n mi a helyzet, milyen az alkatrész ellátás? Nem baj, ha kicsit drágább, csak legyen hozzá. Sajnos a mostanival ezt megszivtam.
-
vendingo
veterán
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Jó nekem a foltozott kesztyű is, legalább marad 33 ezer a zsebembe. 2 hét múlva megyek nyaralni, addigra a suszter elkészül vele. Az a baj, hogy sok boltba jártam, sehol nem találtam megfelelőt. Végre találok, keddre ígérik és még sincs meg, pedig a héten lenne pár motorosutam, amikhez kocsival semmi kedvem nincs, utálok kocsit vezetni, csak idegeskedek benne.
-
Topiccsendőr
addikt
Tapasztalata senkinek nem lesz, velemenye annal tobbeknek.
Ujat mondok: ha venni szeretnel, akkor javaslom, hogy markaforumra menj, es olvasd at az egeszet. Innen megtudhatod, milyen hibakkal talalkoztak, illetve csokorba gyujtik az informaciokat - sok keresgelessel megtalalhatod - pl faq linkeket, visszahivasokrol leirast, egy-egy gyakori problema orvoslasat. Nagy munka, de az, hogy beirsz egy forumra, nem lesz megoldas, senki nem fogja leirni, mikre kell odafigyelni. - plane egy olasz motoros topicban azzal kezdeni, hogy "mennyire megbizhato?" - gondolhatod, hogy leszel elkuldve a picsaba. Ezt neked kell kikaparnod a sok szemet mellol.
Nekem nagyon jol jott ez a fajta informacioszerzes, mert pl laikus ismerosoktol es tajekozatlan markabuziktol az o rozsaszin buborekait kaptam informacio helyett. A nemet markaforumokon, vagy a sportmotoron sok info van elasva. A sportmotor csak azert nem mindig pontos informacioforras, mert nagy a szarragas, ganyolas, illetve nem tudjak leirni a problemakat sem egy-egy hiba alkalmaval, mert nem tudtak megjegyezni az alkatreszek pontos nevet, illetve hogy mivel tortent mi. Agyzsibbaszto, de nem remenytelen.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem lesz az kicsi?

-
Teasüti
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Azta mindenit! Ennek aztán van tekintélye!

-
wttfw
tag
Ducati 749/999 tapasztalatok, vélemények?
-
vendingo
veterán
Hogy jártam....
Rendeltem szombaton kesztyűt, hogy majd keddre megjön. Most mondták, hogy elfogyott, és csak 2-3 hét mire lesz.
Tegnap meg beadtam javításra a régi lyukas kesztyűm egy suszterhez, ami csak jövő héten lesz meg, a héten meg kellene mennem rokonokhoz, illetve siófokra pár napra. Kocsival semmi kedvem vergődni a balatonnnál, szóval maradok itthon. Fantasztikusan telik a szabadságom, de legalább ma még nem esett az eső. -
Mentolka
senior tag
Mondjatok olyan fullidomos gépet (szélvédelem fontos), ami NEM fekvő testtartást követel (a csukló nem bírja a támaszkodást), és minimum 90LE!
Köszi! -
Zin
őstag
Jogsi nelkul akit elkapnak mire szamithat?

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ugyanezt a legtobb oregebb japanra is ramondhatjuk. Mondjuk volt jopar ducati szint alatt a 90 es evek vegetol, akik pont v2 ben akarta megverni az olaszt. Nezzuk csak a tl 1000 sorozatot, csak mert neked is suzukid van.

Az 1gen tl ben rosszul terveztek meg a kartelszellozest, ami annyira akadalyozta az olajnyomas felepuleset, hogy az osszes 1 gen hajtorudas es valtokaros lett azonnal. (Tudjatok, az allandoan szajkozott 1 gen elmeletem megint krvara igaznak bizonyul) Aztan az ecu, amelyik leallitasnal meg benzinnel felhigitotta az olajat. Hmm. Valoban van ertelme olasz japan vitat kelteni.
-
Rendeltem zajszint mérőt, aki akarja megmérem.
Én fülre 4250rpm mellett nem 94dB-el tolok, hát a szavam nem érteni, de majd kiderül. Bár igazából mind1 mi lesz a vége. Úgy is @&## mindenre és mindenkire. B A B A B Ó 
tboldi! Meglehet.
-
-Mike-
addikt
Szegényeknek pechje volt hogy volt kamera, next time bro.

Insurance Scam Backfires on Scammer -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
készülök Brnoba fiammal megnézni a Moto GP-t. Az egyik haver azt mondja felesleges jegyet venni mert a kerítésen kívül is jól látható a pálya. Ez igaz? Nem azért szeretnék oda menni, hogy 600 méterről nézzem a versenyt távcsővel. Volt már valaki és ha igen hova érdemes venni jegyet ? Illetve hol kell jegyet venni mert elég sok oldalt találok nehogy valami fake oldalon vegyem. Van csak vasárnapra is jegy vagy csak 3 napos ? -
emre
veterán
válasz
baboss
üzenetére
kb két napja linkeltem a bowdenszerviz honlapját

-
tboldi
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szívesen kipróbálnák egy ilyen állatot.

-
Mentolka
senior tag
Ismer valaki olyan helyet, ahol szélvédőt tudnék venni a motorra?
Most nézegettem a netet, és egy bizonyos SECDEM nevű (francia?) gyártó készít olyan méretet, ami megfelelő lehet. Ismertek olyan hazai forgalmazó, ahol lehet ilyen terméket kapni?
Esetleg más típusú plexi TDM-re? -
baboss
őstag
Elszakadt a kilométer óra spirálom, valaki tud BP címet adni ahol megvárható a javítás, a spirált már kiszedtem.
Köszönöm.
-
Lomha 8V
addikt
A Hondának is több modellje szíjas vezérlésű. Vegyük pl. a gagyi Gold Wing-et, vagy a fostos 1.1-es Pan Europan-t. Két igazi, rossz hírű sz*r.

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár nálam még csak in progress...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én fülre 4250rpm mellett nem 94dB-el tolok, hát a szavam nem érteni, de majd kiderül. Bár igazából mind1 mi lesz a vége. Úgy is @&## mindenre és mindenkire. B A B A B Ó