Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Lecseréltem a motorom a kipufogó dobokat. Sportról gyárira tértem át. Viszont össze szerelés után az első próbánál észre vettem, hogy kifúl a rendszer a csövek találkozásánál. Az lenne a kérdésem, hogy nem tud valaki olyan helyet ahonnan rendelni lehetne hozzá tömítéseket (tűzkarika/tűzgyűrű)? VZ800 Intruderről lenne szó.
-
Anulu79
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a hátizsákkal motorozás közben. Bár ha lehet akkor én is inkább kerülöm.
De szerintem ez egyéne válogatja, hogy kinek hogyan kényelmes. De ha jól tudom akkor van direkt motorozáshoz való hátizsák. Bár lehet, hogy csak belefűzik a nevébe és ebben ki is merül az egész. 
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan aplikációt android alá amivel motoros túrát/túrákat lehet tervezni? Létezik egyáltalán ilyen?
-
Anulu79
addikt
Szerintetek 18-as gyertyakulcsot honnan tudnék venni?
-
Anulu79
addikt
Suzuki VZ800 Intruderhez keresem a szerszámkészletet. Márkakereskedéssel beszéltem mert mást is rendeltem de ott azt mondták, hogy nem tudnak szerezni. Ezért érdeklődöm itt hátha valaki tud valami jó ötletet.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Motorhoz való gyári szerszám készletet lehet valahonnan szerezni?
-
Anulu79
addikt
válasz
mrhero
üzenetére
Köszi! Ezt láttam én is. Gyorsan fel is hívtam az összeset. Egyébként olyan jól sikerült a frissítés, hohy van olyan oldal is ami már nem működik.
Egyébként egyiknél sem volt ami működött. Bánatomban megrendeltem a gyárit. Már hetek óta kutakodok. Mivel most elkezdtem komolyan rendbe tenni a motort így úgy voltam vele, hogy akkor ezt is letudom. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Nem tudok mondani olyan motor bontót ahonnan tudnék venni bontott hátsó sárvédőt Suzuki Intruderhez? A gyáriért ha nem muszáj nem adok ki annyit amennyiért adják.

-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki motorbontót? Nem igazán találtam a neten (vagy hülyén kerestem).
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Füldufóból érdemes drágábbat venni vagy elég a sima munkavédelmi szivacsos (vagy milyen) szerű?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
M800-as Intruderrel.van valakinek tapasztalata? Mire kell jobban figyelni vásárláskor? Még nem volt dolgom V2-essel meg kardánossal ezért érdeklődöm.
-
Anulu79
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem is arra gondoltam mert ez egyértelmű. De ha van egy jobb minőségű kép és pl. a tulaj az mondja, hogy a motor szép állapotú de a képeken látszik, hogy azért nem így van az azért elég sok mindent elárúl a tulajról. Az ilyen emberrel és a továbbiakban nem is tágyalnék.
-
Anulu79
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Amelyik oldalra én gondoltam (ha.hu) ott a addig él a nagy kép amíg nem törlöd a hirdetés. Ha te mint vásárló fizetsz elő az nem így van csak időszakokra. Egyébként meg szerintem az eladó érdeke, hogy eladja a járművét nem a vevőé.
Off vége. -
Anulu79
addikt
Az mitől lehet, hogy ha valaki el akarja adni a motorját akkor pl. sajnál pár száz forintot, hogy normális méretben meg lehessen nézni a motorról a fotókat?
-
Anulu79
addikt
Hyosung GV 650. Valaki használt már ilyet? Vagy ismeretségi körében van valakinek?
-
Anulu79
addikt
Ha már ennyire mennek itt a képek.

-
Anulu79
addikt
Rég tapasztaltam ilyet az úton mint ma. Sehol egy veszettűl hajtó sportmotoros vagy ilyesmi. Kicsit meg voltam lepődve, hogy találkoztam ilyennel.
A legutóbbi gurulás alkalmával azért volt bennük részem. -
Anulu79
addikt
Lehet most kapni a Lidlben hát melegítőt meg sínadrágot. Nem vett valaki ilyesmiket? A nadrág elvileg vízálló és bélelt is. A hátmelegítő meg olyan mint egy mellény csak van még a hátában merevítés meg ki is lehet venni belőle a mosás miatt.
-
Anulu79
addikt
Azt honnan lehet tudni, hogy a kardán hajtás milyen állapotban van? Hangos, kotyog vagy ilyesmi? Kezdő vagyok még ilyen téren.

-
Anulu79
addikt
A kardán hajtású motorkról érdemes valamit tudni? Vagy már nem érdemes velük folglalkozni? Úgy értem, hogy már nem érdemes ilyet venni? Konkrétan ilyen miatt kérdezem.
-
Anulu79
addikt
Köszi! Na akkor tekerek egy kört ha már ilyen jó idő van.

-
Anulu79
addikt
Az mitől lehet, hogy egy 400-as motor csak 37 Le egy másik márka 600-asa meg csak 39 LE? Nyomatékosabb lenne a 600 ezért csak a kis LE ugrás?
-
Anulu79
addikt
A RedBarontól vásárolt már valaki? Van valakinek tapasztalata velük?
-
Anulu79
addikt
Motort mikor érdemes venni árak szempontjából? Most a szezon végén/után vagy a szezon előtt/elején?
-
Anulu79
addikt
Az élvezetes azt jelenti számomra, hogy nem tolnak le az útról. Nem úgy megyek mint az öregek a Suzukival.
Nekem az 1200 ccm sok azért nézelődöm kisebbet. Vagyis úgy sok, hogy nem használom ki talán csak a teljesítmény felét. Max. 100-110-et megyek vele csak. Igaz ha elgurul a gyógyszer és tuti nincs senki az úton akkor megtépem de ez más story.
Szóval vagy egy 805 ccm-er Maraudert szemelek ki vagy pedig van itt a közelben egy 400-as Desperado amit kp-ra is elviselhető számomra. 
-
Anulu79
addikt
V2-es chopper, cruiser típúsú motoroknál teljesítményben mennyire érdemes lemenni? Úgy értem mi az az alsó határ amivel még élvezetesen lehet közlekedni? Nem szeretnék tötymörögni igaz gyorsulni (száguldozva) sem.

-
Anulu79
addikt
Mitől lehet ennyire sok eladó Virago a piacon? Ennyire olcsó lehet kint vagy ennyire rosszak, hogy szinte mindenki szabadulni akar tőle?
-
Anulu79
addikt
Tiszteletem!

Kawasaki VN800
Valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata? Esetleg haver, rokon, ismerős valami infó?
-
Anulu79
addikt
Egyébként a 805 ccm-es Suzuki Marauderrel van valakinek tapasztalata? Kerestem teszteket de eddig nem jártam sikerrel. 1995-2000 közötti évjáratra gondolok.
-
Anulu79
addikt
A végsebesség annyi nem izgat. Most is hiába van 101 LE-s gépen akkor sem szoktam száguldozni. Igaz ritkán jól jött az erő de nekem a 90-100 körül tempó az élvezetes a motorozáshoz. Én ezt élvezem nem a száguldozást. Főleg nem pályán kívül. Az engem nem vonz. A 150 bőven elég még sok is.

-
Anulu79
addikt
Akkor ha jól emlékszem a drag star az az volt amiket néztem. Viragó léghűtéses és nekem is drága a legtöbb. Meg nem valami nagy méretre. Ha Intruder lenne akkor repülne fel rá minél hamarabb egy nor.ális méretű tank. 😃
Szerintem a múltkor nem írtam be de cruiser is jöhetne alám. 😃 -
Anulu79
addikt
Ha choppert szeretnék akkor évjáratban meddig érdemes vissza menni? Alkatrész ellátás miat kérdezem. Valami V2-es érdekelne vízhűtéssel.
-
Anulu79
addikt
Suzuki VZ800 vagy Honda VT 600c Shadow
Ezek közül valamelyikkel valakinek volt/van tapasztalata?
-
Anulu79
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Van ez így.

-
Anulu79
addikt
Szerintem igen is el lehet kezdeni nagy telejsítményű motorral is motorozgatni. Én kb. 6 éve motoroztam először egy nyarat végig. Az volt az első és az utolsó alkalom mostanáig. Akkor is egy 80-as robogóval meg egy 50-es váltóssal mentem. Tavaly levizsgáztam "A" korlátlanra most meg vettem egy 1200-as Banditot. Szerintem minden csak ész kérdése. Akinek annyi esze van az húzza a 400-asnak is és vadul megy vele. Szerintem a nagyteljesítményű gépekkel is lehet ésszel közlekedni a kezdőnek.
-
Anulu79
addikt
válasz
PoLizei
üzenetére
Konkrétan erre, ilyenre gondoltam.
-
Anulu79
addikt
Láttam olyan esőruhát amit úgy hírdetnek, hogy láthatósági esőruha. Képek alapján valami melós cuccnak néz ki. Milyet érdemes venni?
-
-
Anulu79
addikt
Hosszú haja van valakinek? Kérdeznék ha igen.
-
Anulu79
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Én androidot használok évek óta és semmi bajom vele. Igaz, hogy ésszel kell vele bánni és nuku baja. De ez egy másik topik témája.
Én is kajtatok most konzol után de túl nagy a készülékem az eddig általam megfogdosott konzolhoz. Meg hát még nincs töltö sincs kialakítva. -
Anulu79
addikt
Fő a biztonság!

-
Anulu79
addikt
Nem tud valaki olyan helyet ahol tömítéseket gyártanak megrendelésre?
-
Anulu79
addikt
Nem lesz nagyon csiri-csáré ha olyan sok színű? Nekem már a legtöbb ilyen több sznű sport motor is búcsús hatást kellt azzal a sok színnel ahogyan némelyik kinéz.
Én is gondolkodtam most, hogy a metál fekete mellé kérek még íszítésnek metálzöldet de aztán végül egy színű lett az egész. Igaz nekem így is tetszik. 
-
Anulu79
addikt
Ahol fel van csavarozva a benzincsap a tankra ott kell lenni valami tömítésnek? Amikor szét szedtem nem emlékszem, hogy lett volna. Aztán most amikor össze raktam onnan csöpög a benzin.
-
Anulu79
addikt
A nagy sebességnek számomra semmi értelme. Kis idő után tök mindegy, hogy mennyivel megyek mert úgyis megszokom.
Meg én szeretem élvezni a motorozást meg a tájat. Szerintem elég nagy teljesítményű a gépem de valahogy nem vonz az, hogy húzzam neki mint az állat.
1-2 alkalommal amikor nem volt az úton senki eleresztettem, hogy megnézzem milyen is de valahogy nem csiribált el a dolog. -
Anulu79
addikt
A Yamahát azért hagytam ki mert ami árkategóriát és stílust néztem abban nem találtam olyat ami bejönne.
Konkrét típust már nem tudom mert csak ráírtam az eladókra és nem mentettem el a hírdetéseket.
De azt hiszem, hogy talán Marauder, Vulcan meg Shadow volt. Szóval a chopper fazonokat nézegetem.Tehát akkor egyformán jó mind a 3 gyártó kényesség tekintetében. tehát nem kényesek.

-
Anulu79
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
Nem! Teljesen komolyan gondoltam,
De tényleg érdekelne mert gondolkodom a cserén és mind a 3 típusból van kinézett modell. Persze csak ha a jelenlegi tulajjal meg tudok egyezni.Kényesség alatt azt értem, hogy gondolom motoroknál is van olyan ami szervízigényesebb. Mint ahogy az autóknál is van ilyen.
-
Anulu79
addikt
A Kawasaki, a Suzuki vagy a Honda (V) motorok kényesebbek?
-
Anulu79
addikt
Végre elkészült a drágaság.

-
Anulu79
addikt
Ha meg akarom takarítani a láncot akkor gondolom az első fogaskereket is meg kell pucolni.
Itt mit kell leszednem, hogy hozzá férjek? -
Anulu79
addikt
Valaki nem tud olyan motorral kapcsoaltos topicot vagy oldalt ahol online is adnak egy ksi segítséget?
-
Anulu79
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Egyébként meg kötelező az irányjelzés ilyenkor is.
-
Anulu79
addikt
A tankot mivel érdemes átmosni? Lehet, hogy ez volt a baj a motorommal. Mikor leürítettem belőle a benzint volt egy nagyobb festék darab a tankban. Arra gyanakszom, hogy ő volt a ludas a motor "fulladása" miatt. Most festőnél van és amikor vissza kapom arra gondoltam, hogy jó alaposan kimosom a tankot mielőtt újra vissza teszem.
-
Anulu79
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Közlekedés szempontjából Pest káosz szerintem a morált nézve. De szerintem ez minden nagyvárosra elmondható.

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De szerintem ez egyéne válogatja, hogy kinek hogyan kényelmes. De ha jól tudom akkor van direkt motorozáshoz való hátizsák. Bár lehet, hogy csak belefűzik a nevébe és ebben ki is merül az egész.